AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
9 Aralık 2022 Cuma - 14:54

Büyükşen çiftinin kızı: İftiraya uğradım

KONYA'da, 4 yıl önce yanlış adrese girilip Necla (54) ve Metin (55) Büyükşen çiftinin öldürülmesiyle ilgili, saldırıdan sağ kurtulan Büşra Büyükşen, katıldığı televizyon programını kastederek, ''81 milyonun önünde iftiraya uğradım. Ben Ertuğrul'u tespit ettim" dedi.

Büyükşen çiftinin kızı: İftiraya uğradım
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Karatay ilçesi İsmil Mahallesi'nde, 3 Eylül 2018'de saat 22.00 sıralarında, kar maskeli kişinin kapısı açık olan eve girip, emekli memur Metin Büyükşen ile eşi Necla Büyükşen'e ateş ederek öldürülmesiyle ilgili davanın görülmesine devam edildi. 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada Ertuğrul Çelik ile tanıklar dinlendi. Tanıklardan Semih Öz, ''Ben Dineksaray Mahallesi'nde tekel bayisi işletiyorum. Saat 22.00 gibi tekel bayini kapattım. 5 dakika sonra Ertuğrul beni ziyarete geldi. Daha sonra Abdullahgil'in Apa Barajı'nda olduğu söyleyip, bir sorun çıkmasın, diye oraya gideceğini söyledi. Olay hakkında bilgim bu kadar'' dedi.

Ertuğrul Çelik'in eşi Gülizar Çelik de olaydan bilgisi olmadığını belirterek, ''Eşimle biz o dönem kayınvalidemi doktora muayene ettirmeye götürdük. Doktor tanıdık olduğu için de herhangi bir giriş kaydı yaptırmamıştık. O gün akşam da komşumuz Abdullah Koru, geçmiş olsun ziyaretine geldi. Bir süre sonra eşime telefon gelince birlikte evden ayrıldılar" diye konuştu.

Komşuları Abdullah Koru da "Ertuğrul, benim kapı komşum olur. Ertuğrul'un Apa Barajı'nda görevli olduğunu biliyorum. Annesinin hasta olduğunu duyunca akşam 21.30-22.00 gibi Ertuğrul'a geçmiş olsun ziyaretine gittim. Daha sonra Ertuğrul'a telefon geldi. Apa Barajı'na gideceğini söyledi. Oturmamız yarım saat sürdü sonra birlikte evden çıktık" dedi.

'ERTUĞRUL'U TESPİT ETTİM'

Duruşmada, saldırı sırasında dipçik darbesiyle baygınlık geçirip, ölü gibi yapan ve daha sonra yatak odasının penceresinden atlayarak, yoldan geçen komşularının aracına binen, çiftin kızları Büşra Büyükşen'e de söz verildi. Büşra Büyükşen, sanıklardan Ertuğrul Çelik'e iftira atmadığını belirterek, cinayet çözülmeden önce katıldığı televizyon programını kastederek, ''3 yıl boyuncu kırık ayakla karakollarda süründüm. Ben 81 milyonun önünde iftiraya uğradım. Ben kimseye iftira atmıyorum. Ben Ertuğrul'u tespit ettim'' diye konuştu.

Büyükşen çiftinin oğullarından doktor Osman Büyükşen de ''Esas mağdur annem ve babamdır. Yaşama hakları elinden alınmıştır'' dedi.

Osman Büyükşen konuşmasını sürdürürken, salondaki sanık Ertuğrul Çelik'in bakmasından rahatsız olunca ''Ne bakıyorsun lan?'' demesi üzerine tartışma çıktı. Mahkeme başkanı, Osman Büyükşen'in söz hakkını kesti ve duruşmaya ara verildi. Aradan sonra devam eden duruşmaya müşteki sıfatıyla katılan Büyükşen ailesi, salona alınmadı. Taraf avukatları, savunma yaptı.

'PSİKOLOJİM ÇOK KÖTÜ'

Tutuklu sanıklardan Abdullah Başdemir ise ''18 aydır tutukluyum. Psikolojim çok kötü. Oğlum askere gidecek. Ailem ve işim perişan durumda. Mağdurum, tahliyemi talep ediyorum'' dedi.

Suçlamaları reddeden Ertuğrul Çelik de Abdullah Başdemir ve Esra Taş'a hitaben ''Ben bu ikisi için ne cinayet işlerim ne bir kediye taş atarım. Suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum. Kendi yaptıkları olayı benim üzerime atıyorlar. Tahliyemi talep ediyorum'' diye konuştu.

Esra Taş da ''Ben kimseyi öldürmedim ve öldürtmedim. 18 aydır tuvalet ağzında yatıyorum. Psikolojim çok kötü durumda. Tahliye talep ediyorum'' savunmasını yaptı.

Zekeriya Okşen de beraatini talep etti.

Mahkeme heyeti, sanıkların dinlenmesinin ardından duruşmayı 17 Şubat 2023'e erteledi.

KONYA'NIN KARATAY ILCESINDE 4 YIL ONCE YANLIS ADRESE GIRILEREK OLDURULEN NECLA (54) VE METIN BUYUKSEN (55) CIFTI (FOTOGRAFTA) CINAYETINDE AZMETTIRICI OLDUGU IDDIASIYLA TUTUKLANAN ESRA TAS (28) ILE SEVGILISI ABDULLAH BASDEMIR (47), CINAYETI ISLEDIGI ONE SURULEN ERTUGRUL CELIK (47) VE YARDIM ETTIGI BELIRTILEN TUTUKSUZ SANIK ZEKERIYA OKSEN'IN (40) YARGILANMALARINA DEVAM EDILDI. (FOTO: KONYA,DHA)

ABDULLAH BASDEMIR (47)(FOTOGRAFTA) HAKKINDA 'TASARLAYARAK OLDURME' SUCUNDAN 2'SER KEZ AGIRLASTIRILMIS MUEBBET HAPIS CEZASI ISTENDI. BASDEMIR'IN YARGILANMASINA DEVAM EDILDI. (FOTO:ARSIV- HASAN DONMEZ/KONYA, DHA)

IDDIANAMEDE AZMETTIREN OLARAK 'TASARLAYARAK OLDURME' SUCUNDAN 2 KEZ AGIRLASTIRILMIS MUEBBET HAPIS CEZASI ISTENEN ESRA TAS'IN (28) (FOTOGRAFTA)  YARGILANMASINA DEVAM EDILDI. (FOTO: ARSIV- HASAN DONMEZ/ KONYA,DHA)

KONYA'DA BUYUKSEN CIFTINI OLDURDUGU IDDIASIYLA TUTUKLANAN ERTUGRUL CELIK (FOTOGRAFTA), SAVUNMASINDA SUCLAMALARI KABUL ETMEDI. (FOTO: KONYA,DHA)

5'INCI AGIR CEZA MAHKEMESI'NDE BUGUN GORULEN DURUSMAYA OLDUREN BUYUKSEN CIFTININ COCUKLARI OSMAN (SAGDA ONDE CANTALI), UGUR VE BUSRA BUYUKSEN ILE AKRABALARI KATILDI. (FOTO:HASAN DONMEZ/ KONYA, DHA)

Salih BÜYÜKSAMANCI/ KONYA, (DHA)

 
Küçük kız ‘eğer bulabilirse’ tek boynuzlu at edinme izni istedi
 
Hamilelikte Kahverengi Akıntı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaldırımdaki cinayete 5 gözaltı
DİYARBAKIR'da, kaldırımda silahlı saldırıya uğrayan Hasan Candan (30) ...
Dilara Gül'ün öldüğü skuter kazasıyla ilgili keşif
ŞİŞLİ'de, Dilara Gül'ün (23) skuter kullanırken, bir otomobilin çarpması ...
Kuyumcu dükkanına 1 ayda 2'nci silahlı saldırı
DİYARBAKIR'ın Kayapınar ilçesindeki kuyumcu dükkanına, 1 ay içinde 2'nci ...
 
Acil serviste doktora darpta arbede kamerada
TRABZON’da, Fatih Devlet Hastanesi'nin acil servisinde hasta Taşkın Ç. ...
Bodrum'da 30 kaçak göçmen yakalandı
MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan ...
Tornavida ile ölüme 18 yıl hapis cezası
KAYSERİ'de, iki grup arasında çıkan 'laf atma' kavgasında başına aldığı ...
 
Kadınları fuhşa zorladığı iddiasıyla tutuklandı
KONYA’da farklı kişilerin isimlerini kullanarak günlük kiraladığı evlerde, ...
'Siber suçlar' uygulaması: 156 siteye erişim engeli
ANKARA'da, jandarmanın sanal devriyesiyle 73 yasa dışı bahis sitesi ve ...
Katlanır potaya sıkışan 5 yaşındaki Metehan öldü
SAMSUN’da, okul bahçesinde katlanıp, taşınabilir potanın aniden katlanmasıyla ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva