Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları 316’ncı günde
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları 316’ncı günde
Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
9 Mart 2024 Cumartesi - 09:53

Ali Bahar: Antalya'nın turizmdeki başarılı ivmesi devam edecek

ATSO Başkanı Ali Bahar, 2024 yılının başarılı bir sezona işaret ettiğini belirterek, "Antalya'nın güçlü performansını, 2024 sezonunda sürdüreceğini öngörebiliriz. Antalya'nın turizm sektöründeki lider konumu, Türkiye ekonomisine sağladığı katkılarla da öne çıkıyor" dedi.

Ali Bahar: Antalya nın turizmdeki başarılı ivmesi devam edecek
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Başkan Yardımcıları Boğaçhan Göksu, Fatih Kabadayı, Sayman Üye Murat Totoş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hatice Öz, Hakan Pakalın, Meclis Üyesi Emir Gündal ve Genel Sekreter Av. Aslı Şahin Tekin, turizm sektörünün en önemli organizasyonları arasında yer alan ITB Berlin 2024 Fuarı'nı ziyaret ederek, Türkiye'den ve Antalya'dan fuara katılım sağlayan firmalarla bir araya geldi. Messe Berlin'de düzenlenen, 170 ülke ve bölgeden 5 bin 500'ü aşkın profesyonel katılımcının yer aldığı fuarda, Başkan Ali Bahar ve ATSO heyeti, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Turizm Geliştirme ve Tanıtma Ajansı'nın 'Go Türkiye' standında bir araya gelerek, firmaları ziyaret etti.

ANTALYA HEYET VE FİRMALARIYLA BİR ARAYA GELDİLER

Havacılık, otel, acenteler ve tur operatörlerinin bir araya geldiği Türkiye salonunda firma ziyaretleri gerçekleştiren ATSO Başkanı Ali Bahar ve ATSO heyeti, CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır, TOBB Turizm Meclisi Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Erkan Yağcı, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, Fraport TAV Antalya Havalimanı Genel Müdürü Deniz Varol, ANEX Turizm Grubu CEO'su Neşet Koçkar, Kilit Global Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kilit, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, RTK Tours Uluslararası İş Geliştirme Danışmanı Hüseyin Baraner ile ülke ve bölge turizminde sektör temsilcileriyle görüştü.

KUVVETLİ BİR TURİZM YAPIMIZ VAR

2024 yılının Antalya ve bölge turizmi için önceki yıllara nazaran daha iyi geçeceğini tahmin ettiklerini belirterek, ITB Berlin Fuarı'nı değerlendiren Başkan Bahar, "Turizm sektörünün nabzını tutan ITB Berlin'de turizmin önde gelen isimleriyle yaptığımız temaslar neticesinde, 2024 yılında ön rezervasyonlardaki artış rekorlarla dolu bir sezon yaşayacağımızı gösteriyor. Sayın Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy öncülüğünde, acente, otel, tur operatörlerinin yönetim kadroları ve turizm profesyonellerimiz ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Bölgesel destinasyonların yanı sıra fuara katılan yabancı temsilcilerle görüşmelerin de gerçekleştiği fuar, 2024 turizm hedeflerimize ilerlememizde iyi bir aracı. Ukrayna, Rusya, Filistin ve İsrail'de halen olumsuzluklar devam etmesine rağmen Türkiye'nin tüm bunlardan sıyrılarak kendi bulunduğu coğrafi konumda başarılı bir turizm politikası yürütmesi, gerçekten bizim çok kuvvetli bir yapımızın olduğunu da gösteriyor" dedi.

TURİZMDE LİDER KENT ANTALYA

Antalya'nın, Türkiye turizminde önemli bir şehir olduğunu vurgulayan Başkan Bahar, "2024 sezonunda da bu rolünü güçlü bir şekilde sürdüreceğini öngörebiliriz. Antalya'nın turizm sektöründeki lider konumu, Türkiye ekonomisine sağladığı katkılarla da öne çıkıyor. Antalya'nın turizm gelirleri, Türkiye'nin cari açığını dengelemede önemli bir rol oynuyor ve ülkeye döviz kazandırıcı bir hizmet sunuyor. Tüm bu veriler gösteriyor ki Antalya'mızın turizm sektöründe başarılı ivmesi devam edecek. Kentimizin doğal güzellikleri, tarihi zenginlikleri ve geniş konaklama seçenekleri yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Kültürel etkinliklerimiz, doğa sporları, sağlık turizmi gibi birçok turizm alternatifine sahip olmamız, ziyaretçilerin çeşitlilik anlayışına da cevap veriyor" diye konuştu.

DEĞER YARATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Antalya'nın güçlü performansının ülkenin genel turizmine de olumlu katkısına işaret eden Başkan Bahar, şunları söyledi:

"Şehrin ekonomik kalkınmasını da destekliyor, Antalya'daki iş imkanları artıyor, yerel hizmet sektörleri canlanarak bölgedeki ekonomik hareketlilik artıyor. Ayrıca, kentimizdeki turizm sezonunun başarılı geçmesi, ülkenin genel turizm performansına da olumlu bir etki yapıyor, yapmaya da devam edecek. Türkiye'nin uluslararası turizm arenasında daha güçlü bir konumda yer almasını sağlayacak. Bu nedenle, Antalya'nın 2024 sezonunda da Türkiye için önemli bir değer yaratmaya devam edeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz"

TÜRK-ALMAN TSO İLE İŞ BİRLİĞİ GÖRÜŞMESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcıları Boğaçhan Göksu ve Fatih Kabadayı, Yönetim Kurulu Üyeleri Hatice Öz ve Hakan Pakalın, Genel Sekreteri Av. Aslı Şahin Tekin, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK) Genel Sekreteri Okan Özoğlu ile bir araya geldi. Türkiye ve Almanya ikili ticaretini geliştirmeye yönelik ortak çalışmaların konuşulduğu ziyarette, yurtdışına ihracat yapan Türk firmalarına katma değer sağlanması görüşüldü. 

ANTALYA, (DHA) 

 
Antalyalı avukata, 'Davadan çekil' kurşunları
 
Ünlü şair Shevchenko’yu andılar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalyalı avukata, 'Davadan çekil' kurşunları
ANTALYA'da silahlı saldırıya uğrayan Avukat Gökhan Kadir Gülaçar, sol ...
Antalya için ‘don’ uyarısı
Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, üreticiyi don olayına karşı uyardı.
Türkiye'nin ilk 'Müze Belediyesi' Kepez'de açıldı
KEPEZ Belediyesi ve AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ...
 
Müdür Çevik, kadın personelle bir araya geldi
ANTALYA İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ...
Tatar: Kıbrıs’ın başkalarının egemenliğine geçmesine müsaade edemeyiz
KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Kıbrıs’ın ...
Kepez Belediyesi çalışanlarına karanfil
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, ...
 
Uysal, emekçi kadınlarla buluştu
MURATPAŞA Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında bir ...
Kadın mühendislere 8 Mart izni
ÇEVRE Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nin '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ...
'2 günde 8 kadın cinayeti tesadüf değil'
ANTALYA Barosu Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kurulu'nun ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva