Cannes jürisinde Türk isim
Cannes jürisinde Türk isim
Eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti
Eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti
Ege Denizi açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem
Ege Denizi açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem
AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
11 Kasım 2011 Cuma - 09:39

“AKP, Atatürk’ün kemiklerini sızlattı”

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, AKP’nin bayram tatili öncesi gece yarısı yürürlüğe soktuğu KHK ile yabancı doktor ve hemşire getirmenin önünü açarak bir kez daha Atatürk’ün kemiklerini sızlattığını söyledi.

“AKP, Atatürk’ün kemiklerini sızlattı”
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Ülkemiz, verdiğimiz şehitlerin ve Van depreminin acıları altında kurban bayramını karşılarken, Hükümetin yeni bir gizli gündemini daha uygulamaya koyduğunu belirten Sapan, “Türkiye bir yandan acıları ile boğuşup diğer taraftan kutsal bayramını kutlamaya hazırlanırken, AKP yangından mal kaçırma derdinde. Herkesin dikkatleri başka yerde iken AKP, 2 Kasım 2011 gece yarısı Resmi Gazete’de yayınlanan Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşların Teşkilat ve Görevleri hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile yeni bir ihaneti uygulamaya soktu. Sağlık sektörünü tamamen yabancı sermayeye ve yandaşlarına açan uygulamayı başlattı. Türkiye’nin kapılarını yabancı hekim ve hemşirelere sonuna kadar açtı” dedi.
 
AKP Hükümeti’nin TBMM’yi devre dışı bırakarak yaptığı bu uygulama ile Türkiye’deki sağlık sisteminin genleri ile oynadığını iddia eden Sapan şunları söyledi:
 
“AKP, gerekli çalışma koşullarını hazırlamadığı Türk hekimlerine, hemşirelerine, ‘Siz yetersizsiniz, ihtiyacı karşılayamıyorsunuz’ diyerek hakaret ediyor. Oysa asıl yetersiz ve yeteneksiz olan Türkiye’de hekim dağılımını yapmayan, sağlıkta sosyal devlet olmaktan hızla uzaklaşan AKP’dir. AKP döneminde, Türkiye’de hekim ve hemşireler belli illere toplanmıştır. Bilinçli yapılan bu uygulama ile ‘Bakın hekim ve hemşire sayısı yetersiz’ mesajı verilmiştir. Yabancı hekim ve hemşirelerin yolu açılmak istenmiştir. AKP, bu uygulaması ile ‘Beni Türk hekimlerine emanet ediniz’ diyen Büyük Atatürk’ün de kemiklerini bir kez daha sızlatmıştır. Ata’nın ölümünden 73 yıl sonra AKP, Türkiye’yi yabancı hekimlere ve sermayeye peşkeş çekmiştir.”
 
AKP hükümetleri döneminde devletin sağlıktan elini hızla çektiğini, bu alanın AKP yandaşı sermaye ile yabancı hastane zincirlerine terk edildiğini belirten Yıldıray Sapan, “AKP’nin yabancı doktor ve hemşire hayranlığının altında bilinçli beceriksizliğin yanı sıra bu alanda yandaşlarına aktardığı rant yatıyor. AKP yöneticilerinden kimlerin yakınlarının bu alanda faaliyet gösterdiği bir gün mutlaka ortaya çıkarılacaktır. Atatürk’ün kemiklerini sızlatan bu ihanetin hesabı da sorulacaktır” diye konuştu.

 
TCDD Genel Müdürü Antalya için müjde verdi
 
Ölü sayısı artıyor
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yanlış Anlaşılmasın! 17 Kasım 2011 Perşembe 00:32

Alt cümleler Sayın Sapan için yazılmamıştır,yanlış anlaşılmasın.Sadece ilk iki cümle Sayın Y.Sapana yapılan bir çağrıdır..Sayın Sapan,Gürkut Acar ve diğer tüm Antalya milletvekilleri aymazlık içinde değildir..Olayların bilincinde ve tavır koymaktadırlar.Kendilerine teşekkür ediyorum.Genle Başkan yardımcısı atilla Emek malesef aymazlık içinde bulunmakta,idareci maslahatçı davranmaktadır.Yanlış yoldadır.Kendine gelmesi gerektiğini düşünüyorum..Bu cümleler olayların farkında olmayan aymazlar için kullanılmıştır.

Yorumu oyla      5      3  
Yeni CHP de SIZLATIYOR SAYIN SAPAN! 14 Kasım 2011 Pazartesi 23:46

Yeni CHP de SIZLATIYOR SAYIN SAPAN!BUNU DA SESLENDİR LÜTFEN Sürgünün Oğlu CHP de Birlik,Başarı sağlayamaz!Bu Genel Başkandan Memnun olan Vatan ve CHP Sevgisini Gözden Geçirsin!Dersim İsyanında sürgün edilen bir kişinin oğlu CHP Genel Başkanlığına tesadüf mü getirildi sanıyorsunuz ey CHP li arkadaşlarım.Hüseyin Aygun Tunceli milletvekili de mi tesadüf seçildi?ne söyledi bu adam duydunuz mu?Farkındamısınız?Kim koydu onu oraya ha!Niçin SES VERMIYORUSUNUZ olanlara Ey Halkım,Ey Partilim!Gazi Paşa yatağında rahat uyuyamıyor! Hani Atam sen rahat uyu demiştiniz! Aymazlar bir gün atı alan üsküdarı geçince en çok sizin sızlanmalarınız küfürü hakedecek!Unutmayın bunu!Aymazlığınıza yüzsüzlüğünüz eklenecek.Ama sizin için değil ama vatan için Üsküdara vardırtmayacağız bunları!Yüzsüzlüğünüze küfür imkanı bırakmayacağız!

Yorumu oyla      6      3  
ayşe karasoy 11 Kasım 2011 Cuma 15:54

ataturk evet beni turk hekimlerine emanet edin dedide ne oldu genc yaşta vefat ettı beyler tarih bilginizde yok bırakın barı yerinde rahat uyusun dilinize sardınzı her konuda inciten sizlersiniz yeter sayın sapan zaten malum birşeyler bulursunuz boş şlerde uğraşmakda uzerinize yok aynen bu konuda olduğu gibi siz nerden alıyorsunuz sağlık hizmetlerinizi devlet hastanesindenmı gececeksiniz bunları eleştirdiğiniz sistemin nimetlerinden yararlanırken guzel ama iş eleştirmeye geldimi üzerinize yok ozamna siz şöyle yapın kendinizin eşinizi yada evladınızın bir sağlık sorunu oldumu devlet hastanesine göturun bakalım ne olacak buyrun yabancı doktorda gelsin hemşirede sonucta bunlar bu millete hizmet edecekler bizimkilerde yan gelsin yatsınlar işleri gucleri para para para

Yorumu oyla      4      3  
ali kaldıran 11 Kasım 2011 Cuma 15:49

ya sizleri okuyunca gulme krızıne giriyorum nasıl beceriyorsanız butun konuları dolandırıp buyuk onder ataturke bağlıyorsunzu helal size valla işte bu yüzden sizden ne köy olur ne kasaba allah aşkına birakın o buyuk lideri kabrinde rahat yatsın sağlık sektörünün nerden nereye geldiğini bu millet çok iyi biliyor sizde biliyorsunuz ama işinize gelmiyor size soruyorum sağlık sorununuz olunca hangi hastaneden hizmet alıyorsunuz bir soyleyinde bilelim bu millet 9 yıl once hastanelerde sürünuyordu beyler unuttunuz galiba yurt dışından dr gelmesinin neyi ataturkun kemiklerini sızlatıyor bizim dr larımız biryere gitmedi gönderilmiyor adam gibi işlerini yapsınlar bakalım ne oluyor bir gidin universiteye proflar ne yapıyor para almadan kaç hastaya bakıyor sadece iş olsun diye konuşuyorsunuz millet sizi dikkate almıyor bari buyuk önderi bu işlere katmayın onun gösterdiği yolda yuruyen bir iktidar var sizde bu memleketde iktidar oldunuz az yada çok ne yaptınız sağlıkla alakalı bir kaç örnek versenize ah ah sayın sapan sen bu işi biliyonda orneklemeler yanlış birde şu sizin belediyelerin rezaletlerine bir kere konuşsanız ya ozellikle çu halkı kazıklayan halk kar hakkında buyur soz sende

Yorumu oyla      4      3  
Yorumcu 11 Kasım 2011 Cuma 11:12

Sevgili sapana katılmamak elde değil... Yüce önder Atatürk boşunamı beni türk hekimlere emanet edin demişti???

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baykal'a hırka fırlatma olayını kim organize etti?
Antalya’nın Kemer İlçesi’nde, CHP’nin seçimlerde başarısız olduğunu ileri ...
Kamer Genç kürsüden itilerek uzaklaştırıldı
TBMM Genel Kurulunda, Meclis İdare Amiri Salim Uslu'nun, TBMM Başkanvekili ...
Baykal’a fırlatılan hırkayı, Ülken havadayken yakaladı
Bayram için geldiği Antalya’da kenti ve ilçeleri turlayan CHP Eski Genel ...
 
Baykal: Bölge PKK'ya teslim edildi
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Başbakının ...
Silivri'de tiyatro oynanıyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı'nın dördüncü gününde ...
9 eski vekil bakan yardımcısı oldu
Kabinede bakan yardımcılığı formülünün işletilmesi ile birlikte bugüne ...
 
CHP'de adaylar artık böyle belirlenecek?
CHP'de bundan sonra adaylar hangi yöntemle belirlenecek. CHP'nin örgütlerden ...
Baykal, Gazipaşa'da AKP'ye yüklendi
CHP eski genel başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, terörle mücadelede ...
Toskay: Başbakanın milliyetçiliği mevsimlik
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tunca Toskay, Başbakan ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva