Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
8 Mayıs 2014 Perşembe - 09:19

37 yıllık CHP'li; Seçimde Türel'e çalıştım

2009 yılında Akaydın'ın kadrosunda yer alan seçimden sonra ANET'in başına getirilen CHP'li Yakup Ocak, görevinin ilk aylarında rüşvet suçlaması ile karşı karşıya kalmıştı. CHP'den ihraç edilen Ocak, son seçimde Menderes Türel için çalıştı ve ANET'in yönetim kurulu üyeliği için teklif aldı.

37 yıllık CHP li; Seçimde Türel e çalıştım
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Düden Park'in ilk işletmecisi Abdurrahman Boztaş'ın basına sızdırdığı ses kayıtları neticesinde Akaydın tarafından EKDAĞ yönetim kurulu başkanlığından alınan Ocak, "Bunun komplo olduğu yargıda ispatlandı" dedi.
 
Akaydın yüzünden CHP'den ihraç edilmesini kabullenemeyen Ocak, Devrim Kök'ün telefonlarına çıkmadığını, kendisinin de Ak Parti'ye çalıştığını belirtti.
 
Akaydın döneminde Düden Park skandalıyla EKDAĞ yönetim kumlu başkanlığından alınan Yakup Ocak, Türel'ın teklifiyle ANET yönetim kuruluna girişini 'onur' diye nitelendirdi 37 yılını verdiği CHP'den Akaydın yüzünden uzaklaştırıldığını savunan Ocak, "Akaydın'ı koltuktan indirmeye ben giderim demiştim. CHP'de çalışmadığım kadar Türele çalıştım" dedi
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel. Mustafa Akaydın’ın eski ekibinden Yakup Ocak'ı ANET yönetim kuruluna aldı. Mustafa Akaydın tarafından EKDAĞ yönetim kumlu başkanlığına getirilen Yakup Ocak, daha ilk aylarda patlayan 'Düden skandalı" sonrasında görevden alınmış ve CHP tarafından kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmişti. Dönemin Düden Park işletmecisi Abdurrahman Boztaş tarafından gizlice kaydedilen CHP Meclis Üyesi Serdar Tanrıkulu ve Yakup Ocak'ın sözleri gazetelere yansıyınca Mustafa Akaydın apar topar bir basın toplantısı düzenlemiş ve Ocak'ı görevden almıştı. Komploya maruz kaldığını ileri süren Yakup Ocak ise Abdurrahman Boztaş'a karşı bir hukuk mücadelesi başlatarak indirimsiz 1 yıl 6 ay hapis cezası almasını sağladı. Dosya şu an Yargıtay aşamasında.
 
Yakup Ocak. Devrim Kök'ün telefonlarına çıkmadığını hatırlatarak, bütün girişimleri başarısız kalınca, kendisine destek veren AKP saflarında çalışmaya karar verdiğini dile getirdi. 6 Aralık'ta Kepez'de geniş katılımlı kahvaltılı toplantı düzenleyen Ocak, AKP İI Başkanı Mustafa Köse, Kepez eski İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AKP milletvekilleri Hüseyin Samani ve Gökçen Özdoğan Enç'i ağırlamıştı. Toplantıda Kepez'de Hakan Tütüncü'ye, Büyükşehir'de de Menderes Türel'e destek vereceklerini duyurduklarını belirten Yakup Ocak, 37 yıllık CHP'lilik hayatında hiç çalışmadığı kadar Türel'in kazanması için çalıştığını söyledi.
 
Söz konusu toplantıda yaptığı konuşmada Akaydın'a da mesaj gönderdiğini anlatan Ocak, "Daha Türel ve Tütüncü'nün aday gösterilmediği o tarihte 'İnşallah Akaydın aday gösterilir ve oturduğu o koltuktan onu kaldırmaya ben giderim. Aksi olur ise Antalya'yı terk edeceğim' demiştim. Antalyalı seçmenlerin teveccühü ile Menderes Türel'in belediye başkanı seçilmesi şahsımın ve ailemin onuru olmuştur" diye konuştu.
 
Geçen hafta Çarşamba günü Menderes Türel'in kendisini aradığını ve "Şimdi birlikte Antalya'ya hizmet etme zamanı. Seni ANET'in yönetim kurulunda görevlendiriyorum" dediğini söyleyen Yakup Ocak. "Antalya'ya yapacağı hizmetlerle. 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Antalya halkının en az yüzde 51'inin teveccühünü kazanacağına inandığım ve kendisine her koşulda destek olacağımız Menderes Türel'e yol arkadaşlığı, dostluğu ve vefası için her zaman teşekkürü bir borç bilirim. Türel'in şahsında kendimi verdiğim onur mücadelesini kazanmış olarak gördüm. Ailemi ve beni ikinci kez onurlandırmış oldu" şeklinde açıklama yaptı. (Antalya KÖRFEZ)
 
 

 
Merkel'e 10 kilo verdiren diyet
 
Kılıçdaroğılu'na göre Antalya'yı kaybetme nedeni
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
halil bolatan 11 Mayıs 2014 Pazar 08:09

chp liler sizler cemaatla beraber hareket edin birde atatürkcülükten cumhuriyetcilikten bahsedeceksiniz insanlar koyun degil artık bilinçli bu kişilerle bizler siyaest yapamayız uçak tutun akaydınıda alın hepiniz fetonun yanına el öpmeye gidin

Yorumu oyla      4      3  
iyi bir chp li 9 Mayıs 2014 Cuma 14:05

yakup ocak tam karekterine göre bir parti bulmuşsun . chp de senin gibilerine yer yok .

Yorumu oyla      3      3  
ben 9 Mayıs 2014 Cuma 13:33

ne olursan ol sözde degıl özde olmak gerek... bılımsel kısılık tanımlaması ozetı MEVLANA bıle ne demıs ya olduğun gıbı gorun ya gorundugun gıbı ol.. sıyasılerde maalesef sıkıntılı bu durum....

Yorumu oyla      4      3  
9 Mayıs 2014 Cuma 12:00

Aile onurunu kurtardiniz ulke onuru ile dusunceleriniz nelerdir merak ettim....

Yorumu oyla      4      3  
halil bolatan 8 Mayıs 2014 Perşembe 21:07

sayın türele bizde desteklemekle iyi bir karar aldıgımızı düşünüyorum akaydın la türel karşılaştırılmaz türel insan dostu nankörlük yapmaz ama hoca nankördür vefasızdır arkadaşım yakup ocaka başarılar dilerim başaracagınada inanıyorum

Yorumu oyla      6      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Üniversiteyi karıştıran aşk
ANTALYA'da arkadaşlık teklifini kabul etmeyen Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ...
Konyaaltı Plajı ve Tünektepe artık Büyükşehir'in
ANTALYA'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, baştan sona 618 rakımlı Tünektepe ...
Özel çocuklar Festivali'nde resim sergisi
ANTALYA Valiliği, Akdeniz Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl ...
 
Expo 2016 Antalya sembol çiçeği toroslarda açtı
EXPO 2016 Antalya'nın sembolü 'şakayık' çiçeği, doğal yetişme alanı olan ...
Engelliler Festivalde buluşuyor
TÜRKİYE'de ilk kez gerçekleştirilecek 1. Uluslararası Engelliler Kültür, ...
Rehber öğretmenlerden yönetmelik tepkisi
ANTALYA'da okullarda 'rehber öğretmen' unvanıyla çalışan psikolojik danışmanlar, ...
 
Usta oyuncu, Hastanede dost ziyaretinde
TÜRK sinemasının unutulmaz ismi Ahmet Mekin, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde, ...
Su parkları sezonu açtı
ANTALYA il merkezi başta olmak üzere Kemer, Belek ve Alanya'da yaz aylarının ...
Antalya'da zincirleme kaza
ANTALYA'da, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği midibüs, park ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva