AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
20 Ağustos 2018 Pazartesi - 10:31

Cihan Bulut: "Kesin kararım, ben yoruldum"

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, Atilla Konuk Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Cihan Bulut:  Kesin kararım, ben yoruldum
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

ANTALYASPOR Kulübü Başkanı Cihan Bulut, Atiker Konyaspor karşılaşmasında kendisine yönelik istifa tezahüratı yapan taraftarın isteği üzerine genel kurul kararı aldıklarını belirterek, "Kesin kararım. Ben yoruldum, ben vaktimi, nakdimi verdim. Kimseden herhangi bir şey beklemiyorum. İcra geliyor, durdurmaya çalışıyoruz. Dostlarımıza sözlerimizi yerine getiremez olduk" dedi.

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, Atilla Konuk Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda 10 Ocak'ta göreve geldiğini anlatan Bulut, görev sürecinde şahsı ve yönetimi olarak her güne sıkıntıları aşmak için mücadele ederek başladığını anlattı. Antalyaspor'un ekonomik sıkıntılar yaşadığını aktaran Bulut, "Mali sıkıntıları bu hale getiren biz değiliz. Onlar şu an burada yok. Düzelmesi için her türlü mücadeleyi verdik. Gerek kasa faydası gerekse arkadaşlarımızın özel kredisini kullanarak takımımızın çıkmazdaki durumundan rahata kavuşması için mücadele ettik. Elimizden gelen buydu. Bu mücadele devam ederken Konya maçındaki taraftarın isteğini gündeme almamak mümkün değildi. Taraftarın sözünü dinliyorum, genel kurul kararı aldık. Genel kurulumuz inşallah bundan sonra gelecek arkadaşlara hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.



"BUGÜN BEN VARIM YARIN BAŞKASI GELİR"

Kulübün herhangi bir siyasi partinin arka bahçesi olmaması için mücadele ettiğine değinen Bulut, bazı siyasi partilerin taraftarı yönlendirmeye çalıştığını duyduğunu söyledi. Siyasilerden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel dışında kulübe destek verenin olmadığını dile getiren Bulut, "Takımımızın paraya ihtiyacı olduğunu söyledim. Bizim de gücümüz belli. Bu hale biz getirmedik. Her türlü tasarruf tedbirini aldık. Bazı oyuncularımızla, çalışma arkadaşlarımızla yollarımızı ayırdık. Benim kulüp başkanı olduğum süreçte kimseyle kavga etme lüksüm yoktur. Kulüp adına kimseyle kavga etmem. Çünkü zarar verir. Bugün ben varım yarın başkası gelir" diye konuştu.

"TARAFTARA ALINGANLIĞIM YOK"

Taraftar grubu temsilcilerinin geçen sezon oynanan Göztepe karşılaşması sonrası sarı kırmızılı takımın tek taraftar grubuyla tribünde yer aldığı örneğini verdiğini anlatan Bulut, Antalyaspor taraftarının da benzer bir oluşumla tek tribünde yer alma isteklerini mutlulukla karşıladığını kaydetti. Bu istek doğrultusunda görüşmeler yaptıklarını aktaran Bulut, perşembe günü 07 Gençlik taraftar grubunun bu karardan vazgeçtiğini belirtti. Atiker Konyaspor karşılaşmasında Antalyaspor 1-0 öndeyken kendisine yönelik 'istifa' tezahüratı yapıldığına dikkati çeken Bulut, şöyle dedi:

"Bütün futbolcularıma teşekkür ediyorum. İstifa isteyen taraftara da alınganlığım yok. Onların isteklerini yerine getirdim. Tek istediğim 90 dakika boyunca takımını destekleyen taraftardır. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Nakdimizi, vaktimizi verdik. Dünya ölçeğinde önemli hocalarımızla Antalyaspor menfaatlerine ne yaparız diye konuştuk. Taraftarın isteğini dikkati alıyorum. Genel kurula gitme kararı aldık. Son güne kadar takımın başındayız. Bugüne kadar genel kurul kararı almama nedeni Antalyaspor sevgimizdir. Antalyaspor'u bırakıp gitmek benim ve yönetimimin isteyeceği son şeydir. 'Bıraktı gittiler' denmesini istemeyiz."

"SIFIR GELİRİMİZ VAR"

Antalyaspor'un sıfır gelirine rağmen artan borcuna dikkati çeken Bulut, tasarruf amaçlı 7 futbolcuyla yollarını ayırdıklarını, 2 futbolcuyu transfer ettiklerini söyledi. Yeni transferlere lisans çıkaramadıklarını anlatan Bulut, şunları söyledi:

"Küçük bir miktar SSK borcumuz var. Rıza hocanın 500 bin euro alacağına ilave yardımcı hocalarına ödemeler var. Giray Kaçar'a çok eskiden kalan borç var. Sıfır gelirimiz var. Reklam geliriyle ilgili sıkıntımız var. Benden sonra gelen arkadaşlar beni ne zaman ararsa yanlarında olacağım. Onlara yaptıklarımı Antalyaspor adına yapılabilecekleri anlatacağım. Bundan sonra birkaç projemiz de vardı. O arkadaşlara bu projelerde yardım edeceğimin sözünü veriyorum. Antalyaspor'u daha iyi yerlerde görmek istiyoruz."

"OY BİRLİĞİYLE BU KARARI ALDIK"

Atiker Konyaspor karşılaşması sonrası yönetim kurulu üyeleriyle telefonla görüşerek genel kurul kararı aldığını açıklayan Bulut, "Maç sonrası telefon trafiği yaptım. Oybirliğiyle bu kararı aldık. Bugün, yarın genel kurul tarihini açıklayacağız. Yönetime talip olan arkadaşlarımızın transfer dönemi bitmeden. Kulübümüz, dernek ya da vakıfla, camiamızla irtibat kurmasını talep ediyorum. Bizi de arayan olursa gerekli mercilere götürürüm" dedi.

"KESİN KARARIM"

Olağanüstü genel kurul kararı nedenlerini anlatan Bulut, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Kesin kararım. Ben yoruldum, ben vaktimi, nakdimi verdim. Kimseden herhangi bir şey beklemiyorum. İcra geliyor, durdurmaya çalışıyoruz. Dostlarımıza sözlerimizi yerine getiremez olduk. Yarın oluşacak yönetimde kulübün menfaati açısından birkaç arkadaşımızın olması için yeni yönetime tavsiyede bulunacağım. Futbolcular 90 dakika galibiyet için elinden geleni yaparken taraftar 'yönetim istifa' diyor. Bir grup taraftarın bize böyle demesinde tahmin ediyorum ki bildikleri vardır."

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)

 

Etiketler:
 
CHP erken seçime ne diyor?... Adaylar ne zaman belli olacak?..
 
Motor arıza yaptı kaçaklar yakalandı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Antalyaspor satilmalidir 20 Ağustos 2018 Pazartesi 19:55

Kasımpaşa sonrasi sahipli bir takım iyi olur

Yorumu oyla      3      3  
SUN İS OTEL SAHİBİ 20 Ağustos 2018 Pazartesi 13:17

SUN İS OTEL SAHİBİ BAŞKAN OLSUN, KONYAALTI KENT MEYDANI YANINDA DEVASA İNŞAAT YAPAN BU KİŞİ DE PARA GANİ, RANT OLARAK ELDE ETTİĞİ ARSANIN KARŞILIĞINDA ANTALYASPORA KATKISI OLSUN GELİP BAŞKAN OLSUN. FORD BİLALLERİN SAHİBİ DE BURAYA BAŞKAN OLACAK DÜZEYDE VE PARADA. ROYAL OTELLERİN SAHİBİ, KRİSTAL KİLİT AİLESİ, BAŞKAN OLUP ANTALYA YA HİZMET ETSİN.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalyaspor - Atiker Konyaspor: 3-3
Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Antalyaspor ile Atiker Konyaspor 3-3 berabere kaldı.
Antalyaspor taraftarıyla buluşuyor; Bilet fiyatları...
ANTALYASPOR, Lefter Küçükandonyadis sezonu 2'nci haftasında Atiker Konyaspor'u ...
Akdeniz ekiplerinden puansız başlangıç
2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis sezonu birinci haftasında ...
 
Amatör kulüp, futbolcu satıp, keçi aldı
ISPARTA'nın köklü kulüplerinden Gülspor, yetiştirdiği futbolculardan 18'ini ...
Türel'den başarılı sporcuya hediye
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Yunanistan'da düzenlenen ...
Galatasaraylı Mariano Antalya'da tatilde
Galatasaray'ın defans oyuncusu Brezilyalı Mariano Ferreira Filho (Mariano), ...
 
Galatasaraylı eski futbolcu Serik Belediyespor'da
Erman Kılıç, Serik Belediyespor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı
Muratpaşa'nın altın kızı Türkiye şampiyonu
MURATPAŞA Belediyespor'un serbest stil güreşçisi 13 yaşındaki Büşra Efe, ...
Antalyaspor taraftarına deplasman yasağı
Süper Lig ekibi Kayserispor tarafından yapılan yazılı açıklamada, 'Kayseri ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva