'Bahar Karması'nda buluşma
'Bahar Karması'nda buluşma
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
18 Nisan 2019 Perşembe - 13:35

Böcek'in A Takımı, Konyaaltı Belediyesi'nden...

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, A takımı olarak adlandırılan yakın çalışma ekibini Konyaaltı Belediyesi bürokratları ve kampanyasını yürüten isimlerden oluşturmaya başladı.

Böcek in A Takımı, Konyaaltı Belediyesi nden...
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

31 Mart yerel seçimlerinde ipi göğüsleyerek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Muhittin Böcek, Büyükşehir'de kritik görevlere getirecek isimleri netleştirmeye başladı. Seçimleri kazandıran kampanyasındaki kritik isimleri yanından ayırmayan Böcek, Konyaaltı Belediyesi'nde de başkan yardımcılığı yapan Cansel Çevikol Tuncer'i ilk aşamada başdanışman olarak göreve getirdi. Tuncer'in, sürecin tamamlanmasının ardından Genel Sekreter olması bekleniyor. Kampanyada proje danışmanı olarak görev yapan Antalya İnşaat Mühendisleri Odası eski başkanı Cem Oğuz, ilk etapta başkan danışmanı kadrosunda yer alacak. Böcek'in bir diğer danışmanı da yine seçim kampanyasındaki isimlerden biri olan Mert Batu. Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Dr. Öğretim Üyesi olan Mert Batu, başkanın iletişim danışmanlığını yapacak.

KONYAALTI'NDAKİ BAŞKAN YARDIMCILARI BÜYÜKŞEHİRDE

Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi'ndeyken uzun yıllar birlikte çalıştığı isimleri de Büyükşehir'e taşıdı. Böcek'in Konyaaltı'ndaki son döneminde başkan yardımcılıkları yapan Tuncay Sarıhan, Mustafa Gürbüz ve emekli olan Edip Kemal Bahadır da Büyükşehir'de kritik görevlere getirilecek.

KRİTİK DAİRE BAŞKANLIKLARI DA KONYAALTI'NDAN

Muhittin Böcek'in Konyaaltı'ndan Büyükşehir Belediyesi'ne taşımayı planladığı isimlerin başında, aynı zamanda yeğeni olan Bilgi İşlem Müdürü Cemil Böcek de yer alıyor. Cemil Böcek'in Büyükşehir'de de Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'nda görev alması planlanıyor. Konyaaltı'nın Basın ve Yayın Müdürü Songül Zengin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ulutekin, Özel Kalem Müdürü Burcu Ay, Mali Hizmetler Müdürü Ramazan Demir'in de Büyükşehir'de ilgili daire başkanlıklarında görev alması bekleniyor.

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, A TAKIMI OLARAK ADLANDIRILAN YAKIN CALISMA EKIBINI KONYAALTI BELEDIYESI BUROKRATLARI VE KAMPANYASINI YURUTEN ISIMLERDEN OLUSTURMAYA BASLADI. (CANSEL CEVIKOL TUNCER) (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)
Cansel Çevikol Tuncer?

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, A TAKIMI OLARAK ADLANDIRILAN YAKIN CALISMA EKIBINI KONYAALTI BELEDIYESI BUROKRATLARI VE KAMPANYASINI YURUTEN ISIMLERDEN OLUSTURMAYA BASLADI. (MUSTAFA GURBUZ) (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Mustafa Gürbüz

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, A TAKIMI OLARAK ADLANDIRILAN YAKIN CALISMA EKIBINI KONYAALTI BELEDIYESI BUROKRATLARI VE KAMPANYASINI YURUTEN ISIMLERDEN OLUSTURMAYA BASLADI. (CEM OGUZ) (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Cem Oğuz

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, A TAKIMI OLARAK ADLANDIRILAN YAKIN CALISMA EKIBINI KONYAALTI BELEDIYESI BUROKRATLARI VE KAMPANYASINI YURUTEN ISIMLERDEN OLUSTURMAYA BASLADI. (SONGUL ZENGIN) (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Songül Zengin

Tuncay Sarıhan

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, A TAKIMI OLARAK ADLANDIRILAN YAKIN CALISMA EKIBINI KONYAALTI BELEDIYESI BUROKRATLARI VE KAMPANYASINI YURUTEN ISIMLERDEN OLUSTURMAYA BASLADI. (CEMIL BOCEK) (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)
Cemil Böcek

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, A TAKIMI OLARAK ADLANDIRILAN YAKIN CALISMA EKIBINI KONYAALTI BELEDIYESI BUROKRATLARI VE KAMPANYASINI YURUTEN ISIMLERDEN OLUSTURMAYA BASLADI. (GUVEN ULUTEKIN) (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)
Güven Ulutekin

ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, A TAKIMI OLARAK ADLANDIRILAN YAKIN CALISMA EKIBINI KONYAALTI BELEDIYESI BUROKRATLARI VE KAMPANYASINI YURUTEN ISIMLERDEN OLUSTURMAYA BASLADI. (BURCU AY) (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Burcu Ay


ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, A TAKIMI OLARAK ADLANDIRILAN YAKIN CALISMA EKIBINI KONYAALTI BELEDIYESI BUROKRATLARI VE KAMPANYASINI YURUTEN ISIMLERDEN OLUSTURMAYA BASLADI. (EDIP KEMAL BAHADIR) (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)
Edip Kemal Bahadır


ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, A TAKIMI OLARAK ADLANDIRILAN YAKIN CALISMA EKIBINI KONYAALTI BELEDIYESI BUROKRATLARI VE KAMPANYASINI YURUTEN ISIMLERDEN OLUSTURMAYA BASLADI. (MERT BATU) (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Mert Batu
 

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) -

 
İkiz kardeşlere evde eğitim
 
Maden ocağında iş kazası: 1 işçi yaralı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 20 Nisan 2019 Cumartesi 08:56

Böcek'i kutlamak lazım,demek ki arkasına bakıp gitmedi kadrosunu da unutmamış,hem ödüllendirdi deyin hemde vefa deyin,biliyorsunuz çoğu yükseldikçe arkasına bakmaz,bu siyaset de daha çok olur.Siyasi anlamda birbirlerini yiyenlere ders olsun.Antalya özellikle siyasetin en çok konuşulduğu ve yalan ,dolan iftira,adam harcama ve kutuplaşmanın olduğu bir şehir düşününce belki de Böcek herkese bu anlamda iyi gelecek.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öykü Arin'e nakil, bu akşam
İZMİR'de geçen yıl kasım ayında Juvenil Miyelomonositik Lösemi (JMML) ...
Sağlık personeline, ambulans sürüş teknikleri eğitimi
ANTALYA'nın Kemer ilçesinde, 16 ilden 24 kursiyer ve 10 eğitmenin katılımıyla ...
Otomobilin çarptığı yaya öldü
ANTALYA'da bir yakınını ziyaret için evinden çıkan Zeynep Demir (69), ...
 
Dinozorlar döneminden geldi ama nesli tehdit altında
ANTALYA Deniz Biyolojisi Müzesi küratörü Biyolog Dr. Elif Özgür Özbek, ...
Böcek Sabah'ı çok kızdırdı
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in, mazbatasını alıp ...
Antalyalı iki gazeteci FETÖ terör örgütüne üye olmakla suçlanıyor
Antalya’da FETÖ’nün medya yapılanmasına yönelik operasyonda kapatılan ...
 
Taş evlere turist ilgisi
ANTALYA'nın Demre ilçesindeki taş evler yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.
Gurmeler mutfağa girip yemek yaptı
CHAİNE des Rotisseurs Antalya üyeleri (World ChaineDay 2019) Dünya Gurme ...
Antalya Çevre Festivali deniz temizliğiyle başlıyor
MURATPAŞA Belediyesi'nin düzenlediği Çevre Festivali, yarın Kaleiçi Yat ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva