Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
8 Nisan 2011 Cuma - 10:38

CHP’de öne çıkan 5 isim

Partilerin 12 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde Yüksek Seçim Kurulu’na verilecek aday listeleri üzerinde çalışmalar sürüyor. CHP Antalya’da 5 adayın ismi öne çıktı.

CHP’de öne çıkan 5 isim
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP’de listelerin YSK’ya verilmesine kısa bir süre kala Antalya’dan milletvekili adaylığı için öne geçenler de belli olmaya başladı. CHP Kadın kolları Genel Başkanı Zuhal Samlı, Antalya Milletvekili ve PM Üyesi Osman Kaptan, “Şimdi zamanı” diyerek iki seçim bürosu açan Av. Murat Bulat, Serik doğumlu Dr. Sevindik Gizli ve milletvekili olmak için görevinden istifa eden Korkuteli eski İlçe Başkanı Veteriner Ahmet Daloğlu'nun isimleri kulislerde dolaşmaya başladı. 

Bulat, Gizli ve Daloğlu, CHP Antalya İl Örgütü'nün eğilim yoklamasında çıkan isimler olarak genel merkeze bildirildi. Bu üç ismin dün akşam itibariyle listede yerlerini aldığına ilişkin söylentiler de dolaşmaya başladı. Herhangi bir aksilik olmazsa bu üç isim listede seçilebilir noktalara yerleştirileceği iddia edilirken, bunun sadece il örgütünün görüşü olduğu ve önem teşkil etmediği de kulislerde konuşuluyor. Bu arada, genel merkez yöneticilerinin Deniz Baykal ile henüz listeler konusunda bir bilgi alış verişi yapmadığı ileri sürülüyor. Baykal'ın bu üç isme sıcak bakıp bakmadığı ise henüz bir muamma...

İŞTE MUHTEMEL LİSTE BAŞLARI
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pazar günü Parti Meclisi’ne milletvekili aday listesini sunacak. Kılıçdaroğlu, İstanbul 2. bölgeden aday olacak. İstanbul 1. bölgede liste başı olması beklenen Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yarışacak. İstanbul 3. bölgede ise Grup Başkanvekili M. Akif Hamzaçebi’nin liste başı olması bekleniyor. Ankara’da 1. bölgede liste başının Genel Başkan Yardımcısı Sencer Ayata, 2. bölgede ise Genel Başkan Yardımcısı Gülsün Bilgehan’ın olabileceği ifade ediliyor.

PARTİ MECLİSİ’NDE İL İL OYLANACAK

Pazar günü toplanması beklenilen CHP Parti Meclisi’nde milletvekili aday listesi il il oylanacak. PM üyeleri itiraz ettikleri ya da eklenmesi istedikleri isimleri söyleyebilecek. Yapılacak oylama sonucunda listede değişiklik yapılabilecek.

ERDOĞAN’A KARŞI TEKİN

ANKA’nın edindiği bilgiye göre, Başbakan Erdoğan’ın karşısına Gürsel Tekin konulacak. Genel başkan yardımcılarından Süheyl Batum, Erdoğan Toprak, Umut Oran, Sezgin Tanrıkulu, Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil ve Grup Başkanvekili M. Akif Hamzaçebi İstanbul’dan aday gösterilecek.

KADIN KOLLARI BAŞKANI ANTALYA’DAN

Edinilen bilgiye göre CHP Genel Başkanı, Antalya listesini Deniz Baykal’a bırakacak. Ancak Kılıçdaroğlu’nun, Kadın Kolları Başkanı Zühal Samlı’yı Antalya için önereceği ifade edildi. Antalya’da liste başının Baykal, ikinci sırada ise PM üyesi ve Antalya Milletvekili Osman Kaptan’ın yer alması bekleniyor.

ANKARA ADAYLARI

Edinilen bilgiye göre Ankara 1. bölgede liste başında Genel Başkan Yardımcısı Sencer Ayata yer alacak. Ankara 1. bölgede yer alması beklenilen diğer isimler şöyle:
Genel Başkan Yardımcısı Osman Korutürk, Ankara Milletvekili Önder Sav, YARSAV eski Başkanı Emine Ülker Tarhan, Ankara Milletvekili Hakkı Suha Okay.
Ankara 2. bölgede liste başında Genel Başkan Yardımcısı Gülsün Bilgehan’ın olabileceği ifade ediliyor. Listede yer alması beklenilen diğer isimler de Gökhan Günaydın ve Sinan Aygün.
Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı ve Bülent Kuşoğlu’da Ankara’dan gösterileceği ifade ediliyor. Genel Başkan Yardımcısı İzzet Çetin’in de Kocaeli ya da Ankara’dan aday gösterilebileceği kulislerde konuşuluyor.

3 GRUP BAŞKANVEKİLİ LİSTEDE YER ALACAK

Grup başkanvekilleri M. Akif Hamzaçebi, Muharrem İnce ve Kemal Anadol’un listede yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. İnce’nin Yalova’dan, Anadol’un İzmir’den aday gösterileceği ifade ediliyor.
Tekirdağ’da Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Sinop’ta Genel Başkan Yardımcısı Engin Altay, İzmir’de Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel, Bursa’da Genel Başkan Yardımcısı Sena Kaleli’nin, Kocaeli’nde Hurşit Güneş’in, Trabzon’da Volkan Canalioğlu’nun liste başı olması bekleniyor.

HABERAL’IN İSMİ ZONGULDAK’TA GEÇİYOR

Süleyman Demirel’in destek verdiği belirtilen Mehmet Haberal’ın Zonguldak 2. sıradan ya da Isparta’dan aday gösterileceği belirtiliyor.
Zonguldak’ta Ali İhsan Köktürk’ün, Mersin’de Vahap Seçer’in, Adana’da Ümit Özgümüş’ün liste başı olabileceği ifade ediliyor.
34 yıldır Elazığ’da milletvekili çıkaramayan CHP, merkez sağın önemli isimlerinden rahmetli Ali Rıza Septioğlu’nun oğlu Feyzi Septioğlu ile İstanbul eski İl Başkanı Ali Özcan’ı aday göstermeyi planlıyor. Diyarbakır’da da eski bakanlardan Salih Sümer’in adı geçiyor.
CHP kulislerinden sızan bilgiye göre 101 milletvekilinden 30’unun listeye girmesi bekleniyor
 
AVUKAT MURAT BULAT
 
Akdeniz Üniversitesi Öğretim Görevlisi
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi
1989  Antalya’da  Bulat Hukuk Bürosu Kurucu Avukat
1986 yılında SHP Çankaya Gençlik Kolları yöneticiliği ile başlayan siyasal yaşamına, SHP Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Vekili olarak devam eden Av. Murat Bulat, 1990 yılından bu yana Antalya (SHP) CHP örgütünün çeşitli kademelerinde görev almıştır.
Nisan 1999  Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi
CHP proje grubu üyesi
1999 – 2004 dönemi Antalya Büyükşehir Belediyesi
Başkan Danışmanı
2000 – 2002 Antalyaspor
Basın Sözcüsü  ve Başkan Vekili
2010- 2011  CHP Antalya İl Başkanlığı
İl Hukuk Komitesi üyesi ve il Hukuk   Müşaviri
18 Aralık 2010 CHP 15.Olağanüstü Kurultayı
Koordinatör
Antalya Çağdaş Eğitim ve kültür Vakfı ANTÇEV
Kurucu üye
Türkiye Tabiatını Koruma Derneği
Başkan
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği,
Kurucu  Yönetim  Kurulu üyesi
Sokak Çocukları Derneği
Yönetim Kurulu üyesi
Antalya Karadeniz Derneği
Kurucu Başkan
Antalya Demokrasi Platformu
Dönem sözcüsü
Yerel Gündem 21 Antalya Kent Konseyi
Çevre Çalışma Grubu
Çevre Girişimi Derneği
Kurucu Başkan
Antalya Barosu
Yayın Kurulu
Uluslararası İlişkiler Kurulu
Meslek Sorunları Kurulu
Antalya Barosu Staj Okulu
Ticaret Hukuku Bölüm Başkanı
Akdeniz Üniversitesi, Çevre Mühendisliği
öğretim görevlisi  “Çevre Hukuku”
Av. Murat Bulat 1964 Ünye doğumlu olup, evli ve bir çocuk babasıdır.
 
Dr. SEVİNDİK GİZLİ

10-01-1955 tarihinde Antalya ili Serik ilçesi Abdurrahmanlar beldesinde doğdu. Sırasıyla Abdurrahmanlar ilkokulu, Antalya Hızır Reis Orta Okulu ve Antalya Lisesi’nde öğrenim gördü. Yüksek Öğrenimini 1973-1979 yılları arasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde gördü.

1979-1981 yılları arasında Korkuteli Sağlık Merkezi Tabibi olarak çalıştı. 1981-1982 yılları arasında Erzurum 50. Piyade Alayı Karargah Tabibi olarak askerliğimi yaptı.
1983-1984 yılları arasında Antalya Milli Eğitim Dispanseri’nde çalıştı. 1984-1988 yılından itibaren Antalya Devlet Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak çalışıyor. Evli, biri Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde diğeri İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi iki kızı var.

 AHMET DALOĞLU (Korkuteli eski İlçe Başkanı)

Korkuteli CHP İlçe Başkanı iken 6 Ocak’ta istifa eden ve milletvekili aday adayı olan Ahmet Daloğlu,  ilçe örgütünün aday adaylığı sürecinde kendisine sahip çıktığını belirtti. Daloğlu, “Korkuteli ilçe örgütü Korkuteli’nin adayı sıfatı ile bana sahip çıkmasından son derece mutlu ve gururluyum. Aday olma ve seçilebilme onuruna ulaşabilirsem bu onur öncelikle örgütümün ve halkımın onuru olacaktır. Bu süreçte tüm hemşehrilerimizin desteğine ihtiyacım olduğunu biliyorum” dedi.

 
SGK Muğla İl Müdürü öldürüldü
 
Engelliye AB standardında hizmet
YORUMLAR
Toplam 27 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hakan Türedi 11 Nisan 2011 Pazartesi 00:56

Av.Murat Bulat'ın çalışmalarını uzun zamandır izliyorum;ihtiyacımız olan vekillerden biri olacağı şüphesiz..biraz araştırıldığında açıkca görülüyor;kendisine başarılar diliyorum.

Yorumu oyla      3      8  
mehmet yıldırım 10 Nisan 2011 Pazar 16:54

nerde aydınlık türkiyenin kadın adayları...av.dilek özmen..serap sevük..vs.vs. özer bey

Yorumu oyla      7      3  
Şahin Altınalp 10 Nisan 2011 Pazar 01:34

Av.Murat Bulat genç ve dinamik bir aday olarak yalnız Antalya'nın değil Türkiye'nin en başarılı kampanyasını yürütüyor.CHP'nin yeni yüzü.Bu tür genç ve kendine özgü isimleri çok zor yetişiyor.Siyasetin ağaları Murat Bulat'ı Kolay harcamayın.

Yorumu oyla      4      8  
9 Nisan 2011 Cumartesi 17:35

Yorum yapacak çok durum kalmadı... sonuç ne olursa olsun yapılması gereken KENETLENMEK VE KİMSE HAKKINDA YORUM YAPMADAN ÇALIŞMAK...Bize bu yakışır arkadaşlar...

Yorumu oyla      5      3  
ahmet 9 Nisan 2011 Cumartesi 12:03

il yönetimi kendisine yakın kım varsa onu soyluyor ınandırıcılığını kayıp etmıstır

Yorumu oyla      8      4  
burhan demiröz 9 Nisan 2011 Cumartesi 11:08

yeter artık halamı osman kaptan bu kadarına pes antalya halkının yanıda olan halkla iç içe bir millet vekili olması ben eğer oy vereceksem osman kaptan olmasın şu andaki milletvekillerini görmek ve oy vermek istemiyorum...

Yorumu oyla      9      3  
Harun kuruoğlu 9 Nisan 2011 Cumartesi 00:40

TBMM de bizlerin gerçekten vekilliğini yapabilecek bilgi,beceri ve yeteneğe sahip olduğuna inandığım Av.Murat BULAT'a başarılar diliyorum.Temennim azim ve kararlılıkla yürüttüğü bu mücadelesinde başarılı olmasıdır.

Yorumu oyla      8      12  
Selime Özgür Sabah 8 Nisan 2011 Cuma 20:57

İl yönetimini cesaretlerinden dolayı tebrik ediyoruz.Yeni yüzler görmek istiyoruz

Yorumu oyla      10      6  
Hamit Ferhan Şakalak 8 Nisan 2011 Cuma 17:47

malesef vekil olana kadar. Deniz Baykal dahil bir hizmet görmedik.4 yıl muhalefetsin çalışsana kardeşim. seni iktidar yapacak projeler belli ,üretsene kardeşim. Şu esnafın sorununa değinen birini görmedim. Seçe seçe milletvekili denilen dokunulmaz burjuva sınıfı yaratmışız. Ben üreten çalışan genç bir grup görmek istiyorum.

Yorumu oyla      15      5  
ali ünal 8 Nisan 2011 Cuma 17:26

chplilere bi haber okuyup birbirlerini yiyolar. Yazık. Şu isimsiz akpli heralde.

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Potada bahis bombası
Ahmet Kandemir’in halen çalıştırdığı Antalya BŞB’nin maçlarına bahis oynadığı ...
Sahile yapılan ‘Ucube’
Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı turistik Adrasan beldesinde kaçak yapılarla ...
Rolex’teki kan cinayeti çözdü
Türkiye'yi isyan ettiren Lisa Eder cinayetinde büyük sırrı emniyet müdür ...
 
Erkek saklıyor kadın susuyor
Yapılan bir araştırma sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin yüzde 77’sinin ...
Antalya'dan bağımsız aday
PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ı yakalandığı Kenya'dan Türkiye'ye getiren ...
Müdür Bey ne cezası ödedi?
Antalya Emniyet Müdürü Dr. Ali Yılmaz, daha Gaziantep’den Antalya’ya atanırken, ...
 
Fuarlara yabancı ilgisi az
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve ...
Antalya’yı unutmayacaklar
Almanya ve Polonya’dan TED Antalya Koleji’nin konuğu olarak gelen ilköğretim ...
İşçi sınıfı sağlam çıktı
An-Deva Hastaneler Grubu, sosyal projeler kapsamında, DSİ, TEDAŞ, TEİAŞ, ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva