Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
24 Mart 2015 Salı - 17:38

Avrupa'ya mahçup olduk

Muratpaşa Belediyespor'a Avrupa Kupası'nda salon şoku... Avrupa, Antalya'daki salonları yeterli bulmayınca, kupa maçı Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nin 5 bin kişilik spor salonuna alındı. Antalya'daki salonlarda güvenlik şeridi problem yaratmıştı.

Avrupa ya mahçup olduk
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

MURATPAŞA Belediyespor, Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nun uluslararası müsabakaları oynamaya yetersiz olması nedeniyle Avrupa Hentbol Federasyon (EHF) Kupası yarı finalinde Danimarka takımı Team Tvis Holstebro ile yapacağı maçı Alanya veya Isparta'daki salonda oynayacak.

Avrupa Hentbol Federasyon Kupası'nda yarı finale yükselen Muratpaşa Belediyespor, Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nun EHF'nin uluslararası maçları oynama kriterlerine uymaması nedeniyle kupa maçını başka bir salonda yapacak. Sezon başında EHF tarafından kulübe verilen özel izinle yarı final müsabakasına kadar geçen süreçteki maçlarını evinde oynayan Muratpaşa Belediyespor'un 4 Nisan'da Danimarka takımı Team Tvis Holstebro ile yapacağı maç şehir merkezi dışındaki bir salonda gerçekleşecek.

Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda maçın oynanmasına izin vermeyen federasyon, kulüpten karşılaşmanın yapılabileceği başka bir salon bulmasını istedi. Federasyon talebi üzerine Muratpaşa Belediyespor Kulübü, Alanya Atatürk Spor Salonu ile Isparta'daki Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Salonu'nda maçlarını oynamaya karar verdi. Bu doğrultuda talebini Avrupa Hentbol Federasyonu'na bildiren Paşa'nın Melekleri, verilecek kararı bekliyor.

Hentbol tarihinde Türk kadın takımının ilk kez oynayacağı EHF Kupası yarı finalinde Muratpaşa Belediyespor, salon sorunu nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyor. Süper Lig'de şampiyonluk hedefiyle mücadele eden Türkiye Kupası'nda da finali hedefleyen Paşa'nın Melekleri, Avrupa Kupası'nda da şampiyonluğu kazanan ilk Türk takımı olmak istiyor.

Muratpaşa Belediyespor Kulübü Hentbol Sorumlusu Özgür Karagöz, maçın öncelikle Alanya'da yapılmasını EHF'den talep ettiklerini dile getirdi. Uluslararası organizasyonların oynanacağı salonlar için belirli standartlar gerekliliğinden bahseden Karargöz, "Antalya'daki salonlar bu standardı karşılamıyor. Süleyman Evcilmen'de de aynı sorunu yaşadık. Muratpaşa Bölgesi'nde yeni bir spor salonu yapılması için belediye tarafından çalışma da yapılıyor. Maç aksilik olmazsa Alanya'da yapılacak. Federasyondan verilecek kararı bekliyoruz" diye konuştu.

Maçın kent merkezi ve Muratpaşa ilçesi dışındaki bir bölgede oynanacak olmasının kaygısını yaşamadıklarını aktaran Karagöz, şunları söyledi:

"Aynı kentin başka bir ilçesinde oynayacağız. Alanya'da bununla ilgili taraftar çalışmamız olacak. Taraftarımızı da Antalya'dan maçın oynanacağı salona götüreceğiz. Muratpaşa, Antalya ve Türkiye'yi temsilen uluslararası müsabakaya çıkıyoruz. Bu müsabakada vatandaşımız bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. Maçın ayrı bir yerde oynanması takımı da olumsuz etkileyeceğini düşünmüyorum. Maç öncesi kamp yapacağız ve maçın oynanacağı salonda çalışma yapacağız."

Yarı finaldeki Hollanda temsilcisinin güçlü bir rakip olduğuna değinen Karagöz, "Rakibimiz hentbolda ekol bir ülkenin takımı. Biz da zor bir maç oynayacağımızın bilincindeyiz. Rakibimizi ciddi alıyoruz ilk maçta evimizde avantajlı bir skor yakalamalıyız. Deplasmanda turu geçebileceğimiz skor elde etmek istiyoruz. İyi motive olursak tur için yeterli skoru yakalayacağımızı düşünüyor.



Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)-
 

 
ATSO'da tartışmalı vakıf
 
Sabancı’dan çalışana 22 milyon Euro prim
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeni tesisler ihaleye çıkıyor
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, kentin futbol takımı Antalyaspor'un standartlarını ...
BASINGÜCÜ ŞAMPİYON
Çanakkale Şehitlerine Saygı Zaferin 100. Yılı Birimlerarası futbol turnuvasında ...
Da Vinci robotu, Eğitim Araştırma'da
UZAY teknolojisinin ameliyathanelere girmiş hali olarak tanımlanan 'Da ...
 
Şadan Kalkavan hayatını kaybetti
FENERBAHÇE Kulübü'nün eski yöneticisi ve eski başkan adaylarından Şadan ...
Paşa'nın Melekleri'nin zor sınavı
MURATPAŞA Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, ilk maçta Alman rakibine ...
Melekler Almanya'da
AVRUPA Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası çeyrek final ilk maçında pazar ...
 
Antalyaspor'a 40 bin lira ceza
ANTALYASPOR'un sahasında Manisaspor'u 1-0 yendiği maçta, taraftarın çirkin ...
Paşa'nın Melekleri kupada rakibini yendi
SPOR Toto Bayanlar Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Muratpaşa Belediyesspor, ...
Spora adanmış aşk hikayesi
ANTALYA'da 72 yaşındaki Çiçek Solon ile 78 yaşındaki Oktay Şensoy çifti, ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva