100 yıldır kayıptı, değerinin altında satıldı
100 yıldır kayıptı, değerinin altında satıldı
Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak
Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
3 Temmuz 2019 Çarşamba - 14:52

Antalya Otomobilciler Odası 'rüşvet' şüphelilerinden 8'i adliyede

ANTALYA Şoförler ve Otomobilciler Odası'na yönelik, 'rüşvet' ve 'yolsuzluk' iddialarıyla düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 20 kişiden, aralarından oda başkanı Mehmet Ali Balkan'ın da bulunduğu 8 kişi, adliyeye sevk edildi. Diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.

Antalya Otomobilciler Odası  rüşvet  şüphelilerinden 8 i adliyede
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, pazartesi günü sabah erken saatlerde 'rüşvet' ve 'yolsuzluk' iddiasıyla Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası'na yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda bazı bilgisayarlara, mali kayıtlara ve oda defterlerine el konuldu. Aralarında oda başkanı Mehmet Ali Alkan ile oda çalışanları, taksi durak başkanlarının da bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.

20 şüpheliden 12'si, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Mehmet Ali Alkan'ın da aralarında bulunduğu 8 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

NTALYA SOFORLER VE OTOMOBILCILER ODASI'NA YONELIK, 'RUSVET' VE 'YOLSUZLUK' IDDIALARIYLA DUZENLENEN OPERASYONDA, ODA BASKANI MEHMET ALI BALKAN'IN DA  ARALARINDA OLDUGU 20 KISI GOZALTINA ALINDI. SUPHELILERDEN 12'SI SERBEST BIRAKILIRKEN 8'I ADLIYEYE SEVK EDILDI. (FOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)

 
Saldırıya uğrayan doktora çifte destek eylemi
 
Çandır'dan enflasyon değerlendirmesi
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Benjaminx 3 Temmuz 2019 Çarşamba 19:02

Varsa kamu kurumları(en başta belediye) ile ilgili ilişkileri ortaya çıkarılmalıdır.

Yorumu oyla      3      3  
Tolga 3 Temmuz 2019 Çarşamba 18:33

Turist turizm bölgelerinden taksiye bindiği zaman kesinlikle taksimetre açılmıyor. Turistleri 5 dolar almak için istemedikleri mağazalara sokup zorla bişey aldirtmaya çalışıyorlar. Bu ise kesinlikle denetim getirilmelidir. Taksiciler taksimetre açmak ZORUNDADİR.

Yorumu oyla      3      3  
Evren 3 Temmuz 2019 Çarşamba 18:21

Ülkemize gelen misafirleri dolandıran hanutculuk yapan taksi metre açmayan kötü muamele yapan bi kuruluşun başkanları odası da belli bu ranttan gelir elde ediyorlar sesleri çıkmıyor denetim sıfır kim oy verdi başkana seçilirken o önemli durak kontrolü yok araba ve şöför kontrolü yok üstelik ötv vermeden araba alırlar vergi desen vergi az öderler bu kadar göz yumarsalar her şeyi yaparlar kendi hakları zannederek bide zorbalık deyince en öndeler sıkı denetim yapılması lazim göz yumulmadan

Yorumu oyla      3      3  
Muhittin Bocek Baskan Goreve 3 Temmuz 2019 Çarşamba 18:09

Baskanım Goreve davet edıyorum. Taksımetre acmadan turıstlerı kazıklayan zıhnıyetı denetlemelısınız. Vergı daıresı baskanınıo goreve davet edıyorum 1 mılyonluk dırakları olanlar kac paralık vergı verıyor aylık 15 20 bın para kazanıyorlar hıc fatura yok!

Yorumu oyla      3      3  
Yurt Dışından Kötü Reklam 3 Temmuz 2019 Çarşamba 17:41

Şuan Yurt Dışında Bogazkentte Eylem konusuluyor! Taksıcıler yol kestı. Eylem Yaptı. Turıstlerı tasımama kararı aldıkları ıcın Madur olan turıstler acenteler vasıtasıyla Reklamasyon gectıler. Turızm Bakanı bu konuya el atmalıdır. Otel ıcerısınde Masaları yıllık 30 bın euro gıbı rakamlara kıraya verenler. O masaları kıralanması yasaktır, Beledıye ekıplerı mutlaka her otele baskın yapmalıdır ve otellere ceza kesmelıdır Masaları kıraya verdıklerı ıcın! Rent a car fırmalarını yasa dısı ıse yoneltenler dırek olarak otel sahıplerıdır. Ruhsatsız olarak ıs yapmasına goz yumuyorlar. Oteller de asıl buyuk sorun!

Yorumu oyla      3      3  
Kadriye Belek Bogazkent 3 Temmuz 2019 Çarşamba 17:26

Sayın Bakana sorarım; Havalimanından Belege 40 euro ya gıden X kısısı Neden hangı sartlar geregı gerıye 60 Euro ya gelır? Taksımetre acmak zorunda degıllermıdır bu taksıcıler? Vatandası Turıstı Kazıklamak kıme ne yarar saglar? Turıst gerı gıderken fazla para odeyınce sorun olusuyor ve ulkemız kotu temsıl edılmektedır. Turızm Darbe vurulmaktadır. Ayrıca Yıne Bu bolgenın taksılerı Hanutculuk yapmaktadır. Kacak tur faalıyetı yapmaktadır. Asıl amacı yolcuyu a noktasından B noktasına goturmek olan bu kısıler Yolcuyu ıstegı dogrultusunda aksama kadar tur yapıyorlar Derı Kuyum Hedıyelık esya dukkanlara sokarak ayak bastı parası alıyorlar ve satılan urunlerden de en az yuzde 30 komısyon alıyorlar Bu ıs aslında A sınıfı acentelerın ısıdır ve Haksız kazanc elde edıyorlar. Bugune kadar bu taksıcılere neden dokunulmadı? 600 Bın tl lık durakları var aylık hıc yoksa 15 bın tl Brut gelırlerı var ama kac paralık fatura kesıyorlar? ustune OTV sız arac alarak bu gruplara destek verılmektedır! acıl olarak Taksıcıler denetlenmelıdır. Taverna gıbı ısıl ısıl aracları vardır. Tarladan cıkan domates sandıkları ıle turıst karsılıyorlar ustlerı kır pas ıcındeler. Ingılızce konusmayı bılmezler. Turıstlerı 100 TL lık yer ıcın 200 TL almaya calısırlar ve kımse denetlmeez. Ustune Yol Keserler Eskıyalık Yaparlar Turızmı Baltalarlar ama VAlısı kaymakamı Beledıye baskanı bunların ayaklarına gıder! acıl olarak Denetım talep edıyoruz. Taksıcıler neden vergı vermez! fatura kesmezler! TURSAB neden bu yanlıs gıdısata dur demez

Yorumu oyla      3      3  
Çok Yerinde Bir Karar 3 Temmuz 2019 Çarşamba 17:21

Yıllarca 20 TL olan plaka parasını 40 TL aldılar. vatandastan zorla bagıs adı altında para topladılar. Ve suan o paraya nereye gıttı? Baskanın kendısıne aıt esıne cocuklarına aıt kac adet duragı var? 100 kadar oldugu soylenmektedır. Bu duraklar ne sekılde alınmıstır? sadece T plakası alarak ornek Tera cıtye kac adet hat sokmustur? Incelemeler ıyıce yapılmalıdır

Yorumu oyla      3      3  
taş 3 Temmuz 2019 Çarşamba 16:07

Ülkenin kanayan yarası,bu tür odalara gelen yönetimler yıllarca gitmiyorlar,acilen yasa değişikliği yapılması lazım,kim nereye seçilirse seçilsin iki dönem yeterli olması gerekir.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mesleki eğitimde dev adım
MESLEK liselerinin yönetiminde iş dünyası temsilcilerinin de yer almasını ...
Tatil için geldiler, hırsızlık yaparken yakalandılar
ANTALYA'da iki iş yerinden 'tırnakçılık' yöntemiyle 3 bin 100 lira çalan ...
Hakaret davasında 600 kilo mama karşılığı uzlaşma
ANTALYA'da avukat Seray Yörük, kendisine hakarette bulunduğunu ileri sürdüğü ...
 
Sıcaktan bunaldı içecek dolabına girdi
ANTALYA'da sıcaktan bunalan köpek, içecek dolabının kapısını başıyla açarak içine girdi.
Sanayicinin ortak sorunu 'elektrik'
ANTALYA OSB'nin plastik sektöründe üretim yapan sanayicileri, elektriğe ...
Başkan Böcek Kaş'ta STK temsilcileri ile buluştu
KAŞ'ta sivil toplum örgütleri temsilcileri ile bir araya gelen Büyükşehir ...
 
43 yıl sonra düğün yaptılar
ANTALYA'da, sade bir nikahla evlenen emekli öğretmenler Elife ve İbrahim ...
Falezlerde temizlik
MURATPAŞA Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Mağara Araştırma Kulübü ...
Kaçak sigara imalathanesine baskın
ANTALYA'da polis, kaçak sigara imalathanesine operasyon düzenledi. Operasyonda ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva