Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
28 Şubat 2020 Cuma - 17:26

Cinayet sanığı: Eşimle ilişkisini olduğunu düşündüğüm için tartıştık

BURSA'da şeftali bahçesinde cesedi bulunan Memduh Altuntop’u (31), kıskançlık nedeniyle öldürdükleri iddiasıyla tutuklanan İlhan Gençtürk (36), Kadriye Bilen (28) ve Öztürk Tünk (34) ile başka suçtan tutuklu Hüseyin Gençtürk’ün (24) yargılanmasına başlandı.

Cinayet sanığı: Eşimle ilişkisini olduğunu düşündüğüm için tartıştık
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Geçen nisan ayında, Yıldırım ilçesi Vakıf Mahallesi'deki şeftali bahçesini sulamaya giden çiftçiler, kanlar içinde bir ceset görünce jandarmaya haber verdi. Bahçeye gelen ekipler, cesedin Memduh Altuntop’a ait olduğunu belirledi. Başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlenen Altuntop'un yanındaki su şişeleri üzerinde yapılan parmak izi incelemesi sonunda, 

İlhan Gençtürk, Hüseyin Gençtürk, Öztürk Tünk ve Kadriye Bilen gözaltına alındı. Sorgularınınn ardından sevk edildikleri adliyede tutuklanan İlhan Gençtürk, Öztürk Tünk ve Kadriye Bilen ile tutuksuz yargılanmak üzere salıverilen Hüseyin Gençtürk hakkında 'kasten öldürme', 'ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma-taşıma veya bulundurma' ile 'suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme' suçlarından dava açıldı.

'KARŞILIKLI BİRBİRİMİZE VURDUK'

Bursa 5’nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın görülmesine başlandı. Duruşmada, tutuklu sanıklar İlhan Gençtürk, Kadriye Bilen ve Öztürk Tünk ile taraf avukatları hazır bulundu. Öldürülenin babası Sabahattin Altuntop ile annesi Saadet Altuntop'un da katıldığı duruşmaya, başka suçtan tutuklu bulunan Hüseyin Gençtürk ise gelmedi. 

Mahkemede savunmaları alınan sanıklardan İlhan Gençtürk, olay günü Memduh Altuntop ile buluşarak, şeftali bahçesine gittiklerini anlatarak, “Eşimle ilişkisi olduğunu düşündüğüm Memduh’la, tartışmaya başladık. Tartışmada eşimi kastederek, ‘Sen o kadını hak etmiyorsun’ dedi. Bunun üzerine, abisi olarak ona tokat attım. Küfürler edip, aşağılayıcı sözler söyledi. Eline aldığı sert cisimle bana vurmaya başladı, ben de kendimi savundum. Karşılıklı birbirimize vurduk. Bir anda üzerinde bulunan tabancayı çıkararak ateş etmek istedi.  O sırada elime geçen ağaç parçası ile Memduh’a vurdum.  Uyuşturucu satışı yapan Memduh’un eşimle ilişkisinin başladığını iki yıl önce anlamıştım" dedi.

'MEMDUH, İLHAN’A ANNE VE BABASINDAN DAHA YAKINDI'

Öztürk Tünk de, olay günü Mudanya Sahili'nde arkadaşları Fuat S. ve Kadriye Bilen ile otururken, İlhan Gençtürk'ün kendisini telefonla aradığını belirterek, “Yanına gittik. Memduh'u eli yüzü parçalanmış, kanlar içerisinde gördüm. Memduh yaşıyordu. Konuşmaya çalıştı ancak konuşamadı. Şokun etkisindeyken polisi ve 112'yi aramayı düşünemedim. Memduh'un nasıl öldüğünü bilmiyorum. Olay sırasında maktulün yanında değildim. İlhan'ın öldürüp, öldürmediği konusunda bilgim yok. Memduh, İlhan'ı anne-babasından yakın görüyordu. İlhan'ın ailevi problemleri olduğunu biliyorum ama Memduh’un, İlhan'ın eşiyle ilişkisi olduğuna dair bir bilgim yok” diye konuştu.

Kadriye Bilen ise olay yerinde Memduh Altuntop’u görmediğini savunarak, "Olay yerine gittiğimizde İlhan'ın elinde Memduh'un telefonu vardı. Benden telefonu açmamı istedi. Ben de şifresini bilmediğimi, son zamanlarda benden her şeyi gizlediğini söyledim" dedi.

OĞLUMUZU UYUŞTURUCU MADDE SATMAYA ZORLUYORDU

Daha sonra söz verilen Memduh Altuntop’un babası Sabahattin Altuntop, “İlhan Gençtürk, oğlumu uyuşturucu madde satması için zorluyordu. Oğlum bu kişilerden kurtulmak istiyordu. Oğlumu bu nedenle öldürüldüler. En ağır cezaları almalarını istiyorum” dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti, sanıklara ait HTS kayıtlarına bilirkişi incelemesi yapılmasına ve Memduh Altuntop ile İlhan Gençtürk'ün eşi arasında telefon görüşmesi olup olmadığını tespit edilmesine karar verdi. Tutuklu sanıklar Kadriye Bilen ve Öztürk Tünk’ü tahliye eden mahkeme, başka suçtan tutuklu olan Hüseyin Gençtürk’ün sonraki duruşmaya zorla getirilmesine hükmederek, duruşmayı erteledi.

BURSA'DA SEFTALI BAHCESINDE CESEDI BULUNAN MEMDUH ALTUNTOP’U (31), KISKANCLIK NEDENIYLE OLDURULMESI OLAYIYLA ILGILI TUTUKLU BULUNAN ILHAN GENCTURK (36), KADRIYE BILEN (28), OZTURK TUNK (34)  ILE BASKA SUCTAN TUTUKLU OLAN HUSEYIN GENCTURK’UN (24) YARGILANMASINA BASLANDI.  FOTOGRAF:ARSIV

BURSA'DA SEFTALI BAHCESINDE CESEDI BULUNAN MEMDUH ALTUNTOP’U (31), KISKANCLIK NEDENIYLE OLDURULMESI OLAYIYLA ILGILI TUTUKLU BULUNAN ILHAN GENCTURK (36), KADRIYE BILEN (28), OZTURK TUNK (34)  ILE BASKA SUCTAN TUTUKLU OLAN HUSEYIN GENCTURK’UN (24) YARGILANMASINA BASLANDI.  FOTOGRAF:ARSIV

Halil ÖZÇOBAN/BURSA,(DHA)

Etiketler:
 
Bahçe duvarı yıkıldı: 2 kardeş yaralı
 
Silah, sopa ve demir çubuklu kavga: 3 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçe duvarı yıkıldı: 2 kardeş yaralı
ADIYAMAN’ın Kahta ilçesinde, sokakta oynayan 3 ve 4 yaşındaki 2 kardeş, ...
Amca-yeğen silahlı saldırıda ağır yaralandı
SİİRT'in Kurtalan ilçesinde kahvede oturan amca-yeğen, kimliği belirsiz ...
Halk otobüsüyle, polis aracı çarpıştı: 2 yaralı
KÜTAHYA’da polis ekibinin bulunduğu araç, kavşaktan dönüş yapmak isteyen ...
 
Karabük’te liseliler şehitler için yürüdü
KARABÜK’te, okullarının önünde toplanan lise öğrencileri, ellerinde bayraklarla ...
Hülya Ağansoy son yolculuğuna uğurlandı
YERALTI dünyasının ünlü ismi Nurullah Tevfik Ağansoy'un eşi Hülya Ağansoy, ...
Eskişehir otogarında ‘göçmen' yoğunluğu
TÜRKİYE'nin göçmenlere 'açık kapı politikası' uygulayacağı iddiaları üzerine ...
 
Ankara'da şehit askerler için gıyabi cenaze namazı
ANKARA'da, Cuma namazı ardından İdlib'de hava saldırısında şehit olan ...
Gülistan'ı arama çalışmalarında 55'inci gün
TUNCELİ'de, 55 gündür haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku'yu ...
Ankara'da FETÖ operasyonu: 56 gözaltı
ANKARA'da polisin düzenlediği FETÖ/PDY operasyonunda, 56 kişi gözaltına alındı.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva