Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
6 Mayıs 2015 Çarşamba - 23:27

CHP ve AKP'nin broşür arbedesi

CHP’nin Korkuteli Hıdırellez Şenlikleri’nde broşür dağıtması gerginliğe yol açtı.

CHP ve AKP nin broşür arbedesi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP Antalya İl Kadın Kolları Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kudret Kaçmaz, yaklaşık 20 partili ile birlikte Korkuteli’nde kutlanan Hıdırellez Şenlikleri’ne gitti. Aynı şenliğe Ulaştırma, Denizcilik ve Habercilik eski Bakanı Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan ile AKP Milletvekili ve 4’ncü sıra adayı Gökçen Enç’te katıldı.

Elvan ve Enç şenlik alanına girdiğinde çoğunluğunu kadınların oluşturduğu CHP’liler, masalara Kılıçdaroğlu’nun broşürlerini  dağıtıyorlardı.

Şenlikte bulunan bir cazgırın, mikrofonu alıp Bakan Elvan’ı takdim ederken övgüler yağdırması, “Ben ve sülalem CHP’liyiz. Bugüne kadar da CHP’ye oy verdik. Ama sayın bakanı yaptığı hizmetlerden dolayı kutluyorum, alkışlamaya davet ediyorum” sözleri CHP’lileri kızdırdı. CHP Antalya İl Kadın Kolları Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kudret Kaçmaz cazgırın yanına giderek, “Burada bunu söyleyemezsin” diyerek müdahale etti.

SÖZLÜ TARTIŞMADAN ARBEDEYE

Bu arada, CHP’lilerin dağıttığı broşürlere  bir gencin müdahalesi dikkat çekti. AKP’li gencin, CHP Antalya İl Kadın Kolları Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kudret Kaçmaz’ın kolunu tutup, ‘Dağıtamazsınız’ sözü üzerine kısa süreli arbede yaşandı.  Lütfi Elvan’ın girişimi üzerine gerginlik yatışırken, CHP’lilerin AKP’li yöneticilerin masalarına Kılıçdaroğlu broşürü bırakmasına Gökçen Enç’in sessiz kalması dikkat çekti.

Elvan, Korkuteli’nde Yol ve Gölet Çalışmalarını Anlattı

Seçim çalışmaları kapsamında Antalya’nın ilçelerini dolaşmayı sürdüren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Korkuteli’nde Seçim Ofisi açılışında konuştu. Elvan, “Yolla ilgili probleminizi kalmayacak” derken, yeni sulama göletlerinin de çok yakında ihalelerinin yapılacağının açıkladı.

Korkuteli ziyareti kapsamında Seçim Ofisi’nin açılışını gerçekleştiren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, AK Parti’nin milletten aldığı emanete her zaman sahip çıktığını söyledi.Biz 2002 de yola çıkarken halkımızın hizmetkarı olacağımızı söyledik” diyen Elvan, “Yine biz milli iradeyi hakim kılacağız dedik. Biz hiçbir zaman, hiçbir şekilde sizin verdiğiniz emaneti yere düşürmeyeceğiz, vesayetçilere teslim etmeyeceğiz dedik. Bugüne kadar da çok şükür emaneti hiç yere düşürmedik. Sizlere hep sadık kaldık, sizlerin sesi olduk. Sizin sorununuz bizim sorunumuz oldu. Sizlerle dertlendik, sizlerle bütünleştik. İnşallah bundan sonraki süreçte de sizlerle birlik olup güçlü Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

“Korkuteli’nin Yolla İlgili Problemi Kalmayacak”

Adeta bir miting havasında gerçekleşen açılışta konuşması sık sık “Korkuteli sizinle gurur duyuyor” sloganları ile kesilen Elvan, AK Parti iktidarının Korkuteli’ne yaptığı yatırımları anlattı. Elvan, ölüm yolu olarak bilinen Korkuteli-Antalya yolunun artık çok gerilerde kaldığının söyledi ve yolun bitümlü sıcak asfalt kaplandığını söyledi. Korkuteli halkının merakla beklediği yol projelerini de açıklayan Elvan şöyle konuştu: “Bucak yolunun ihalesine en kısa sürede çıkıp bu yolu da yapacağız. Yine sizin bir başka önceliğiniz Korkuteli-Elmalı yol.  Bu yolu bölünmüş yol yapmak için proje çalışmalarını tamamladık, 2016’da yapımına başlayacağız. Korkuteli-Sülekler-Tefenni yolu için iyileştirme çalışmaları kapsamında kamulaştırma çalışmaları yapılacak. Kısacası yolla ilgili probleminiz olmayacak”

“Yeni Göletler İçin 2016’da Kazma Vurulacak”

Ağırlıklı olarak tarımsal üretimle uğraşan yöre halkına sulama projeleri ve göletler hakkında da bilgi veren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, şu ana kadar 5 gölet projesinin tamamlandığını, yeni gölet projelerinin ise çalışmalarının sürdüğünü ve ihale aşamasına gelindiğini ifade etti. “Korkuteli tarım için son derece önemli. Biz sulama sitemlerinizi ne kadar güçlendirirsek, ne kadar gölet yaparsak, sizin geliriniz ve verimliliğiniz o kadar artacak. Bunun hassasiyetini biliyoruz. Karabayır, Çağman ve Mamatlar Göletlerinin yapımı devam ediyor. Yelten göletimizin sulama şebekelerini kuruyoruz. Yine Kozağacı Göletimizin proje çalışmaları devam ediyor. Borulu sistem ihalesini 15 Mayıs’ta yapacağız ve sizlerin hizmetine sunacağız”. Elvan, Kızılaliler Göleti, Sülekler Dereköy Göletlerine Mart 2016’da, Akyar Göleti, Yukarıkaraman Göleti ve İmecik Göleti’ne ise Ekim 2016’da ilk kazmayı vuracaklarını söyledi.


 






 
 
 

 
Antalyalı işadamına milyonluk tehdit
 
Mehmet Ali Şahin o konuşmayı açıkladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HDP için oy talebi
ANTALYA'da yaşayan bir grup edebiyatçı, eğitimci, heykeltıraş, hukukçu ...
CHP'li Budak'tan Antalya eleştirisi
CHP Antalya Milletvekili Adayı Çetin Osman Budak, iktidar temsilcilerinin ...
Hüseyin Samani Kumluca ve Finike'de
AK Parti Antalya milletvekili adayı Hüseyin Samani, Kumluca ve Finike ...
 
Olmadı başkan
GAZİPAŞA Tarım Fuarı açılışında yaşanan polemiklere ilişkin sorulara meclis ...
Antalya siyasetinde nezaket günleri
TÜRKİYE'de seçimlere doğru meydanlarda siyasetin tansiyonu yükselirken ...
Demirtaş: Tayyip’ten korktukları kadar Allah’tan korkmuyorlar
Selahattin Demirtaş Fox TV canlı yayınında Erdoğan’ın anayasal suç işlediğini ...
 
4 yılda, bu coğrafyada yoksulluğu tarihe gömeceğim
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ardahan'da halka seslendi.
AKP'den transfer atağı
AK Parti Antalya İl Teşkilatı tarafından, 7 Haziran seçimleri öncesi düzenlenen ...
Türel'den o firmanın sahibine çağrı
Toplu ulaşımda kart uygulamasının Antalya'da bir şekilde devam edeceğini ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva