Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
4 Mayıs 2023 Perşembe - 16:17

Antalyalı hayırseverden Kepez'e meslek lisesi

VALİ Ersin Yazıcı, hayırsever Nevzat İnan tarafından Kepez'de yaptırılacak olan 24 derslikli, 'Nevzat İnan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temel atma törenine katıldı.

Antalyalı hayırseverden Kepez e meslek lisesi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Törene Vali Ersin Yazıcı'nın yanı sıra Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kepez Kaymakamı Nusret Şahin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan, hayırsever Nevzat İnan ve Mesude İnan ile çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı. Kepez Duraliler Mahallesi'nde 9449 metrekarelik arsa üzerine yapılacak Nevzat İnan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yapıldıktan sonra Millî Eğitim Bakanlığı'na devredilecek.

'ALLAH SAYILARINI ARTTIRSIN'

Antalya'da eğitimin kalitesini arttırmak adına büyük bir gayret içerisinde olduklarını vurgulayarak sözlerine başlayan Vali Yazıcı, "Bu güzel ana tanıklık ettiğimiz için çok mutluyum. Ama tabi ki teşekkürün en büyüğünü hayırseverlerimiz Nevzat bey ve Mesude hanıma yapmak istiyorum. Bu ülkede Nevzat beyden çok daha zengin olan insanlar var ama böyle bir güzelliği onlar yaşayamıyor. Bana göre Nevzat bey ve Mesude hanımın gönlü güzel olduğu için, kalplerinde o güzellikleri oluşturabildikleri için bu güzelliği Kepez'imize ve Antalya'mıza yaşatıyorlar. Bu işi yapmak için tabiki para lazım ama para her şeyi çözmüyor. Bunu yapmak için ön koşullardan biri gönlü güzel bir insan olmaktır. O yüzden ben Nevzat beye ve Mesude hanıma müteşekkirim" dedi. Antalya'nın hayırseverler noktasında Türkiye'de ilk sırada olduğunu tahmin ettiğini söyleyen Vali Yazıcı, "Allah sizin gibi hayırseverlerimizin de sayılarınızı arttırsın. İyi ki varsınız iyi ki sizin gibi insanlar var. Devlet millet iş birliğinin en güzel örneklerini sayenizde ortaya koyuyoruz" diye konuştu.

'GENÇLERİMİZE YEPYENİ UFUKLAR ÇİZİYORUZ'

Törende konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Duraliler Mahallesi’nin Kepez’in batı mahallelerinin merkezi olduğunu belirterek şöyle konuştu;

"Bu bölgede anaokulumuz, ilkokulumuz ve ortaokulumuz bulunmaktaydı. Şimdi hayırseverlerimizin girişimiyle güzel bir meslek lisesine kavuşuyor olmanın da mutluluğu içerisindeyiz. Türkiye’de son yıllarda meslek eğitimine ne kadar önem verildiği, ilgi duyulduğu öğrencilerimiz ve ailelerimiz tarafından mesleki eğitimin ne kadar esaslı bir eğitim yöntemi, şekli, tarzı olduğu hakikati kavrandığında bu bölgemiz için son derece önemli bir yatırım olacak. Sayın valimizin destekleriyle, hükümetimizin katkılarıyla, hayırseverlerimizin de yapmış olduğu bu fedakarlıklarla gerçekten Kepez'de son derece büyük bir eğitim seferberliği var. Bu eğitim seferberliğin içerisinde olmak, eğitimin etrafında kalplerimizi, gönüllerimizi hep birlikte birleştirmek, devletimize de destek olmak, gençlerimize yepyeni ufuklara çizmek bizim için en önemli önceliklerden birisi."

'DOĞDUĞUM VE DOYDUĞUM YERLERE BORCUM VAR'

Törende konuşan hayırsever Nevzat İnan da, Vali Ersin Yazıcı'nın Meslek Lisesi yapılması konusunda kendisini ikna ettiğini belirterek, "Valimiz beni ikna etti iyi ki de etti. Merkezde nüfus yoğunluğun yüksek olduğu Kepez ilçemize var olan arsaya Meslek Lisesi yapmaya karar verdik. Ben üretimde görev alacak kalifiye insanların yetiştirilmesini ülkemizin geleceği için çok önemli buluyorum. Burada önemli olan şehrimiz, ülkemiz ve çocuklarımızdır. Doğduğum ve doyduğum yerlere borcum olduğunu düşünerek hareket ediyorum. Bu doğrultuda da elimden geleni yapıyorum" dedi.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde Nevzat İnan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

VALI ERSIN YAZICI, HAYIRSEVER NEVZAT INAN TARAFINDAN KEPEZ'DE YAPTIRILACAK OLAN 24 DERSLIKLI, 'NEVZAT INAN MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI'NIN TEMEL ATMA TORENINE KATILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

VALI ERSIN YAZICI, HAYIRSEVER NEVZAT INAN TARAFINDAN KEPEZ'DE YAPTIRILACAK OLAN 24 DERSLIKLI, 'NEVZAT INAN MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI'NIN TEMEL ATMA TORENINE KATILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

VALI ERSIN YAZICI, HAYIRSEVER NEVZAT INAN TARAFINDAN KEPEZ'DE YAPTIRILACAK OLAN 24 DERSLIKLI, 'NEVZAT INAN MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI'NIN TEMEL ATMA TORENINE KATILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA,(DHA) 

 
Mayıs 2023 aylık burç yorumları
 
Kılıçdaroğlu: 100 bin güvenlik görevlisi alacağız
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TEKNOFEST Türkiye üçüncüsü ekip döndü
ANTALYA'nın Serik ilçesinde ürettikleri elektrikli araçla TEKNOFEST-2022 ...
Kumluca'da DownFut İl Şampiyonası yapıldı
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde Down Sendromlular Futbol (DownFut) İl Şampiyonası yapıldı.
Konyaaltı'nda yüzme şampiyonası
KONYAALTI, 5-7 Mayıs tarihlerinde 18. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme ...
 
CHP İl Başkanı Cengiz: Antalyamız için tarihi gün olacak
CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Genel ...
Tartıştığı arkadaşını av tüfeği ile öldüren şüpheli yakalandı
ANTALYA'nın Serik ilçesinde tartıştığı arkadaşı Ahmet Akkurt'u (26) av ...
Antalya'da kaza: 1 ölü
ANTALYA'nın Serik ilçesinde tur otobüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada ...
 
Kepez'de 205 personele 70 milyon ikramiye ödendi
KEPEZ Belediyesi'nde emekli olan 205 personelin 70 milyon 156 bin TL tutarındaki ...
Sururi Çorabatır: Antalya’nın hep yanında olacağım
14 Mayıs 2023 tarihinde ülkemize baharı getirecek seçim süreci ile birlikte, ...
Başkan Uysal: Dünyayı kucaklıyoruz
ANTALYA Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ahıska Parkı açılış töreninde, ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva