Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
5 Mayıs 2019 Pazar - 09:58

Başkan işe gelmeyen bankamatik memuru ile konuştu

Antalya’nın Demre ilçesinin yeni belediye başkanı İYİ Partili Okan Kocakaya, belediyeye gitmeden maaş alan 100 bankamatik personeli tespit etti.

Başkan işe gelmeyen bankamatik memuru ile konuştu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bu kişilerden bazılarının işine son verildiğini belirten İYİ Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, konuyla ilgili olarak, “Kendilerine soruyoruz neden gelmedin? diye, ‘Beni çağırmadılar’ diyor. Ama maaş alıyorsun dediğimizde ise ‘Bana ne iş yapacağım söylenmedi, ne iş yapacağımı ben de bilmiyorum’ cevabını verdiklerini söyledi.

Antalya'nın Demre ilçesinde, 31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Partili Okan Kocakaya yüzde 54 oy olarak AKP’li eski başkan Süleyman Topcu’yu geride bırakarak belediye başkanı olmuştu. Göreve gelir gelmez çalışmalara başlayan Kocakaya, birçok kişinin belediyeye uğramadan maaş aldığını tespit etti ve çalışmalara başladı. İYİ Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ‘Bankamatik memurlarıyla' ilgili olarak , “Belediye'de çalışıyor görünüp, işe hiç gitmeden maaş alanların olduğunu tespit ettik. Bu kişiler, AKP'nin seçim kampanyalarında çalışmış kişiler. Bunların bir kısmı, broşür dağıtmış, bir kısmı seçim bürosunda görevlendirmiş partililer. Hatta ortalıkta görünüp kalabalık yap denilen kişilerde var. Bunların hepsiyle bire bir konuşuldu. Onların beyanları bu yönde” dedi.

“BU KİŞİLERİN İSİM VE SAYILARI PAYLAŞILMAYACAK”

Yaptıkları incelemeler sonucunda belirlenen işe gelmeden maaş alan kişileri bazılarının işlerine son verildiğini söyledi. Kimler olduğu, kaç kişi oldu yönünde açıklama yapılmayacaklarını ifade eden İYİ Parti Demre ilçe başkanı Hüseyin Şahin şöyle konuştu; “Bunların kimliğinin açıklanması yönünde halktan da bir talep geldi. Fakat biz isim açıklamayı uygun bulmuyoruz. Belediye böyle bir karar aldı, bu kişilerin isim ve sayıları paylaşılmayacak. Encümen arkadaşların aracılığı ile işe gelmeden kişilerin maaş alanlar olduğu tespit edildi. İç açıcı olmayan durumlarla karşılaştık. Birçok kişinin işe gelmeden maaş aldıklarını gördük. Sonuçta bu milletin parası. Milletin orada hakkı hukuku var. Biz bunları tespit edebildiğimizi ettik. Şu anda etraflıca, derinlemesine araştırıyoruz.

NEREDE ÇALIŞTIĞINI, NE İŞ YAPTIĞINI BİLMEYENLER VAR

Belediyeye uğramadan maaş alan kişilerin bir kısmının seçimin hemen öncesinde alınanlar olduğuna dikkat çeken İYİ Partili Şahin, “Daha öncesinde gelmeyip maaş alan kişiler de var.
“Kendilerine soruyoruz neden gelmedin? diye, ‘Beni çağırmadılar' diyorlar. Ama maaş alıyorsun dediğimizde ise; ‘Bana ne iş yapacağım söylenmedi, ne iş yapacağımı ben de bilmiyorum' cevabı veriyorlar. Buna benzer şaka gibi şeylerle karşılaştık. Bazılarının hiç ihtiyacı olmadığı halde ne koparırsak kar anlayışıyla maaş aldıklarını gördük” şeklinde konuştu.

(Sözcü/İsmail AKIN)

Etiketler:
 
Bir haftalık evli çifti ölüm ayırdı
 
Kaş'ta karma sergi
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 6 Mayıs 2019 Pazartesi 12:20

Başkan böyle söylemekle olmaz,önce bunlar kimler ise bu ödenen paraları geri almak için resmi işlem başlantınmı,ikincisi isimlerini derhal kamuoyu ile paylaşdınmı,bunları yapmadıysan konuşmanın anlamı yok.

Yorumu oyla      3      3  
ERCAN 6 Mayıs 2019 Pazartesi 11:21

GERİ TALEP ETSİNLER SAHTA DOKTORLUK VE SAHTE ÖĞRETMENLİKTEN NE FARKI VAR ?

Yorumu oyla      3      3  
Ahmet 5 Mayıs 2019 Pazar 19:10

Balık baştan kokmus çürümüş bile. Yazık bu gariban milletin parasına ben helal etmiyorum hadi girin girebilirsiniz Allah in cennetine haramzadeler.

Yorumu oyla      3      3  
Coaler 5 Mayıs 2019 Pazar 14:12

Bence samimi iseler isimler aciklanmali,bu sahislarda gerek kamera goruntuleri gerekse pdks sistemiyle ise geldiklerini ispat etmeli.Yoksa belediye kadrolasma adina boyle bir uygulamaya gittigi zanniyla basbasa kalacaktir,kimlerse isim isim aciklansin

Yorumu oyla      3      3  
Muhittin Soyartık 5 Mayıs 2019 Pazar 13:42

Doğru olmayan bir konu olduğu kanatindeyim, SebebinSebebine gelince; Başlığı Antalya''Antalya''dan diye atıyorsun...Demre ilçesine atfediyorsun, İsimleri açıklayamayız diyorsun...adında "İYİ...koymuşsun... Nerde senin adaletin...! Açıkla ki adalet yerini bulsun, Açıklamamak seninde yarın daha kapsamlı yolsuzluklar imza atman demektir... Bir sigortalı''da Bağkurlu''Bağkurlu''da böyle bir durum olsa, tüm ödemeler icra yoluyla geri alınır..! Halk sana güvenmiş oy vermiş işini yap...çöplük deşeşeleme...! Demre''Demre''nin geleceğini düşün...mesala Sebze - Meyve ihracatlarındaki sorunları, Üreticilerin sorunlarını...Kaliteyi...İnsanlığı...Sosyal Adalet ve Gelişmeyi...düşün...Çamışgiller gibi ot yiyenlerden olma...! İmza :Muhittin Soyartık 05 Mayıs 2019, Moskova

Yorumu oyla      3      3  
Masallah..Rabbimin adaletin güvenim sonsuz 5 Mayıs 2019 Pazar 12:17

Bankamatik memuru Suriyeli göçler kacanlar Partilere özel araçlar eşlerine şoför araç benzin ödemeleri Bayagi zenginmisiz. .hala ayaktayiz besliyoruz...besletiliyoruz haksız kazanca nasıl göz yumdular çocukların boğazına nasıl diziler bizin emeklerimixi...Rabbim yarına bırakıyor yanına bırakmıyor. . Hak hukuk adalet barış merhamet.... VİCDANLA CÜZDAN ARASINDA KALANLAR...ÖNCE YUKARI BAKIN GOZLENİYORSUNUZ. ..YERDE DE AYNADA KENDİNİZE BAKIN...TAMAM MI....

Yorumu oyla      3      3  
Seher 5 Mayıs 2019 Pazar 12:14

Ne demek isimlerini açiklamayi doğru bulmuyoruz bu adamlar belediyeden haksiz kazanç elde etmiyolar mi bunlara bu maaşlari odeyenlerle bu maaslari alanlardan davaci olmali

Yorumu oyla      3      3  
yazıklar olsun 5 Mayıs 2019 Pazar 11:03

demrede 100 kişi ise büyükşehirdeki konuşulan sayı doğru olabilir.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Selçuk Antalyalı aileye umut oldu
AİLE, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Antalya'da ...
Protokol kanyona daldı
ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, kent protokoluyla Göynük Milli Parkı içindeki ...
Muratpaşa'dan Hıdırellez Şenliği
MURATPAŞA Belediyesi tarafından düzenlenen Hıdırellez Şenliği'nde vatandaşlar doyasıya eğlendi.
 
Babalar ve kızları dans etti
ANTALYA'nın Finike ilçesinde 50'nci Yıl Anaokulu'nun yıl sonu gösterisinde ...
Korkuteli'de bisiklet turu
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde milli mücadelenin başladığı 19 Mayıs 1919'un ...
Mühendisler şarkılarla neşelendi
İNŞAAT Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi'nce bu yıl 4'üncüsü düzenlenen ...
 
'Akdeniz Kentleri Kültür ve Sanat Buluşması' başlıyor
BU yıl 4'üncüsü eş zamanlı olarak 10 şehir ve ilçede gerçekleşecek olan ...
Pazarcılar sezondan umutlu
SERİK Semt Pazarcılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mevlüt Akıllı, bu ...
Mucit öğrencilerden Bilim Fuarı
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde eğitim öğretim yapan Ağullu Şehit Öğretmen Ali ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva