Antalya'da Tiyatro Festivali heyecanı
Antalya'da Tiyatro Festivali heyecanı
Engelsiz bir Konyaaltı için çalışıyoruz
Engelsiz bir Konyaaltı için çalışıyoruz
Sezonun son balesi ‘GİSELLE’
Sezonun son balesi ‘GİSELLE’
Muratpaşa’da dolu dolu bir hafta
Muratpaşa’da dolu dolu bir hafta
8 Mart 2023 Çarşamba - 08:31

Arda Güler'den 10 numara açıklaması

Fenerbahçe'de Arda Güler, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Sevilla ile oynanacak ilk maç öncesinde UEFA'nın sorularını yanıtladı...

Arda Güler den 10 numara açıklaması
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Arda Güler, 10 numaralı formayı giymeyi küçüklüğünden beri hayal ettiğini belirtti. Genç oyuncu ayrıca, "Fenerbahçe forması ile Avrupa Ligi’nde oynamak çok güzel bir duygu. Özellikle bu sezon takım olarak çok iyi gidiyoruz." dedi.

Fenerbahçe'de Arda Güler, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Sevilla ile oynanacak ilk maç öncesinde UEFA'nın sorularını yanıtladı.

10 numaralı formayı giymesiyle ilgili konuşan genç oyuncu, “Başkanla konuşmuştuk ve bu kulübün bana layık gördüğü bir şeydi. Benim de küçüklükten beri hayalimdi. Bildiğiniz üzere benden önce çok büyük, çok önemli isimler 10 numarayı giydi, onlara da saygım sonsuz. Tabii ki çok mutlu oldum, çok heyecanlandım. Ailemle paylaştım. Çocukluğumdan beri hayalimdi. Kulüple, Başkanla, Yönetimle iletişim halindeydik. Sezon başında bana ‘ister misin, olur mu?’ diye de sormuşlardı. Ben de ‘Tabii ki isterim’ dedim. Aslında bu Fenerbahçe için büyük bir sorumluluk. Ama Allah’a şükür ki her şey iyi gidiyor” dedi.

Arda Güler, 10 numaralı formayı giydiği için mutlu olduğunu aktarırken, “Formanızın arkasında 10 numara varsa bu her zaman için çok önemlidir. Dünya futbolunda da Türkiye’de de 10 numarayı hep çok özel isimler giyer. Kulübüm de bunu bana layık gördü. Çok sevindim, çok mutlu oldum” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından ve kaptanlarından Alex de Souza'yla ilgili Arda Güler, "Her maç çok inanılmazdı. Gerek Avrupa gerekse de Lig maçları olsun, hepsi çok özeldi. Alex de çok farklı bir oyuncuydu. Marsilya’ya attığı kafa golü aklımdadır, onu çok iyi hatırlıyorum. Alex’in Şampiyonlar Ligi’nde CSKA Moskova’ya sol ayağı ile attığı bir gol var ancak yaşım yetmemişti, küçüktüm o zamanlar. Sonradan izledim o golü. İnanılmaz diyebilirim” açıklamasında bulundu.

Alex de Souza'dan aldığı mesajın ardından çok mutlu olduğunu aktaran genç oyuncu, “Sezon başında ben 25 numaralı formayı giyerken Alex bana mesaj attı, ‘Bu sezon 10 numara mı?’ diye. Ben de çok heyecanlanmıştım. İdolüm olarak gördüğüm birinden böyle bir mesaj geldiği zaman çok mutlu olmuştum. Beklentiye girmiştim ama Alex öyle bir mesaj atınca çok mutlu olmuştum. Tebrik etti ve her zaman mesajlaşıyoruz. Ona da çok teşekkür ederim” dedi.

10 numaralı formanın önemine dikkat çeken Arda, “Fenerbahçe’de birçok dünya yıldızı 10 numarayı giydi. Bu isimleri saydığımızda 10 numaranın ne kadar önemli olduğunu görebiliyoruz. Hepsi de dünyaca ünlü isimler, yıldız oyuncular. Ben de inşallah onlar gibi kariyer yapabilirim” ifadelerini kullandı.

Takımdaki genç oyunculara örnek olmak istediğini belirten Arda Güler, “Taraftarımız her zaman beni bağrına basıyor. Ben de soyunma odasına gittiğim an 10 numarada Arda Güler yazıyordu ve çok mutlu olmuştum. Benim gibi hayalleri olan pek çok küçük kardeşim var. Ben de burada ilk hayalimi gerçekleştirdim. Onlara da örnek olmak istiyorum” dedi.

Alex de Souza, Bruno Fernandes ve Martin Odegaard'ın oyun stillerini beğendiğini söyleyen genç oyuncu, “Küçükken çok Alex izliyordum, oyun stilimi de benzetmeye çalışıyordum. Şimdi de Odegaard, Bruno Fernandes. Bu isimleri çok izliyorum. Çok üst seviye oyuncular, çok özellikli oyuncular diyebilirim” ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev'e karşı attığı golle ilgili ise Arda Güler, “Dinamo Kiev maçının olduğu gün gol atacağımı hissetmiştim. Takım arkadaşlarım da ‘bugün gol atacaksın’ diye söyledi. Çok mutlu oldum. Avrupa’da güzel bir başlangıç yaptım. İnşallah nicelerinin ilki olmuş olur” açıklamasında bulundu.

Arda Güler sözlerini şöyle tamamladı:

“Fenerbahçe forması ile Avrupa Ligi’nde oynamak çok güzel bir duygu. Özellikle bu sezon takım olarak çok iyi gidiyoruz. Biliyorsunuz ki gruplardan da lider çıktık, her şey yolunda. Bu anlamda çok özel duygular diyebilirim.”

Odatv.com

 
Jesus'un Play-Off önerisi tartışma yarattı
 
Duygu Asena Ödülü sahiplerini buldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Jesus'un Play-Off önerisi tartışma yarattı
Deprem felaketi sonrası Süper Lig'de yer alan Atakaş Hatayspor ve Gaziantep ...
Ahmet Ağaoğlu’nun istifası kabul edildi
Trabzonspor’daki başkanlık ve icra kurulu başkanlığı görevlerinden ayrılan ...
Galatasaray hazırlıklarını sürdürdü
Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.
 
Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı'nın yeni takımı belli oluyor
Yeteneği ile oldukça dikkat çeken Yusuf Yazıcı, ikinci Trabzonspor döneminde ...
Trabzonspor'da Abdullah Avcı istifa etti
Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı görevinden istifa etti. Kararın ...
Amedspor maçı sonrası gözaltına alınan 9 kişi serbest
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Bursaspor'un, seyircisi önünde Amedspor'u ...
 
Messi'nin animasyon dizisi yolda
Dünyanın en iyi futbolcularından biri olan Lionel Messi, geçen aylarda ...
Cedi Osman'dan depremzede çocuklar için bağış çağrısı
Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Cleveland Cavaliers forması ...
Kasımpaşa - Antalyaspor: 3 - 1
Spor Toto Süper Lig’de 24’üncü haftanın kapanış karşılaşmasında Kasımpaşa ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva