Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
24 Şubat 2015 Salı - 11:23

Dersimli Nadire Kozan Antalya'dan Ak Parti aday adayı

1993 yılında Tunceli'den (Dersim) ayrılan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da akrabası olduğunu söyleyen iki çocuk annesi 38 Nadire Kozan, Antalya'dan Ak Parti Milletvekili aday adayı oldu.

Dersimli Nadire Kozan Antalya dan Ak Parti aday adayı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Ziraat Mühendisi olan Kozan, AK Parti Antalya Muratpaşa Kadın Kolları’nda 10 yılı aşkındır görev yaptığını söyledi. Uzun yıllar Avrupa’da yaşadığını belirten Kozan, AK Parti iktidarına kadar Avrupa'daki özgürlüklere imrendiğini vurguladı. Kendisinin alevi kızı olduğunu kaydeden AK Parti'den Milletvekili aday adayı Nadire Kozan, şöyle konuştu:

 “Dersimliyim, Aleviyim.  Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı olarak siyasi bir mücadele veriyor.  Benim siyasi tercihim çok farklı. CHP'nin politikalarını benimsemiyorum. Dersim'in her karış toprağına bombalar yağmasına neden olan bir siyasi partide siyaset yapmam atalarıma büyük saygısızlık olur. AK Parti'nin bu ülkeye daha çok hizmet ettiğini yaşıyor ve görüyorum. Kemal Kılıçdaroğlu ile hemşehri olmamız aynı siyasi bir partide olacağız anlamını taşımaz. Kemal Bey, her zaman olduğu gibi kaybedeceği bir seçime hazırlanıyor.”

ALEVİLERDEN TEPKİ ALDIM

Dersim'den de milletvekili aday adayı olması için tekliflerin geldiğini hatırlatan Kozan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“10 yıldır Antalya'da yaşıyorum. İşim ailem burada. Bu nedenle Antalya'dan aday adayı oldum. TBMM'ye seçilirsem ülke genelinde yaşayan Alevilerin sesi olmak için mücadele edeceğim. Alevi kızı olarak, tüm Alevilerin sesi olmak için çalışacağım. Bana tüm ailem destek oldu. AK Parti'den aday adayı olduğum için bazı Alevilerden tepki aldım. Çoğunluk ise bana destek verdi.”

FACEBOOK’A YAZILAN ÖZGEÇMİŞ

“1977 Tunceli Merkeze bağlı Güdeç doğumluyum. Dokuz kardeşli bir ailenin en küçük çocuğuyum. İlkokulumu köyümde tamamladıktan sonra dönemin şartları gereği ailemle birlikte Almanya’ya yerleştik. Tunceli’nin bir köyünden Avrupa’ya yerleşmek küçük dünyamızda büyük ufuklar açtı. Bu süreçte Türkiye’den gelen gurbetçi vatandaşlarımıza tercümanlık yaptım. 

Dile olan yatkınlığımdan dolayı Almanca’yı kısa sürede öğrendim. Akabinde göçmen bürolarında gönüllü tercümanlık yaptım. Almanya maceramız yaklaşık 7 yıl sürdü. Rahmetli babamın memleket hasreti bizi tekrar vatanımıza döndürdü. 

Bu kez ailemle birlikte 1999 yılından itibaren Mersin’e yerleştim. Mersin’de kreşte öğretmenlik ve yöneticilik görevlerini yerine getirdim. Mersin’de yaşadığım süreçte Ak Parti Mersin İl Gençlik kollarına girdim. 

2004 yılında Antalya’ya yerleştik. Bu arada Ak Parti’nin çalışmalarında gönüllü olarak katılmaya devam ettim. 2009 yılından itibaren Ak Parti’nin ülkemizde özgürlükler ile ilgili açılımlara tam destek vermek için çeşitli kademelerinde görev aldım. 

2013 yılında Muratpaşa teşkilatında gönüllü çalışmalar yaparken 2013 yılında yeniden aktif görevler içerisinde bulundum. 2014 yılında Muratpaşa’dan meclis üyeliği aday adayı oldum. Evli ve 2 Çocuk annesiyim. 

İngilizce-Almanca-Zazaca-Kürtçe biliyorum.

KOZAN MI, KOZANOĞLU MU?

Nadire Kozan, Facebook sayfasında iki afiş paylaştı. Ancak, bunlardan birinde soyadı Kozan diğerinde Kozanoğlu







 

 
Çocuklarının terk ettiği Hatice Akdaş'a belediye yardım etti
 
Demre TEOG'ta üçüncü oldu
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
seyit rıza 6 Mayıs 2015 Çarşamba 14:26

sermayenin olduğu yerde hak ve hakikat olmaz . ihanet ve yalanlardan ders aldık.bji hdp

Yorumu oyla      3      4  
Erdal Okyay 25 Şubat 2015 Çarşamba 18:16

Sünni ve hanefi mezhebindenim ve CUMHURRİYET HALK PARTİliyim.Sen aleviyim diyorsun ve meshebini yolunu yok sayan ibadethanene cümbüş evi diyen bir zihniyetin liderliğinde siyaset yapmak istiyorsun.Ne yaman bir çelişki.

Yorumu oyla      5      3  
demir 25 Şubat 2015 Çarşamba 11:22

Kemal KILIÇDAROĞLU Tunceli,Nazımiye İlçesi Ballıca köyünden bu hanımefendi ise Tunceli Merkez İlçe Güdeç köyünden dolaysıyla akrabalıkları olduğunu sanmıyorum.İsteyen istediği yerde siyaset yapar buna kimsenin diyeceği yok.Yalnız kendinizi tanıtırken yanlış olan etnik kimliğinizi ve inancınızı siyasete malzeme yapmakdır.İş de bunları yaparsanız bütün kişisel özellikleriniz ikinci planda kalır. Tartışma etnik köken ve inanç üzerinden olur, çok da tepki alırsınız linç edilirsiniz.Bu günün şartlarında deniz kenarında,internet çağında sizi kimse anlamaz.Çeşitli nedenlerden dolayı anlamasını da beklemeyin zaten.1990 lı yıllarda ki, sizin o dağ yamacındaki köyünüzde zor yaşam şartları yanında, birde uğradığınız baskılar sonucunda can pazarından göç ettiğinizi kimse anlamak istemez.Bununla birlik de mücadele vererek eğitiminizi tamamlamanız,birkaç dil bilmeniz bunlar güzel şeyler.Tanıtım resimlerinize bakınca insan cumhuriyetin çağdaş yüzünü görüyor, ama inanın ki siyaset yağtığınız kulvar sizin o alt da ki resminize bile tahammül edemez,sizlerden sadece oy isterler hepsi o,yoksa asla ne sizi ne de sizin gibi olanları milletvekili falan yapmazlar.12 yıldır ikdidar da sanırım 7 defa alevi çalıştayları yaptı,ama sadece yaptı hep oyalama taktiği,meclisde kanun çıkarmaya yeterli sayısı varken, bir günde temel 3 sorunu çözebilecekken,konuşulmasına bile tahammül edemiyor.Mitinğ alanlarında bir inancı yuhlatıyor.Bu asırlardır süren zalim ve mazlum meselesinde, gönül isterdi ki Hüseyni bir duruş sergileyerek HÜSEYİN düşüncesinin yanında yer almanız, oysa YEZİT zihniyetinin yanında yer almışsınız.Ordan da demokrasi falan çıkmaz.(Hüseyin düşüncesi mazlum,dik duran canı pahasına biat etmeyen,YEZİT zihniyeti ise zalim,ikdidarı için her türlü kötülüğü ve düzenbazlığı yapan anlamında kullanılmışdır)

Yorumu oyla      10      4  
can dersimli 25 Şubat 2015 Çarşamba 10:26

Biraz önce yorumları okudum bunlar gericiler olanlar galiba ama tunceli gençlik olarak sana destek veriyoruz inşallah seni seçerler en azından sen memleketimize birşeyler yaparsın ancak seni alevi olduğun için aday gostermeyeblirler şayet gösterirlerse çoğu dersimlinin akp ye karşı olan fikride yüksek oranda değişecektir

Yorumu oyla      5      4  
d oğan mercan 25 Şubat 2015 Çarşamba 10:12

bence sizide haklı kılan birşeyler vardır çünkü o koltukları işgal eden beceriksiz ve bir sürü basiretsiz insanlar var ya benim yanımda olcaksın ya arkamda aksi takdirde seni ihanet etmiş sayarım diyen bir çok insan vardır sizi anlıyorum hayırlı olsun diyorum

Yorumu oyla      5      4  
b erdoğan 24 Şubat 2015 Salı 21:58

dersimlilerin yüzkarasıymış genelbaşkanın akrabasıymış akrabaya bak sanki akrep

Yorumu oyla      10      5  
vahap 24 Şubat 2015 Salı 21:28

Bir alevi olarak sizin gibi bir aleviden tiksiniyorum.Cemevlerini cümbüsevi olarak gören her firsatta dincilik yapan, haksizlik, hukuksuzluk, hirsizlik, ayrimcilik yapan, toplumu sürekli geren baski ve zülmu temel prensip edinen, yasalari hice sayarak keyfi davranan zihniyetin yaninda yer almak bi aleviye hic ama hic yakişmaz.o toraklarda yetişmis ve o yörenin havasini teneffus etmis ve Avrupa az da olsa yasamiş birini demokrasiden , özgürlukten ve eşitlekten yana tavir almasi gerekir.Yaziklar olsun.

Yorumu oyla      10      4  
Mehmet Kaplan 24 Şubat 2015 Salı 19:00

Dersimlerin yüz karası bence

Yorumu oyla      9      3  
nural akçam 24 Şubat 2015 Salı 18:48

kişisel menfeatlerinden dolayı parti ve siyaset peşinde koşanlar oturup birkez daha düşünsünler başka türkiye yok

Yorumu oyla      10      3  
24 Şubat 2015 Salı 18:45

Alevilerin sesi aman olma en son sende kalsan olma bir şey daha sana hiç bir alevi akp adayına destek vermez lütfen aleviligi busevdanda uzak tut

Yorumu oyla      7      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ahmet Oruçoğlu CHP'den aday adayı oldu
Antalya'dan yayın yapan VTV ve Radyo Box'un Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ...
18 saatlik çalışma için 'duran vekil' eylemi
Tartışmalarla uykusuz bir gece geçiren Meclis'te 19 saat sonra CHP Antalya ...
Budak'ın sırası tescillendi
CHP'den milletvekilliği için Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) başkanlığını ...
 
AKP'de SKM Başkanı Atılgan oldu
AK Parti Antalya İl Başkanlığında SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanlığı'na ...
CHP'li vekil ön seçime girecek
55 seçim çevresinde eğilim yoklaması ve ön seçim kararı alan anamuhalefet ...
Son seçim anketi
Türkiye 30 mart yerel seçimlerini ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını ...
 
CHP Kaş Kadın Kolları'na yeni yönetim
CHP Kaş Kadın Kolları'nda yeni yönetim oluşturuldu. Duygu Özkan'ın istifasının ...
CHP Antalya'da aday sayısı 200'ü bulabilir
CHP'de aday adayları bir bir belirlenmeye başlarken, Antalya İl Başkanı ...
Gül'e öneri: Deniz Baykal gibi yap
Abdullah Gül'ün başkanlık sistemi ve iç güvenlik paketine yönelik yaptığı ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva