Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Anadolu Nefesli Beşlisi'nden dünya müzikleri
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
Hadise'den 'Aşk var mı' yanıtı
3 Eylül 2019 Salı - 09:46

Doktorları döven maganda, dehşet dolu anlar yaşatmış

İZMİR’in Bayraklı ilçesinde, sağlık ocağına gidip, kendisine rapor yazılmasını istedikten sonra olumsuz yanıt alınca aile hekimlerinden Alper Durmuş Sönmez'e yumruk attığı, Mahide Agara'ya da bilgisayar klavyesi fırlattığı iddiasıyla tutuklanan Birkan Yeşilbağ hakkında, iddianame hazırlandı.

Doktorları döven maganda, dehşet dolu anlar yaşatmış
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay sırasında denetimli serbestlik kapsamında bulunan Birkan Yeşilbağ'ın 7 yıla kadar hapsi istendi. İddianamede, Yeşilbağ'ın, "Raporu alamazsam burayı yakarım, her yeri tuz buz ederim" diyerek bağırdığı, Dr. Sönmez’i de, "Seni bayıltana kadar döverim. Kadınlara dua et, yoksa seni öldürürüm" diyerek tehdit ettiği belirtildi.

Olay, 11 Temmuz 2019 günü, saat 12.30 sıralarında, Bayraklı 20 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. Uyuşturucu ve hırsızlık suçlarından sabıkası olan, denetimli serbestlik kapsamında bulunan Birkan Yeşilbağ, sağlık ocağına gidip, Dr. Mahide Agara'dan kendisine rapor yazmasını istedi. Dr. Agara da bunun mümkün olmadığını söyledi. Birkan Yeşilbağ'ın tehditkar sözler sarf etmesi üzerine Dr. Agara, aynı sağlık merkezinde çalışan Dr. Alper Durmuş Sönmez'den yardım istedi. Dr. Sönmez'den de olumsuz cevap alan Birkan Yeşilbağ, iddianameye göre, "Raporu alamazsam burayı yakarım. Her yeri tuz buz ederim" diye bağırdıktan sonra, bilgisayarın klavyesini yerinden sökerek Dr. Agara'ya fırlattı. Hemen ardından odada bulunan Dr. Sönmez'e yumruk attı. Bu sırada, bir kadın hasta doktorlarla saldırganın arasına girip, daha fazla darbedilmelerini önledi. Birkan Y., Sönmez’i, "Seni bayıltana kadar döverim. Kadınlara dua et, yoksa seni öldürürüm" diyerek tehdit etti.

FENALAŞIP, HASTANEYE KALDIRILDI

Kalp hastası olan ve kalbinde pil bulunan Dr. Sönmez, olay nedeniyle fenalaştı, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalbinde ritim bozukluğu meydana geldiği tespit edilen Dr. Sönmez, meslektaşlarının müdahalesiyle kendine geldi. Olayın ardından sağlık ocağına gelen Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Birkan Yeşilbağ'ı gözaltına aldı. İki hekim de Birkan Yeşilbağ'dan şikayetçi oldu. Adliyeye sevk edilen Yeşilbağ, tutuklandı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturmanın ardından iddianameyi hazırladı. Birkan Y. hakkında 'Kasten yaralama, tehdit ve hakaret' suçlamaların 7 yıla kadar hapis cezası istendi.

IZMIR'IN BAYRAKLI ILCESINDE, SAGLIK OCAGINA GIDIP, KENDISINE RAPOR YAZILMASINI ISTEDIKTEN SONRA OLUMSUZ YANIT ALINCA AILE HEKIMLERI ALPER DURMUS SONMEZ'E YUMRUK ATAN VE MAHIDE AGARA'YA DA BILGISAYAR KLAVYESI FIRLATAN BIRKAN YESILBAG HAKKINDA, IDDIANAME HAZIRLANDI. OLAY ESNASINDA DENETIMLI SERBESTLIK KAPSAMINDA BULUNAN BIRKAN YESILBAG'IN 7 YILA KADAR HAPIS ISTENDI. IDDIANAMEDE, BIRKAN Y.'NIN, "RAPORU ALAMAZSAM BURAYI YAKARIM', HER YERI TUZ BUZ EDERIM" DIYEREK BAGIRDIGI, DR. SONMEZ'I DE, "SENI BAYILTANA KADAR DOVERIM. KADINLARA DUA ET, YOKSA SENI OLDURURUM" DIYEREK TEHDIT ETTIGI BELIRTILDI.(FOTO:IZMIR DHA) (ARSIV)

IZMIR'IN BAYRAKLI ILCESINDE, SAGLIK OCAGINA GIDIP, KENDISINE RAPOR YAZILMASINI ISTEDIKTEN SONRA OLUMSUZ YANIT ALINCA AILE HEKIMLERI ALPER DURMUS SONMEZ'E (FOTOGRAFTA) YUMRUK ATAN VE MAHIDE AGARA'YA DA BILGISAYAR KLAVYESI FIRLATAN BIRKAN YESILBAG HAKKINDA, IDDIANAME HAZIRLANDI. OLAY ESNASINDA DENETIMLI SERBESTLIK KAPSAMINDA BULUNAN BIRKAN YESILBAG.'IN 7 YILA KADAR HAPIS ISTENDI. IDDIANAMEDE, BIRKAN YESILBAG'.IN, "RAPORU ALAMAZSAM BURAYI YAKARIM', HER YERI TUZ BUZ EDERIM" DIYEREK BAGIRDIGI, DR. SONMEZ'I DE, "SENI BAYILTANA KADAR DOVERIM. KADINLARA DUA ET, YOKSA SENI OLDURURUM" DIYEREK TEHDIT ETTIGI BELIRTILDI.(FOTO:IZMIR DHA) (ARSIV)

IZMIR'IN BAYRAKLI ILCESINDE, SAGLIK OCAGINA GIDIP, KENDISINE RAPOR YAZILMASINI ISTEDIKTEN SONRA OLUMSUZ YANIT ALINCA AILE HEKIMLERI ALPER DURMUS SONMEZ'E YUMRUK ATAN VE MAHIDE AGARA'YA DA BILGISAYAR KLAVYESI FIRLATAN BIRKAN YESILBAG (FOTOGRAFTA) HAKKINDA, IDDIANAME HAZIRLANDI. OLAY ESNASINDA DENETIMLI SERBESTLIK KAPSAMINDA BULUNAN BIRKAN YESILBAG'IN 7 YILA KADAR HAPIS ISTENDI.(FOTO:IZMIR DHA)

IZMIR'IN BAYRAKLI ILCESINDE, SAGLIK OCAGINA GIDIP, KENDISINE RAPOR YAZILMASINI ISTEDIKTEN SONRA OLUMSUZ YANIT ALINCA AILE HEKIMLERI ALPER DURMUS SONMEZ'E YUMRUK ATAN VE MAHIDE AGARA'YA DA BILGISAYAR KLAVYESI FIRLATAN BIRKAN YESILBAG (FOTOGRAFTA) HAKKINDA, IDDIANAME HAZIRLANDI. OLAY ESNASINDA DENETIMLI SERBESTLIK KAPSAMINDA BULUNAN BIRKAN YESILBAG'IN 7 YILA KADAR HAPIS ISTENDI.(FOTO:IZMIR DHA)

Davut CAN/İZMİR, (DHA)

Etiketler:
 
Bu kez çocuk istismarına dikkat çekmek için yüzecekler
 
Molotofkokteyli atarak evden çıkardığı eşini öldürdü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bu kez çocuk istismarına dikkat çekmek için yüzecekler
İZMİR'de daha önce kadına yönelik şiddet konusunda farkındalık yaratmak ...
Hayallerinin peşinden koştu, avukat oldu
DENİZLİ'de yaşayan Ayhan Oran (38), 18 yıl özel okullarda yaptığı matematik ...
Aracın çarptığı peçeli baykuşa tedavi
KONYA'da, araç çarpması sonucu yaralanan peçeli baykuş, Karatay Hayvanat ...
 
Motosiklet otomobile çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
FATİH, Laleli'de motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen ...
Yolcu otobüsü, devrilen TIR’a çarptı
ANKARA’da, yolcu otobüsünün devrilen TIR’a çarptığı kazada, 1 kişi yaralandı. ...
Salihli'de kırmızı biber hasadı başladı
MANİSA'nın Salihli ilçesinde yaklaşık 7 bin dekar alanda ekimi yapılan ...
 
Lise binasındaki bilgisayar odasında yangın
MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde bulunan lisenin 2'nci katındaki bilgisayar ...
Edirne'de 2,5 kilo bonzaiye 3 tutuklama
EDİRNE'de, polis ekiplerince durdurulan otomobilde 2 kilo 518 gram bonzai ...
Kibritle oyun yangın getirdi
KAYSERİ'de, Suriyeli 3 kardeşin evde kibritle oynarken perdeyi tutuşturması ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yakınlaşma olur mu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva