Turunç Masa'da yüzde 93,3 memnuniyet
Turunç Masa'da yüzde 93,3 memnuniyet
Konyaaltı'nın üreten kadınları kermeste buluştu
Konyaaltı'nın üreten kadınları kermeste buluştu
Antalya'ya gitar fabrikası kuruyor
Antalya'ya gitar fabrikası kuruyor
Özel bireylere destek sergisi
Özel bireylere destek sergisi
9 Nisan 2011 Cumartesi - 16:17

Cemil Çiçek Antalya'da

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, AK Parti Antalya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Rozet Takma Töreni’nde partiye katılan 750 kişiyi temsilen 29 kişiye AK Parti rozetini taktı.

Cemil Çiçek Antalya da
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Türkiye'de bir kısım partilerin sandığın sonucuna inanmadığını belirten Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, “Sandığın sonucuna güvenmezler, itibar etmezler, sandığın güç verdiği, milletin destek verdiği bir partiyi iktidardan edebilmek için ne yaparız diye seçimin ertesi günü kumpasa, ayak oyunlarına başlarlar. Milletin vermediği iktidarı başka yol ve yöntemlerle alabilmenin çabası, gayreti, kutuplaşması, kamplaşmasının içine girerler” dedi.
Köse, Antalya 95 bin üye sayısına ulaştı
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, “AK Parti olarak merkez partisiyiz. Biz ne sağ partisiyiz, ne sol partisiyiz, biz bir ideoloji partisi de değiliz. Bizim ideallerimiz var. Bizim idealimiz vatanımıza, milletimize hizmet etmektir. Biz bizimle birlikte vatandaşa, millete, ülkesine hizmet etmek isteyen herkesi AK Parti’de Ak gönüllerle birlikte siyaset yapmaya davet ediyoruz. ‘Gelin birlikte siyaset yapalım, Antalya ve Türkiye’ye hizmet edelim’ dedik. Bu çağrımız Antalya’da karşılık buldu ve il başkanı olduğum süreçten itibaren 4 bin 934 kişi AK Parti saflarına katıldı. Antalya’da üye sayımız 95 bin kişiye ulaştı. Partimize yeni katılan arkadaşlarımıza ‘Hoş geldiniz’ diyorum. 12 Haziran da yeniden tek başına iktidara geleceğiz. Bölgesel bir güç haline gelen Türkiye, küresel bir güç haline gelecektir” dedi.
Arıcı, Teşkilat mensuplarına teşekkür etti
AK Parti’yi Antalya’da birinci parti olması için çalışacaklarını belirten Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı, “Toplumun değişik kesimlerini kucaklayarak daha da büyüyeceğiz. İki dönemdir yürüdüğümü iktidar yürüyüşümüzü üçüncü döneme sizlerle birlikte taşıyacağız. İki dönemdir gece gündüz demeden çalışan siz teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Antalya’da da 2007 seçimlerde olduğu gibi yine birinci parti olacağız” dedi.
Badak, CHP’nin vaatlerinin sonu gelmez
AK Parti bu tür törenleri artan hızla yaptığını belirten AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, “AK Parti’nin samimiyetini görenler AK Parti’ye geliyor. AK Parti gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşündüğünü vatandaş görüyor. Vatandaşın lehine olan şeyleri oy kaybetme kaygısı olsa bile gerçekleştiriyor. AK Parti’ye gelen insanlar neden başka partilere gitmiyor. Çünkü samimi değiller. AK Parti’nin zaman zaman kullandığı bütün Türkiye’yi kucaklayan sloganları taklit ediyorlar. Sadece AK Parti’nin sloganlarını değil, kendi partidaşlarının yalan vaatlerini de taklit ediyorlar. Bunlardan birisi, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Mustafa Akaydın’ın 2009 yerel seçimlerinde kullandığı ve yerine getirilmesi mümkün olmayan vaatlerdir. Bu vaatleri başka cümlelerle Ana muhalefet lideri Kılıçdaroğlu kullanıyor. Mustafa Akaydın ‘100 bin kişiye istihdam sağlayacak 3 mega proje geliyor’ dedi. Herkese ‘bedava elektrik’ geliyor. ‘100 bin yoksula acil yardım paketi vereceğiz’ dediler. Bunlar halkın umutlarını istismar etmektir. Şimdi aynı istismarı genel başkanları Kılıçdaroğlu yapıyor. Mustafa Akaydın, ‘100 bin kişiye istihdam sağlayacağız” demiş, CHP’li Kılıçdaroğlu, ‘1 milyon kişiye iş bulacağız’ diyor. Akaydın, ‘Evlere bedava elektrik vereceğiz’ dedi. Kılıçdaroğlu, ‘Evlere doğalgaz bedava olacak’ diyor. Bu kasaba politikacılığıdır. Anadolu vaatleri önceki dönemlerden tanıyor. AK Parti ‘Kasaba Politikacılığı’nı Anadolu’da yok etti. Kılıçdaroğlu ve diğer partiler bunu tekrar getirmek istiyorlar. CHP’nin bu vaatlerinin sonu gelmez. Mustafa Akaydın oylarını umut tacirliği yaparak arttırdı. Şimdi Mustafa Akaydın’ın danışmanları, Kılıçdaroğlu’nun danışmanlığını yapıyor. Doğruymuş gibi yalan yanlış şeyleri vatandaşlarımıza anlatıyorlar” dedi.  
Bakan Çiçek, AK Parti ilklerin partisidir
AK Parti seçim pusulasında birinci sırada olduğunu belirten Bakan Çiçek, “AK Parti Türkiye’nin de bir numaralı partisidir. Türkiye’nin siyasi tarihini yazanların AK Partiyle ilgili ayrı bir değerlendirme yapacaklarına inanıyorum. Çünkü bu parti ilklerin partisidir. O nedenle doğru bir adrese geldiniz. AK Parti bir kesimin ya da bölgenin değil, Türkiye’nin partisidir. Türkiye’nin çağdaşlık, refah ve medeniyet adına sahip oluğu tüm kazanımları Demokrat parti ve Adalet parti’nin tek başına iktidar olduğu dönemde yakaladık. Arkasından koalisyonlar geldi ve bu ülke için felaketler oldu. Turgut Özal döneminde de Antalya’da bugün faaliyet gösteren yatırımların temellerinin atıldı. Antalya, Türkiye'nin parlayan yıldızıdır, belli sektörlerde dünyanın parlayan yıldızıdır. Eğer bir siyasi parti Türkiye partisi değilse, Türkiye'nin tamamını kucaklayamıyorsa, fikri, ideali, hedefi yoksa ömrünü sen ben kavgalarıyla, 'dedim ki' dedim, 'o' dedi, 'bu' dedi, bununla zaman geçiriyorsa, kendi iç kavgalarıyla kendi kendisini tüketiyorsa zaten ne kendisine hayrı var, ne de ülkeye faydası var. Türkiye'de laf üreten, laf söyleyen ama söylediği lafın arkasında ne doğru insanları, ne de doğru örnekleri olmayan partiler, bir de lafın doğrusunu söyleyip, işin doğrusunu yapan partiler var. AK Parti, lafın doğrusunu söyleyen işin de doğrusunu yapan partidir. Seçim geliyor diye vatandaşına yalan söylemeyen, seçim geliyor diye Pazar günü seçimi kurtarmak adına Türkiye'nin geleceğini feda eden anlayışın içerisinde olmadı. Türkiye'nin geleceğini feda eden bir siyaset anlayışının içinde olmadı. Biz halka hizmet ettiğimizde hakka hizmet edeceğimize inananlardanız. Halk memnun olursa, cenabı hakta halka hizmet vesilesiyle bizden memnun olacaktır. Biz buna inanıyoruz” dedi. 
Gece baskınıyla iktidar olmadık
Siyaseti milletimize hizmet için yapıyoruz diyen Bakan Çiçek, “Siyaset bir ikbal ise gördük, kahır ise çektik, çekmeye de devam ediyoruz. Bir partinin vizyonu, gelecek hedefi yoksa kuru kalabalıktan ibarettir. AK Parti halka tepeden bakanların partisi değildir. Halkın içinden gelen halkın kurduğu bir partidir. Milletimiz için, halkımız için siyaset yapıyoruz. Halkın içinden gelen, halkın kurduğu, yaptığı iş ve işlemlerin arkasında da halkımızın oyu, desteği ve duası olan bir partiyiz. Bunun ne anlama geldiğini, 8.5 yıllık iktidarımızda karşılaştığımız problemlerde görürsünüz. Bir kısım davalarda görürsünüz. Biz gece baskınıyla gelip iktidar olmadık, birilerinin elinden iktidarı zorla almadık, halkımız güç verdi, destek verdi, iktidar olduk. Biz şuna inandık, bu millet geçmişte ne yaptıysa, bugün ne yapıyorsa, gelecekte ne yaparsa doğruyu yapmıştır. Çünkü bu milletin feraseti var. Bu milletin asırlardan süzülüp gelen bir tecrübesi var. Müminin feraseti keramete denktir derler. Refaseti keramete denk bir öngörüsü, sağduyusu var. Siyaset kurumunun, siyasetçiler kördüğüm ettiği her meseleyi bu millet sandıkta suhuletle çözmüş, böyle bir basireti, böyle bir öngörüsü var. Belki bizim insanlarımızın, seçmenlerimizin tamamı yüksekokul mezunu değil, çok önemli kısmının doktorası yok, masteri yok ama bunların hepsine ders çıkaracak bir öngörüsü var. Geleceği biz okumuşlardan daha evvel öngörüyorlar. Bizim çözemediğimizi sağduyusuyla seçim sonuçlarına baktığımızda bunları öyle bir çözdü ki, herkesin şapka çıkarması lazım. Onun için biz millete yukarıdan bakan değil, suçlayan değil, eğer bize rey verirse 'aziz millet', 'necip millet', vermediği takdirde 'bunlar zaten cahil insanlar, bunlar ne anlar, bunlar bidon kafalı, bunlar göbeğini kaşıyan insanlar' diye aşağılık ifadeleri bu millete hiçbir zaman yakıştırmadık”
AK Parti 12 ay milletle birliktedir
Bu memlekette demokrasi kısa süreli olmayacaksa, bu memlekette demokrasi birilerinin lütuf ve ihsanı olmayacaksa, tercih ettiğimiz temel hayat tarzı olacaksa herkesin milletin iradesinden izanı ihsas alması gerekiyor. Millet ne diyorsa doğru söylüyor. Millet ne karar verdiyse doğru karar verdi deyip, şapka çıkarıp nizami mesafe alması gerekiyor. Türkiye’de iki parti var. Birisi seçime giderken milletimiz için söylemediği güzel sözler bırakmaz ama sandıklar açılıp evdeki hesap çarşıya uymadığında başlar bu defa milleti suçlamaya. 24. defa genel seçimlere gidiyoruz. Biz parti olarak hem millet iradesine inanırız, hem de sandığı önemseriz. Sandık önemlidir, ama sandığın sonucuna inanmak, onu kabullenmek sandıktan çok daha önemlidir. Kaldı ki bu mana da Türkiye'de bir kısım partiler sandığın sonucuna inanmazlar. Sandığın sonucuna güvenmezler, itibar etmezler, sandığın güç verdiği, milletin destek verdiği bir partiyi iktidardan edebilmek için ne yaparız diye seçimin ertesi günü kumpasa, ayak oyunlarına başlarlar. Milletin vermediği iktidarı başka yol ve yöntemlerle alabilmenin çabası, gayreti, kutuplaşması, kamplaşmasının içine girerler. Artık bu türlü siyaset anlayışının sonu gelmiştir, bunlar son kullanma tarihi geçmiş olan politikalardır. Milletle gönül bağını kurmanın yolu göçmen kuşlar gibi seçime 2 ay, 3 ay kala değil, sene 365 gün, yıl 12 ay milletle beraber olmaktır. İşte AK Parti bu anlayışla Türkiye'de siyaset yapan bir partidir. Öyle olduğu içindir ki 2002'den bu yana girdiği seçimlerin tamamını kazanmıştır. Milletimiz önümüzdeki 4 yıl Türkiye'yi yönetecek kadroları iş başına getirecek. Bu seçimler birçok bakımdan önemli. Seçime gitmek önemli ama seçimin sonucunda kimse milletin iradesinin dışında irade, milletin gücünün dışında güç, milletin vermediği iktidarı başka yollardan arama gayreti, çabası içinde olmasın. İnanıyoruz ki milletimiz bundan önceki 23 seçimde önemli tecrübeler elde etti. Bu ülke tek başına iktidar imkanını yakalayan partileri gördü, bu millet 2'li 3'lü 5'li koalisyonları gördü. Bu ülke 58 milletvekili ile Meclisin tümüne hükmeden arkasında belli güçlerin olduğu, kumpasların kurulduğu, milletvekili pazarlarının kurulduğu, bir koltuk için filanca motellerde, falanca yerlerde pazarlıkların yapıldığı, demokrasi adına çirkin örnekleri yaşadı. Milletimiz istikrara ve güvene oy verecektir. Türkiye'de bugün siyaseten karşılaşılabilecek en büyük sıkıntı nedir derseniz Türkiye'nin koalisyonlara tekrar muhtaç hale gelmesidir. Türkiye'nin koalisyonlarla kaybedeceği zamanı yok. Çünkü dünya hızla değişiyor. Çok kuvvetli, dipten gelen bir değişim dalgası var. Artık krallıklar, diktatörlükler birer, ikişer çatırdamaya başladı. Türkiye bunlar içerisinde bir güven ve istikrar adası. Eğer bugün Türkiye'de istikrar varsa, güven varsa bunun teminatı AK Parti'dir” diye konuştu.
Bakan Çiçek, AK Parti rozetlerini taktı
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, partiye katılan 750 kişiyi temsilen DP GİK eski üyesi Ahmet Esat Kurşun, ANAP eski Merkez İlçe Başkanı Nedim Seferoğlu, ANAP eski İl Başkanı Hayrullah Kesin, DP İl Yönetim Kurulu eski üyesi Mehmet Eke, Anap İl yönetim kurulu eski üyesi, 3 dönem Güzeloba muhtarı Bayram Duman, 1999-2004 DSP Belediye meclis üyesi Saadettin Güvenç, Anap Merkez İlçe eski Başkan yardımcısı Bedri Öztürk, Anap Demre ilçe eski başkanı Hasan Keskin, Anap İl yönetim kurulu eski üyesi Mehmet Ayaz, 1999-2004 Belediye meclis üyesi Ahmet Timurçin Baydar, Anap Muratpaşa Belde eski Başkanı Fatih İrban, Anap Merkez İlçe Kadın Kolları eski Başkanı Yasemin Yılmaz, Genç Parti Kadın Kolları ilçe eski Başkanı Sabiha Gündüz, Gündoğmuş eski Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Taç konserve sahibi İbrahim Kocademir, Reklam ajansı sahibi Hacer Ahıskalı, Anap Konyaaltı Merkez İlçe eski Başkanı Saadettin Babaoğlu, Yörükoğlu Lojistik firma sahibi Sadettin Başarı, Çoban Lojistik firması sahibi Ali Kılınç, Kahramanmaraş Anap İl Yönetim Kurulu eski üyesi Murat Anlar, Özcanlar şirketi sahibi Ahmet Çağlar, Yörükler Derneği Yönetim Kurulu üyesi Ömer Eskioğlu, 3. Dönem Kızıllı Köye muhtarı, Yaldız İnşaat girması sahibi Veli Yaldız, Veteriner Hekim Mustafa Hekimoğlu, Anap Merkez İlçe eski Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi, Genç Parti Kemer İlçe eski Başkan yardımcısı Gülbahar Baydemir’e AK Parti rozetlerini taktı.
Törene Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Milletvekilleri Sadık Badak, Abdurrahman Arıcı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Menderes Türel, milletvekili aday adayları, partiye yeni katılacak üyelerin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

 
MHP'de son durum
 
Traktör altında can pazarı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
teslime 9 Nisan 2011 Cumartesi 22:53

Salonun 4 de 3 ü zaten teşkilat mensuplarından oluşuyordu... Günlerce tantanası yapılan bu törene katılanlar da zorla gelmiş gibiydi. Hiç kimse yoğurdum ekşi demiyor.

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP'de son durum
Aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu’na sunulacağı 11 Nisan öncesinde ...
Antalya'ya diplomat
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, diplomatik faaliyetlerin artık sadece ...
AK Parti’yi projeye boğdu
AK Parti’nin Antalya milletvekili aday adayı Ekrem Pak, projeleriyle adından ...
 
İşte BDP'nin adayları
BDP’nin, 12 Haziran seçimlerinde göstereceği bağımsız adaylardan bazılarının ...
AKP'liler Urfalım Restoran'da
AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen program çerçevesinde, AK ...
Onkoloji hastalarına ziyaret
AK Parti Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif İstek ve yönetim kurulu ...
 
Yoldan; 2023 vizyonu
AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan ve yönetim kurulu ...
AKP'liler sel bölgesinde
Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ...
CHP'nin seçim ordusu
12 Haziran’da yapılacak seçimlerde sahtekarlıkların ve sahte mahallelerin ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva