Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
2 Haziran 2023 Cuma - 17:43

Antalyalı vekil ilk siyasi eylemini Erdoğan'a karşı yaptı

28. Dönem Milletvekilleri TBMM’de yemin ederek görevlerine başladı. Bu vekillerden biri de CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır’dı… Turizmci Çorabatır, siyasi ilk eylemini de bugün gerçekleştirdi.

Antalyalı vekil ilk siyasi eylemini Erdoğan a karşı yaptı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Türkiye Otelciler Birliği Federasyonu Başkanı iken CHP’den aday olup Antalya’dan milletvekili seçilen Sururi Çorabatır, diğer partili arkadaşlarından farklı olarak bugüne kadar hiçbir siyasi eyleme katılmadı.

CHP’de daha önce il başkanlığı yapan vekiller Cavit Arı ile Mustafa Erdem ve Manavgat İlçe Başkanı iken vekil olan Aliye Coşar, çok sayıda eylemde yer alırken, turizm sektöründen gelen Çorabatır ilk siyasi toplu eylemle bugün tanıştı.

Çorabatır, Cumhurbaşkanı Erdoğan yemin törenini izlemek için TBMM genel kurul salonuna geldiğinde CHP’nin ayağa kalkmama eylemine katıldı. Ak Partili vekiller ayağa kalkıp Erdoğan’ı alkışlarken, Çorabatır diğer CHP’liler gibi yerinden kalkmayarak tepkisini gösterdi.

ÖNCE KILIÇDAROĞLU’NU ZİYARET ETTİ  

Sururi Çorabatır, yemin töreninden önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Çorabatır bu ana ilişkin bir fotoğrafı ve düşüncelerini sosyal medya hesabından şöyle paylaştı:

“Cumhuriyetin 100.yılında TBMM çatısı altında, güzel şehrim Antalya'yı @herkesicinCHP adına, Milletvekili olarak temsil etme yolculuğumda bu zaman kadar göstermiş olduğu güven, verdiği yön ile desteğini hiç esirgemeyen, @herkesicinCHP Genel Başkanımız Sayın @kilicdarogluk’na sonsuz teşekkür ediyorum. Bu yolu sizin ile birlikte yürümek bir onur. Bugün bana gösterdiğiniz yolda, milletin vekili olmak üzere @TBMMresmi yemin törenine bu onur ve inançla gidiyorum.”

 
Isparta'da Gül Festivali kortejle başladı
 
İETT otobüsü, evin bahçesine uçtu
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
AZ KALDI 5 Haziran 2023 Pazartesi 16:26

zavallılar oturma eylemi yapmış mış..adam sizin sırtınızı mindere 12 kez yapıştırdı..yenile yenile bi hal oldunuz yenilmeye doymuyorsunuz..sonrada yenen adamı protesto ediyorsunuz neyin kafası bu..gerçi normal..şeref namus sözü veripte yenilince istifa edemeyen eşrefi mahlukatta sizden di..bu kafayla siz daha çooookkk yerinizde oturusunuz...iyi oturmalar sakın kalkmayın ha

Yorumu oyla      0      0  
Garip 4 Haziran 2023 Pazar 11:27

LİYAKAT diye tepinen CHP liyakatsız işler yaparak % 100 kazanacağı seçimi kaybetme başarısı göstermiştir. Bir CHP'li olarak sizlere İNANCIM KALMADI. Sururi Çorabatır otel sahibidir. Otellerini bırakıp , TÜRKİYE ve TÜRK halkının sorunlarıyla ilgilenemez. Doğu veya Güney DOĞU Kökenli adaylar dururken Çorabatır'ın liste başı yapılması 1. Dakikada GOLÜ kendi kalenize atmaktır. KILIÇDAROĞLU İSTİFA ETMELİDİR ..... Mağlubiyetin tek sorumlusu BAY KEMAL'dir.

Yorumu oyla      0      0  
bekir bülend özsoy 3 Haziran 2023 Cumartesi 07:27

yahu af edersin de parti grup kararı almış ne yapacaktı? bu kadar ucuz hareketleri kahramanlaştırmak neyin nesi, tün Antalya vekilleri ve tüm chp vekilleri kalkmamış.

Yorumu oyla      0      0  
taş 3 Haziran 2023 Cumartesi 00:01

Başlığa bakınca farklı bir şey yapmış sanırsınız.Ön seçimin olmayışı mecliste böyle bir tablo çıkardı.Sezon sonu bakacağız nasıl bir karneleri olacağını,ne yazık ki ön seçim olmayınca bu listeye girenlerin 109 kişi içerisinden seçilmelerinde nasıl bir kriter uygulandı bilen var mı.Her yönden daha liyakat olarak önde olanlar ne yazık ki listelere giremediler.Bu listeler öyle kötü olduğu için ülke genelinde en düşük oyu almışdır.Kısacası mecliste kayıp edildi,Cumhurbaşkanlığı kayıp edildi,seçmenin asabını daha fazla bozmaya gerek yok.KILIÇDAROĞLU genel başkanlıktan ayrılmadıktan sonra hiç bir şey değişmez.Hantal örgütler aktif hale gelecek şekilde yapılandırılacak ve Belediye Başkanları karşısında ezik olmayacak bir hale getirilmesi için taze kana ihtiyaç var.KILIÇDAROĞLU bu yumuşak geçişi sağlamalıdır.25 milyonu aldatan bu MYK üyelerinden derhal vaz geçilmelidir.Örgütlerden sorumlu bu Oğuz Kaan SALICI yıllarca orada ne yapmış,sandıktan bir ıslak imza almayı dahi başaramamışlardır.Listelerde isimler var ama anlaşılan 20 bin sandıkta canlı varlıkları yok.Sahtekarlık yapıldığı görülüyor.Bütün bunlar olurken KILIÇDAROĞLU ne yazık ki hesap soramamıştır.Seyit Torun ile Oğuz Kaan Salıcı'nın nasıl bir özelliği var ki her seçimden sonra yenilgi olmasına rağmen o koltuklarda sürekli oturmuşlardır.Kısacsı KILIÇDAROĞLU ve ekibi şahsi eşyalarını toplamalı ve derhal CHP binasını terk etmelidirler.25 milyon seçmenin ahını aldılar ve 85 milyona dürüst davranmadılar.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
UPL, Antalya'da ilk seferine çıktı
ANTALYA'da yapımı tamamlanan dünyanın en büyük su altı araştırma gemilerinden ...
Şehit öğretmenin babası Antalya'da toprağa verildi
ANTALYA'nın Serik ilçesinde Şehit Öğretmen Mustafa Sadettin Küçük'ün yaşamını ...
Miss Mediterranean güzelleri finale Antalya'da hazırlanıyor
Miss Mediterranean Güzellik Yarışması'nın 12 yarışmacısı, final gününe ...
 
Antalya Polisi'nden sahte bebek maması operasyonu
ANTALYA Polisi, internet üzerinden sahte, tarihi geçmiş bebek maması ve ...
Antalya'da deriden sanat eserleri ürettiler
ANTALYA'da deri işleme sanatına ilgi her geçen gün artıyor. Genç ve yetişkin ...
Kepez’e bir spor salonu daha geliyor
Fatih Selek Ali Işıkhan Anaokulu Spor Salonu temel atma töreninde konuşan ...
 
ATB, mayıs hal endeksini açıkladı
ANTALYA Ticaret Borsası (ATB), Mayıs ayı Antalya Halleri Domates, Sebze ...
Ayşe Kulin Antalya'da
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin Antalya Lisesi ve Mezunları Vakfı, ...
Kepez’de Anadolu’nun renkleri türkülerle dile geldi
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çoğunluğu emekli ve çalışan öğretmenlerden ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva