Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
13 Aralık 2018 Perşembe - 10:40

Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı, tabancasıyla intihar etti

ANTALYA Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Karaaslan, otomobilinde ölü bulundu. Karaaslan tabancasıyla kalbine ateş ederek intihar etti. Kepez ilçesi seyir terasında saat 09.00 sıralarında cansız bedeni bulunan Karaaslan, bir süre önce eşini kanserden kaybetmişti.

Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı, tabancasıyla intihar etti
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kepez ilçesi Varyant seyir terasında, bugün saat 09.00 sıralarında, otomobilde hareketsiz duran kişiyi fark edenler, polise haber verdi. Gelen polis ekipleri, araçtaki kişinin Antalya Emniyet Müdür Yardımcı Ali Karaaslan olduğunu saptadı. Çağırılan sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Ali Karaaslan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Eşini bir süre önce kanserden kaybeden, 2 kızı olan Ali Karaaslan'ın, tabancasıyla kalbine ateş ederek yaşamına son verdiği ihtimali üzerinde duruluyor.
 

BAŞSAVCI: İNTİHAR ÜZERİNDE DURUYORUZ

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Karaaslan'ın intihar etmiş olabileceği üzerinde durduklarını söyledi. Başsavcı İnal, "İlk belirlemelere göre olayın intihar olduğunu düşünüyoruz. Olay yerinde ele geçirilen materyaller üzerinde detaylı bir inceleme yapılacak. İlgili cumhuriyet savcılarımız, emniyet müdürlüğü olay yeri ekipleri ve adli tıp kurumu tarafından soruşturma detaylı bir şekilde devam etmektedir. Soruşturma sonunda başka bir şey çıkarsa kamuoyuna bilgi verilecektir. İntiharın gece saatlerinde olduğunu düşünüyoruz. Sabah saatlerinde emniyet müdürlüğümüze ihbarı gelmiş. İhbar üzerine emniyet müdürümüzle beraber olay yerinde gerekli incemlemeleri yaptık. Değişik bir bilgi olursa yine paylaşırız kamuoyuyla" diye konuştu. 

ACI HABER, AKŞEHİR'DEKİ AİLESİNE VERİLDİ
Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Karaaslan'ın, memleketi Konya'nın Akşehir ilçesinde oturan babası Ömer Faruk ve annesi Emine Karaaslan'a acı haber, emniyet yetkilileri tarafından verildi. Çocuklarının yaşamını yitirdiğini öğrenen Karaslan çifti, gözyaşlarına boğuldu. 

Ali Karaaslan'ın polis memuru olan kardeşi Ömer Karaaslan'ında Konya görev yaptığı belirtildi.

EMNİYETTE TÖREN 

Ali Karaaslan için Konyaaltı'na bağlı Uncalı Mahallesi'ndeki İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası önünde saat 15.30'da tören düzenlendi. Törene Vali Münir Karaloğlu, İl Emniyet Müdürlü Mehmet Murat Ulucan, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, emniyet mensupları, askeri erkan ve Ali Karaaslan'ın kızları Ezgi ve Asya Karaaslan ile yakınları katıldı. Ezgi ve kardeşi Asya'nın uzun süre gözyaşı döktüğü törende, Karaaslan'ın öz geçmişi okundu. Karaaslan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, okunan duanın ardından tören mangasınca cenaze aracına taşındı.

Memleketi Konya'nın Akşehir ilçesine gönderilen Ali Karaaslan'ın cenazesi, yarın öğle vakti kılınacak namazdan sonra, 2014'te kanser nedeniyle yaşamını yitiren eşi Nuran Karaaslan'ın yanında toprağa verilecek.

ANTALYA IL EMNIYET MUDUR YARDIMCISI ALI KARAASLAN, OTOMOBILININ ICINDE BEYLIK TABANCASIYLA YASAMINA SON VERDI.(FOTO:ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)
ANTALYA EMNIYET MUDUR YARDIMCISI ALI KARAASLAN, OTOMOBILINDE OLU BULUNDU. KARAASLAN'IN BEYLIK TABANCASIYLA KALBINE ATES EDEREK YASAMINA SON VERDIGI IHTIMALI UZERINDE DURULUYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)KEPEZ ILCESI AKDENIZ BULVARI KEPEZ SEYIR TERASI MEVKIINDE PARK HALINDEKI OTOMOBILINDE BEYLIK TABANCASIYLA YASAMINA SON VEREN ANTALYA IL EMNIYET MUDUR YARDIMCISI ALI KARAASLAN ICIN KONYAALTI ILCESI UNCALI MAHALLESI'NDEKI IL EMNIYET MUDURLUGU HIZMET BINASI ONUNDE SAAT 15.30'DA TOREN DUZENLENDI. TORENE, VALI MUNIR KARALOGLU, IL EMNIYET MUDURLU MEHMET MURAT ULUCAN, KONYAALTI BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, EMNIYET MENSUPLARI, ASKERI ERKAN, KIZLARI EZGI VE ASYA KARAASLAN ILE YAKINLARI KATILDI.(FOTO:ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)KEPEZ ILCESI AKDENIZ BULVARI KEPEZ SEYIR TERASI MEVKIINDE PARK HALINDEKI OTOMOBILINDE BEYLIK TABANCASIYLA YASAMINA SON VEREN ANTALYA IL EMNIYET MUDUR YARDIMCISI ALI KARAASLAN ICIN KONYAALTI ILCESI UNCALI MAHALLESI'NDEKI IL EMNIYET MUDURLUGU HIZMET BINASI ONUNDE SAAT 15.30'DA TOREN DUZENLENDI. TORENE, VALI MUNIR KARALOGLU, IL EMNIYET MUDURLU MEHMET MURAT ULUCAN, KONYAALTI BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, EMNIYET MENSUPLARI, ASKERI ERKAN, KIZLARI EZGI VE ASYA KARAASLAN ILE YAKINLARI KATILDI.(FOTO:ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)KEPEZ ILCESI AKDENIZ BULVARI KEPEZ SEYIR TERASI MEVKIINDE PARK HALINDEKI OTOMOBILINDE BEYLIK TABANCASIYLA YASAMINA SON VEREN ANTALYA IL EMNIYET MUDUR YARDIMCISI ALI KARAASLAN ICIN KONYAALTI ILCESI UNCALI MAHALLESI'NDEKI IL EMNIYET MUDURLUGU HIZMET BINASI ONUNDE SAAT 15.30'DA TOREN DUZENLENDI. TORENE, VALI MUNIR KARALOGLU, IL EMNIYET MUDURLU MEHMET MURAT ULUCAN, KONYAALTI BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, EMNIYET MENSUPLARI, ASKERI ERKAN, KIZLARI EZGI VE ASYA KARAASLAN ILE YAKINLARI KATILDI.(FOTO:ALPARSLAN CINAR/ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
Modern yaşamı reddeden kabilelerden, ilk kez göreceğiniz kareler
 
Antalya'da öğrenciler yararına kermes
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 13 Aralık 2018 Perşembe 13:26

Son haftada iki olay,teknik destek nerde,bu gibi kişiler neden yakından takip edilip tedavileri yapılmaz,şu veya bu nedenle psikolojisi bozulanlar neden silahları alınıp geri hizmet birimlerinde görevlendirilmez,yani anlaşılan bu konular da büyük eksiklikler var,bu gibi olayların olmaması için her türlü tedbir alınmalı,zaten mesai falan derken yıpranıyorlar,ayrıca birinin başına bir şey geldi mi o kişi kendi başına bırakılıyor demek ki,sonuş da yazık allah rahmet eylesin.

Yorumu oyla      3      3  
Bilal 13 Aralık 2018 Perşembe 13:16

Çocukları adına çok ama çok üzüldüm; hem Annesiz hem babasız kaldılar bir anda , Allah yar ve yardımcısı olsun. Allah hiç bir çocuğu annesiz babasız bırakmasın. AMİN.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da minyatür sebzeler ihraç ediliyor
ANTALYA'da Erüst Tarım firmasına ait minyatür sebzelerin ihracatına başlandı. ...
Gazipaşa'da hortum tarım alanlarına zarar verdi
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde şiddetli yağış sonrası oluşan hortum tarım alanlarına zarar verdi.
Bugün 3 konumuz var
Dursun GÜNDOĞDU yazdı
 
Antalya'da 2 kişinin yaralandığı kavgaya 9 gözaltı
ANTALYA'da, iki grup arasında para anlaşmazlığından çıktığı öne sürülen, ...
Antalya'da 5 FETÖ şüphelisi yakalandı
ANTALYA'da FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında aranan 5 şüpheli yakalandı. ...
Başkan Türel, Sobacılar Çarşısı'nda
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, esnafın yüksek kira ...
 
Ev ve camilerden hırsızlık yapan zanlı yakalandı
ANTALYA'da girdiği ev ve camilerden hırsızlık yapan S.E., polisin sıkı ...
Başkan Uysal: Patron Muratpaşa halkıdır
MURATPAŞA Belediyesi tarafından ilçede yapılan 7 park, törenle hizmete ...
Görme engelli Turgay, ayın örnek okuru seçildi
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde oturan görme engelli Turgay Zengin (36), ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva