Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Oto yıkamacı cinayetinde 'Meşru müdafaa' savunması
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Orman yangınlarıyla mücadele işbaşı eğitimi
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı
23 Eylül 2021 Perşembe - 12:16

Caz festivalinin geliri, Manavgat ormanlarına

CAZ müziğin ünlü isimleri, 4. Antalya Akra Caz Festivali'nde sanatseverle buluşuyor.

Caz festivalinin geliri, Manavgat ormanlarına
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bu yıl Antalya'da dördüncüsü gerçekleşecek olan festival, modern ve klasik cazın yanı sıra caz müziği, funk, rock, latin, soul ve elektronik tarzla harmanlayan renkli bir müzikal yelpazeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

4. Antalya Akra Caz Festivali, 25 Eylül - 9 Ekim 2021 tarihleri arasında Akra Hotels'in açık hava sahnesinde gerçekleşecek. Festivalin bilet gelirleri, Manavgat Ormanları'nın yeniden yeşertilmesi için kullanılacak. Festivalin biletleri, yurt içinde ve yurt dışında Biletix gişelerinden ve biletix.com adresinden alınabilecek.

Festival dördüncü yılına; kendine has yorumu, renkli ve güçlü sesiyle beğeni toplayan, Hollanda'da yaşayan Türk kökenli sanatçı Karsu ile başlıyor. 25-26 Eylül'deki açılış konserlerinde caz, blues, funk ve etnik ritimleri birleştirdiği bestelerini seslendirecek olan Karsu'nun yanı sıra Akra Jazz Band de sahne alacak.

Gitar sanatçısı Önder Focan ve Şallıel Kardeşler; funky ve enerjik ritimlere sahip, caz repertuvarından oluşan 'Funkbook' projesiyle 29 Eylül'de sahnede olacak.

Geçtiğimiz yıllarda festivalde unutulmaz bir performansa imza atan dünyaca ünlü Rus saksafon sanatçısı Igor Butman ve Moskova Caz Orkestrası bu kez de güçlü sesiyle Fantine'nin solist olarak yer alacağı muhteşem bir konserle 1 Ekim'de festival sahnesinde olacak.

SonicBoom, müzikseverlerin yakından tanıdığı dört başarılı isim, Elif Çağlar (vokal), Çağrı Sertel (tuşlu çalgılar), Alp Ersönmez (bas gitar) ve Volkan Öktem'in (davul) bir araya gelmesiyle, 2019 yılında kuruldu. 'SonicBoom' projesi 2 Ekim'de dinleyenlerle buluşacak.

'İstanbul Sessions' projesiyle İstanbul'un dinamik renklerini sunmaya devam eden İlhan Erşahin, sevilen parçaları ile 6 Ekim'de, grubuyla ve Arto Tunçboyacıyan'ın konuk sanatçı olarak katılımı ile festival sahnesinde olacak bir diğer isim.

Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, dördüncü yılında da festivali yalnız bırakmıyor. 8 ve 9 Ekim tarihlerinde iki konser ile sanatseverlerle buluşacak olan sanatçının, Türk edebiyatının unutulmaz şair ve yazarlarının şiirlerini bestelediği şarkı albümlerinin dördüncüsü olan yeni albümü Antalya'da ilk kez dinleyenlerle buluşacak. Fazıl Say şarkılarını güçlü sesi ve büyüleyici sahne performansıyla solist Serenad Bağcan yorumlayacak. Vurmasazlarda Aykut Köselerli, viyolonselde Jamal Aliyev eşlik edecek.

CAZ MUZIGIN UNLU ISIMLERI, 4. ANTALYA AKRA CAZ FESTIVALI'NDE SANATSEVERLE BULUSUYOR. BU YIL ANTALYA'DA DORDUNCUSU GERCEKLESECEK OLAN FESTIVAL, MODERN VE KLASIK CAZIN YANI SIRA CAZ MUZIGI, FUNK, ROCK, LATIN, SOUL VE ELEKTRONIK TARZLA HARMANLAYAN RENKLI BIR MUZIKAL YELPAZEYLE IZLEYICI KARSISINA CIKMAYA HAZIRLANIYOR.(FOTO:ANTALYA-DHA)

CAZ MUZIGIN UNLU ISIMLERI, 4. ANTALYA AKRA CAZ FESTIVALI'NDE SANATSEVERLE BULUSUYOR. BU YIL ANTALYA'DA DORDUNCUSU GERCEKLESECEK OLAN FESTIVAL, MODERN VE KLASIK CAZIN YANI SIRA CAZ MUZIGI, FUNK, ROCK, LATIN, SOUL VE ELEKTRONIK TARZLA HARMANLAYAN RENKLI BIR MUZIKAL YELPAZEYLE IZLEYICI KARSISINA CIKMAYA HAZIRLANIYOR.(KARSU)(FOTO:ANTALYA-DHA)

CAZ MUZIGIN UNLU ISIMLERI, 4. ANTALYA AKRA CAZ FESTIVALI'NDE SANATSEVERLE BULUSUYOR. BU YIL ANTALYA'DA DORDUNCUSU GERCEKLESECEK OLAN FESTIVAL, MODERN VE KLASIK CAZIN YANI SIRA CAZ MUZIGI, FUNK, ROCK, LATIN, SOUL VE ELEKTRONIK TARZLA HARMANLAYAN RENKLI BIR MUZIKAL YELPAZEYLE IZLEYICI KARSISINA CIKMAYA HAZIRLANIYOR.(KARSU)(FOTO:ANTALYA-DHA)

CAZ MUZIGIN UNLU ISIMLERI, 4. ANTALYA AKRA CAZ FESTIVALI'NDE SANATSEVERLE BULUSUYOR. BU YIL ANTALYA'DA DORDUNCUSU GERCEKLESECEK OLAN FESTIVAL, MODERN VE KLASIK CAZIN YANI SIRA CAZ MUZIGI, FUNK, ROCK, LATIN, SOUL VE ELEKTRONIK TARZLA HARMANLAYAN RENKLI BIR MUZIKAL YELPAZEYLE IZLEYICI KARSISINA CIKMAYA HAZIRLANIYOR.(SERENAD BAGCAN)(FOTO:ANTALYA-DHA)

CAZ MUZIGIN UNLU ISIMLERI, 4. ANTALYA AKRA CAZ FESTIVALI'NDE SANATSEVERLE BULUSUYOR. BU YIL ANTALYA'DA DORDUNCUSU GERCEKLESECEK OLAN FESTIVAL, MODERN VE KLASIK CAZIN YANI SIRA CAZ MUZIGI, FUNK, ROCK, LATIN, SOUL VE ELEKTRONIK TARZLA HARMANLAYAN RENKLI BIR MUZIKAL YELPAZEYLE IZLEYICI KARSISINA CIKMAYA HAZIRLANIYOR.(MOSKOVA CAZ ORKESTRASI)(FOTO:ANTALYA-DHA)

CAZ MUZIGIN UNLU ISIMLERI, 4. ANTALYA AKRA CAZ FESTIVALI'NDE SANATSEVERLE BULUSUYOR. BU YIL ANTALYA'DA DORDUNCUSU GERCEKLESECEK OLAN FESTIVAL, MODERN VE KLASIK CAZIN YANI SIRA CAZ MUZIGI, FUNK, ROCK, LATIN, SOUL VE ELEKTRONIK TARZLA HARMANLAYAN RENKLI BIR MUZIKAL YELPAZEYLE IZLEYICI KARSISINA CIKMAYA HAZIRLANIYOR.(IGOR BUTMAN)(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA)

 
'Gasbedildim' dedi, telefon ve cüzdanını arkadaşında unuttuğu ortaya çıktı
 
'Ayağa kalkamaz' denilen Semih, şimdi koşmak için çabalıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Gasbedildim' dedi, telefon ve cüzdanını arkadaşında unuttuğu ortaya çıktı
ANTALYA'da yerleşik yaşayan Rus Julia Varnoskiya (42), çantasında telefonunu ...
Ressam Duru'dan 'Kavuşum' sergisi
GENÇ ressam Sevil Duru, resim çalışmalarını 'Kavuşum' adını verdiği sergide ...
Başkan Güngör: Antik Side turizmin dünyaya açılan penceresi
MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, ...
 
Kaymakam Çimşit üzüm hasadına katıldı
KORKUTELİ Kaymakamı Ömer Çimşit, üzüm hasadına katıldı.
Kaşlılar hastaneyi donatıyor
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde hayırseverler Kaş Eğitim ve Sağlık Vakfı öncülüğünde, ...
Manavgat'ta kaza: 2 yaralı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde bir otomobilin minibüse çarpması sonucu ...
 
İçişleri Bakanlığı açıkladı; Antalya ilk 3'te yer aldı
İçişleri Bakanlığı, 2020 ve 2021'de polis, jandarma ve sahil güvenlik ...
Manavgat'ta orman yangını
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde dağlık bölgede orman yangını çıktı. Yangına müdahaleye başlandı.
Alzheimer Günü'nde futoshiki çözdüler
ANTALYA'da Muratpaşa Belediyesi'nin Falez Yaşlı Evi üyeleri, 21 Eylül ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva