Eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti
Eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti
Ege Denizi açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem
Ege Denizi açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem
AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
17 Aralık 2022 Cumartesi - 12:36

AESOB, sel felaketiyle zarar gören esnafın yanında

ANTALYA Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, yaşanan yoğun yağış sebebiyle Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde sel felaketi sonrası esnafları yalnız bırakmadı.

AESOB, sel felaketiyle zarar gören esnafın yanında
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Derelerin taşmasıyla sokaklar göle dönerken, işyerleri ve seralar sular altında kaldı, park halindeki otomobiller ve araçlar sel sularıyla sürüklendi. Afet bölgesinde özellikle esnaf ve sanatkârlar, çiftçiler başta olmak üzere birçok vatandaş olumsuz olarak etkilendi. AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve Kumluca ve Finike bölgelerinde görev yapan esnaf odası başkanları ile birlikte bölgede faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarları iş yerinde ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. AESOB Başkanı Dere, Kumluca ve Finike ilçelerinde Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan ile birlikte bölge esnaflarına geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak hasar tespit çalışmalarına destek sağladı. Bu ziyaretler esnasında Başkan Dere'ye Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu ve Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Kumluca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Selçuk Çınar, Kumluca Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Bayram İğneli, Finike Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Durdemir,

Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan eşlik etti.

KUMLUCA VE FİNİKE İÇİN ANKARA ÇIKARMASI

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, sel felaketi sonucunda zarar gören esnaf ve sanatkarların durumunu yetkili merciler ile görüşmek üzere Ankara'ya gitti. AESOB Başkan Dere, TESKOMB Genel Başkanı Abdülkadir Akgül'ü, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'i, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt'u ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan'ı makamında ziyaret ederek sel felaketinde zarar gören esnaf ve sanatkarların durumunu aktardı. Hasar Tespit Komisyonu ile çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Adlıhan Dere, afet bölgesinde bulunan 1000'e yakın işyerinin etkilendiğini bildirdi. Başta Kumluca ve Finike afet bölgelerinde zarar gören esnaflar olmak üzere tüm esnaf ve sanatkârlar için maddi ve manevi destek ile KOSGEB Desteği taleplerini iletti.

TESK BAŞKANI PALANDÖKEN, ANTALYA'DA

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile birlikte Antalya'ya afet bölgesine geri döndü. TESK Genel Başkanı Palandöken, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ile bir araya gelen AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan ve afet bölgesinde görev yapan esnaf oda başkanları Selçuk Çınar, Bayram İğneli, Ali Çalışkan, Adem Durdemir ile birlikte ile Kumluca ve Finike afet bölgelerinde esnafları işyerlerinde ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi, esnaflara geçmiş olsun dileklerini iletti. AESOB Başkanı Adlıhan Dere, her zaman esnaf ve sanatkarların yanında olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere olmak üzere, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a, TESKOMB Genel Başkanı Abdülkadir Akgül, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt, AFAD Başkanı Vali Yunus Sezer, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve tüm ilçe belediye başkanlarına yapmış oldukları destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

ANTALYA ESNAF VE SANATKAR ODALARI BIRLIGI (AESOB) BASKANI ADLIHAN DERE, YASANAN YOGUN YAGIS SEBEBIYLE KUMLUCA, FINIKE, DEMRE VE KAS ILCELERINDE SEL FELAKETI SONRASI ESNAFLARI YALNIZ BIRAKMADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA ESNAF VE SANATKAR ODALARI BIRLIGI (AESOB) BASKANI ADLIHAN DERE, YASANAN YOGUN YAGIS SEBEBIYLE KUMLUCA, FINIKE, DEMRE VE KAS ILCELERINDE SEL FELAKETI SONRASI ESNAFLARI YALNIZ BIRAKMADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA,(DHA)

 
Şiddet gören kadına korumayla birlikte nafaka kararı
 
Ambulansla otomobil çarpıştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buna da şahit oldum ya...
Mesut Gürkan yazdı
TGA'da seçim heyecanı
TÜRKİYE'nin iç ve dış turizm pazarında bir marka ve cazibe merkezi haline ...
UTEF'den çok 'özel' konser
ANTALYA'da engelli bireylerden oluşan müzik korosunun konserinde duygulu anlar yaşandı.
 
Muratpaşa'da Yeni Yıl Çarşısı açılıyor
ANTALYA'da Muratpaşa Belediyesi'nin Yeni Yıl Çarşısı, 20 Aralık'ta açılıyor. ...
Yerleşik yabancılar, tarhana çorbası yapmayı öğreniyor
ANTALYA'daki yerleşik yabancılar, Olgunlaşma Enstitüsü'nde düzenlenen ...
Serikli emekli itfaiyeci balkondan düşüp öldü
ANTALYA'nın Serik ilçesinde balkondan düşen emekli itfaiye görevlisi Mustafa ...
 
Antalya'da EYP paniği
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde, jandarma tarafından bir evin garajında el ...
Cindy Kimberly, Antalya'da podyuma çıktı
ANTALYA'da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show defilesinde, İspanyol top ...
Çift başlı kaplumbağa yavrusu görenleri şaşkına çevirdi
ANTALYA'nın Serik ilçesinde çift başlı kaplumbağa yavrusu görüldü. Veteriner ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva