Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
Pastanede oturan 2 arkadaşa silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Pastanede oturan 2 arkadaşa silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem
Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem
28 Ağustos 2017 Pazartesi - 10:37

Alkol alan CHP'lilere ihraç kararı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan alkol aldıklarını belirledikleri parti üyesi 3 kişinin, bir daha geri alınmamak üzere kamp alanından çıkarıldıklarını ve partiden ihraç işlemlerinin başlatıldığını açıkladı.

Alkol alan CHP lilere ihraç kararı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP'nin Çanakkale'deki Tarihi Gelibolu Yarımadasındaki Kocadere kamp alanında yapılan Adalet Kurultayı'nda alkollü içki içildiğine yönelik fotoğraf ve görüntüleri sosyal medya hesaplarından 'Kimin ne içtiğinde değiliz, ama hiç olmazsa mekanın hatırası için şehitlikte yapmasaydınız. Ayıptır, yazıktır?' notuyla paylaşmıştı. 

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Twitter hesabından olaya ilişkin resim ve videoları da ekleyerek yaptığı, 'Kimin ne içtiğinde değiliz, ama hiç olmazsa mekanın hatırası için şehitlikte yapmasaydınız. Ayıptır, yazıktır' açıklaması yaptı. Dün (Pazar) ise CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, 'Kurultayı karalama peşindeler' şeklinde tepki gösterip, Turan'ı Kurultay'a davet etti. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, partisinin Çan İlçe Kongresi'nden Tezcan'ın açıklamasına yanıt verdi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "CHP'nin Sayın Sözcüsü Bülent Tezcan açıklama yaptı. Dedi ki; 'Bülent Turan gelsin, buradan izlesin ne var görsün' dedi. 'Bu görüntüler buradan mı değil mi belli değil' dedi. Şimdi ben de söylüyorum. Bizim Şehit Necmettin Öğretmenimizin katillerine kol kanat gerenler ve onlarla yürüyenlerden alacak dersimiz hiç yok. Şehit Kaymakamımızın katillerinin kollarına girenlerle yol yürüyecek, onları görecek halimiz yok. Ama şunu söyleyeyim, o görüntüler oradan mı, değil mi, inceleyip baktık. Şakayla karışık söylüyorum. Fotoğraflarda ayranlar da var. Ayranlar Sarıyer Belediyesi'nin ayranları, oraya getirenler onlar. Masalar ortak masalar, hepsinin masaları. Arkada kendi kurdukları çadırları var. Hepsi gözüküyor. Videolardaki konuşmalarda o törenler anlatılıyor. Yetmedi, Alan Başkanlığı da bugün 'sözleşmeye uyun, yanlış yapmayın' diye ihtarname gönderdi" dedi.

ALAN BAŞKANLIĞI'NDAN CHP GENEL MERKEZİ'NE TEBLİGAT

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ise alanda alkol alındığı iddiaları üzerine harekete geçti. Basında yer alan haberler üzerine CHP'li yetkililere resmi bir tebligatta bulunan Alan Başkanlığı yazısında yasa gereği alanda alkollü içki tüketiminin yasak olduğunu, 25 Ağustos'ta CHP yetkilileriyle de konuyla ilgili protokol imzalandığını belirterek, şu ifadelere yer verdi:

"Ayrıca alkol tüketimlerine yönelik Tarihi Alan sınırları içerisinde ve kamp alanında, Tarihi Alan'ın kuralları, hassasiyetleri ve önemi göz önünde bulundurularak daha duyarlı olunması ve alkol tüketiminde bulunanların Cumhuriyet Halk Partisi yetkililerince tespit edilerek kanuni işlem yapılmak üzere Başkanlığımıza bildirilmesi hususu ile ilgili resmi yazı yazılarak Cumhuriyet Halk Partisi yetkililerine tebliğ edilmiştir."

TEZCAN'DAN BUGÜN 3 İHRAÇ AÇIKLAMASI

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, bugün yaptığı yazılı açıklamada ise Kocadere Kamp Alanı'nda, alkol aldıklarını belirledikleri parti üyesi 3 kişinin, bir daha geri alınmamak üzere kamp alanından çıkarıldıklarını ve partiden ihraç işlemlerinin başlatıldığını açıkladı. CHP'li Tezcan'ın açıklamasında, kampa başlamadan önce 12 madde halinde kamp kurallarının tespit edildiğini, açıklandığını ve kurultay broşürüne de yazıldığını belirterek, şu açıklamayı yaptı:
"Bu kuralların birinci maddesi 'Adalet Kurultayı, Çanakkale Savaşları'nın geçtiği bölgede yapılacaktır. Burada yapacağımız bütün faaliyetlerimiz aziz şehitlerimizin değerli hatıralarına yakışır hassasiyette olmalıdır' şeklindedir. Günde yaklaşık 30 bin kişinin katılım sağladığı kurultayımızda bütün katılımcılar bu ruha uygun, şehitlerimize saygılı, adalet kurultayına yakışır tutum ve davranış içinde olmaya azami özen göstermiştir. Buna rağmen bazı sosyal medya paylaşımları ve yayın organlarında, kamp alanında alkol alındığına ilişkin haberler yayınlanması üzerine tarafımızdan derhal araştırma yapılmış ve kendini bilmez birkaç kişinin, kamp alanının ana konaklama bölgesinin dışında alkol aldığı akşam saatlerinde tespit edilmiştir. Alkol aldığı tespit edilen bu üç kişi derhal kamp alanından çıkarılmış, bir daha girişleri yasaklanmıştır. Ayrıca parti üyelikleri de tespit edilen bu kişilerin ihraç işlemlerine başlanmıştır. Öte yandan bu kişilerin isimleri yarın itibarıyla yetkili kurumlara bildirilecektir. Kendini bilmez birkaç kişinin, Çanakkale şehitlerimizin aziz hatırası ve adalet kurultayının ruhuna tamamen aykırı bu davranışı kuşkusuz bin bir emek, güçlük ve fedakarlıkla kurultaya katılan binlerce vatandaşımızı ve bizleri derinden yaralamıştır. Bütün dikkat ve çabalarımıza karşın ortaya çıkan bu olay nedeniyle üzüntümüzü ifade ederken, bugüne kadar sürdürdüğümüz hassasiyetin bundan sonra da artarak devam edeceğini ve Çanakkale ruhuyla örtüşmeyen bu tür ahlak dışı davranışlara kesinlikle müsamaha göstermeyeceğimizi aziz milletimizle paylaşırız."

Burak GEZEN-Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE, (DHA) 

 
Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz ölü bulundu
 
Böyle düştü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
3 ilçede 200 istifa
MUĞLA'nın Ortaca, Köyceğiz ve Dalaman ilçelerinde, aralarında eski ilçe ...
Türel, Erdoğan ile baş başa Antalya'yı konuştu
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kosova’da 100 yetim çocuğu sünnet ettirdi. ...
Benim kafam fena karıştı sayın vekil
Dursun GÜNDOĞDU yazdı
 
Erdoğan'ın ilk rakibi belli oldu
MHP'den istifa edip merkezde yeni kurulacak parti çalışmalarına katılan ...
Kim o başkanlar?
gazeteciler.com köşe yazarı Süleyman Özışık, bazı belediye başkanları ...
Budak; Adalet susup oturarak gelmez
CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Türkiye’de her alanda büyük ...
 
Ak Parti'de Osman Aladağ yine başkan
AK Parti Finike İlçe Başkanlığı'nın iki listeyle yapılan 6. olağan kongresinde ...
Türel seçim startını Kumluca'dan verdi
AK Parti Kumluca 6. Olağan Kongresi’nde 2019 yılındaki seçimlerin startını ...
Baykal esnafla kahvaltı yaptı
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, "Bizim sağduyuyu ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva