Cannes jürisinde Türk isim
Cannes jürisinde Türk isim
Eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti
Eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti
Ege Denizi açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem
Ege Denizi açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem
AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
1 Aralık 2023 Cuma - 16:58

ATSO ve Fraport TAV Antalya Havalimanı'ndan iş birliği protokolü

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Fraport TAV Antalya Terminal İşletmeciliği A.Ş ve Antalya Kültür Sanat (AKS), iş birliği protokolüne imza attı.

ATSO ve Fraport TAV Antalya Havalimanı ndan iş birliği protokolü
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Protokol törenine, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Fraport TAV Antalya Terminal İşletmeciliği A.Ş. Genel Müdürleri Deniz Varol ve Gudrun Teloeken, AKS Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Hacısüleyman ve ATSO Genel Sekreteri Aslı Şahin Tekin katıldı. Antalya'ya değer katan kurumlarla iş birliğini önemsediklerini kaydeden ATSO Başkanı Ali Bahar, “Fraport TAV Antalya Havalimanı kentimize değer katan önemli bir şirket. Bu bizim için çok büyük bir fırsat ve Antalya adına önemli bir iş birliği olanağı sağlıyor. Mesleki eğitimde ATSO olarak önemli bir tecrübemiz var, bu üçlü protokolle birlikte çalışabileceğimizi artık daha iyi görebiliyoruz" diye konuştu. 

'HİZMET KALİTESİNİ ARTIRACAĞIZ'

Birlikte imza atacakları projelerin Antalya için önemine işaret eden Başkan Bahar, “Çevre bilinci ve pozitif ayrımcılık konusunda şehrimize çok büyük katkılar sunuyorlar. Bu projeleri, birlikte daha güçlü bir şekilde gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. ATSO birimlerimiz Fraport TAV Antalya Havalimanı ile koordineli çalışarak kente katma değerli projelerin üretilmesine yönelik önemli projeler birlikte imza atacağız" dedi. Gerçekleşen iş birliği sayesinde hizmet kalitesini yükseltmeyi ve uluslararası standartlara uygun hale getirmeyi hedeflediklerini dile getiren Bahar, “Önceliğimiz dezavantajlı gruplara yönelik mesleki eğitimler ve mesleki belgelendirme programlarını hayata geçirmek. Bu eğitimler ile gençlerimizi sektörün en çok ihtiyaç duyduğu alanlarda yetiştirecek, nitelikli hale getirecek ve istihdama katılmalarına imkan sağlayacağız. Bu vesile ile protokolün, kentimize katkı sağlamasını diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFİ

ATSO'nun çevreye duyarlı kurum politikası ve kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarıyla bağdaşan bir protokol olduğunu kaydeden Bahar, “ATSO hizmet binamızın çatısına yerleştirdiğimiz güneş enerji panelleri ile temiz enerji kaynağı oluşturmayı hedefledik, aynı şekilde araçlarımızın elektrikli araçlara dönüşümünü de bu hedef doğrultusunda gerçekleştirdik. Fraport TAV Antalya Havalimanı'nın da sürdürülebilirlik politikalarına çok önem verdiğini ve bu alanda önemli çalışmalar imza attığını takip ediyoruz. Bu ortak noktadan hedefle Antalya'nın en büyük kurumları olarak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Antalya bırakmak ve sürdürülebilir bir kalkınma yaratmak için ortak projeleri gerçekleştireceğiz. Bu vesile ile protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 

GÜNÜN SONUNDA ANTALYA KAZANACAK

Antalya'ya ilave katma değer sağlamak adına ATSO ile imzalanan protokolün önemine işaret eden Fraport TAV Antalya Terminal İşletmeciliği A.Ş. Genel Müdürü Deniz Varol, “Profesyonel bir yapı ile işin profesyonelleriyle çalışmak istedik. Bu noktada da geleceğimiz adres ATSO'ydu. Ali Başkanımız da bizi bu konuda destekledi. Protokolümüz çok net, mesleki eğitimlerde, bölgedeki gençlerimize meslek kazandırmada, bunun yanında da çevresel konularda gelişim sağlamak. Antalya'ya ilave katkı koymak adına protokole imza attık. Ucu açık bir protokol aslında, her yere yetişebilecek bir profesyonellikte ve yapıda değiliz. Bir üst kurum olarak ATSO'yu yönlendirici olarak seçtik. Karşılıklı katma değere yönelik bir kazan- kazan durumu yaratma arzusundayız" dedi. Protokolün içeriğiyle sınırlı kalmayacağını sözlerine ekleyen Varol, “Başkanımızın Antalya OSB Teknik Koleji ile ilgili tanıtımına şahit olduk, birlikte izledik, hakikaten orada başardıkları muazzam. Biz de doğal olarak isteriz ki onun da bir parçası olalım. Birlikte vakit geçirdikçe yapmak istediklerimiz de ortaya çıkıyor ve artıyor. Günün sonunda Antalya kazanacak, hep birlikte bunun da bir parçası olacağız" diye konuştu. 

ANTALYA TICARET VE SANAYI ODASI (ATSO), FRAPORT TAV ANTALYA TERMINAL ISLETMECILIGI A.S VE ANTALYA KULTUR SANAT (AKS), NITELIKLI ISGUCU YETISTIRILMESINE YONELIK MESLEKI EGITIM VERILMESI, SINIRDA KARBON DUZENLEMESI VE KARBON AYAK IZININ AZALTILMASI KONUSUNDA FARKINDALIK OLUSTURULMASINA YONELIK IS BIRLIGI PROTOKOLUNE IMZA ATTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA TICARET VE SANAYI ODASI (ATSO), FRAPORT TAV ANTALYA TERMINAL ISLETMECILIGI A.S VE ANTALYA KULTUR SANAT (AKS), NITELIKLI ISGUCU YETISTIRILMESINE YONELIK MESLEKI EGITIM VERILMESI, SINIRDA KARBON DUZENLEMESI VE KARBON AYAK IZININ AZALTILMASI KONUSUNDA FARKINDALIK OLUSTURULMASINA YONELIK IS BIRLIGI PROTOKOLUNE IMZA ATTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA)

 
Antalya Havalimanı Belek VIP Transfer Ücretlendirme ve Kaliteli Hizmet
 
Bankta oturan çocukların üzerine duvar yıkıldı; 1 ölü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Serik Belediyesi'nde aralık meclisi
SERİK Belediyesi aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.
Antalya'da kayıp kadın bulundu
ANTALYA'nın Serik ilçesinde geçen hafta sonu evden ayrıldıktan sonra haber ...
CHP lideri, Antalya'da kimin elini sıktı, kimi öptü, kime ne dedi?
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 3 günlük kampı için Antalya’ya ...
 
Antalya'da iş yeri alev alev yandı
ANTALYA'da, iş yerindeki sobanın koltuğu tutuşturmasıyla çıkan yangında, ...
Engelliler, yerel seçimde engel istemiyor
HASTA ve Engelliler ile Yakınları Hakları Derneği (HEYAD) Başkanı Hüseyin ...
Antalya'da mahsur kalan babaanne ile torununu itfaiye kurtardı
ANTALYA'da bodrumda çıkan yangında apartman içine dolan duman nedeniyle ...
 
Semih Esen: Terörün karşısındayız
Vatanın aleyhine olacak hiçbir harekete onay vermediklerini belirten Konyaaltı ...
Antalya'da gazlı bez skandalına inceleme
ANTALYA'da, 2 yıl önce doğum sırasında Y.S.'nin (32) vücudunda 30 santimetrelik ...
Başkan Güngör: Ulaşım sorunu turist kalitesini düşürüyor
MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, D-400 kara yolunda yaşanan trafik yoğunluğundan ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva