37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Patara'da bilirkişi keşfi tamamlandı, sıra raporda
Patara'da bilirkişi keşfi tamamlandı, sıra raporda
Demet Akalın'dan Zuhal Topal itirafı
Demet Akalın'dan Zuhal Topal itirafı
8 Şubat 2021 Pazartesi - 20:09

AKP ve MHP'den Antalya Büyükşehir'e eleştiri yağmuru

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında konuşan AK Parti Grup Sözcüsü Ali Çetin, büyükşehir belediyesinde siyasi hesaplaşmaların ve yetki karmaşasının devam ettiğini ileri sürdü.

AKP ve MHP den Antalya Büyükşehir e eleştiri yağmuru
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Çetin, “Belediyeden ilçelere sürgün bile demek istemiyorum ama görevlendirmeler son sürat devam ediyor. Sorumluluk sahibi insanlar, ulu orta sosyal medyada hesaplaşma yarışına giriyor. Böyle Tatar Ramazan, Ramiz Dayı figürleri gibi hareket etmek isteyen başka mecralara yönelsin. Böyle belediye yönetilmez" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı, Başkanvekili Deniz Filiz başkanlığında yapıldı. CHP, AK Parti, MHP, İYİ Parti, DSP ve SP grup sözcülerinin gündem dışı konuşmalarının ardından 123 gündem maddesi oylamaya sunuldu.

Mecliste gündem dışı konuşma için söz alan AK Parti Grup Sözcüsü Ali Çetin, ağustos ayından bu yana Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in koronavirüs sürecinde başlayan birtakım olayları izlediklerini aktardı. Çetin, “Belediyede atanmışlar, seçilmişlerin seçilmesiyle başlayan imza yetkisinin sınırlandırılması tartışmasıyla devam eden siyasi hesaplaşmalar, koltuk kavgalarının sürdüğü halkın ve kamuoyunun gündemine siyasi menfaat ilişkisi olarak düşen, e-imzayla beraber 'O mu oturacak, ben mi oturacağım' gibi hesaplaşmaya girildi. Siyasi karmaşasıyla hesaplaşma ve yetki karmaşasıyla devam eden ardından basın açıklamalarıyla ve sosyal medya hesaplarında karşılıklı atışmaların ve itirafların olduğu, birilerinin intikam peşinde koştuğu, birilerinin ise çıkar peşinde olduğu bir durumu hayretle hep beraber izliyoruz. Bu tür olaylar Antalya'ya, Antalya'da yaşayan hemşerilerimize ve Antalya'nın geleceğine oluyor" diye konuştu.

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI MECLIS SALONU'NDA DUZENLENEN BUYUKSEHIR BELEDIYE MECLISI SUBAT AYI TOPLANTISI, BASKANVEKILI DENIZ FILIZ BASKANLIGINDA YAPILDI. (ALI CETIN) (FOTO:ANTALYA-DHA)

'ANTALYA KADERİNE TERK EDİLDİ'

Gelecek nesillere karşı sorumluluk taşıdıklarını aktaran Ali Çetin, Antalya'nın kaderine terk edildiğini ileri sürdü. Çetin, “Yönetim, hizmetlerin kendiliğinden olacağını zannediyor. Çalışmaya hiç niyeti olmayan çocuk misali sadece seyrediyor. Ortada gözle görülür sadece 3'üncü etap raylı sistem projesi var. İyi ki o projeyi hazır bırakmışız ki Antalyalılar yine Türel başkan sayesinde bir çalışmayı yakından izliyor" diye konuştu.

'ANTALYA'DAKİLER SIRADAKİLERİN KİMLER OLDUĞUNU MERAK EDİYOR'

Ali Çetin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Belediyeden ilçelere sürgün bile demek istemiyorum, ama görevlendirmeler son sürat devam ediyor. Bunlarla ilgili sorumluluk sahibi insanlar, ulu orta sosyal medyada hesaplaşma yarışına giriyor. Bütün bunlar tüm Antalyalıların gözleri önünde yapılıyor ve Antalyalılar sıradakilerin neler, kimler olduğunu merak ediyor. Böyle Tatar Ramazan, Ramiz Dayı figürleri gibi hareket etmek isteyen başka mecralara yönelsin. Böyle belediye yönetilmez. Böyle idarecilik olmaz. Böyle dertlere de merhem olunmaz. Artık vatandaşa söz verdiği sorumluluğu ve gereğini yerine getirsin. Asli işiniz ve göreviniz olan hizmet üretmeye, Antalya gibi dünyanın göz bebeği olan bir büyükşehri yönettiğinizi farkına varın. Çekişmelerinizi bir kenara bırakın, bütün enerjinizi hizmet üretmeye yöneltin. Neredeyse 2 yıl gibi bir süre bitmek üzere. Artık ne yapmak, nelerle uğraşmak istediğinize emin olun ve bir karar verin. Antalya hizmet bekliyor."

'PARTİ İÇİ BİR KONUMUZDUR'

Çetin'in açıklamalarına yanıt veren Meclis Başkanı Deniz Filiz ise “Antalya hiçbir şekilde kaderine terk edilmedi. Bizim parti içi bir konumuzdur. Biz bütün bu içinde bulunduğumuz büyük borç yükü ve pandemi koşullarına rağmen Gazipaşa'dan Kaş'a kadar bütün çalışmalarımızı aynı özenle ve dikkatle yerine getiriyoruz" diye konuştu.

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI MECLIS SALONU'NDA DUZENLENEN BUYUKSEHIR BELEDIYE MECLISI SUBAT AYI TOPLANTISI, BASKANVEKILI DENIZ FILIZ BASKANLIGINDA YAPILDI. (OMER ISLEK) (FOTO:ANTALYA-DHA)

BAŞKAN İŞLEK: KAFAYI TAKTIĞIM ZAMAN GÜZEL TAKARIM

58'inci gündem maddesinde yer alan Korkuteli pazar yerindeki imar değişikliğine askı süresi içerisinde yapılan itiraz görüşülüp oylandı. Maddeye MHP 'Hayır' oyu verirken, CHP, İYİ Parti, DSP ve SP 'Evet', AK Parti ise 'Çekimser' oy kullandı. Oylama sonrası söz alan Korkuteli Belediye Başkanı MHP'li Ömer İşlek, “18 ayda Korkuteli'de halka verdiğim, kitapçık dağıttığım projelerin tamamını bildirdim. Benim 3 yıl 2 ay boşluğum var. Kafayı taktığım zaman da çok güzel takarım. O zaman bundan sonra imar komisyonuna gelen, teknik anlamda hiç sıkıntısı olmayan ve benim artık siyaseten gördüğüm ne kadar şey varsa takip edeceğim. 100- 150 de asker bulacağım kendime, askıda itiraz ettireceğim. Aynı komisyon teknik anlamda kanunen hakkı olan bir şeyi sosyolojik olarak değerlendirsinler. Sosyolojik ve ekonomik değerlendirmede 80-100 vatandaş itiraz etti diye iptal etsinler. Şimdi göreceğiz bundan sonraki imar komisyonlarında çıkan onayları. Ben bunu her gün cebimden gerekirse her ay 5-10-20 bin para harcayarak 19 ilçeye teker teker götüreceğim. Alınan bu karardan dolayı Korkuteli halkı olarak hepinize çok teşekkür ettim. Bütün çoluğumuzun çocuğumuzun geleceğini 1 yıl ertelediniz. Pazarcıları 30 gün sonra mecburen sokağa ve caddeye attınız. 1 yıl boyunca belediye hizmet binası ve hükümet binası ile kapalı pazar yeri yapılamamanın oylamasını yaptınız" diyerek tepki gösterdi.

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI MECLIS SALONU'NDA DUZENLENEN BUYUKSEHIR BELEDIYE MECLISI SUBAT AYI TOPLANTISI, BASKANVEKILI DENIZ FILIZ BASKANLIGINDA YAPILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI MECLIS SALONU'NDA DUZENLENEN BUYUKSEHIR BELEDIYE MECLISI SUBAT AYI TOPLANTISI, BASKANVEKILI DENIZ FILIZ BASKANLIGINDA YAPILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI MECLIS SALONU'NDA DUZENLENEN BUYUKSEHIR BELEDIYE MECLISI SUBAT AYI TOPLANTISI, BASKANVEKILI DENIZ FILIZ BASKANLIGINDA YAPILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)-

Etiketler:
 
"Fırında çalışanların KOAH'a yakalanma riski daha yüksek"
 
İngilizin kaçak villasının yıkımında engel kalmadı
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Tabela partisi 10 Şubat 2021 Çarşamba 08:25

Antalya Büyükşehir Belediyesi ni AK Partililer doldurmuş, maşallah belediyede çalışan cho li yok.işe alımlarda da ak partili olma şartı ararlarsa şaşmam. AK Partili sozlesmeli personeler rahatladı yerinde

Yorumu oyla      1      1  
07flp 9 Şubat 2021 Salı 18:29

yeni antalyamız hayırlı olsun

Yorumu oyla      1      1  
Görünen köy 9 Şubat 2021 Salı 10:02

İzmir de böyle başladı. Chpliler memnun olmasada memnun gibi gözüküp kesinlikle şikayet etmiyorlar. Ama İzmir sorunlarıyla büyük bir köy.

Yorumu oyla      1      1  
Büşra 9 Şubat 2021 Salı 07:40

Antalya dökülüyor. Yapılan her şey üst geçit yürüyen merdivenler arızalı, ışıklı tabelalar arızalı., daha neler neler çivi bile çakılıyor her şey çok güzel oluyor. Antalya daha beter olun inşallah

Yorumu oyla      1      1  
demreli 9 Şubat 2021 Salı 00:47

biz demrede içmesuyu beklerken, belediye konyaaltı içme suyu hattını yeniliyor. daha 10 yıl olmadı konyaaltı hattı yapılanı.. biz 30 yıldır aynı borudan su içiyoruz. neden. ayrıca kemer bölgesinde halen asbest borular ile su veriliyor.

Yorumu oyla      1      1  
erdem 9 Şubat 2021 Salı 00:26

yazık sözde Antalya sevdalılar hepsi.güldürmeyın insanları.Antalya neler bitti oldunu bilen çok.kanun yokki hesap sorgulansın.halkı korku aşı yapıldı onun için alan boş.Antalyaya yazık ettiniz.

Yorumu oyla      1      1  
gazipaşalı ersin 8 Şubat 2021 Pazartesi 23:30

antalya belediyesinin hali düden şelalesinin hali gibi. kirli ama kirleten belli değil.

Yorumu oyla      1      1  
soruşturma talep edin 8 Şubat 2021 Pazartesi 23:01

mevlüt amca izin versin. akp de ağlarsa vayki vay. biz chpliler olarak antalyanın yönetiminden memnunuz. Allahtan menderes başkan geçen yönetimin de tüm ihaleleri yapmış. bu yönetimde işçilerin saha paralarını vermeyerek müteahhite ödemeleri yapıyor. hemde akpli müdür ve daire başkanları ile. daha ne olsun

Yorumu oyla      1      1  
taş 8 Şubat 2021 Pazartesi 22:44

Yazık oldu Antalya'ya,gerçi son 20 yıldır hep öyle degilmi,bakın seçilen Belediye Başkanlarına gelenler 5 yıllık geldiler ve gittiler.O nedenle Antalya'yı anlayamadılar,seçmende ilginç sürekli fikir değiştirdi,demek ki son 20 yıldır doğru aday seçilmemiş oluyor.Böcek'te zaten kapasite olarak Antalya'yı kaldırabilecek durumda değildi,birde hastalanarak tam olarak görev yapamadığı için Belediye üst bürokratlara kalmış gözüküyor.Kent yönetiminde liyakatli bir Genel Sekreter olsa bu açık kapanır ama atanan Genel Sekretere bakınca maalesef yüksek yönetimlerde hiç bir tecrübesi olmayan sıradan biri atanınca kargaşada kaçınılmaz oluyor.Kamuoyu neyi konuşuyor sürekli şu oldu bu oldu,hiç hizmet konuşulmuyor,Büyükşehirler içerisinde sanırım en kötü kadrolar Antalya'ya nasip oldu,onun için Antalya şansız.

Yorumu oyla      1      1  
A.Rıza ÖZÇELİK 8 Şubat 2021 Pazartesi 22:23

faturalı işlerde nemalanamıyorlar demekki, parasızlık çok kötü bir şey hele her yerde paralı işleri görüp pay alamamak daha kötü. Çok yaşa Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanım Muhittin Böcek

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kendini otomobile kilitleyip, tetiğe bastı
ANTALYA'da bunalıma girdiği belirtilen E.A. (37), arkadaşına "Kardeşim ...
Alanya'da aranan 3 şüpheli yakalandı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş hapis ...
Kar olmayınca kartonla kayıp eğlendiler
ANTALYA'nın Serik ilçesinde tarım işiyle uğraşan Suriyeli ailelerin çocukları, ...
 
Büyük İskender'in geçtiği söylenen köprüye, beton döküldü
ANTALYA'da üzerinden Büyük İskender'in atıyla geçtiği rivayet edilen tarihi ...
Girdiği derede balçığa saplanan genç kızı, itfaiye kurtardı
ANTALYA'da girdiği Düden Çayı'nda balçığa saplanıp mahsur kalan Hatem ...
Alman kadın, Kumluca'da sağlığına kavuştu
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde kaza sonrası kalçası kırılan yerleşik Alman ...
 
Muratpaşa'nın buğday üretimi hedefi, dönümde 450 kilo
MURATPAŞA Belediyesi, tarımsal üretimin önemine dikkat çekmek için 45 ...
Rus kadın yürüyüş sırasında gasp edildi
ANTALYA'da dağ yolunda yürüyüşe çıkan Rus Olesia Fedarova'nın (35) cep ...
Nükleer enerjide yerli yakıt toryum
TÜRKİYE Bilimler Akademisi'nin (TÜBA) Nükleer Enerji Raporu'nda, Türkiye'nin ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva