Öldürülmeden önce eşinden gördüğü şiddeti mektuba yazmış
Öldürülmeden önce eşinden gördüğü şiddeti mektuba yazmış
Antalya Tiyatro Festivali alkışlarla sona erdi
Antalya Tiyatro Festivali alkışlarla sona erdi
Antalyalı sporcuların hedefi madalya
Antalyalı sporcuların hedefi madalya
Antalyalı 75 öğrencinin demokrasi yolculuğu
Antalyalı 75 öğrencinin demokrasi yolculuğu
9 Eylül 2012 Pazar - 17:35

CHP, 89 yaşında

Kuruluş yıldönümü 9 Eylül için görkemli bir kutlama etkinliği organize eden ancak, birbiri ardına gelen şehit haberleri nedeniyle bunu iptal eden CHP Antalya İl Örgütü, 89’ncu yaş gününü sade bir törenle kutladı. Sadece Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

CHP, 89 yaşında
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kuruluşunun 89’ncu yıldönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlanırken birbiri ardına gelen şehit haberleri ve acıları üzerine tüm etkinliklerini iptal edip ileri bir tarihe erteleyen Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Örgütü, 9 Eylül’ü sade bir törenle kutladı.
CHP İl Başkanı Devrim Kök, tüm il yöneticileri ve gençlik ile kadın kollarıyla birlikte ilk olarak parti binasında, misafirlerini karşıladı, tebrikleri aldı. Devrim Kök, örgüt yöneticileri ardında, çelenk sunumu için Atatürk Anıtı istikametine yürüyüş gerçekleştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluş sevincini örgüt ile birlikte yaşama arzusundaki onlarca kişiyle Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen Devrim Kök ve beraberindekiler, Atatürk Anıtı önünde önce saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı okudu, ardından da anıta çelenk koydu.
CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Milletvekili Gürkut Acar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de aralarında bulunduğu topluluğa hitaben bir de konuşma yaptı. Devrim Kök, daha fazla özgürlük, demokrasi isteyen, daha gelişmiş, tam bağımsız bir Türkiye hayal eden tüm kitlelerin adresinin CHP olduğunu kaydetti. Kök şunları söyledi;
“Bundan tam 89 yıl önce büyük önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Cumhuriyet Halk Fırkası olarak kurulan CHP’nin, Anadolu coğrafyasında başardıkları, ezilen tüm halkların şiarı olmuştur. Mustafa Kemal Atatürk sadece Türk milletinin değil, zulme ve haksızlığa uğrayan tüm halkların önderi olmuştur.
Partimiz kurulduğu günden bu yana halkımıza demokrasiyi, beraber yaşama kültürünü, insan hak ve özgürlüklerini, vatandaşlık bilinciyle birlikte sunmuştur. Dün olduğu gibi bugün de daha fazla özgürlük isteyen, daha fazla demokrasi isteyen, daha gelişmiş tam bağımsız bir Türkiye hayal eden tüm kitlelerin adresidir. 90 yıllık çınarın gölgesinde huzur ve kardeşlik içerisinde yaşayan Türk ulusu, daha nice yıllar bu ulu çınar kökleri gibi birbirine sımsıkı sarılarak yaşayacaktır.
Bu ülkede huzur içerisinde bir ve bütün olarak yaşamamızı sağlayan başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü olmak üzere partimize emeği geçmiş herkese minnetlerimizi sunuyoruz. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi…”

Atatürk Anıtı’na çelenk koyan CHP’liler ve CHP’nin kuruluş coşkusunu CHP’liler ile kutlamak isteyen vatandaşlar, İl Başkanı’nın bu konuşmasının ardından alandan ayrıldı.

CHP Antalya İl Başkanı Kök, CHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Mahmut Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve CHP eski Milletvekili Nail Kamacı'yı da yanına alarak basına açıklamalarda bulundu.

 
Gün Haber diyor ki...
 
Antalya'da 4+4+4 protestosu
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 11 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bülent Kocabaş-Gazipaşa 24 Eylül 2012 Pazartesi 00:40

Deniz Baykal Türkiye için güvencedir.Değeri bilinmesi gereken bir liderdir. Atatürkün,İsmet İnönünün, Bülent Ecevitin genetik mirasına sahip olup, o mirası bugünlere taşıyan ve yarına taşıyabilecek olan yegane liderdir.

Yorumu oyla      18      3  
Düşündürtme 3 20 Eylül 2012 Perşembe 01:08

AKPLİ AİLE KILIÇDAROĞLUNDAN YARDIM İSTEDİ-(www.gercekgundem.com)-PKK tarafından kaçırılan HAKKARİ İL BAŞKANININ KARDEŞİ; KAÇIRILAN KARDEŞİ İÇİN CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLUNDAN YARDIM İSTEMİŞ haberi üzerine bu yazı yazılmıştır: Vay Ki Vah! 4 Eylül 2012 13:32 Vay partimizin düştüğü hale bakın vayy!!.AKP li aile Kürt Politikalarına yakın duruşları destekleyen,Hüseyin Aygüne hiç bir şey yapmayan,Yeni Anayasa görüşmelerinde payandalığı üstlenen ,Özerk Kürt Devleti için çaba harcayan,federasyon devletine ülkemizi zorlamakla görevli Y-CHP nin genel başkanını arayarak PKK lılardan ricacı olmasını düşünecek duruma gelmiş.Acaba bu aile niçin bu düşünce sistemine girdi de Kemal Kılıçdaroğlunu arıyor da MHP Genel Başkanını aramıyor.Vah ki vah partimize..Uyanın Yeni- CHP ye inanan gerçek CHP liler,uyanın..Gazipaşalı Kemalist Not:Partimizdeki ve Ülkemizdeki operasyonu ARTIK ALGILAMANIZ DİLEĞİYLE.

Yorumu oyla      28      3  
Atatürkü Satanlara İthaf olunur 15 Eylül 2012 Cumartesi 13:21

Bekir Coskun:ATATÜRKÜ SATTINIZ! "Ve asıl... Bir millet seyrediyor... Kendisine özgürlük, bağımsızlık, kimlik, kişilik, onur, şeref, gurur ve bir yurt veren... Devletini kuran yiğidinin silinmesine sessiz... Resimlerinin indirildiği duvarlar kadar umursamaz... Nankörlüğe razı... Yine bir avuç yürekli insanın vefa çığlığı var... O kadar... Söylemleri duvarlardan söküldüğünde, heykelleri kırıldığında, resimleri indirildiğinde, ismi kitaplardan silindiğinde olduğu gibi... "Bekir Coşkunun bu güzel yazısını sizinle paylaşmak istedi.Düşündürtüyor.. Gazipaşa-Bülent

Yorumu oyla      36      3  
'Kürtler esir durumda yaşıyor' diyen Ahmet Türk! 9 Eylül 2012 Pazar 18:48

"Kürtler Eziliyor" ve 'Kürtler esir durumda yaşıyor' diyen Ahmet Türk! "Kürtler Eziliyor" Diyen Ahmet Türk!: Biz alimler ve Kürt düşünürleri olarak bu ’Zulme dur’ demeliyiz diyen Ahmet Türk! Bırak bu mağdur edebiyatlarını,ağlama taktiğini,zır zırı.Kürtler bu memlekette Cumhurbaşkanı,CHP de genel başkan,Meclis Başkanı ,Milletvekili,Bakan İşadamı,Fabrikatör,Otel Sahibi oluyorsa nerede kürtlerin ezilmesi.Gel Toros dağlarında yıllık geliri 1000 tl olmayan yörükleri,köylüleri gör!Bu ülkede her kesimin bir sıkıntısı var ama sizin gibi Emperyalizmin uşaklığına soyunarak kardeşliği bitirmeye kalkmıyorlar.Demokrasiyi kullanarak hainlik ve hinlik peşindesiniz. Bırak Mağdur edebiyatını.Böyle ağlayarak güya aklın sıra yapıyorsunuz ,emzik istiyorsunuz;başka hesap peşindesiniz.Ama Amacınıza ulaşamıyacaksınız.Anladın mı!Gazipaşalı Kemalist

Yorumu oyla      41      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li gençlerden Org. Özel’e bayrak
ANTALYA'da CHP İl Gençlik Kolları, Afyonkarahisar'da 25 askerin şehit ...
CHP'den 1 milyon denekli seçim anketi
CHP, yerel seçimler için Türkiye'nin 100 noktasında 1 milyon denekli bir anket yapacak
Gürkut Acar'ın TOKİ sorusuna cevap var
CHP Antalya Milletvekili Av. Gürkut Acar, TOKİ’nin faaliyetlerini TBMM ...
 
Büyükşehirler Yasası çıkacak
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan, AK Parti tüzüğü gereği Genel Başkanlığa ...
Baykal, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Afyonkarahisar'da cephanelikte ...
CHP, kuruluş yıldönümü şölenlerini iptal etti
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı, CHP’nin kuruluşunun 89’ncu ...
 
Yerel seçimler erkene alınıyor
AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, 2014 yılı Mart ayında yapılması ...
Erdoğan: Bunlar ellerini de öperlerdi
Partisinin genişletilmiş grup toplantısında konuşan Erdoğan, BDP'li vekillerin ...
Erdoğan'ın kafasındaki siyasi gelecek
Başbakan Erdoğan, 2014’te Köşk’e çıktıktan sonra başkanlık sistemine geçilmesini planlıyor.
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
İsa Altun
İsa Altun
ÖNLEMEK TEDAVİ ETMEKTEN KOLAY
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Eğitim şart 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Nereye kadar?
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva