Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Patara'da bilirkişi keşfi tamamlandı, sıra raporda
Patara'da bilirkişi keşfi tamamlandı, sıra raporda
18 Aralık 2019 Çarşamba - 10:15

Antalya'da yıldızlı yılbaşı

ANTALYA'da 5 yıldızlı tesisler, yılbaşı gecesini otel eğlenceleriyle geçirmek isteyen tatilciler için her türlü alternatifi düşündü. Çok sayıda sanatçının sahne alacağı kentte yıldızlar geçidi yaşanacak.

Antalya da yıldızlı yılbaşı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Turizmin başkenti Antalya'da 5 yıldızlı otellerin yılbaşı kutlama hazırlıkları sürüyor. Günler öncesinden konser programlarını belirleyen oteller, zengin mönülerinin yanı sıra, ünlü sanatçılar eşliğinde misafirlerine unutulmaz yeni yıl gecesi yaşatacak. Lüks restoranlar ise yılbaşı akşamına özel gala mönüsü hazırladı. Mönülerine göre fiyat politikası izleyen restoranlarda müzik, oryantal ve sürpriz hediye çekilişleri yapılacak. Gece kulüpleri ise Antalya'nın sevilen şarkıcılarını ağırlayacak.

4 GÜN 4 GECE KONSER 

Konuklarına keyifli bir gece yaşatmak için her ayrıntıya önem veren otellerde, yılbaşı konserlerinin yarı sıra zengin gala yemeği, oryantal ve dans şovları ile gece renklenecek. Belek'teki Granada Luxury Hotel'de yılbaşı eğlencesi 28 Aralık gecesi Sibel Can konseriyle başlayacak. 29 Aralık akşamı Volkan Konak, 30 Aralık'ta ise Linet & Rubato sahneye çıkıyor. 31 Aralık gecesi ise Granada Luxury müşterileri Murat Boz konseriyle yeni yıla girecek.

Yılbaşı kutlamaları için Belek'teki Port Natura Luxury Resort Hotel & Spa da müzik dolu geceler hazırlayan oteller arasında yerini aldı. 30 Aralık akşamı Berkay, 31 Aralık gecesi ise Gökhan Tepe hayranlarıyla buluşuyor.

BELEK KONSERE DOYACAK

Yılbaşı gecesi Belek'te konser ve eğlence hemen hemen her otelde yaşanacak. Gloria Golf Resort Otel'de Aşkın Nur Yengi, Calista Luxury Resort'ta Işın Karaca sahnede olacak. Şarkılarıyla ve düetleriyle her yaştan müzik severe hitap eden Pamela, Asteria Kremlin Palace Otel'de sevenleriyle buluşuyor. Marjinal görünümü ve sesiyle büyük hayran kitlesine sahip olan Pamela, şarkılarını Antalyalılar için seslendirecek.

SERTAB ERENER, ROYAL SEGİNUS HOTEL'DE

2003 yılında 'Everyway That I Can' şarkısıyla Eurovision şarkı yarışmasını kazanan şarkıcı Sertab Erener, Royal Seginus Hotel'de sahneye çıkıyor. Yeni yıl kokteyli ile başlayacak gece, gala yemeğiyle sürecek. Sertab Erener konserinin ardından oryantal şov ve DJ performans ile yılbaşı kutlamaları sürecek.

AKRA OTEL'DE YEŞİM SALKIM

Şehir içi otellerinden Akra Otel'de Yeşim Salkım sahneye çıkıyor. Şarkılarını Antalyalılar için seslendirecek olan Yeşim Salkım, yılbaşı gecesini Antalya'da geçirme geleneğini bu yıl da bozmadı.

DoubleTree by Hilton Antalya City Centre Otel'de yılbaşı gecesi Erkan Güleryüz sahneye çıkıyor. Antalyalılar tarafından sevilen Güleryüz, yılbaşı gecesi şarkılarını fanlarıyla birlikte söyleyecek.

Yılbaşı gecesini bembeyaz kar manzarası eşliğinde girmek isteyenler için Isparta Davraz'da bulunan Sirene Davraz Otel'de, Tuğba Karakaşlar sahneye çıkacak.

KEMER'DE YILBAŞI

Kemer ilçesinde de yılbaşı için hazırlıklar tamamlandı. İlçe merkezinde bulunan Rox Royal Otel'de ise yılbaşı kutlamasında Hande Ünsal, Yasin Keleş ve Antalya gecelerinin vazgeçilmez sanatçılarından O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin finalistlerinden Mehmet Yenigün ile konaklayacak olan misafirlerine unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatacak.

ANTALYA'DA VE KEMER ILCESINDE YILBASI GECESI COK SAYIDA SANATCI SAHNEYE CIKACAK. 5 YILDIZLI TESISLER, YILBASI GECESINI OTEL EGLENCELERIYLE GECIRMEK ISTEYEN TATILCILER ICIN HER TURLU ALTERNATIFI DUSUNDU. YILBASI KOKTEYLI, GALA YEMEGIYLE DEVAM EDECEK YILBASI KUTLAMALARI, KONSERLERLE SURECEK. (SERTAB ERENER) (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA VE KEMER ILCESINDE YILBASI GECESI COK SAYIDA SANATCI SAHNEYE CIKACAK. 5 YILDIZLI TESISLER, YILBASI GECESINI OTEL EGLENCELERIYLE GECIRMEK ISTEYEN TATILCILER ICIN HER TURLU ALTERNATIFI DUSUNDU. YILBASI KOKTEYLI, GALA YEMEGIYLE DEVAM EDECEK YILBASI KUTLAMALARI, KONSERLERLE SURECEK. (SIBEL CAN) (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA VE KEMER ILCESINDE YILBASI GECESI COK SAYIDA SANATCI SAHNEYE CIKACAK. 5 YILDIZLI TESISLER, YILBASI GECESINI OTEL EGLENCELERIYLE GECIRMEK ISTEYEN TATILCILER ICIN HER TURLU ALTERNATIFI DUSUNDU. YILBASI KOKTEYLI, GALA YEMEGIYLE DEVAM EDECEK YILBASI KUTLAMALARI, KONSERLERLE SURECEK. (MURAT BOZ) (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA VE KEMER ILCESINDE YILBASI GECESI COK SAYIDA SANATCI SAHNEYE CIKACAK. 5 YILDIZLI TESISLER, YILBASI GECESINI OTEL EGLENCELERIYLE GECIRMEK ISTEYEN TATILCILER ICIN HER TURLU ALTERNATIFI DUSUNDU. YILBASI KOKTEYLI, GALA YEMEGIYLE DEVAM EDECEK YILBASI KUTLAMALARI, KONSERLERLE SURECEK. (ISIN KARACA) (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

İbrahim LALELİ- Levent YENİGÜN/ ANTALYA, (DHA)

 
Jandarmadan denetim ve eğitim
 
Avrupa şampiyonu Aleyna: Ellerim patlayana kadar çalıştım
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Jandarmadan denetim ve eğitim
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde Jandarma Komutanlığı trafik timi ekipleri, öğrenci ...
Minikler kuşlara yuva yaptı
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde çocuklar aileleriyle birlikte kuş yuvası yapıp, çam ağaçlarına astı.
KONYSİAD'ın gündemi bu kez sağlıktı...
Konyaaltı Sanayici Ve İş İnsanları Derneği'nin (KONYSİAD ) konuşmacı konuğu ...
 
Durdurulan araçta uyuşturucu bulundu
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde durdurulan araçta ve içerisindeki şüphelinin ...
Suriyeli hırsızlık şüphelisi yakalandı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde bir oto servisinden hırsızlık yaptığı belirlenen ...
AESOB'tan sahte bilet uyarısı
AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Milli Piyango yılbaşı biletlerine oldukça ...
 
Kumluca'da okul kantinlerine denetim
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde okul kantinleri denetlendi.
İzmir'de CHP'li başkan tutuklandı, sıra Antalya'da mı?
Dursun GÜNDOĞDU yazdı
ADGİAD'ın yeni başkanı Eminoğlu
ANTALYA Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği'nin (ADGİAD) olağan genel ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva