Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Validen 'Herkes haddini bilecek' uyarısı
Validen 'Herkes haddini bilecek' uyarısı
DÖSİAD Akademi’de ilk ders
DÖSİAD Akademi’de ilk ders
Fatih Ürek dolandırılmaktan son anda kurtuldu
Fatih Ürek dolandırılmaktan son anda kurtuldu
14 Ocak 2011 Cuma - 10:38

Bu torpile “Baka”kaldık

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın personel alımı öncesi, Ak Parti’li başkan adayının torpil çağrısı yaptığı ortaya çıktı. Mülakat listesini yayınlayan başkan adayı, bir internet sitesinde “yalvarıyorum özgeçmişinizi gönderin” diye yazdı.

Bu torpile “Baka”kaldık
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Yönetim Kurulu Başkanlığını Antalya Valisi Ahmet Altıparmak’ın yaptığı Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, personel alımı için ilan yayınladı. 15 Ekim 2010 ile 5 Kasım 2010 tarihleri arasında başvuru yapılması istenerek, sözlü sınava katılmaya hak kazananların kurumun internet sitesinde duyurulacağı belirtildi. Sözlü sınava girmeye hak kazananların duyurulmasının ardından, Isparta’nın Yalvaç ilçesinde 2009 yerel seçimlerinde Ak Parti’den belediye başkanlığı seçimine girmek için aday adayı olan Uğur Dayıoğlu listeyi yayınlayarak “torpil çağrısı” yaptı.
“Yalvaç’ın Sesi” adlı internet sitesinde yazıları yayınlanan Uğur Dayıoğlu, “Bu listede ismi olan ve Yalvaçlı olan hemşerilerim sesimi duyuyor musunuz?” başlıklı yazısında “Bu kişiler arasında Yalvaçlı olan veya olanlar varsa; onların bu 30 kişi arasında yer alabilmelerini sağlayabilmek adına bir şeyler yapabilmek için lütfen beni arayarak bilgilendirin…” diye yazdı.
İŞTE O YAZI
“Aşağıdaki sıralamada ismi olan arkadaşların hepsi, 30 yaş altında, pırıl pırıl, çok iyi derecede lisan bilen, iyi eğitim almış ve geleceğe yön verecek kişiler...”
Bu kişiler arasındaki takribi 30 kişi, yapılacak mülakatlar sonrası memleketimize hizmet edebilecek cengaverler arasına katılacak...
Buradan avazım çıktığı kadar hemşehrilerime bağırıyorum…
Bu kişiler arasında Yalvaçlı olan veya olanlar varsa; onların bu 30 kişi arasında yer alabilmelerini sağlayabilmek adına bir şeyler yapabilmek için lütfen beni arayarak bilgilendirin...
Öz geçmişinizi bana mail gönderin...”
NEYE GÖRE SEÇİLDİLER?
“Isparta, Antalya ve Burdur illerinde istihdam edilmek üzere, ekip çalışmasına yatkın, iletişim becerisine sahip, analitik düşünebilen, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen 15 Uzman ve 4 Destek Personeli” duyurusuyla çıkılan ilanda, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanı dışında, en az dört yıl çalışma şartı ile kamu ve özel sektör çalışanlarının da başvurabileceği belirtildi.
Şehir ve Bölge Planlama, Endüstri Mühendisliği, Elektrik–Elektronik Mühendisliği, Ziraat Mühendisliği, Hukuk, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Maliye ve Kamu Yönetimi alanlarından mezun toplam 15 uzman ile Destek Hizmet Birimi için Muhasebe ve Finans Görevlisi, İdari İşler Görevlisi, Kurumsal İletişim Görevlisi ve Yönetici Asistanı toplam 4 personel , 29 Kasım 2010 ile Aralık 2010 tarihleri arasında yapılan sözlü sınavla belirlendi. Ancak başvuranlar arasında KPSS puanı dışında listeye alınanların hangi kriterlere göre seçildiği ise belirsizliğini koruyor.
BAKA’DA KİMLER VAR?
Yönetimini Antalya, Isparta ve Burdur illerinin valileri, belediye başkanları, il genel meclisi başkanları ile ticaret odası başkanlarının oluşturduğu BAKA’nın yönetim kurulu başkanlığını Antalya Valisi Ahmet Altıparmak yapıyor.  
Valilikler, yerel yönetimler, üniversiteler,  özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarından seçilmiş toplam 100 kişiden oluşan, danışma organı görevini yürüten Kalkınma Kurulu’nun başkanlığını da Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Muharrem Certel yapıyor.
İdari işlerin Genel Sekreterlik makamı ile yürütüldüğü BAKA’nın, Antalya, Isparta ve Burdur illerinde Yatırım Destek Ofisi bulunuyor. Ayrıca Yatırım Destek ve Tanıtım, Strateji ve Planlama, Proje Hazırlama İzleme ve Değerlendirme, Koordinasyon ve Destek Hizmet birimleri de bulunuyor.
 
 
 

 
Yapay kalple yaşayacak
 
"Seni çok seviyorum"
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hgalit 14 Ocak 2011 Cuma 16:50

BAKA toplantısına katıldık ama maalesef herşey planlanmış AK p li isen yolun açık.. zaten 3 ile toplam 8 trilyon para ayrılmış v.s v.s seçimlerde akp kazanırsa BAKA uzaya bile çıkartılacak yok kaybederse BAKA burada Bitecek gibi izleim edindim üzüldüm doğrusu... bu adam kayırma memlekette ne aman son bulacak.?

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yapay kalple yaşayacak
Futbol antrenörü Bekir Çalışkan'a Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ...
Çorabatır'dan büyük atak
Gün Haber’in düzenlediği anket büyük ilgi görüyor.
Rus yazar Kemer'de klip çekti
Rusya'da bestseller olan kitapları ile en çok okunan yazarlar arasında ...
 
Yabancıya paralı mezar
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yabancılara mezar bedava verilirken, 4 bin ...
'Meclisim baba dolu'
Antalya Kadın Gücü Birleşimi, Haziran ayında yapılacak milletvekilliği ...
Televizyonlu ambulans
Antalya’da özel ambulans hizmeti veren bir firma, uzun mesafeli hasta ...
 
Antalya'da yakalandılar
Konya'daki evinden "Okula gidiyorum" diye çıkan 15 yaşındaki M.Ş. adlı ...
Minibüsün altında kaldı
Antalya'da karşıdan karşıya geçmeye çalışan 5 yaşındaki Medine Ağırman'a ...
Pes edecek adam değilim
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, bugün yazarımız ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva