AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
13 Haziran 2023 Salı - 11:11

Daha Güzel Görünümlü Bir Burun İçin Burun Dolgusu

Güzel bir görünüme sahip olmak düşünülenin aksine yalnızca kadınların değil erkeklerin de en fazla üzerinde durdukları konular arasında yer alıyor.

Daha Güzel Görünümlü Bir Burun İçin Burun Dolgusu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bu aşamada istenilen görünüme ulaşmak için gerekli olan tüm özenin bütün yüze gösterilmesi gerekir. Konu yüz olduğu zaman ise burnun önemi ciddi anlamda büyük oluyor. Çünkü bu bölge son derece karakteristik bir yapıya sahiptir. Dolayısıyla burun ne kadar yüze uygun bir yapıya sahip olursa, yüz de o kadar güzel bir görünüme erişir. Bu aşamada burun görünümünü daha güzel bir hale getirmek isteyen fakat bunun için ameliyat sürecine girmek istemeyenler, Estelite uzmanları ile iletişime geçerek burun dolgusu Adana işlemi ile alakalı gerekli tüm bilgileri alabiliyorlar.

Dış etkenlerin devreye girmesi, genetik, yaşın ilerlemesi gibi çeşitli nedenlerin devreye girmesi sonucunda burun yapısında şekil bozuklukları ortaya çıkıyor. Var olan olumsuz durumun önüne geçmek için araştırmalara başlayan kişiler, sorunun giderilmesi adına yalnızca cerrahi operasyonun çözüm olacağı düşüncesine sahip oluyorlar. Tabi ki doğru isimlerin yapması ile beraber ortaya tam anlamıyla başarılı sonuçlar çıkar. Ancak cerrahi operasyonun yapılması sonrasında hem iyileşme süreci uzundur hem de sonraki süreçte komplikasyon meydana gelme olasılığı ciddi anlamda fazladır. Var olan bu riskler karşısında pek çok kişi cerrahi operasyon istese de vazgeçmek zorunda kalıyor. Dermal dolgunun artık çok daha aktif bir şekilde kullanılmaya başlaması ile beraber artık burun dolgusu Adana işlemi pek çok kişinin hakkında araştırma yaptığı işlemler arasında ilk sıralardaki yerini almayı başardı. Üstelik geçmiş dönemlere nazaran günümüzde artık doğru isimler tarafından yapılan burun dolgusu ile beraber son derece başarılı sonuçların ortaya çıkması mümkün hale geliyor.

Burun Dolgusu İşlemi Nasıl Yapılır?

Güzel ve etkileyici bir görünüme sahip olmak isteyenler için kalkık ve küçük yapılı bir burna sahip olmak önemlidir. Bazı insanlar doğal olarak bu tarzdaki burun yapısına sahip olduğu için ekstra bir işleme gerek duymaz. Ancak pek çok kişi için burun bölgesi sorunludur. Bu aşamada burun dolgusu Adana işlemi konusunda tam olarak bilgi sahibi olmadıkları için burun görüntüsünü bir nebze de olsa hafifletmek için kozmetik ürünleri kullanıyorlar. Ancak bu konuda istedikleri gibi sonuçları tam anlamıyla elde edemiyorlar. Böylesi durumlarda ilgili bölgenin yüze daha uyumlu ve güzel bir görünüme ulaşmasını, ulaşırken de ciddi iyileşme süreçleri ile karşı karşıya gelmek istemeyenler için burun dolgusu Adana işlemi en başarılı sonuçların elde edilmesini sağlıyor.

Estelite uzmanları, burun dolgusu Adana işleminin yapılmasından önce hem yüz hem de burun yapısını detaylıca inceliyor. Bu inceleme sırasında burun yapısındaki sorunlar ve yüz – burun oranı gibi farklı konularda ideal çözümlerin ortaya çıkması adına planlamalar yapılır. Bu aşamada ortaya çıkacak sonucun mümkün olan en doğal şekilde olmasına dikkat edilmesi gerekiyor. Gerekli dolgu miktarının belirlenmesinden sonra ise işlemlere başlanır. İşlemin konforlu ve rahat bir şekilde yapılabilmesi adına öncesinde bölge uyuşturulur. Sonrasında ince uca sahip enjektörler kullanılarak önceden belirlenmiş olan alanlara gerekli oranlarda dolgu enjekte edilmeye başlanır. İşlem, burnun durumuna bağlı olarak 10 ila 15 dakika içerisinde tamamlanır. Her ne kadar ilk etkiler hemen ortaya çıkıyor olsa da net olarak etkilerin görülebilmesi adına uzmanlar tarafından belirtilen detaylara dikkat edilmesinin önemi son derece büyüktür.

Ameliyat ve beraberinde getirmiş olduğu iyileşme süreciyle karşı karşıya kalmadan istediği burun görüntüsüne ulaşmak isteyenler, www.estelite.com.tr adresini ziyaret ederek burun dolgusu Adana işlemi ile alakalı detaylı bilgileri alabilirler.

 
Antalya'da çatlakları genişleyen mendirekte çökme tehlikesi!
 
47 ilde 'Paravan' operasyonu; 237 gözaltı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Turuncu Blog Sitesi ile Araba Sektörünü Yakından Tanıyın
Günümüzde arabalar, hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. ...
Beylikdüzü’nde Profesyonel Çilingir Servisi
Günlük yaşamımızda evlerimiz, iş yerlerimiz ve araçlarımız, bizim için büyük bir değer taşır.
Botoks ile Her Zaman Genç Görünen Bir Cilde Sahip Olmak Mümkün
Önceki dönemlerde güzellik kavramı söz konusu olduğu zaman akla yalnızca ...
 
Jogos Na Television: Veja Futebol Ao Vivo E On-line Body
Vale lembrar que para ver canais como Sportv e Premiere, é preciso assinar ...
Toptan Kutu Satın Almanın Güvenilir Adresi; Kutu Fabrikası
Pasta yapımında uzmanlaşmış bir işletmeyseniz veya sık sık pastalar hazırlayıp ...
İnegöl Mobilya Modelleri
Kaliteden ödün veremeyecek şekilde üretilen ve de kişileri kullanımı boyunca ...
 
Raif İnan TRT Ortaklığında Ekrana Gelmeye Hazırlanan Mahsusa’nın Çekim Yeri Belli Oldu!
Raif İnan TRT dijital platformu Tabii’de yayınlanmaya hazırlanan yeni ...
Evcil Hayvanlarda Sık Görülen Sağlık Sorunları ve Tedavi Yöntemleri
Evcil hayvanların, ailemizin birer parçası olduğunu kimse inkar edemez. ...
M. Raif İnan: Gazlaştırma Teknolojimizi Altı Farklı Projede Global Düzeyde Kullanıma Sunduk
M. Raif İnan, Biyokütle ve Atık Gazlaştırma Teknolojisi sektöründe devam ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva