Mehmet Boyacı'dan sosyal yaşam portreleri
Mehmet Boyacı'dan sosyal yaşam portreleri
AKM'de akordeon gecesi
AKM'de akordeon gecesi
Kepez'in sultanlarından ilk galibiyet
Kepez'in sultanlarından ilk galibiyet
Muratpaşa'da ilk sergi heyecanı
Muratpaşa'da ilk sergi heyecanı
30 Kasım 2023 Perşembe - 10:33

Antalya'da akılalmaz olay!

ANTALYA’da Y.S.’nin (32) 2 yıl önce doğum yaptığı özel hastanede vücudunda unutulan yaklaşık 30 santimetrelik gazlı bez, yaşadığı ağrılar nedeniyle gittiği hastanede çekilen tomografide ortaya çıktı ve ameliyatla alındı.

Antalya da akılalmaz olay!
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya’da yaşayan Y.S., 2021 yılında kızını dünyaya getirmek için özel bir hastanede doğuma girdi. Burada sezaryen ile doğumu gerçekleştirilen Y.S., taburcu edildiği gün yaşadığı kusma ve ağrı şikayetiyle tekrar aynı hastaneye başvurdu. Bağırsaklarında yaşadığı sıkıntı nedeniyle 12 gün hastanede yatan Y.S. yeni dünyaya getirdiği bebeğinden de ayrı kaldı. Annesinin emziremediği bebek, mama ile beslendi.

Hastaneden taburcu edilen Y.S.’nin bu sefer de dikişlerinden iltihap akmaya başladı. Tekrar başvuran Y.S.’ye doğumunu yaptıran doktoru D.A. iddiaya göre ‘durumun normal olduğunu ve iltihabın zamanla biteceğini’ söyledi. Hastaneden ayrılan Y.S.’nin 2 yıl boyunca ara ara ağrıları ve iltihap akıntısı devam etti. Bu süre zarfında başvurduğu hastanelerden bir sonuç alamayan genç kadın, ağrıyla geçen 2 yılın ardından 2 ay önce Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdu.

İHMAL YÜZÜNDEN 2 YIL AĞRI ÇEKTİ

Burada yapılan kontrolde doktor acil tomografi çektirmesini istedi. Çekilen tomografide Y.S.’nin vücudunda doğum sonrası unutulan sargı bezi görüldü. Büyük şok yaşayan Y.S., 2 yıldır yaşadığı ağrılara ihmalin sebep olduğunu öğrendi. Y.S.'nin karnında unutulan yaklaşık 30 santimetre uzunluğundaki gazlı bez ameliyatla çıkarıldı. Y.S., hastane ve doktor hakkında hukuki süreci başlatması için avukatı Hasret Baş’a başvurdu.

DOKTOR İLTİHAP İÇİN ‘NORMAL’ DEDİ

Çok zor günler yaşadığını belirten Y.S., 2 yıl boyunca ağrılarının ve ara ara iltihap akışının devam ettiğini söyledi. Y.S., “Farklı hastanelere de başvurdum ancak kimse bir teşhis koyamadı. En son Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başvurdum. Burada bana doğum sırasında vücudumda sargı bezi kaldığı söylendi. İlk doğum yaptığımda 10 gün boyunca ağrılarım yüzünden çocuğumu kucağıma bile alamamıştım" diye konuştu.

‘MADDİ VE MANEVİ DAVA AÇACAĞIZ’

Konuyla ilgili adli süreci başlatmak için dosyalarını hazırladıklarını söyleyen Avukat Hasret Baş, “Ameliyathanedeki doktor ve hemşire tarafından ameliyat öncesi sayım yapılır sonrasında yine sayım yapılıp kapatılmış olsaydı bu olay yaşanmayacaktı. İçerisinde gazlı bez unutulan müvekkilim 2 yıl boyunca çok ağır sağlık sorunlarıyla karşılaştı. Adli makamlara intikal ettireceğiz" dedi.

Konudan yeni haberdar olduklarını belirten hastane yönetimi ise iddiayı incelediklerini bildirdi. Konuyla ilgili yorum yapmayacaklarını belirten yönetim, inceleme sonrasında gerek görülürse açıklama yapılacağını ifade etti.

ANTALYADA YASAYAN Y.S.NIN DOGUM YAPTIGI OZEL HASTANEDE VUCUDUNDA UNUTULAN YAKLASIK 30 SANTIMETRELIK GAZLI BEZ 2 YIL BOYUNCA KIMSE TARAFINDAN FARK EDILMEDI. YASADIGI AGRI VE SIKAYETLERLE ANTALYA EGITIM VE ARASTIRMA HASTANESI'NE BASVURAN Y.S.NIN VUCUDUNDAKI BEZ, CEKILEN TOMOGRAFIDE ORTAYA CIKTI. BUYUK SOK YASAYAN VE YASADIGI AGRI NEDENIYLE ILK 10 GUN KIZINI BILE KUCAGINA ALAMAYAN TALIHSIZ KADIN HASTANE VE DOKTOR D.A. HAKKINDA SUC DUYURUSUNDA BULUNACAK.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYADA YASAYAN Y.S.NIN DOGUM YAPTIGI OZEL HASTANEDE VUCUDUNDA UNUTULAN YAKLASIK 30 SANTIMETRELIK GAZLI BEZ 2 YIL BOYUNCA KIMSE TARAFINDAN FARK EDILMEDI. YASADIGI AGRI VE SIKAYETLERLE ANTALYA EGITIM VE ARASTIRMA HASTANESI'NE BASVURAN Y.S.NIN VUCUDUNDAKI BEZ, CEKILEN TOMOGRAFIDE ORTAYA CIKTI. BUYUK SOK YASAYAN VE YASADIGI AGRI NEDENIYLE ILK 10 GUN KIZINI BILE KUCAGINA ALAMAYAN TALIHSIZ KADIN HASTANE VE DOKTOR D.A. HAKKINDA SUC DUYURUSUNDA BULUNACAK.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYADA YASAYAN Y.S.NIN DOGUM YAPTIGI OZEL HASTANEDE VUCUDUNDA UNUTULAN YAKLASIK 30 SANTIMETRELIK GAZLI BEZ 2 YIL BOYUNCA KIMSE TARAFINDAN FARK EDILMEDI. YASADIGI AGRI VE SIKAYETLERLE ANTALYA EGITIM VE ARASTIRMA HASTANESI'NE BASVURAN Y.S.NIN VUCUDUNDAKI BEZ, CEKILEN TOMOGRAFIDE ORTAYA CIKTI. BUYUK SOK YASAYAN VE YASADIGI AGRI NEDENIYLE ILK 10 GUN KIZINI BILE KUCAGINA ALAMAYAN TALIHSIZ KADIN HASTANE VE DOKTOR D.A. HAKKINDA SUC DUYURUSUNDA BULUNACAK. AVUKAT HASRET BAS, KONUYLA ILGILI ADLI SURECI BASLATMAK ICIN DOSYALARINI HAZIRLADIKLARINI SOYLEDI.(FOTO:SEMIH ERSOZLER/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA YASAYAN Y.S.'NIN (FOTODAKI) DOGUM YAPTIGI OZEL HASTANEDE VUCUDUNDA UNUTULAN YAKLASIK 30 SANTIMETRELIK GAZLI BEZ 2 YIL BOYUNCA KIMSE TARAFINDAN FARK EDILMEDI. YASADIGI AGRI VE SIKAYETLERLE ANTALYA EGITIM VE ARASTIRMA HASTANESI'NE BASVURAN Y.S.'NIN VUCUDUNDAKI BEZ, CEKILEN TOMOGRAFIDE ORTAYA CIKTI. BUYUK SOK YASAYAN VE YASADIGI AGRI NEDENIYLE ILK 10 GUN KIZINI BILE KUCAGINA ALAMAYAN TALIHSIZ KADIN HASTANE VE DOKTOR D.A. HAKKINDA SUC DUYURUSUNDA BULUNACAK.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA)

 
Antalya'da aracın tekerine sıkışan kedi kurtarıldı
 
15. Uluslararası Arkeoloji Sempozyumu Antalya'da
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da aracın tekerine sıkışan kedi kurtarıldı
ANTALYA'da otomobilin tekerine sıkışan kedi, itfaiye kurtarma ekibi tarafından ...
Antalya'ya karanfil müjdesi
YUNANİSTAN'da sirtaki sırasında tabak kırmanın yasaklanması nedeniyle, ...
Antalya Kızılarık’ta ‘hak sahibiyiz’ isyanı
ANTALYA’daki Kızılarık Mahallesi’nde yaşanan vakıf mülkiyeti sorununun ...
 
Konyaaltı'nda sera üreticisine ücretsiz yakıt desteği
KONYAALTI Belediyesi parklardan ve yol kenarlarından topladığı bitki atıklarını ...
Başkan Uysal'dan Filenin Sultanları'na baklavalı ziyaret
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Vodafone Sultanlar Ligi'nde 14 ...
Adnan Yıldız, 'Ben de varım' dedi, aday adayı oldu
İnşaat Mühendisi Adnan Yıldız, CHP Muratpaşa Belediye Başkan aday adaylığı ...
 
'Berlin Duvarı yıkıldı döner kebap işi başladı'
ESKİ Almanya Federal Meclisi Milletvekili Özcan Mutlu, Berlin Duvarı'nın ...
Antalya'da iki liselinin öldüğü skuter kazasında yeni gelişme
ANTALYA'da elektrikli skuter kullanan lise öğrencileri Mahmut Yağız Balcı ...
Antalya'da ilik nakliyle kızına ikinci kez can verdi
MANİSA'da grip olduğu sanılıp götürüldüğü hastanede lösemi teşhisi konulan ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva