Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
7 Ağustos 2019 Çarşamba - 10:33

Baba olma heyecanıyla kuyumcuda unuttuğu altınları çalındı

15 yıl sonra baba olmanın mutluluğunu yaşayan Mazhar Kıbık, ailesine sürpriz yapmak için kuyumcuya gitti. 2 çeyrek altın alan Kıbık, telefonunu ve altınlarını tezgahın üzerinde unuttu.

Baba olma heyecanıyla kuyumcuda unuttuğu altınları çalındı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Tezgahtaki telefonu fark eden 1 kişi Kıbık’a telefonunu unuttuğunu söyleyerek, verdi. O esnada adamın yanında bulunan çocuk tezgahtaki çeyrek altınları cebine koydu. O anlar saniye saniye işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Sultangazi 50. Yıl Mahallesi’nde meydana geldi. 15 yıl sonra baba olmanın mutluluğunu yaşayan Mazhar Kıbık (40), eşine ve yeni doğan kız çocuğuna sürpriz yapmak için soluğu B Caddesi’nde bir kuyumcuda aldı. Kıbık, kuyumcudan eşi ve yeni doğan çocuğu için 2 çeyrek altın aldı. Daha sonra aynı işyeri içinde hizmet veren döviz bürosuna yönelen Kıbık, üzerindeki bir miktar Türk lirasını dövize çevirmek istedi. Aldığı 2 çeyrek altını ve telefonunu dövizcinin önündeki tezgahın üzerinde bıraktı. O esnada biri çocuk iki kişi de kuyumcudaki dövizciye geldi. İşlemlerini bitiren Kıbık, altınlarını ve telefonunu tezgahın üzerinde unutarak dışarı çıktı. İçeri giren iki kişiden biri unutulan telefonu fark ederek, Kıbık’a seslendi. Tezgahın üzerindeki telefonu alan şahıs, Kıbık’a verdi. Telefonunu veren şahsa teşekkür eden Kıbık, kuyumcu dükkanından ayrıldı.  Şahsın yanındaki çocuk ise tezgah üzerindeki çeyrek altınları fark ederek, önce avuç içinde sakladı. Daha sonra cebine koydu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Mazhar Kıbık, kısa bir süre sonra ailesine sürpriz yapmak için aldığı çeyrek altınların yanında olmadığını fark etti. Kuyumcu dükkanına geri dönen Kıbık, güvenlik kamerası görüntülerini izlediğinde şok yaşadı. Telefonunu kendisine veren kişinin  yanında bulunan çocuğun çeyrek altınları çaldığını gördü. Mazhar Kıbık, güvenlik kamerası görüntüleriyle birlikte polis merkezine giderek, altınlarını çalan kişiden şikayetçi oldu.

“ÇEYREK ALTINLARIN ÜZERİMDE OLMADIĞINI FARK ETTİM”

Mazhar Kıbık, başından geçen olayı şu şekilde anlattı;

“15 senedir çocuğum olmuyordu. Allah’a çok şükür bu sene çocuğum oldu. O sevinçle kuyumcuya gelip, iki tane çeyrek altın aldım. 'Kızıma armağan edeyim' diye. Kuyumcunun içerisinde döviz bürosu da bulunuyor. Döviz bürosundan döviz aldım.Tezgahın üzerinde iki çeyrek altınımı ve telefonumu unuttum. Yanımda baba oğul olduğunu tahmin ettiğim iki kişi vardı. Babası bana seslenerek, 'telefonunuzu unuttunuz' diyerek, telefonumu verdi. Ben de kendisine teşekkür ettim. Kuyumcudan ayrıldıktan yarım saat sonra çeyrek altınların üzerimde olmadığını fark ettim. Geri dönüp, kuyumcuya ait güvenlik kamerası görüntülerine baktığımda, adamın yanındaki,  oğlu olduğunu düşündüğüm kişinin tezgahta bulunan çeyrek altınları cebine koyduğunu gördüm. Görüntülerle birlikte emniyete başvurdum. Kendisinden şikayetçiyim”

“BANA O HEVESİ YAŞATMADILAR”

Yeniden 2 çeyrek altın alan Kıbık,"“Çocuğuma yapacağım sürpriz kursağımda kaldı. Sürprizimin yarım kalmasına üzüldüm. Ailemi memlekete göndermiştim. Eşimi görüntülü arayıp, ‘kızım sana altın aldım’ dedi. Ama o hevesi de bana yaşatmadılar. Babası olduğunu düşündüğüm kişinin tamamen bu olayın dışında olduğunu zannediyorum. Çünkü o telefonu bana veriyor.  Diğeri ‘Baba bu da mı bu abiye ait?’  diyebilirdi. Ama demedi. Aldı cebine koydu” dedi.

15 YIL SONRA BABA OLMANIN MUTLULUGUNU YASAYAN MAZHAR KIBIK, (EN ONDE)  AILESINE SURPRIZ YAPMAK ICIN KUYUMCUYA GITTI. 2 CEYREK ALTIN ALAN KIBIK, TELEFONUNU VE ALTINLARINI TEZGAHIN UZERINDE UNUTTU. TEZGAHTAKI TELEFONU FARK EDEN 1 KISI KIBIK’A TELEFONUNU UNUTTUGUNU SOYLEYEREK, VERDI. O ESNADA ADAMIN YANINDA BULUNAN COCUK CEYREK ALTINLARI CEBINE KOYDU. O ANLAR SANIYE SANIYE ISYERININ GUVENLIK KAMERASINA YANSIDI. EMIN YESIL/ ISTANBUL, (DHA)

15 YIL SONRA BABA OLMANIN MUTLULUGUNU YASAYAN MAZHAR KIBIK (ORTADA), AILESINE SURPRIZ YAPMAK ICIN KUYUMCUYA GITTI. 2 CEYREK ALTIN ALAN KIBIK, TELEFONUNU VE ALTINLARINI TEZGAHIN UZERINDE UNUTTU. TEZGAHTAKI TELEFONU FARK EDEN 1 KISI KIBIK’A TELEFONUNU UNUTTUGUNU SOYLEYEREK, VERDI. O ESNADA ADAMIN YANINDA BULUNAN COCUK CEYREK ALTINLARI CEBINE KOYDU. O ANLAR SANIYE SANIYE ISYERININ GUVENLIK KAMERASINA YANSIDI. EMIN YESIL/ ISTANBUL, (DHA)

15 YIL SONRA BABA OLMANIN MUTLULUGUNU YASAYAN MAZHAR KIBIK, AILESINE SURPRIZ YAPMAK ICIN KUYUMCUYA GITTI. 2 CEYREK ALTIN ALAN KIBIK, TELEFONUNU VE ALTINLARINI TEZGAHIN UZERINDE UNUTTU. TEZGAHTAKI TELEFONU FARK EDEN 1 KISI (USTTE, TELEOFUNU VERIYOR) KIBIK’A TELEFONUNU UNUTTUGUNU SOYLEYEREK, VERDI. O ESNADA ADAMIN YANINDA BULUNAN COCUK CEYREK ALTINLARI CEBINE KOYDU. O ANLAR SANIYE SANIYE ISYERININ GUVENLIK KAMERASINA YANSIDI. EMIN YESIL/ ISTANBUL, (DHA)

15 YIL SONRA BABA OLMANIN MUTLULUGUNU YASAYAN MAZHAR KIBIK, AILESINE SURPRIZ YAPMAK ICIN KUYUMCUYA GITTI. 2 CEYREK ALTIN ALAN KIBIK, TELEFONUNU VE ALTINLARINI TEZGAHIN UZERINDE UNUTTU. TEZGAHTAKI TELEFONU FARK EDEN 1 KISI KIBIK’A TELEFONUNU UNUTTUGUNU SOYLEYEREK, VERDI. O ESNADA ADAMIN YANINDA BULUNAN COCUK (SOLDA) CEYREK ALTINLARI CEBINE KOYDU. O ANLAR SANIYE SANIYE ISYERININ GUVENLIK KAMERASINA YANSIDI. EMIN YESIL/ ISTANBUL, (DHA)

15 YIL SONRA BABA OLMANIN MUTLULUGUNU YASAYAN MAZHAR KIBIK (USTTE), AILESINE SURPRIZ YAPMAK ICIN KUYUMCUYA GITTI. 2 CEYREK ALTIN ALAN KIBIK, TELEFONUNU VE ALTINLARINI TEZGAHIN UZERINDE UNUTTU. TEZGAHTAKI TELEFONU FARK EDEN 1 KISI KIBIK’A TELEFONUNU UNUTTUGUNU SOYLEYEREK, VERDI. O ESNADA ADAMIN YANINDA BULUNAN COCUK CEYREK ALTINLARI CEBINE KOYDU. O ANLAR SANIYE SANIYE ISYERININ GUVENLIK KAMERASINA YANSIDI. EMIN YESIL/ ISTANBUL, (DHA)

15 YIL SONRA BABA OLMANIN MUTLULUGUNU YASAYAN MAZHAR KIBIK (USTTE), AILESINE SURPRIZ YAPMAK ICIN KUYUMCUYA GITTI. 2 CEYREK ALTIN ALAN KIBIK, TELEFONUNU VE ALTINLARINI TEZGAHIN UZERINDE UNUTTU. TEZGAHTAKI TELEFONU FARK EDEN 1 KISI KIBIK’A TELEFONUNU UNUTTUGUNU SOYLEYEREK, VERDI. O ESNADA ADAMIN YANINDA BULUNAN COCUK CEYREK ALTINLARI CEBINE KOYDU. O ANLAR SANIYE SANIYE ISYERININ GUVENLIK KAMERASINA YANSIDI. EMIN YESIL/ ISTANBUL, (DHA)

Emin YEŞİL/ İSTANBUL, (DHA)

Etiketler:
 
Kurban pazarında sahte paralarla yakalandılar
 
Dikili açıklarında 95 kaçak göçmen yakalandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kurban pazarında sahte paralarla yakalandılar
ADANA'da Kurban Bayramı öncesi kurbanlık pazarlarında piyasaya sürülmek ...
İnegöl Alası’nda hasat zamanı başladı
BURSA'nın İnegöl ilçesinde tescillenmiş ürün olan “İnegöl Alası” olarak ...
'Üniversite mezunu koyuncu' tabelasıyla kurbanlık satıyor
ADANA'da, askerden döndükten iş bulamayan, eski bankacı Halil Özdadak ...
 
76 yaşında, attırdığı kulaçlarla insanları hayata motive ediyor
İZMİR’de yüzme antrenörlüğü yapan Üstün Erek (76), yıllardır birçok şampiyonluk ...
Sokak sokak dolaşıp, çocukları ücretsiz tıraş ediyor
DİYARBAKIR'da berber kalfası Resul Yılmaz (19), Kurban Bayramı öncesi ...
Kullandığı otomobilin sahte belgelerle satıldığını öğrendi
MANİSA'da yaşayan Hasan Basri Görgülü (65), 1 yıl önce galeriden 93 bin ...
 
Antep fıstığı için gece gündüz silahlı nöbet
GAZİANTEP'te, 'yeşil altın' denilen Antep fıstığının hasadı yaklaştıkça ...
Kilosu 600 lira olan karakovan balı yok satıyor
RİZE'de insan eli değmeden ve katkı maddesi kullanılmadan imal edilen ...
Vizesiz seyahat başlıyor...İşte o tarih...
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, hizmet ve hususi pasaporta sahip ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva