Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı
30 Ocak 2011 Pazar - 15:15

Büyükşehir sözü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Denizli'de büyükşehir sözü verdi. Erdoğan "2014'teki seçimlere Denizli büyükşehir olarak girecek" dedi.

Büyükşehir sözü
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Erdoğan, Denizli'de toplu açılış töreninde yaptığı konuşmasında Denizli'ye büyükşehir sözü verdi. Erdoğan Denizli'yi de büyükşehirler kapsamına alacaklarını açıklarken, "Bizden öncekilerin yaptığı gibi bir yanlışa düşmeyeceğiz. Denizli'nin tüm mülki sınırları yani valilik sınırı neyse bütün bu sınırları kapsayacak şekilde Denizli'yi büyükşehir yapıyoruz. İstiyoruz ki hedefimiz imar bütünlüğü aynı olsun" dedi.
Erdoğan 2014 yılında yapılacak seçimlere Denizli'nin büyükşehir olarak gireceğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün Burdur’da CHP’li milletvekillerine yönelik yaptığı "eşkıya" benzetmesine Denizli’de de devam etti. Erdoğan iktidara yürümeyi hedefleyen bir partinin eşkıyalığı övemeyeceğini savunarak “Bu direniş işi nereden çıktı. Eşkıyalık sevdası nereden çıktı” dedi.

DENİZLİ (ANKA) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün Burdur’da CHP’li milletvekillerine yönelik yaptığı "eşkıya" benzetmesine Denizli’de de devam etti. Erdoğan iktidara yürümeyi hedefleyen bir partinin eşkıyalığı övemeyeceğini savunarak “Bu direniş işi nereden çıktı. Eşkıyalık sevdası nereden çıktı” dedi
Denizli’de Adalet Parkı’nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Başbakan Erdoğan, ana muhalefet partisine yüklendi. Türkiye’nin dört bir yanını şantiyeye çevirdiklerini söyleyen Erdoğan, “Biz birileri gibi sürekli iftira üretmiyoruz. Biz gözümüzü Türkiye'ye kapatmıyoruz. Gözümüzü dünyaya kapatmıyoruz” diye konuştu.
Konuşmasında özellikle eğitimde yapılan yatırımlara dikkat çeken Erdoğan, Fatih Projesi konusunda yöneltilen eleştirilere ise “Bunun terbiye sınırları içinde yeri yok. Fatih’in kim olduğundan haberi olmayan cahillerle siyaset yapılmaz” sözleriyle yanıt veren Erdoğan, Fatih’in izinden gittiklerini bu yüzden yüklerinin ağır olduğunu sözlerine ekledi. Erdoğan şöyle devam etti:
“Milli gelir 230 milyar dolardı göreve geldiğimizde. Şimdi kriz var 730 milyar dolar milli gelirimiz var. Türkiye'deki bu değişimi görmek için göz gerek göz... Bazıları sadece bakar, bazıları hem bakar, görür hem de hisseder. Eğer sadece bakarsan Palandöken'in üzerindeki bembeyaz karı göremezsin. 650 milyon liralık o atlama kulelerini, spor yatırımlarını tabi ki görmezsin. Eğer sadece bakarsan, rahmeti, bereketi, elbette Erzurum’la birlikte tüm Türkiye'nin yaşadığı coşkuyu, heyecanı, sevinci hissedemezsin. Eğer sadece bakarsan, Denizli'nin dününü Denizli'nin bugününü ve aradaki farkı hissedemezsin. Geçenlerde buraya geldi. Ana muhalefet partisinin Genel Başkanı. Burada konuşuyor. İçerden biri 'CHP'nin bu Anayasa Mahkemesi kararıyla mahkum edildiği 1 trilyonun hesabını ne yaptınız?' diye sordu. "Hani yolsuzlukla işiniz yoktu?' diye sordu. 'Bu parayı yok edenleri siz yaptınız' dediler. Ama cevap yok. Bunlar Anadolu'ya, Trakya'yla gönül bağı kuramadı. Bizim zorumuzla Ankara dışına çıktılar. Eskisini bilmedikleri için bugünle kıyas yapamadılar.”

-"DARBEYE ÇANAK TUTTULAR"-

Erdoğan konuşmasında önceki gün Burdur’da CHP’li milletvekilleri ve Genel Başkan Yardımcıları için yaptığı "eşkıya" benzetmesine de yer verdi. Yüksek yargıyla ilgili tasarılar için halka sokak sokak direniş çağrısı yapıldığını savunan Erdoğan “Ya hani siz iktidara yürüyordunuz. Hani siz ilk genel seçimde iktidardınız. ‘İktidar olamazsam çekilirim’ diye söz veriyordun. Anketlerde oylarınızı arttırıyordunuz. Haziran seçimlerinden sonra anket firmalarına teneke bağlayacaktınız. Bu direniş işi nereden çıktı. Eşkıyalık sevdası nereden çıktı. İktidara geleceğini üşünen biri eşkıyalığı över mi? Eşkıyalık, terörizm yayar mı? Bunlar Menderes döneminde de darbeye çanak tuttular, darbeye zemin hazırladılar” diye konuştu.
Başbakan Erdoğan, direniş çağrısına karşı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu açıklama yapmaya çağırırken “Bu eşkıyalık özlemi CHP'nin tarihine yeni bir kara leke olarak yapışacak ve hiç çıkmayacaktır. Onlar çetelere yandaşlık yaparken, iftira üretirken, yalan üretirken, biz milletimize faydalı olacak hizmetler üretiyoruz. Bu yola devam edeceğiz” dedi.

 
Kırmızı et hırsızları
 
Kapadokya tercihi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“İşi cazgırlık değil”
CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, Başbakan Erdoğan’a ‘başpehlivan’ ...
MHP'nin iktidar hedefi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 ...
Antalya’nın vekil sayısı artıyor
Yeni nüfus sonuçlarına göre 28 ilde nüfus azaldı, 53 ilde arttı. YSK, ...
 
“Torba” mesaisi
TBMM'de, "Torba Tasarısı" mesaisi bu hafta da devam edecek. TBMM Genel ...
Peki kim gelsin ?
CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken’in görevden alındığı ve kararın tebliğ ...
Bu lafın adresi neresi ?
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, alkol satışına yönelik düzenleme ...
 
İrbeç MHP’ye katıldı
AKP’den istifa eden Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, MHP’ye katıldı. ...
O istemedi (!) ama anketten 2’nci çıktı
Gün Haber’in “Kimi kadın milletvekili istiyorsunuz?” anketinden yüzde ...
Özer Ülken dönemi kapandı
CHP İl Başkanı Özer Ülken ve yönetimi genel merkez tarafından istifalar ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yakınlaşma olur mu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva