Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
Pastanede oturan 2 arkadaşa silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Pastanede oturan 2 arkadaşa silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem
Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem
12 Mayıs 2015 Salı - 10:51

Antalyalı turizmciden İzmir'e dev yatırım

ANTALYA'da dört ve beş yıldızlı 5 otel sahibi Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Taç Mahal'le birebir olacak, Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

Antalyalı turizmciden İzmir e dev yatırım
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya'da 2004 yılında kurulan Turaçlar Turizm A.Ş. bünyesindeki Sunis Otelleri, Antalya'nın yanı sıra, İzmir bölgesinde ilk otelini haziran ayında açıyor. Antalya'nın Side bölgesinde 5 yıldızlı Kumköy Beach, Evren Beach, Elita Beach ve Antalya merkezde Hotel Su otellerine sahip grubun İzmir'deki ilk oteli, Özdere'de 5 yıldızlı Efes Royal Beach olacak. Grup, İzmir'de aynı bölgede üçü de 5 yıldızlı Taç Mahal ve adı henüz belirlenmeyen bir otelle, Seferihisar'da denize sıfır termal otelini yapacak.

Sunis Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ünal, Sunis Hotel'in bünyesinde olduğu Turaçlar Turizm A.Ş.'nin bir aile şirketi olarak 2004 yılında kurulduğunu söyledi. İlk otel deneyiminin Side'de 1996'da açtıkları bir butik otel olduğunu anlatan Namık Ünal, ilk 5 yıldızlı otelin ise Side'de dededen kalma araziye yaptıkları Kumköy Beach olduğunu dile getirdi.

İLK OTEL KUMKÖY'DE

İki projeden oluşan Kumköy Beach'in ilk kısmını 2006'da açtıklarını kaydeden Namık Ünal, ilk yıldan itibaren müşteri memnuniyeti ödülleri almaya başladıklarını, 10 yılda 60'ın üzerinde ödül verildiğini dile getirdi. Turizmde iyi hizmetle yola başladıklarını kaydeden Ünal, "Hiçbirimiz tatile, oteli satın almaya gitmiyoruz, iyi hizmet almaya gidiyoruz. Hizmet, yiyecek-içecek kalitesi iyiyse, büfelerde, havuz ve plajda şezlong sırası beklemiyorsak beklentileriniz karşılanmış oluyor. Kendi beklentilerimizi misafirlerimize yansıttık ve her yıl 10 Euro fiyat artışı, hizmet ve kalite standartlarımızı da yükselterek yolumuza devam ediyoruz" dedi.

ANTALYA'DA 4 TANE 5 YILDIZLI OTEL

2009'da Kumköy Beach'in ikinci kısmı Gölevler'in ve Evren Beach Hotel'in tamamlandığını belirten Namık Ünal, ardından şehir oteli için Konyaaltı Belediyesi yanındaki arsayı aldıklarını, ancak Hotel Su'yu satın aldıktan sonra bu projeyi biraz ertelediklerini kaydetti. Aynı dönemde Kızılağaç'ta Elita Beach'i de satın aldıklarını söyleyen Ünal, İzmir bölgesine yönelişlerini de anlattı.

OTEL AÇILMADAN YÜZDE 70 DOLULUĞA ULAŞTI

İzmir'in Özdere bölgesinde 45 dönüm, bitişiğinde 67 dönüm, 1 km mesafede 40 dönüm ve 20 km mesafede Seferihisar Doğanbey'de 120 dönüm araziler satın aldıklarını belirten Namık Ünal, İzmir'deki ilk otel Efes Royal Beach'in haziranda hizmete gireceğini kaydetti. Otel daha açılmadan o bölgeyle daha önce hiç çalışmamış acentelerin üç özel uçak koyduğunu anlatan Ünal, şimdiden otelin doluluk oranının yüzde 70'in üzerinde olduğunu, ağırlıklı Alman, Slovak, Çek ve Macar turistlerin geleceğini dile getirdi.

TAÇ MAHAL'İ İZMİR'E GETİRECEK

Özdere'deki diğer iki tesisten birinin projesinin Taç Mahal'le birebire yakın düzeyde olacağını belirten Ünal, bölgede imar uygulamalarının sürdüğü ve biter bitmez hemen projenin yapımına başlanacağını kaydetti. Mimarlarıyla birlikte Hindistan'a gideceklerini söyleyen Ünal, burada Taç Mahal'in birebir ölçülerinin alınacağı ve incelemeler yapılacağını, projenin buna göre şekillendirileceğini aktardı. Ünal, Özdere'deki diğer otelin de 5 yıldızlı olacağını dile getirdi.

TÜRKİYE'NİN DENİZE SIFIR İLK TERMAL OTELİ

İzmir'in 'sakin şehir' unvanlı Seferihisar'ın Doğanbey bölgesinin ise hem coğrafi hem de kumsalı açısından Side'ye çok benzediğine işaret eden Ünal, 120 dönüm arazi üzerinde Türkiye'nin denize sıfır ilk termal tesisini yapacaklarını kaydetti. Bölgenin 80 derece ve dünyanın mineral bakımından en zengin termal suyuna sahip olduğunu açıklayan Ünal, İzmir'deki dört adet 5 yıldızlı otelin önümüzdeki beş yıl içinde hizmete gireceğini ve toplam yatırım maliyetinin 200 milyon Euro'nun üzerinde olduğunu söyledi.

KAŞ'A ULTRALÜKS BUTİK OTEL

Konyaaltı'nda planladıkları şehir otelinin yanı sıra, Kaş'ta ise yarımadanın burnunda 20 dönüm üzerinde 40-50 odalı ultralüks butik otel yapacaklarını belirten Ünal, mevcutta 7 binin üzerinde olan yatak kapasitesinin yeni yatırımlarla 15 bine yaklaşacağını açıkladı. Mevcut yatırımlarının arsa bedelleriyle bakıldığında 400 milyon Euro'nun üzerinde olduğunu aktaran Ünal, yeni yatırımların da 250 milyon Euroya yakın olduğunu vurguladı.

(Efes Royal)

ANTALYA'DA DORT VE BES YILDIZLI 5 OTEL SAHIBI SUNIS OTELLERI, 200 MILYON EURO'LUK YATIRIMLA IZMIR'DE 5 YILDIZLI 4 OTELI ONUMUZDEKI 5 YILDA TAMAMLAYACAK. ANTALYA'NIN SIDE BOLGESINDE 5 YILDIZLI KUMKOY BEACH, EVREN BEACH, ELITA BEACH VE ANTALYA MERKEZDE HOTEL SU OTELLERINE SAHIP GRUBUN IZMIR'DEKI ILK OTELI, OZDERE'DE 5 YILDIZLI EFES ROYAL BEACH OLACAK. (EFES ROYAL) (FOTO:ANTALYA-DHA)
ANTALYA'DA DORT VE BES YILDIZLI 5 OTEL SAHIBI SUNIS OTELLERI, 200 MILYON EURO'LUK YATIRIMLA IZMIR'DE 5 YILDIZLI 4 OTELI ONUMUZDEKI 5 YILDA TAMAMLAYACAK. ANTALYA'NIN SIDE BOLGESINDE 5 YILDIZLI KUMKOY BEACH, EVREN BEACH, ELITA BEACH VE ANTALYA MERKEZDE HOTEL SU OTELLERINE SAHIP GRUBUN IZMIR'DEKI ILK OTELI, OZDERE'DE 5 YILDIZLI EFES ROYAL BEACH OLACAK. (EFES ROYAL) (FOTO:ANTALYA-DHA)

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) -
 

 
TSK’da cep telefonu dönemi başladı
 
Hakimden ibretlik cevap
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MURAT PAŞA 13 Mayıs 2015 Çarşamba 23:07

tebrikler turaçlara.durmak yok yola devam,

Yorumu oyla      3      3  
TURİZMCİLER 13 Mayıs 2015 Çarşamba 09:03

YENİ PROJELER ÜRETELİM YAPILANLARI TAKLİT ETMEYELİM.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ruslar, Zafer Bayramı'nı kutladı
ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde Ruslar, 9 Mayıs Zafer Bayramı için bir araya ...
Halk oteli yaktı
İran'ın Mahrabad kentinde bulunan Tara Otel çalışanı Ferinaz Hüsrevani ...
18 Mayıs gecesi kimseye randevu vermeyin
ANTALYA'da 18 Mayıs gecesi tüm müzeler ücretsiz gezilebilecek.
 
Alanya müdavimi turiste teşekkür belgesi
ANTALYA'nın Alanya İlçesi'ne 62'nci kez tatil için gelen Alman vatandaşı ...
Antalya'da sahiller şenlendi
HAVA sıcaklığının 27 derece olduğu turizmin başkenti Antalya'da plajlar ...
Turizmde 4 aylık kayıp yüzde 11
ANTALYA'ya havayoluyla gelen turist sayısı yılın ilk 4 aylık döneminde ...
 
Serik'in turizm merkezleri polis kontrolüne geçiyor
ANTALYA'nın Serik İlçesi'ne bağlı Belek, Kadriye, Boğazkent ve Belkıs ...
Rusya krizi Dosso Dossi'yi teğet geçecek
AĞIRLIKLI Rusların oluşturduğu 5 bin hazır giyimci, haziran ayında Antalya'da ...
Side Sualtı Müzesi'nde ilk yıl hedefi 10 milyon Euro
ANTALYA'nın turizm bölgesi Side'de haziran ayında açılacak Side Sualtı ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva