'Sera Okul'a renkli açılış
'Sera Okul'a renkli açılış
Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
Antalyalı 130 köylünün kömür ocağı mücadelesi
Antalyalı 130 köylünün kömür ocağı mücadelesi
Dayakçı işadamına hapis talebi
Dayakçı işadamına hapis talebi
18 Eylül 2012 Salı - 15:59

Belek’in en iyi oteli Gloria Verde Resort.

Her yıl dünyanın en iyi 100 otelinin seçildiği ve kazananların bu yıl 500.000 katılımcının müşteri anketi yöntemiyle belirlendiği “TUI Holly Award 2012” ödüllerine, Gloria Hotels & Resorts, bünyesindeki Gloria Golf Resort, Gloria Verde Resort ve Gloria Serenity Resort ile aldığı toplam 3 ödülle damgasını vurdu.

Belek’in en iyi oteli Gloria Verde Resort.
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Spa&Thalasso Therapy alanındaki üstün hizmet kalitesi ve misafir memnuniyetine verdiği önem ile Gloria Verde Resort “En iyi Otel - Doğu Akdeniz” ödülüne layık görüldü.
Özaltın Holding ortağı ve turizm grubu başkanı Öznur Özdemir Özaltın 'Bu ödüllerle birlikte Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort ve Gloria Verde Resort’un dünya otelleri sıralamasında ilk 100’ün içinde yer alması Gloria Hotels&Resorts ailesi için büyük bir gurur kaynağı oldu' dedi.
Gloria Hotels&Resorts’e bu ödülleri getiren başarılı uygulamaları;
- Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort ve Gloria Verde Resort sahip oldukları eşsiz mimari dizayn ile misafirlerine dinlendirici bir ortam sunuyor.
- Üç otelin de iç ve dış tasarımları doğayla iç içe, botanik yönden çok zengin olarak tasarlanmış olup, misafirlerine yemyeşil ormanların içinde tatil yapma imkanı veriyor.
- Her biri büyüleyici bir tasarım ve mimari dizayn ürünü olan Spa’larda keyif ve huzur verici ortamlar yaratılmıştır. Otellerin tümünde olduğu gibi açık ve kapalı yüzme havuzları da doğayla iç içe alanlarda konumlandırılmıştır.
- Gloria Serenity Resort’un Laguna odaları önlerinden geçen deniz suyu ile doldurulmuş havuzlara bakarken, özel tasarımlı pool villalar ise %50 tatlı % 50 deniz suyundan oluşan özel havuzlara sahiptir.
- Gloria Verde Resort’un Select villaları orman içinde, golf sahalarına bakan sonsuz bir yeşillikle bütünleşmiştir. Kendilerine ait golf arabaları ile misafirlere üst düzey hizmet sunulmaktadır.
- Gloria Golf Resort’un Owner Vilları sahilde kendilerine tahsis edilen özel güneşlenme pavilionları, golf arabaları ve özel mimari tasarımları ile hizmet vermektedir.
- Gloria Golf Resort ve Gloria Serenity Resort iskelelerinde yer alan barlarda Akdeniz’in en iyi kokteylleri misafirlerin beğenisine sunulmaktadır.
- Gloria Hotels&Resorts, sahip olduğu iki adet 18 delikli ve bir adet 9 delikli, toplamda 45 delikli sahaları ile Türkiye ve Orta Doğu’nun en büyük golf sahasına sahip otel zinciridir.
- Gloria Glof Club bünyesindeki Club House; içindeki restoran-bar, dünya markalarının sunulduğu proshop ve kişiye özel kullanım alanları ile Türkiye ve Orta Doğu’nun bir numarasıdır.
- Driving Range ise 60 oyuncu kapasiteli çim vuruş noktaları, batı-güney çizgili 48 atış parkuru, ve iki katlı kapalı alanıyla Türkiye ve Orta Doğu’da kurulan en donanımlı golf akademisidir.
- Her üç otelin çocuk misafirlerinin de kullanımına açık olan Gogi Kids Club bünyesinde, 816 m2 dış alan, 1.254 m2iç alan üzerinekurulan ‘Gogi Fun Jungle’ çocuklara yemyeşil bir doğa içerisinde macera ormanından, tırmanma duvarlarına, yeni teknolojilerle, fiziksel aktiviteleri birleştiren ürünlerin yer aldığı Game Zone’a kadar hem eğlenceli hem de eğitsel farklı deneyimler sunmaktadır.
- Gloria Hotels&Resorts’teki FIFA standartlarında 2 adet profesyonel futbol sahası, Türkiye ve Avrupa’nın önde gelen birçok futbol kulübü tarafından sezon öncesi ve ortası çalışmalarını gerçekleştirmek için tercih edilmektedir.
- 1054 kişilik kapasitesiyle, konforlu bir dekorasyon, özel ses-ışık sistemi , bar ve fonksiyonel sahne düzenine sahip Arena Amfitiyatro, Anadolu Ateşi gibi dünyaca ünlü dev prodüksiyonlara ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca Club İnsomnia’nın özel partileri ve alternatif müzikleri ile dünya çapında bir gece kulübünde eğlenme fırsatı bulunmaktadır.
- Gloria Event markası ile dünyanın önde gelen eğlence trendleri, Gloria Hotels&Resort misafirlerine sanat, şov, etkinlik çerçevesinde sunulmaktadır. Kum Party, Ice Party gibi temalı organizasyonlar ile bir gece sahra çölüne dönüşen mekan bir başka akşam Buz diyarı olarak misafirlere özel konseptlerle sunulmaktadır.
- Tatilde spor yapmaya devam etmek isteyen misafirler için, her üç otelin de yeşil alan içerisinde doğayla iç içe fitness salonları bulunmaktadır.
- İsteyen misafirler kendilerine tahsis edilen buggy’lerle dolaşırken, isteyenler misafirlere de tren shuttle ile belirli saat aralıklarında otelleri gezme imkanı sunulmaktadır.
- Gloria Serenity Resort lobisinde bulunan dev akvaryum misafirlere okyanustan mükemmel bir kesit sunarken, Gloria Zoo ise flamingodan pony’e, tavus kuşundan ördeğe birçok hayvanı görebileceğiniz keyifli bir doğal ortamdır.
- Gloria Golf Resort, Gloria Serenity Resort ve Gloria Verde Resort, kendi bünyelerinde sahip oldukları konferans salonları ile birlikte, Gloria Convention Center ile 1200 kişilik kapasitesiyle ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşların önde gelen liderlerini ve ekiplerini ağırlamaktadır. Gün ışığı alan büyük fuayesi ile iş dünyasının tüm ihtiyaçları burada karşılanmaktadır.

 
Akaydın; şu şartlarda yeniden aday olurum
 
Otomobil takla attı:1 ölü 1 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TUI müşterisi seçti: En iyi oteller Antalya’da
TUI'nin müşterileri arasında gerçekleştirdiği anketlerle sonuçlarını belirlediği ...
Dünyanın en pahalı 20 oteli
Luxuryhotels.com dünyanın ortalama oda fiyatı en yüksek yirmi otelini açıkladı.
Nuri Özaltın; Hata yaptılar gönderdim
İnşaattan enerjiye, sulamadan içme suyuna, turizmden madenciliğe kadar ...
 
İbrahim Artukarslan öldü
Rixos Oteller Zinciri’nde yönetim kurulu üyesi olan işadamı Avukat İbrahim ...
ASKA ödüle doymuyor...
Turizmin başkenti Antalya’da, Aska Hotels bünyesinde hizmet veren tesisler, ...
Kazakistan-Antalya uçuşları başlıyor
Kazakistan'nın en büyük tur operatörü Gülnar Tour 27 Aralık itibarı ile ...
 
Belek'te bir otel ve tatil köyü icra yoluyla satıldı
BEŞİKTAŞ'ın eski yöneticilerinden turizmci Faik Akdil'e ait Antalya'nın ...
Akıllanmıyoruz
MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde sahte içki denetimi yapan jandarma ekipleri ...
Yunus gösterilerine yasak geliyor
Adalet Bakanlığı pet shoplar ile yunus parklarının kapatılmasına yönelik ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva