AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
15 Haziran 2016 Çarşamba - 12:31

Digitürk'te kanalların sayısı bir hayli fazla

Televizyonda istediğiniz yayınları bulamıyor musunuz? O halde sizde Digitürk’e geçin avantajlı paketler ve kanallardan yararlanın.

Digitürk te kanalların sayısı bir hayli fazla
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

TV başında zaman geçirirken istediğiniz yayınları arar ve bu sırada geçen zaman artarsa pek de memnun olmazsınız. Aradığınız kanallara en hızlı biçimde erişebilmenin yolu Digitürk aboneliğinden geçiyor. Digitürk film, dizi, belgesel, yetişkin, çocuk, spor, eğlence analları için ayrı ayrı paket seçenekleri sunuyor. Bu paket seçenekleri ile Digitürk üyeleri sadece ülkemizin değil dünyanın en iyi kanallarını izleme olanağını da elde ediyor. Kampanyalı fiyatlar ile üye olabileceğiniz Digitürk paketi sayesinde istediğiniz yayınları rahatça bulabileceğiniz bir digitürk kanal listesi sahibi oluyorsunuz.

Uzaktan kumandayı elinize aldığınızda izleyebileceğiniz iyi bir kanala anında ulaşmaya ne dersiniz? TV başında daha kısa zamanda aradığınız kanala erişmek istiyorsanız Digitürk üyeliğiniz bu sağlayacaktır. Standart uydu kanallarının da bulunduğu Digitürk kanal listesi, üye olduğunuz paket ile beraber ilgi alanınıza yönelik kanallarla beraber zenginleşiyor. Film izleyebileceğiniz birbirinden güzel Digitürk Moviemax kanalları arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. İzleyebileceğiniz film kanallarında ödüllü ve dünya yıldızlarının son filmlerini bulabileceğiniz gibi, festival ödüllü filmleri ve sinema klasiği haline gelmiş olan filmleri de izleme olanağınız olacak. Türk filmlerinde de en iyiler Movimax Türk kanalı ile izlemenize açılacak. Dizi paketi üyeliğini Digitürk ile seçmeniz halinde ise Dizimax Sci-Fi, Dizimax Drama, Dizimax Comedy, Dizimax Vice kanallarını dünyanın izlediği seri dizileri takip ederek izleyebileceksiniz. Dizimax Vice kanalında; dünyanın heyecanla izlediği ödüllü ve aksiyon dozu yüksek dizileri Amerika’daki yayınından çok kısa süre sonra izleyebileceksiniz. Dizimax Sci-Fi kanalı ile ise gizemli, fantastik ve bilmi-kurgu tarzındaki dizilere hazır olmalısınız. Belgesel kanalları arasında ise dünyanın en iyi belgesel kanalları ile beraber ülkemizde adından söz ettiren İz TV gibi belgesel kanallarını izleyebiliyorsunuz. Home & Entertainment, Turkmax Gurme, TRT Belgesel, BBC HD, E! Entertainment, BBC Entertainment, Planet Mutfak, National Geographic, Nat Geo Wild, Discovery Showcase HD, History, Discovery izleyebileceğiniz belgesel kanalları arasında bulunuyor. Belli bir saatte izleyebileceğiniz yetişkin analları arasında ise dünyaca bilinen Blue Hustler, Playboy TV, Penthouse gibi kanallar bulunuyor. Spor kanallarında ise Lig TV kanalları ile futbola doyarken FB TV, BJK TV, GS TV gibi taraftarı olduğunuz takım ile ilgili yayın yapan kanalları bulabiliyorsunuz. Elbette dünyaca ünlü pek çok spor kanalı da bulunuyor. Eğlence ve çocuk kanalları arasında da Digitürk pek çok ayrıcalıklı kanalı 24 saat orijinal dil ve Türkçe altyazı seçeneği ile izleme olanağı sağlayacaktır. Digitürk kanal listesi içerisinde bulunan Dizimax drama gibi pek çok kanalda HD görüntü ve Dolby ses kalitesinin olduğunu unutmamalısınız.

Diziden eğlence kanalına, filmden spora kadar aradığınız yayınları yapan en iyi kanalları bulmak hemen her TV izleyicisini mutlu eder. Digitürk üyeleri bu imkana üye oldukları paket sayesinde ulaşabiliyor. 

 
Mahkeme tecavüz iddiasını inandırıcı bulmadı
 
Hakkı Devrim hayatını kaybetti!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
8 yılda 70 ameliyat geçirdi
Bursa'da, 3 yaşındayken banyoda bulup içtiği temizlik maddesi nedeniyle ...
1 günlük göreve 9 günlük harcırah
Devlet Tiyatroları (DT) Genel Müdürü Necat Birecik ile İstanbul Devlet ...
Cemaat operasyonunda 44 gözaltı
Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Fethullahçı ...
 
İşte Atalay Filiz'in yakalandıktan sonraki fotoğrafı
İSTANBUL ve Ankara'da öldürülen 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan ...
Yönetmen Caner Ceyhan ölü bulundu
Sinema ve dizi film yönetmeni yardımcılığı yapan Caner Ceyhan evinde ölü ...
Atalay Filiz yakalandı
İSTANBUL ve Ankara'da öldürülen 3 kişinin katil zanlısı olarak aranan ...
 
Konya'da TIR ile minibüs çarpıştı: 10 ölü
KONYA'nın Ereğli İlçesi'nde TIR ile minibüsün çarpıştığı kazada 10 kişi ...
Bayram tatili 9 gün
Ramazan Bayramı’nda kamu çalışanları arife günü yarım gün, 8 Temmuz’da ...
2 kadın polis şehit
PKK’lı teröristler bu kez Mardin’in tarihi ve turistik ilçesi olan Midyat ilçesini hedef aldı.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva