Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
16 Mayıs 2016 Pazartesi - 12:16

Deniz Baykal'a '30 yıldır konuşuyorsunuz' tepkisi

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde partisinin düzenlediği pikniğe katılan CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, konuşması sırasında bir partilinin "30 yıldır konuşuyorsunuz yeter artık" tepkisiyle karşılaştı.

Deniz Baykal a  30 yıldır konuşuyorsunuz  tepkisi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP Kaş İlçe Örgütü'nün düzenlediği piknik, Akçagerme Plajı'nda yapıldı. Pikniğe, Deniz Baykal, eski milletvekili Tuncay Ercenk, parti yöneticileri ve partililer katıldı. Eski başkanlara teşekkür plaketinin verildiği etkinlikte partiye yeni katılanlara da rozetleri takıldı ve üyelik belgeleri verildi.

Etkinlikte konuşan Deniz Baykal, terör olaylarına değindi. Her gün şehit haberi geldiğini belirten Deniz Baykal, silahlı kuvvetlerin terörü bitirmek için mücadele ettiğini aktardı. Biraz daha sabır ve dirençle silahlı kuvvetlerin mücadelesinin başarıya ulaşacağını kaydeden Deniz Baykal, "Ulaşması için ne gerekiyorsa o desteği vermeliyiz. Ama hemen arkasından Türkiye'nin başına bu çorabı örenlere, bu derdi, bu belayı Türkiye'nin başına saranlara, bunca şehidin verilmesine sebep olanlara, Türkiye'de yüz binlerce insana bu acıları yaşatanlara 'gel buraya, ver hesabını' demek lazım. İnşallah o da olacak. Bu olay olduğu zaman haklı çıkan CHP olacak" dedi.

'BİRİSİ ŞİMDİ NİKAH TANIĞI VAZİYETİNE GELDİ'

Yapılan yanlışların bedelini insanların evlatlarını şehit vererek, mahalle ve evinden göç etmek zorunda kalarak ödediğini vurgulayan Deniz Baykal, "Biz bunları önlemek için zamanında bu uyarıları yapıyoruz. Şimdi bunlar anlaşılıyor. Anlaşılacak. Bakın kendi aralarında da anlaştılar. Bir süre önce can ciğer kuzu sarması, beraber çıkıyorlardı. Birbirlerini methederek gidiyorlardı. Birisi şimdi nikah tanığı vaziyetine geldi. Öbürü ortalıkta. Ne oluyor, bu böyle gidecek mi? Türkiye tekrar tek adam rejimine mi girecek? Üstelik de çok yanlış yaptığı her geçen gün ortaya çıkan, attığı her adımın yanlış olduğu her gün kanıtlanan, milletin başına bu kadar dert açan bir siyaset anlayışına, koca Türkiye'yi, 776 bin kilometrekareyi, 80 milyon insanı, 'al sen ne istersen yap' mı diyeceğiz? 'Yargı al senin' mi diyeceğiz? 'Mahkemeler al senin, yargı al senin, basın al senin, televizyon al senin', olur mu böyle bir şey? 'Hukuk, adalet al senin istediğini yap', böyle bir şey olmaz. Hz. Ömer 'Ben hesap vermek zorundayım' diyor. Bizim arkadaş hesap veriyor mu? Hesap verecek mekanizma var mı? Hesap soracak birisi var mı? Artık yeni bir başlangıca Türkiye'nin ihtiyacı var. Bu başlangıcın yapılacağı siyaset anlayışının en güzel şekilde yer tuttuğu, temel attığı parti CHP'dir. CHP'de bu mücadeleyi hep beraber vereceğiz" diye konuştu.

ANTALYA'NIN KAS ILCESI'NDE PARTISININ DUZENLEDIGI PIKNIGE KATILAN CHP ESKI GENEL BASKANI DENIZ BAYKAL, KONUSMASI SIRASINDA BIR PARTILININ (FOTODAKI) "30 YILDIR KONUSUYORSUNUZ YETER ARTIK" TEPKISIYLE KARSILASTI.(FOTO:KAS-DHA)

'30 YILDIR KONUŞUYORSUNUZ YETER ARTIK'

Konuşması sırasında adının Aydın olduğu belirtilen bir partili Baykal'a, "Sayın Baykal gençleşme güzel, mecliste de gençleşme gerekli değil mi? Bu kulağınıza küpe olsun. Artık Türkiye Cumhuriyeti yıkılmak üzere. Konuşmakla iş bitmiyor. 30 yıldır konuşuyorsunuz bu ülkede, cumhuriyet yıkılıyor. Halkın arasına gitmeniz lazım. Konuşmakla iş bitmiyor, yeter artık" diye seslendi. Baykal'ın "Susalım mı" dediği partili, "30 yıldır konuşuyorsunuz yeter artık" karşılığını verdi. Baykal bu tepki sonrası, "Siyasette kişisel duygular vardır, kızgınlıklar vardır, hırslar vardır, şahsi husumetler vardır, düşmanlıklar vardır. Bunlar zeminini, zamanını bilmeden ortaya çıkar. Söyler, ne söylediğinin kendi de farkında değildir. Bunlar önemli değil" diye konuştu.

ANTALYA'NIN KAS ILCESI'NDE PARTISININ DUZENLEDIGI PIKNIGE KATILAN CHP ESKI GENEL BASKANI DENIZ BAYKAL, KONUSMASI SIRASINDA BIR PARTILININ (FOTODAKI) "30 YILDIR KONUSUYORSUNUZ YETER ARTIK" TEPKISIYLE KARSILASTI.(FOTO:KAS-DHA)

CHP KAS ILCE ORGUTU'NUN DUZENLEDIGI PIKNIK, AKCAGERME PLAJI'NDA YAPILDI. PIKNIGE, DENIZ BAYKAL, ESKI MILLETVEKILI TUNCAY ERCENK, PARTI YONETICILERI VE PARTILILER KATILDI. BAYKAL, KONUSMA YAPTI.(FOTO:AHMET ACAR/KAS-DHA)

CHP KAS ILCE ORGUTU'NUN DUZENLEDIGI PIKNIK, AKCAGERME PLAJI'NDA YAPILDI. PIKNIGE, DENIZ BAYKAL, ESKI MILLETVEKILI TUNCAY ERCENK, PARTI YONETICILERI VE PARTILILER KATILDI. ESKI BASKANLARA TESEKKUR PLAKETININ VERILDIGI ETKINLIKTE PARTIYE YENI KATILANLARA DA ROZETLERI TAKILDI VE UYELIK BELGELERI VERILDI.(FOTO:AHMET ACAR/KAS-DHA)

Ahmet ACAR/KAŞ (Antalya), (DHA) -

 

 
19 Mayıs Antalya'da böyle kutlanacak
 
Havaalanı yoluna alternatif geldi
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mesut Mutlu 17 Mayıs 2016 Salı 11:58

Eksik söylemiş. 50 yıl.

Yorumu oyla      6      3  
Bendeniz 16 Mayıs 2016 Pazartesi 18:40

Sn.Baykal,Muhtar bile olamayacak kişi sayenizde her hafta muhtarlara propoğanda yapıyor,7 haziranda yumruk yemiş boksör gibi sallanan RTE'nin sabahın köründe imdadına koştunuz.TBMM Başkanı oluyorum hayaliniz de sona ermiş olmalı!..Siz ve sn.Bahçeli sayesinde ayağa kalkabilen RTE hergün CHP'ye saldırıyor,ATATÜRK-İNÖNÜ hakkında demedikleri kalmadı siz ise hala RTE den ikbal peşindesiniz.Hiç yakışıyormu size? geçen hafta yüzünüz kızarmış gördük ve de umutlanmıştık!..Yazık,yazık hem size ve hem de size umut bağlayanlara yazık...(Vekil yaptıkların hariç)

Yorumu oyla      8      3  
Rüştü Aslan 16 Mayıs 2016 Pazartesi 13:24

Vatandaş haklı..Halka malolmuş sorumluluk sahibi siyasetçiler özel yaşamlarınada dikkat etmek durumundadırlar.. Baykal genel başkanken Chp %30 lara geziniyordu.Malum kaset olayı olunca Baykal istifa etti.Kardeşim sorumluluk sahibi bir siyasetçi olarak özel yaşamında senin sıfatını etkilyecek olaylardan kaçınacaksın.. Kaçınamadıysan. Memeleketin durumu vahimse istifa etmeyecektiniz..Son olarak Baykal sadece konuşuyor.Etrafına bakınız hiç yetiştirdiği halk tarafından kabul gören bir kişilik varmı?..Umut veren bazı Kemalist duruşu sergileyen baz genç siyasetçilerin ya önünü kesiyor yada yanından uzaklaştırıyor. Vatandaş haklı Baykal artık sadece tavsiyelerde bulunma konumunda olmalıdır..

Yorumu oyla      13      4  
BAYKAL BEY 16 Mayıs 2016 Pazartesi 13:19

KENDİ İKTİDARINIZ DÖNEMİNİN HESABINI VER DİĞERLERİNE SIRASI GELİNCE BAKARIZ.

Yorumu oyla      10      4  
Birisi. 16 Mayıs 2016 Pazartesi 12:45

Adam haklı.

Yorumu oyla      13      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya MHP'de kriz
Ankara’da Kurultay için toplanan MHP'li muhaliflere Antalya'dan sürpriz ...
AKP MHP'ye 5 bakanlık sözü mü verdi?
Erdem Gül, “Elimizde delil yok ama kulislerde AKP’nin MHP’ye 5 bakanlık ...
CHP’de kurultay trafiği
CHP’de sonbahar aylarında yapılması planlanan tüzük kurultayının siyasi ...
 
Mehmet Günal MHP Genel Başkan Yardımcısı oldu
MHP'de Ümit Özdağ'dan boşalan genel başkan yardımcılığı görevinde Antalya ...
Yargıtay MHP için tarih verdi
Yargıtay 1. Dairesi MHP'nin olağanüstü kurultayına ilişkin mayıs ayı içinde ...
Baykal'ın yüzü kıpkırmızı
Deniz Baykal'ın yüzündeki kızarıklık görenleri şaşırttı.
 
Kılıçdaroğlu Antalya'ya geliyor
CHP, PM’toplantısı 20 Mayıs’ta Antalya’ya alındı.
CHP'li gençlerden annelere yazma
CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri, anneleri ziyaret ederek ...
İftirayı Meclis'e taşıdı
CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker, Burdur'da İHH'nın düzenlediği ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva