Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
28 Kasım 2011 Pazartesi - 10:37

6 aylık gelin kayınvalidesini öldürdü

Antalya'da 6 aylık evli Lalegül T., tartıştığı kayınvalidesi Pakize T.'ü boğarak öldürdü. Kardeşinin evine giderek polise teslim olan Lalegül T., gözaltına alındı.

6 aylık gelin kayınvalidesini öldürdü
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Zeytinlik Mahallesi, 4091. Sokak'ta bulunan Bayır Sitesi'nde dün gece saat 21.00 sıralarında meydana gelen olay, iddiaya göre şöyle gelişti:
6 ay önce Mustafa T'le evlenen Lalegül T (22) ile aynı evde yaşadığı kayınvalidesi Pakize T. (64) arasında dün gece henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine İstanbul'da bulunan oğlunu arayan Pakize T. gelini ile kavga ettiklerini söyledi. Telefon görüşmesinin ardından kayınvalidesinin boğazına sarılan genç kadın Pakize T.'ü boğarak öldürdü. Durumu yakınlarına anlatan Mustafa T. evlerine giderek anne ve eşini kontrol etmelerini istedi. Eve gelen T.'ün yakınları ve komşuları yerde hareketsiz halde yatan Pakize T. ile karşılaştı. Olay yerine çağırılan sağlık ekibi yaşlı kadının öldüğünü belirledi. Evden çıkarak Kızılarık Mahallesi'ndeki kardeşinin evine giden Lalegül T., bir süre sonra polisi arayarak kayınvalidesini öldürdüğünü söyledi. Polis tarafından gözaltına alınan Lalegül T., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

UÇAKLA ANTALYA'YA GELDİ

İstanbul Atatürk Havaalanı'nda çalışan ve gece yarısı ilk uçakla Antalya'ya gelen Mustafa T., evinde inceleme yapan polisleri görünce sinir krizi geçirdi. Annesinin öldüğünü öğrenen ve komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Mustafa T. "Benim hayatım bitti. Anne bunları başına ben getirdim" deyirek feryat etti.

Evdeki incelemelerin ardından cenaze aracına alınan Pakize T.'ün cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

ÖLÜM NEDENİ BOĞULMA

Antalya'da 6 aylık gelin 22 yaşındaki Lalegül T.'ün, saçını çeken kayınvalidesi 64 yaşındaki Pakize T.'ü eşarbıyla boğarak öldürdüğü ortaya çıktı. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda görevli Mustafa T. ile evlenen Lalegül T., kayınvalidesi Pakize T. ile Antalya'daki aynı evde yaşamaya başladı. İddiaya göre sürekli oğluyla arasına girdiği iddiasıyla kayınvalidesiyle kavga eden Lalegül T., dün akşamda televizyon izledikleri sırada tartışmaya başladıklarını anlattı. Pakize T.'ü eşarpla boğarak öldürdüğünü itiraf eden Lalegül T., ifadesinde, "Birlikte televizyon izliyorduk. Ben çay yaptım. Bana 'Sen ne işe yaramaz bir insansın. Hiç bir şeye yaramıyorsun. Yılan gibisin. Oğlumla aramıza girdin. Kara kedi gibi aramıza girdin' dedi. Ben de bana neden böyle davrandığını sordum. Bunun üzerine 'Hâlâ ne konuşuyorsun diyerek saçlarımı yolmaya başladı. Saçımı öyle bir çekti ki bir çok saçım koptu, canım çok yanmıştı. O an kendimi kaybettim. Ne yaptım, nasıl yaptım hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde ölmüştü" dediği belirtildi.

Polis, yaptığı incelemede Lalegül T.'ün saç tellerinin kayınvalide Pakize T.'ün ellerinde ve tırnaklarında olduğunu belirledi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken kan testinden geçirilen Lalegül T.'ün adliyeye sevk edileceği açıklandı. Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopside kadının boğulma sonucu nefessiz kalarak öldüğü ortaya çıktı. Pakize T.'ün cenazesinin oğlu Mustafa T. ve yakınları tarafından toprağa verilmek üzere öğleden sonra morgdan alınacağı açıklandı.

Annesiyle aynı mahallede oturan kızı Birgül T., "Akşam telefon geldi, evde kavga çıkmış. Koşarak annemin evine geldim. Kendi anahtarımla içeriye girdim. Baktım, annem ölmüştü. Yazmayla öldürmüş. Yazmanın geri kalanını da ağzına tıkmış. Daha 6 aylık gelindi. Annem onu çok seviyordu" diye konuştu.

Soner KOCAER- Ömer ERDEM - Akif ARICI / ANTALYA, (DHA)

 
19 yaşındaki Yusuf'tan 5 gündür haber alınamıyor
 
İçeride müşteriler varken markete bomba attılar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
19 yaşındaki Yusuf'tan 5 gündür haber alınamıyor
Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde 5 gündür kendisinden haber alınamayan ...
İtmeye çalıştığı otomobilin altında ezildi
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde şarampole düşen otomobilini iterek çıkarmak ...
Alanya'daki Ruslar sandık başına gitti
Rusya'da gelecek hafta yapılacak parlamento seçimleri için Antalya’nın ...
 
14 yaşındaki Şölen, 11 gündür kayıp
Antalya'da babası tarafından okula bırakıldıktan sonra 3 arkadaşıyla birlikte ...
Akut'tan Olimpos'ta arama kurtarma tatbikatı
Arama Kurtarma Derneği (AKUT), 130 kişilik ekiple Olimpos'da dağ arama ...
Beyaz perdede evlilik teklifi
Antalyalı 29 yaşındaki Tolga Boztürk, 6 aydan bu yana birlikte olduğu ...
 
Sahipsiz Rottweiler alarmı
Antalya'da sahibinden kaçtığı sanılan 'Rottweiler' cinsi köpeğin sokaktan ...
Travesti, kavga ettiği erkek arkadaşı için köprüye çıktı
Antalya'da erkek arkadaşıyla kavga eden 'Eylem' takma adlı travesti Abdi ...
Eşimi öldürdüm gelin beni alın
ANTALYA'da 75 yaşındaki Sadettin Özdemir, tartıştığı eşi 66 yaşındaki ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva