2 çocuk annesi eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti
2 çocuk annesi eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti
Ege Denizi açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem
Ege Denizi açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem
AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
1 Ekim 2015 Perşembe - 07:25

Ahmet Hakan saldırıya uğradı

GAZETECİ Ahmet Hakan, CNN Türk'teki programı sonrası evinin önünde saldırıya uğradı. Vücudunda kırıklar oluşan Ahmet Hakan'ın hayati tehlikesi bulunmuyor. Saldırıyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

Ahmet Hakan saldırıya uğradı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

 
Hürriyet Gazetesi yazarı ve CNN Türk'teki Tarafsız Bölge programının sunucusuAhmet Hakan, İstanbul'daki evinin önünde 4 kişinin saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan Ahmet Hakan'ın vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi. Saldırı sonrasında 4 şüpheli gözaltına alındı. Ahmet Hakan , dün gece CNN Türk’teki ‘Tarafsız Bölge’ programından sonra şoförünün kullandığı ve korumasının da bulunduğu otomobiliyle evine gitmek üzere ayrıldı. Hakan, Nişantaşı’ndaki evinin önüne geldiğinde saldırıya uğradı. Saat 00.35’te 34 VY 7765 plakalı siyah Honda marka otomobille gelen 4 kişiden biri korumasına yönelirken, diğer üçü Ahmet Hakan’a saldırdı. Hakan’ı darp eden saldırganlar otomobilleriyle kaçtı.

VÜCUDUNDA KIRIKLAR VAR

Hakan ve koruması Amerikan Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede müdahalesi yapılan, tomografisi çekilen Ahmet Hakan’ın burnunda ve kaburgasında kırıklar tespit edildi. Saldırı haberini alan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, DHA Genel Müdürü Uğur Cebeci ve Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği (UPSD) Başkanı ressam Bedri Baykam hastaneye gitti.

AHMET HAKAN'DAN MESAJ VAR

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin hastane önünde bekleyen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ergin; "Ahmet Hakan'ın mesajı var sizlere. Öncelikle bu saate kadar bekleyen muhabir ve kameraman arkadaşlara sevgilerini ve selamlarını gönderdi. Kendisi hastanedeyken arayanlara soranlara herkese teşekkürlerini iletiyor. Aynı zamanda kendisine bu saldırganları bu aksam gönderenlere de bir mesajı var. Mesajı da şu; 'Bu tür saldırılardan hiç bir şekilde yılmayacağız. Korkmuyoruz. Bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı.

"UMARIM BU SON OLUR"

Ertuğrul Özkök de, saldırının "basit" bir şekilde algılanmaması ve açıklanmaması gerektiğini belirterek, şöyle konuştu: "Yıllardır yapıyoruz bu mesleği. Bunlardan dolayı yılmadık, yılmayız da. Ama neticede gazeteciler ölüyor, geride kalan insanlar bunların yarattığı travmaları yaşamaya devam ediyor ve bu toplumu zehirliyor. Hürriyet'e yapılan saldırıda çok büyük destek aldık ama dayanışma daha geniş çaplı olsaydı bu saldırı gerçekleşmezdi. Umarım bu son olur, demokrasi olduğu iddia edilen toplum bu tarz teşebbüslere tekrar sahne olmaz. Ahmet'e tekrar geçmiş olsun ama korkarım ki olayın vahametini dikkate almazsak bunun devamı gelecek." dedi. Ressam Bedri Baykam da saldırıyı kınadı.

ŞÜPHELİ ARAÇ GÜVENLİK KAMERASINDA

Hürriyet Gazetesi yazarı ve CNN Türk Tarafsız Bölge programı sunucusu Ahmet Hakan'a saldırı olayına karıştığı belirtilen kiralık araç güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırının bir araç takibi sonrasında yaşandığı Doğan Medya Center'ın güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Ahmet Hakan aracıyla Doğan Medya Center'dan ayrılıyor. Hakan'ın çıkışının hemen ardından ise saldırıya karıştığı belirtilen 34 VY 7765 plakalı araç görüntüye giriyor. Kiralık aracın Ahmet Hakan'ın çıkışından önce de Doğan Medya Center önünden geçtiği ve bir süre beklediği görülüyor.

4 KİŞİ DE GÖZALTINDA

Ahmet Hakan'a saldırı olayına karıştıkları belirtilen 4 kişi ise gözaltına alındı. Şüpheliler Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünün ardından şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

TEHDİT EDİLMİŞTİ

Hürriyet’e saldırıya katılan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, Hakan’ı tehdit etmişti. Boynukalın, Hürriyet’e yapılan ikinci saldırıdan sonra çekildiği ortaya çıkan görüntülerde Ahmet Hakan’ın Nişantaşı’ndaki evinin önüne gitmeyi düşündüğünü belirterek, “Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak olmuşö demişti. Star gazetesi yazarı Cem Küçük de köşesinde “İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hâlâ hayatta kalabiliyorsun" diye yazmıştı.

GEÇEN AY HÜRRİYET GAZETESİ'NE 2 SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ

Öte yandan, Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a düzenlenen bu saldırı geçtiğimiz Eylül ayında İstanbul ve Ankara'daki saldırıları akıllara getirdi. 6 Eylül ve 8 Eylül günlerinde Hürriyet'in İstanbul'daki merkezine saldırılar düzenlenmişti. Hürriyet binasına düzenlenen saldırıların ardından Star Gazetesi yazarı Cem Küçük'ün köşesinden yazdığı 'İstersek seni sinek gibi ezeriz. Bugüne kadar merhamet ettik de hâlâ hayatta kalabiliyorsun.' sözleriyle AK Parti İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın'ın 'Bizim hatamız bunlara dayak atmamak olmuş.' sözleri bir kez daha akıllara geldi.



HURRIYET GAZETSI YAZARI VE CNN TURK TARAFSIZ BOLGE PROGRAMI SUNUCUSU AHMET HAKAN'A EVININ ONUNDE SALDIRIDA BULUNULDU. HAYATI TEHLIKESI BULUNMAYAN  HAKAN'IN TEDAVISI DEVAM EDIYOR (FOTO: HAYATI KILIC / ISTANBUL DHA)
Ertuğrul Özkök (solda) ve DHA Genel Müdürü Uğur Cebeci

Hayati KILIÇ-Uzay KESMEN-Ozan URAL- Ramazan EĞRİ - Mehmet İlkay ÖZER / İstanbul,(DHA)

 
 

 
Ünlü spikerin babasına hapis cezası
 
Kot firmasına ait depoda yangın...
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bojuware 201 1 Ekim 2015 Perşembe 17:12

Kesinlikle Osmanlı ocağı denen defolu vajinal ürünlerdir.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Twitter '140 karakter'e veda ediyor
Twitter'ın paylaşımlardaki 140 karakter sınırı kaldırmaya hazırlandığı belirtiliyor.
Aspendos'un hali mizah konusu
Haftalık mizah dergisi Uykusuz'un yeni sayısının kapağında Aspendos'daki ...
Irak'ta kaçırılan Türk işçiler serbest
Irak'ta bu ay başında kaçırılan Türk işçilerin serbest bırakıldığı açıklandı.
 
Yaz saati uygulamasına seçim ayarı!
25 Ekim'de sona ermesi planlanan yaz saati uygulaması, 8 Kasım'a kadar uzatıldı.
HDP'li vekil teröristin mezarına çiçek koydu
ŞIRNAK'ın Beytüşşebap bölgesinde yürütülen operasyonda güvenlik güçleriyle ...
Annesini kaybetti
İzmir'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Nesrin Beşikçioğlu ...
 
İhale çetesi ve tatlı komisyon
Adalet Bakanlığı adına hayali ihaleler oluşturup işadamlarına pazarlayan ...
Dikkat yarın son gün!
ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Genel Sağlık Sigortası kapsamında, ...
Yabancı kadınlar ve azgın polisler
Antalya ve İstanbul'da polislerin iki ayrı yabancı kadınla yaşadıkları ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva