Ajet uçağına bomba ihbarı
Ajet uçağına bomba ihbarı
İliç'te 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı
İliç'te 2 işçinin cansız bedenine ulaşıldı
RTÜK'ten 'özel hayatın gizliliğini ihlal' cezası
RTÜK'ten 'özel hayatın gizliliğini ihlal' cezası
Kuş gripli ineklerin çiğ sütünü içen kediler öldü
Kuş gripli ineklerin çiğ sütünü içen kediler öldü
9 Temmuz 2014 Çarşamba - 12:23

CHP'nin küskünleri çatı aday için birarada

ANTALYA'da Ekmeleddin İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı CHP'de 'birlikte olmaz' denen isimleri bir araya getirdi.

CHP nin küskünleri çatı aday için birarada
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Belediye başkanları kendilerine rakip olan aday adaylarıyla, il kongrelerinde kaybedenler kazananlarla, eskiler yenilerle bir arada iftarda İhsanoğlu'nun Antalya'da seçim sürecini programladı.

CHP'nin Antalya'da cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için oluşturduğu seçim komitesi, dün akşam Ramada Otel'de düzenlenen iftarda bir araya geldi. 23 kişi olarak ilan edilen ve ilk toplantısı şehir dışında olanlarının çokluğu nedeniyle ertelenen toplantı, bu kez daha geniş katılımlı yapıldı. Daha önce ilan edilen 23 ismin yanı sıra CHP'li belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri de toplantıya katıldı.

Yaklaşık 35 ismin yer aldığı toplantıya eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kumbul, Antalya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Erdem ve Kepez Belediye Başkan adayı Şükriye Karaben mazeret bildirerek katılmadı. Toplantıya katılmayan bir diğer isim CHP eski Milletvekili Hasan Ünal olurken, il yönetimi Ünal'ın neden katılmadığına ilişkin bir bildirimin kendilerine yapılmadığını açıkladı.

İHSANOĞLU BİRLİKTELİĞİ

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adaylığı Antalya'da CHP'nin eski milletvekillerinden eski belediye başkanlarına, 30 Mart yerel seçimlerinin galip belediye başkanlarına, o süreçte belediye başkanlığı için aday adayı olmuş isimlere ve eski il yöneticilerine kadar birçok ismi bir araya getirmeyi başardı. Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları Cavit Arı, Figen Çalıkuşu ve eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın yan yana geldi. Muratpaşa aday adayları Murat Bulat, Ömer Melli, Adnan Yıldız ve adaylığı ilan edilmişken çekilen Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen de Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'la bir araya geldi.

ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DE KATILDI

CHP eski milletvekilleri Feridun Baloğlu, Hüsnü Çöllü, Hüseyin Ekmekçioğlu, eski DSP milletvekili Sancar Sayın'ın yanı sıra Antalya'da TMMOB'a bağlı meslek odalarının katılımıyla oluşturulan Eşgüdüm Kurulu Başkanı Abit Küçükaslan ve TMMOB Antalya İl Sekreteri Vahap Tuncer de toplantıda yer alan isimler arasındaydı. Toplantıdaki bir diğer isim Yargıtay Onursal Başsavcısı ve CHP üyesi Vural Savaş oldu.

İl Başkanı Devrim Kök'ün Çarşamba günü yapılması planlanan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Antalya ziyaretinin neden ertelendiğini açıklamasıyla başlayan toplantıda, "İhsanoğlu doğru aday mı" tartışması hiç açılmadı. Tartışmalar nasıl bir çalışma yapılması gerektiği üzerinde gelişip şekillendi. Katılımcılar seçim çalışmasına ilişkin kısa cümlelerle neler yapılması gerektiğini anlattı.

SAHA VE KARARGAH

Toplantının sonunda ekibin 'saha ve karargah' olarak iki farklı yapılanma içinde olmasına karar verildi. Aralarında eski milletvekili Baloğlu, eski Belediye Başkanı Akaydın'ın da bulunacağı bir ekip, ilçe ilçe gezip Ekmeleddin İhsanoğlu için Antalyalıları iknaya çalışacak. Karargah ekibi ise her gün saat 18.00'de il binasında toplanacak; hem günün değerlendirmesini yapacak hem de ertesi günün programını belirleyecek.




Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA) -

 
Beşinci kattan düştü, 'intihar etmek istedim' dedi
 
Sedef hastalarına müjde
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 4 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
çoğunluğa tepki 15 Temmuz 2014 Salı 16:18

Turgay Genç,Ömer Melli,Adnan Yıldız,Ümit Uysal,Vural Savaş,Yusuf Öztop,Feridun Baloğlu,Murat Bulat,Durmuş Atıcı,Cavit Arı,Vahap Tuncer hariç geriye kalanlar hepsine partide büyük bir tepki ve güvensizlik var.

Yorumu oyla      3      3  
aslan inan 11 Temmuz 2014 Cuma 14:48

resme bakarsanız zaman tüneli gibi çoğu ununu elemiş eleğini duvara asmış spor olsun diye katılmışlar geçmiş zamanda kalmışlar hissi uyandırıyorlar insana belediye başkanları da zorunluluk dan katıldıklarına göre geriye kalanlar ise adaya inandıklarından falan değil kendilerinin de içine sindiklerini zannetmiyorum ama ne yapsınlar hepsinin de gelecek planların da yerelde veya genel seçimler de aday olma arzuların dan katılmışlar demekki bi yerlere gelmek insanlara neler yaptırıyor ne ilke kalıyor nede düşünce son 10 senede siyasetin bu kadar yozlaşdığını ve silikleşdiğini görmek ne kadar acı sonuşda sandıklar açıldığında yine hüsran desenize hicran makamında yine şarkılar dinleyeceğiz.

Yorumu oyla      8      4  
HASAN EYİLER 10 Temmuz 2014 Perşembe 11:30

BİRLİKTE OLMAZ BAŞLIĞI PEK YAKIŞMAMIŞ.

Yorumu oyla      6      4  
göremedim 10 Temmuz 2014 Perşembe 09:25

sağcı belediye başkanı resimde yok

Yorumu oyla      4      3  
MEHMET 9 Temmuz 2014 Çarşamba 22:18

ARKADAŞLAR BU KOMİTEYİ KİM BELİRLEDİ ALLAH AŞKINA. YAHU TAYİBİN HABERİ OLSA AÇAR TELEFONU TEŞEKKÜR EDER. SİZ BU SEÇİMİ ALMAK İSTİYORMUSUNUZ GERÇEKTEN, EMİNMİSİNİZ? PEKİ BU KOMİTEDE ALEVİLERDEN KİMSE VARMI KÜRTLERDEN KİMSE VARMI? YAZIK YAZIK HALA HATA YAPIYORSUNUZ HALA DAR KADROCULUK YAPIYORSUNUZ.

Yorumu oyla      8      5  
Bendeniz 9 Temmuz 2014 Çarşamba 19:07

Var olanla, olması istenilen arasın da, mümkün olanı yapma sanatı olarak bilinen siyaset biliminde önemli olan sonuç almaktır.Bazılarımız için çok istenilen aday olmasa bilede, ülkemiz mevcut koşulların da iyi bir adaydır.Umulur ki;RTE ve yandaşları için sonun başlangıcı olsun ve tef gibi gerilen ülkemiz insanı rahat bir nefes alsın.Başarı dileklerimle,katkı koyanlara teşekkürler.!..

Yorumu oyla      7      5  
Kumluca lı 9 Temmuz 2014 Çarşamba 17:01

Nasıl savunacaksınız,ne diyeceksiniz arkadaşlar ? CHP nereee İhsanoğlu neree.Çok merak ediyorum.

Yorumu oyla      8      6  
PARTİLİ 9 Temmuz 2014 Çarşamba 14:31

SAYIN KILIÇDAROĞLU SEN PARTİ TABANINA SORDUNMU BEN EKMELEDİN İHSANOĞLUNU ADAY ÇIKARICAM DİYE PARTİ TABANINA TANIŞTINMI BİRİLERİNE DİKTETÖR KELİMESİNİ VURURKEN DÖN ÖNCE KENDİNE AYNADA BİR BAK ANTALYAYI GÖVDESİ BÜYÜK BEYNİ KÜÇÜK İNSANLARLA YÖNETMEYE ÇALIŞTIN DURUM ORTADA BU YÜK AĞIR GELDİ SAYIN KILIÇDAROĞLU BIRAK GİT GENEL BAŞKANLIĞINI

Yorumu oyla      11      10  
ulusalcı 9 Temmuz 2014 Çarşamba 14:21

ARKADAŞLAR YILLARCA MHP İLE ZIT KUTUPLARDA SİYASET YAPAN CHP NE OLDUDA BİRLİKTE YÜRÜME KARARI ALINIYOR BENCE NE CHP NE MHP BU KAFAYLA HİÇ BİR ŞEKİLDE HALKA GÜVEN VEREMEDİKLERİ İÇİN GİDE GİDE DİBE VURUYORLAR KENDİNE ÖZGÜVENE OLMAYAN HALKA ÖZGÜVEN VEREMEZ BEN BİR CHPLİ OLARAK KENDİM VE BÜTÜN AİLEM İKİYÜZE YAKIN OYUMUZ CUMHURBAŞKANLIĞINDA TAYİP ERDOĞANINDIR

Yorumu oyla      11      12  
antalyalı 9 Temmuz 2014 Çarşamba 12:52

türk sanat müziği karosu gibisiniz.

Yorumu oyla      12      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bu ne iş?
30 Mart 2014'deki yerel seçimler, oyların sayımı konusunda demokrasi tarihimizin ...
Gül ne kadar emekli maaşı alacak?
Cumhuriyet gazetesi yazarı Çiğdem Toker, Abdullah Gül'ün şu anda Cumhurbaşkanı ...
İhsanoğlu'nun oy hedefi
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde MHP ve CHP'nin ortak gösterdiği 'çatı aday' ...
 
Türkler, Kürt cumhurbaşkanına ne diyor?
Selahattin Demirtaş'ın HDP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesinden ...
Merkez Partisi kuruldu
Siyaset arenasında yeni bir parti kuruldu.
Akaydın; Türel'e ayıp ettiler
Antalya'da hızla büyüyen Alevi-siyasetçi polemiğine Büyükşehir eski Başkanı ...
 
Kasım ayında erken genel seçim geliyor
Ankara kulislerinde cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası erken seçim konuşulmaya başlandı.
Paylaşım rekoru kıran Erdoğan fotomontajları
Türkiye, ilk turu 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ...
100 günde belediye başkanları
Anketimiz başladı
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva