'Nuri Şahin'in Beşiktaş'a gitmesi bizi...'
'Nuri Şahin'in Beşiktaş'a gitmesi bizi...'
Teleferik kazasında bilirkişi raporu dosyaya girdi
Teleferik kazasında bilirkişi raporu dosyaya girdi
Antalya'da 'Sera Okul' açılıyor
Antalya'da 'Sera Okul' açılıyor
Bebek Parkı’nda anne ve çocuk sağlığı söyleşisi
Bebek Parkı’nda anne ve çocuk sağlığı söyleşisi
24 Ağustos 2022 Çarşamba - 11:56

Ak Parti İl Başkanı Taş: Yatırımlar tam gaz

ANTALYA'da sağlıktan eğitime ulaşımdan enerjiye yatırımları değerlendiren Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya Şehir Hastanesi'nin Mayıs 2023'te hizmete açılacağını, Serik, Manavgat, Alanya ve Gazipaşa'ya doğalgaz verileceğini söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Taş: Yatırımlar tam gaz
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kente 32 yeni okul kazandırdıklarını söyleyen Taş, Uncalı, Sanayi ve Duraliler kavşakları için kamulaştırma çalışmalarının tamamlardığını, Büyükşehir Belediyesi'nin 18'lik imar uygulamasını yapmasını beklediklerini kaydetti.

Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya'daki sağlıktan eğitime, ulaşımdan enerjiye kadar tüm yatırım çalışmalarının detaylarını Demirören Haber Ajansı'na (DHA) anlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Kapı kapı dolaşacaksınız, gönülleri kazanacaksınız' sözü üzerine 19 ilçede vatandaşları ziyaret ettiklerini aktaran Taş, 6 milletvekili, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla birlikte vatandaşın talep, istek ve önerilerini aldıklarını anlattı. Vatandaşların umudunun Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olduğunu vurgulayan İbrahim Ethem Taş, milletin gönlünü kazanıp 2023'te de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden seçileceğini ve yola devam edeceklerini söyledi.

KENTİN SAĞLIK YATIRIMLARI

Bu yıl Ak Parti'nin 21'inci yaşını kutladığını belirten Taş, 20 yıldır Antalya'ya hizmet ettiklerini anlattı. Antalya'daki sağlık yatırımları hakkında bilgi veren İbrahim Ethem Taş, “Antalya Şehir Hastanesi'nin Mayıs 2023'te inşallah Cumhurbaşkanımızın da katılımlarıyla açılışını gerçekleştireceğiz. Bu bir devrimdir. Şuan ki mevcut şartlarda böylesine dev eserin tam zamanında Antalya'mıza kazandırılması bizim için çok önemliydi. Yıllardır beklenen Döşemealtı Hastane'mizin inşaatı başladı ve hızla yükselmeye devam ediyor. Aksu Hastanesi ise şu an ihale aşamasında. Çok yakın zamanda da Aksu Hastanesi'nin temellerini hemşerilerimizle birlikte atacağız. Devem eden yatırımlarımız var. Merkez Laboratuvarı'mızın inşaatı da hızla devam etmektedir" dedi.

'BÜYÜKŞEHİR'İ BEKLİYORUZ'

Ulaşıma çok ciddi yatırım yaptıklarını vurgulayan Başkan Taş, “Korkuteli- Elmalı yolu hızla devam etmektedir. 2023 Mayıs ayında biz o yolu hemşerilerimizin kullanımına sunacağız. Devam etmekte olan Kumluca- Kemer yolumuz var. O da kısa sürede tamamlanacak ve duble yol olarak Kumluca'ya, Finike'ye ve Demre'ye çok hızlı bir şekilde ulaşacağız. Akseki- Manavgat arasındaki yol inşaatımız hiç hız kesmeden devam ediyor. Alanya Çevreyolumuz hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Antalya'da Karayolları Uncalı, Sanayi ve Duraliler kavşakları için kamulaştırma çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi'nden de bu 18'lik imar uygulamalarını yapmasını bekliyoruz. 18'lik yan yol çalışmaları ve imar uygulamaları bittikten sonra bizim bütçemiz hem Uncalı hem Duraliler hem de Sanayi kavşakları için hazır. Bu yolları hızla Antalya'mıza kazandırmak istiyoruz" diye konuştu.

İLÇELERE DOĞALGAZ GELİYOR

Antalya'nın 5 merkez ilçesinde doğalgaz kullanıldığını hatırlatan Taş, Antalyalı'ya doğalgaz sözü verdiklerini bu nedenle alt yapı yatırımlarına başladıklarını söyledi. Taş, “Korkuteli'ne doğalgaz geldi. Vatandaşlarımız kullanmaya başladı. Sadece Korkuteli ile sınırlı kalmadık. Serik, Manavgat, Alanya ve Gazipaşa ilçelerimizde de doğalgaz kullanımı inşallah yakın sürede başlayacak" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in Antalya ziyareti sonrasında 32 yeni okulu kente kazandırdıklarını belirten İl Başkanı Taş, "Bu 32 okulun neredeyse 24'ü bitti, 8 okulumuz ihale aşamasında. Bunlar ağırlıklı olarak anaokulu, ilk ve ortaokul. Bu okullarımızın kısa sürede ihaleleri tamamlanıp Antalya'nın hizmetine alınacak" şeklinde konuştu.

PARTİ VE VEKİLLER SAHADA

İbrahim Ethem Taş, milletvekilleri, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla 19 ilçeyi tek tek gezerek vatandaşın talep, istek ve önerilerini aldıklarını söyledi. Ekim ayında meclis açılıncaya kadar milletvekillerinin Antalya'da saha çalışmalarında olacağını, meclis başladıktan sonra da haftada 3 gün boyunca Antalya'ya gelerek saha çalışmalarına destek vereceklerini aktaran Başkan Taş, “Cumhurbaşkanımızın talimatını yerine getiriyoruz. Cumhurbaşkanımız, 'Kapı kapı dolaşacaksınız, gönülleri kazanacaksınız' diyerek talimat verdi. Bizde bu talimatın gereğini yerine getiriyoruz. Milletimizin derdiyle dertleniyoruz" dedi.

GÜBRE FİYATLARINDA İNDİRİM

Vatandaşın pahalılıkla ilgili sıkıntıları olduğunu aktaran İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, şunları söyledi:

“Bu noktada başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde adımlar atılmaya başlandı. Gübre fiyatlarında inşallah önümüzdeki günlerde çok ciddi indirim yapılacak. Gübre tarımın başkenti Antalya'da çiftçilerimizin olmazsa olmazı. Bu nedenle bu çalışmayı çok önemsiyorum. Çiftçilerin ekim dönemi geliyor. Özellikle örtüaltı seralarda ekimler başlayacak. En önemli giderlerin biri de gübre. Gübrede Cumhurbaşkanımızın önemli bir talimatı oldu. Bu talimat hızlı bir şekilde yerine getirilecek."

'MİLLETİMİZ DERDİNİ ANLATIYOR'

Saha çalışmalarına çok önem verdiklerini vurgulayan Başkan Taş, şöyle konuştu:

“Biz milletvekillerimizle ziyarete gittiğimizde insanların umudunun Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olduğunu çok net görüyoruz. Hemşerilerimiz derdini sıkıntısını anlatıyor. Biz de ciddi manada elimizden geldiğince gayret ediyoruz. Milletimiz, 'Evet problemler var. Bazı sorunlar var. Biz bunun farkındayız ama bunu çözerse yine Recep Tayyip Erdoğan çözer' diyor ve sıkıntılarını bizimle paylaşıyorlar. Biz milletimizin yanında olmaya, milletimizin derdiyle derlenmeye devam edeceğiz. Milletimizin gönlünü kazanıp inşallah 2023'te de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden seçtirip yolumuza devam edeceğiz." 

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA) -

 
Siber dolandırıcılıkta yeni bir yöntem
 
Konyaaltı Belediyesi işçi çocuklarına burs verecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
9 anketin ortalaması ne diyor?
Partilerin seçim çalışmaları devam ederken anket şirketleri de yaptıkları ...
Kılıçdaroğlu, 85 bininci kadın üye ile buluştu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'dan partisine katılan 85 ...
CHP'li Özel: Asgari ücrete yüzde 40 zam bekliyoruz
CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, ''Asgari ücrete enflasyondaki kadar ...
 
CHP'li Aykut Erdoğdu ve YDK üyesi eşi partiden istifa etti
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ile eşi Yüksek Disiplin Kurulu ...
6'lı masada cumhurbaşkanı adayı hiç konuşulmadı
SAADET Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "6'lı masanın gündeminde ...
İyi Parti ‘beyaz Türklerin’ partisi oluyor
İyi Parti Anadolu’daki çabasının dışında büyük şehirlerde bir zamanlar ...
 
DEVA Partili Metin Gürcan, 2'nci kez tahliye edildi
DEVA Partisi kurucu üyesi Metin Gürcan, 'siyasal ve askeri casusluk' suçundan ...
Canan Kaftancıoğlu'nun siyasi parti üyeliği düşürüldü
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun siyasi parti üyeliği, Yargıtay ...
Antalyalı vekilin söz düellosu
Meclis KİT Komisyonu'nda PTT'nin hesapları görüşülürken AKP ve CHP'li ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva