Demet Akalın'dan Zuhal Topal itirafı
Demet Akalın'dan Zuhal Topal itirafı
MAG’lar şimdi her yere ulaşacak
MAG’lar şimdi her yere ulaşacak
Konyaaltı'nda gönüllülerden resim sergisi
Konyaaltı'nda gönüllülerden resim sergisi
Kırmızı Takım'dan o isim arkadaşlarına veda etti
Kırmızı Takım'dan o isim arkadaşlarına veda etti
25 Şubat 2021 Perşembe - 11:50

Darp nedeniyle şikayetçi olan kurye, para cezası aldı

ANTALYA'da 2017 yılında bir restoranda motokurye olarak çalışan Hayrullah Aydoğmuş (28), trafikte kendisini darbeden M.U. ile mahkemelik oldu. Mahkeme, yargılama sonunda birbirlerinden şikayetçi olan her iki tarafı da para cezasına çarptırdı.

Darp nedeniyle şikayetçi olan kurye, para cezası aldı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Muratpaşa ilçesinde 2017 yılında bir pizzacıda motokurye olarak çalışan Hayrullah Aydoğmuş, paket götürdüğü sırada kırmızı ışıkta durdu. İddiaya göre bu sırada arkasında aracıyla duran M.U. ışık yandığı halde selektör yaptı. Bunun üzerinde başında kask bulunan Aydoğmuş, 'kırmızı ışık yanıyor' diyerek ışığı gösterdi. M.U., yeşil ışığın yanmasıyla hareket eden Aydoğmuş'un motosikletinin önünü aracıyla kesti. Ne olduğunu anlamaya çalışan kurye, kaskını çıkarmasıyla M.U.'nun kafa darbesiyle yere yığıldı.

Aydoğmuş'u yerde de darbetmeye devam M.U., kuryenin başını asfalta vurmaya başladı. Çevredekilerin müdahalesiyle olay yerinden ayrılmak üzere olan M.U., Aydoğmuş'un aracının fotoğrafını çektiğini görünce cep telefonunu da parçalayarak uzaklaştı. Ambulansla hastaneye götürülen Aydoğmuş'un burnunun kırıldığı ve vücudunun farklı yerlerinden yaralandığı belirlendi.

Olayın ardından her iki taraf da darp raporu alarak karşılıklı şikayetçi oldu. Yaklaşık 4 yıl süren dava sonucunda Aydoğmuş ve M.U. para cezasına çarptırıldı. Davanın ardından M.U.'nun avukatı, Aydoğmuş'a avukatlık ücreti olarak 5 bin 500 liralık icra işlemi başlattı.

M.U.'ya hakaret ettiği gerekçesiyle 1740 lira para cezası alan Aydoğmuş, borcu ödeyebilmek için babasına ait motosikleti satmak zorunda kaldı.

Darp olayının ardından kuryelik yapmayı bıraktığını söyleyen Aydoğmuş, “Paket servis yapmaya çıktığımda kırmızı ışıkta beklerken arkamdan selektör yaptı. Kafamda kask varken elimi kaldırıp 'Işık yanıyor görmüyor musun' dedim. İlerlerken arabasıyla önümü kesti. Kaskımı çıkarınca kafa attı ve burnumdan kan gelince yere düştüm. Ardından kafamı asfalta vurmaya başladı. Çevredekiler ayırınca aracın plakasını çekmek için cep telefonumu çıkarttım ancak elimden telefonu alıp kırdı. Sonrasında aracına binerek kaçtı" dedi.

Ambulansla hastaneye kaldırıldığını, sonrasında şikayetçi olduğunu anlatan Aydoğbuş, "Nasıl oldu bilmiyorum ama kendisi de darp raporu almış. Mahkemede ben de sanık durumuna düştüm. Duruşmada öyle şeyler söyledi ki. Sanki ben onu dövmüşüm gibi. İkinci duruşmada olayı gören bir şahitle gittim ve her şeyi anlattı. Ancak dava yine ertelendi. Son duruşmada ben 1740 lira para cezası aldım. Bir süre sonra karşı tarafın avukatı, avukatlık ücreti adı altında 5 bin 500 liralık icra gönderdi" diye konuştu.

'KEŞKE YEDİĞİM DAYAKLA KALSAYDIM'

Kendisini darbeden kişiye karşı dahi koyamadığını söyleyen Aydoğmuş, “Site görevlisi olarak çalışıyorum ve 2 çocuğum var. Bunu ödeyecek durumum yoktu ve babamın motosikletini satmak zorunda kaldım. Keşke davacı olmasaydım da yediğim dayakla kalsaydım. Haklıyken haksız duruma düştüm. En çok zoruma giden de bu oldu. Olan garibe oldu, keşke şikayetçi olmasaydım. Ben adaletin yerini bulmasını istiyorum. Darp raporum her şeyim olmasına rağmen suçlu ben oldum" dedi.

ANTALYA'DA 2017 YILINDA BIR RESTORANDA MOTOKURYE OLARAK CALISAN HAYRULLAH AYDOGMUS (28), TRAFIKTE KENDISINI DARBEDEN M.U. ILE MAHKEMELIK OLDU. MAHKEME TARAFINDAN PARA CEZASINA MAHKUM EDILEN, KARSI TARAFIN AVUKATLIK UCRETINI ODEYEBILMEK ICIN BABASINA AIT MOTOSIKLETI SATAN AYDOGMUS, "KESKE SIKAYETCI OLMASAYDIM DA YEDIGIM DAYAKLA KALSAYDIM" DEDI.(FOTO:SEMIH ERSOZLER/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA 2017 YILINDA BIR RESTORANDA MOTOKURYE OLARAK CALISAN HAYRULLAH AYDOGMUS (28), TRAFIKTE KENDISINI DARBEDEN M.U. ILE MAHKEMELIK OLDU. MAHKEME TARAFINDAN PARA CEZASINA MAHKUM EDILEN, KARSI TARAFIN AVUKATLIK UCRETINI ODEYEBILMEK ICIN BABASINA AIT MOTOSIKLETI SATAN AYDOGMUS, "KESKE SIKAYETCI OLMASAYDIM DA YEDIGIM DAYAKLA KALSAYDIM" DEDI.(FOTO:SEMIH ERSOZLER/ANTALYA-DHA)

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA)

Etiketler:
 
Polis ekiplerinden uyuşturucu baskını
 
Erkek Spor Ayakkabı Modelleri
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mesut mutlu 25 Şubat 2021 Perşembe 12:10

adaletini ıghfhşasowefhıeurfg

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sebze atıkları hayvan yemi olacak
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde sebze atıklarının enerji ve hayvan yemine ...
1.8 milyonluk uyuşturucu iddiasında tutuklu 2 sanık serbest kaldı
ANTALYA'da 3 ay önce uyuşturucu madde ticareti yaptıkları suçlamasıyla ...
Kumluca'da yanan alana tohum saçıldı
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde geçen yıl çıkan yanan alanda tohumlama çalışması ...
 
Antalya'da silahlı iki şüpheli ihbarı, polisi alarma geçirdi
ANTALYA'da parkta silahlı iki kişi olduğu ihbarı üzerine alarma geçen ...
Burdur türküsüne çok sesli klip
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde müzik öğretmeni Emre Dayıoğlu, bir grup sanatçı ...
Alanya, 'Commedia dell'Arte Günü' başkenti seçildi
TURİZM kenti Antalya'nın Alanya ilçesi, Commedia dell'Arte Günü 2021 yılı ...
 
Antalya'dan dünyaya meyve ve sebze ihracı
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hal Kompleksi'nden geçen yıl 850 ...
50 kat daha acı 'Antalyalı Şili', isota rakip
TÜRKİYE'de ilk olarak Antalya'da piyasaya sürülen ve yılda 72 bin ton ...
Felç olan Feride'nin tek isteği salıncakta sallanmak
ANTALYA'da yaşayan Feride Mehmetoğlu'nun (41) küçük yaştayken geçirdiği ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva