AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
7 Ocak 2019 Pazartesi - 10:27

Antalya'da ilkokul yararına golf turnuvası düzenlendi

ANTALYA'nın Serik ilçesinde bir ilkokula yardım amacıyla yerli ve yabancı 59 golfçünün katılımıyla turnuva düzenlendi.

Antalya da ilkokul yararına golf turnuvası düzenlendi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Taurus Golf Kulübü ve Maxx Royal Golf Kulübü işbirliğinde, 2 yıl önce yaşamını yitiren TUI Hotels And Resorts Turkey Ortak Yönetim Direktörü Mahmud Var anısına bu yıl ikincisi düzenlenen golf turnuvası Belek Turizm Merkezi'ndeki Maxx Royal Golf Kulübü sahasında yapıldı. Tüm gelirleri Kepez Şehit Hakan Karakaya İlkokulu'na yardım amacıyla bağışlanacak turnuvada Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, Titanic Otelleri Sahibi Mehmet Aygün, Ali Kızıldağ, Recep Turan, Şehmus Işık, Ali Şahin, Hakan Duran ve Edip Soyak gibi isimlerden oluşan yerli ve yabancı 59 golfçü mücadele etti.

Bir gün süren ve dün tamamlanan turnuvada 'Gross' kategorisinde Recep Turan birinci oldu. A kategorisinde 41 skorla Nurettin Katrancı birinci olurken, 37 skorla Cengiz Gülmez ve Başak Ünal ikinciliği paylaştı. B kategorisinde 40 skorla Birol Uygurlu birinciliği elde ederken, ikinciliği 39 skorla Ali Kızıldağ, üçüncülüğü ise 38 skorla Deniz Çuha kazandı. 'En uzun vuruş' ve 'çukura en yakın vuruş' ödüllerini ise Şehmus Işık kazandı.

"TURNUVA HEM '2019'A MERHABA' HEM DE YARDIM TURNUVASI OLDU"

Turnuva sonunda gazetecilere açıklama yapan Taurus Golf Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Recep Turan, "Kurulduğu tarihten itibaren kulübe büyük destekler veren rahmetli golfçü Mahmud Var anısına golf turnuvası düzenliyoruz. Turnuvanın tüm geliri Kepez Şehit Hakan Karakaya İlkokulu'na verilecek. Turnuva hem '2019'a merhaba' hem de yardım turnuvası oldu. Bundan sonra da kulüp olarak bu tür etkinliklerin içinde olacağız" dedi.

'ÇOK GÜZEL BİR TURNUVA GERÇEKLEŞTİRDİK'

Calista Otel Genel Müdürü, Taurus Golf Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kızıldağ ise şunları kaydetti:

"Kulübün kurucularından Mahmud Var'ı anmak ve yad etmek üzere turnuva düzenledik. Turnuvayı kulübün misyonlarından biri olan sürdürülebilirliği, sosyal olarak yardımlaşmanın her alanda gerekli olduğu amacından yola çıkarak bir sosyal sorumluluk projesi haline dönüştürdük. Bu amaçla Antalya Kepez'de bulunan Şehit Hakan Karakaya İlkokulu'nda ihtiyaç sahibi çocukların bir takım ihtiyaçlarını karşıladık. Okulun ihtiyacı olan klimaların temini ve montaj işlerini de kulüp olarak üstlendik. Çok güzel bir havada, çok güzel bir turnuva gerçekleştirdik ve bu amaca ulaşmak için destek veren Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Agaoğlu, iş insanları ve sporculara teşekkür ederim. İnsanlık tarihi boyunca dünyayı çok kısa sürede tükettik. Bu doğanın sürdürülebilir olması konusunda sosyal sorumluluk projelerinin devam etmesi anlamında herkese çok büyük sorumluluklar düşüyor. Bu golf turnuvasıyla birlikte gelişecek projelerin ilkini gerçekleştirdik. Taurus Golf Kulübü olarak bundan sonra da bu projeler devam edecek."

'OKULUMUZ YARARINA GÜZEL BİR TURNUVA'

ATSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Maxx Royal Golf Kulübü Genel Müdürü Cahit Şahin de şöyle dedi:

"Aramızdan erken ayrılan Mahmud Var adına bir golf turnuvası düzenledik. Bu turnuvada hem Mahmud Var'ı andık hem de bir sosyal sorumluluk projesine adım attık. Okulumuz yararına güzel bir turnuva ve yılın ilk turnuvası oldu. Bu tür sosyal sorumluluk projelerini artıracağız. Taurus Golf Kulübü olarak bundan sonraki günlerde golf sporunu sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıkarma arzusundayız."

GELİRİ ÖĞRENCİLER VE OKUL YARARINA HARCANACAK

Turnuvada sporcuların katılım ücretleriyle hayırsever iş insanları ve sporculardan toplanan bağışların Kepez Şehit Hakan Karakaya İlkokulu'ndaki öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesinde ve okul yararına kullanılacağı belirtildi.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Turnuvada dereceye girenlere plaketleri Taurus Golf Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Recep Turan, Calista Otel Genel Müdürü ve Taurus Golf Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kızıldağ ile ATSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Maxx Royal Golf Kulübü Genel Müdürü Cahit Şahin tarafından verildi.

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE BIR ILKOKULA YARDIM AMACIYLA YERLI VE YABANCI 59 GOLFCUNUN KATILIMIYLA TURNUVA DUZENLENDI. TURNUVADA DERECEYE GIRENLER BIRLIKTE FOTOGRAF CEKTIRDI.(FOTO:NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE BIR ILKOKULA YARDIM AMACIYLA YERLI VE YABANCI 59 GOLFCUNUN KATILIMIYLA TURNUVA DUZENLENDI. BIR GUN SUREN VE DUN TAMAMLANAN TURNUVADA 'GROSS' KATEGORISINDE RECEP TURAN  (SAGDA) BIRINCI OLDU. ( ALI KIZILDAG - OKUL MUDURU MEHMET AKMAN - RECEP TURAN) (FOTO:NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE BIR ILKOKULA YARDIM AMACIYLA YERLI VE YABANCI 59 GOLFCUNUN KATILIMIYLA TURNUVA DUZENLENDI. (ALI KIZILDAG - SEHMUZ ISIK- RECEP TURAN) (FOTO:NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE BIR ILKOKULA YARDIM AMACIYLA YERLI VE YABANCI 59 GOLFCUNUN KATILIMIYLA TURNUVA DUZENLENDI. TURNUVADA DERECEYE GIRENLERI PLAKETLERI VERILDI.(FOTO:NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE BIR ILKOKULA YARDIM AMACIYLA YERLI VE YABANCI 59 GOLFCUNUN KATILIMIYLA TURNUVA DUZENLENDI.(FOTO:NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

ANTALYA'NIN SERIK ILCESINDE BIR ILKOKULA YARDIM AMACIYLA YERLI VE YABANCI 59 GOLFCUNUN KATILIMIYLA TURNUVA DUZENLENDI.(FOTO:NAMIK KEMAL KILINC/SERIK-DHA)

Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA) 

 
Antalya'nın şelaleleri yağmurla çağladı
 
Antalya'da ilginç tepki
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ali Koç: ''Fenerbahçemiz için her şey çok daha güzel olacak''
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "Birlik ve beraberlikle kenetlenen ...
Serik, Manisa ile berabere kaldı
SERİK Belediyespor hazırlık maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.
Ümit Nayır; Antalya kampı yorucu geçiyor
Bursaspor'un deneyimli oyuncusu Umut Nayir, takımının Antalya kampında ...
 
Ozan Tufan, Aytemiz Alanyaspor ile sözleşme imzaladı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, Fenerbahçeli orta ...
Antalyaspor'da ikinci devre hazırlıkları
ANTALYA Belek'te devre arası kamp çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, ...
Galatasaray'a Antalya'da coşkulu karşılama
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in devre arası hazırlık kampı için geldiği ...
 
İlkbahar dönemi spor okulu başlıyor
MURATPAŞA Belediyesi Spor Okullarında ilkbahar dönemi 4 Şubat Pazartesi başlayacak.
Okan Buruk: "İstediğimiz yerde değiliz"
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, "İstediğimiz yerde değiliz. ...
Genç futbolculardan başkana ziyaret
KUMLUCA Belediyespor U14 ve U16 futbol takımları Kumluca Belediye Başkanı ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva