AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
18 Nisan 2023 Salı - 09:27

Eşini öldürüp, kendini ihbar etti

BAĞCILAR'da, Hüseyin Turan (70), eşi Sevim Turan (62)'ı pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü. Kendini ihbar eden Turan daha sonra, aynı silahla intihar etti.

Eşini öldürüp, kendini ihbar etti
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Bağcılar'a bağlı Yenimahalle'de yaşandı. Hüseyin Turan, eşi Sevim Turan'ı evde pompalı tüfek ile vurduktan sonra durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, adresin yanlış verilmesi üzerine verilen adreste olumsuzluk ile karşılaşmadı. Çiftle birlikte yaşayan yeğenleri Yağmur Turan (35) ise telefon ile kendilerine ulaşamayınca meraklanıp eve geldi. Kapıyı açan olmayınca komşusu Ferhat K.'den yardım alarak kapıyı kırdı. İçeri giren Yağmur Turan, çifti ölü halde buldu. Sevim Turan'ı vurduktan sonra kendini ihbar eden Hüseyin Turan, aynı silahla yaşamına intihar etti. İkinci ihbarın üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde, çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Savcılık incelemeleri sonrası çiftin cenazeleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ekiplerin olayla ilgili soruşturması sürerken çiftin evinden çıkan muhabbet kuşları ise komşularına teslim edildi. 

"KENDİ KENDİNİ İHBAR ETMİŞ"

Çiftin komşusu İlhan Uğraş,"İlk ihbarın ardından polisler araştırdılar bir şey bulamadılar ve gittiler. Bir süre sonra tekrar geldiler.  Kendi kendini ihbar etmiş.  Kimseye bir zararı yoktu. Sessiz biriydi, toplum içine pek çıkmazdı. Sürekli tek başınaydı. Ben bir zararını görmedim. Evlatlık bir kızları vardı. İşte onlardan geriye bu kuşlar kaldı. İki kişilerdi geriye iki kuş kaldı" dedi. 

"ALT KOMŞUMDU, BUGÜNE KADAR HİÇ BAĞIRTI DUYMADIM"

Diğer komşuşarı İbrahim Balk ise "Benim alt komşumdu. Ağır başlı, sakin, melek gibi bir insandı. Hiç mümkün değil inanamıyorum. Bugüne kadar hiç bağırtı duymadım. Benim 18 yıllık komşumdu. Eşi de onun akrabasıydı, nasıl oldu anlamadım" dedi. 

"KARIMI ÖLDÜRDÜM' DEMİŞ"

Serpil Kaya ise "Arkadaşımı kahve içmeye çağırdım, cinayetten bahsetti aşağı indim. İçeri giremedik. Kendisi polisi aramış, 'Karımı öldürdüm' demiş. İnsanlar cinnet geçiriyor, böyle bir durumda neden karısını öldürsün?" dedi.

BAGCILAR’DA, 70 YASINDAKI HUSEYIN TURAN, ESI SEVIM TURAN’I (65) POMPALI TUFEK ILE VURDU. 112 ACIL CAGRI MERKEZI'NI ARAYIP, KENDINI IHBAR EDEN TURAN, AYNI SILAHLA YASAMINA SON VERDI. CIFTIN CENAZELERI, OTOPSI ICIN ADLI TIP KURUMU'NA GONDERILDI. SEVIM TURAN’IN ABLASI AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI. FOTOGRAF: ROJDA ALTINTAŞ (DHA )

BAGCILAR’DA, 70 YASINDAKI HUSEYIN TURAN, ESI SEVIM TURAN’I (65) POMPALI TUFEK ILE VURDU. 112 ACIL CAGRI MERKEZI'NI ARAYIP, KENDINI IHBAR EDEN TURAN, AYNI SILAHLA YASAMINA SON VERDI. CIFTIN CENAZELERI, OTOPSI ICIN ADLI TIP KURUMU'NA GONDERILDI. SEVIM TURAN’IN AILESI AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI. FOTOGRAF: ROJDA ALTINTAŞ (DHA )

BAGCILAR’DA, 70 YASINDAKI HUSEYIN TURAN, ESI SEVIM TURAN’I (65) POMPALI TUFEK ILE VURDU. 112 ACIL CAGRI MERKEZI'NI ARAYIP, KENDINI IHBAR EDEN TURAN, AYNI SILAHLA YASAMINA SON VERDI. CIFTIN CENAZELERI, OTOPSI ICIN ADLI TIP KURUMU'NA GONDERILDI. SEVIM TURAN’IN ABLASI AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI. FOTOGRAF: ROJDA ALTINTAŞ (DHA )

BAGCILAR’DA, 70 YASINDAKI HUSEYIN TURAN, ESI SEVIM TURAN’I (65) POMPALI TUFEK ILE VURDU. 112 ACIL CAGRI MERKEZI'NI ARAYIP, KENDINI IHBAR EDEN TURAN, AYNI SILAHLA YASAMINA SON VERDI. CIFTIN CENAZELERI, OTOPSI ICIN ADLI TIP KURUMU'NA GONDERILDI. CIFTIN CENAZELERINDEN GORUNTU. FOTOGRAF: ROJDA ALTINTAŞ (DHA )

BAGCILAR’DA, 70 YASINDAKI HUSEYIN TURAN, ESI SEVIM TURAN’I (65) POMPALI TUFEK ILE VURDU. 112 ACIL CAGRI MERKEZI'NI ARAYIP, KENDINI IHBAR EDEN TURAN, AYNI SILAHLA YASAMINA SON VERDI. CIFTIN CENAZELERI, OTOPSI ICIN ADLI TIP KURUMU'NA GONDERILDI. CIFTIN EVINDEN CIKARTILAN MUHABBET KUSLARI KOMSULARINA TESLIM EDILDI. FOTOGRAF: ROJDA ALTINTAŞ (DHA )

BAGCILAR’DA, 70 YASINDAKI HUSEYIN TURAN, ESI SEVIM TURAN’I (65) POMPALI TUFEK ILE VURDU. 112 ACIL CAGRI MERKEZI'NI ARAYIP, KENDINI IHBAR EDEN TURAN, AYNI SILAHLA YASAMINA SON VERDI. CIFTIN CENAZELERI, OTOPSI ICIN ADLI TIP KURUMU'NA GONDERILDI. 18 YILLIK UST KOMSULARI IBRAHIM BALK. FOTOGRAF: ROJDA ALTINTAŞ (DHA )

BAGCILAR’DA, 70 YASINDAKI HUSEYIN TURAN, ESI SEVIM TURAN’I (65) POMPALI TUFEK ILE VURDU. 112 ACIL CAGRI MERKEZI'NI ARAYIP, KENDINI IHBAR EDEN TURAN, AYNI SILAHLA YASAMINA SON VERDI. CIFTIN CENAZELERI, OTOPSI ICIN ADLI TIP KURUMU'NA GONDERILDI. CIFTIN CENAZELERINDEN GORUNTU. KOMSULARINDAN ILHAN UGRAS. FOTOGRAF: ROJDA ALTINTAŞ (DHA )

BAGCILAR’DA, 70 YASINDAKI HUSEYIN TURAN, ESI SEVIM TURAN’I (65) POMPALI TUFEK ILE VURDU. 112 ACIL CAGRI MERKEZI'NI ARAYIP, KENDINI IHBAR EDEN TURAN, AYNI SILAHLA YASAMINA SON VERDI. CIFTIN CENAZELERI, OTOPSI ICIN ADLI TIP KURUMU'NA GONDERILDI. CIFTIN CENAZELERINDEN GORUNTU. KOMSULARINDAN SERPIL KAYA. FOTOGRAF: ROJDA ALTINTAŞ (DHA )

BAGCILAR’DA, 70 YASINDAKI HUSEYIN TURAN, ESI SEVIM TURAN’I (65) POMPALI TUFEK ILE VURDU. 112 ACIL CAGRI MERKEZI'NI ARAYIP, KENDINI IHBAR EDEN TURAN, AYNI SILAHLA YASAMINA SON VERDI. CIFTIN CENAZELERI, OTOPSI ICIN ADLI TIP KURUMU'NA GONDERILDI. OLAY YERI INCELEME.. FOTOGRAF: ROJDA ALTINTAŞ (DHA )

BAGCILAR’DA, 70 YASINDAKI HUSEYIN TURAN, ESI SEVIM TURAN’I (65) POMPALI TUFEK ILE VURDU. 112 ACIL CAGRI MERKEZI'NI ARAYIP, KENDINI IHBAR EDEN TURAN, AYNI SILAHLA YASAMINA SON VERDI. CIFTIN CENAZELERI, OTOPSI ICIN ADLI TIP KURUMU'NA GONDERILDI. EVIN BALKONUNDAN GORUNTU. FOTOGRAF: ROJDA ALTINTAŞ (DHA )

Rojda ALTINTAŞ - Serdar ALTINTEPE - Serkan KÖYMEN /İSTANBUL,(DHA) 

 
Atölyesi soyulurken telefonuna bildirim geldi
 
Sosyal medyada 'fitre' dolandırıcılığı uyarısı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Atölyesi soyulurken telefonuna bildirim geldi
SULTANGAZİ'de kot pantolon üretimi yaptığı atölyenin güvenlik alarmının ...
Hakim ve savcıların terfilerine ilişkin kararlar Resmi Gazete'de
Çeşitli derecelerdeki görev sürelerini tamamlayan adli yargı hakimi, cumhuriyet ...
Rapor var önlem yok
TBMM Deprem Araştırma Komisyonu, yaklaşık 1000 sayfalık taslak raporunu ...
 
İrem Helvacıoğlu’na dünyaca ünlü Hintli şarkıcıdan teklif
Yürek Çıkmazı dizisinde Zeynep karakterine hayata veren İrem Helvacıoğlu, ...
İçişleri Bakanı Soylu, gençlerle sahurda buluştu
İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Fatih'te AK Parti Gençlik Kolları'nın ...
Hafif ticari araç 60 metreden denize uçtu
ZONGULDAK’ın Kozlu ilçesinde 60 metreden denize düşen hafif ticari aracın ...
 
Kardeşinin öldürdüğü doktor toprağa verildi
ANKARA'da, gece çamaşır makinesini çalıştırarak gürültüye neden olduğu ...
Hız yapıp makas atanlara ceza yağdı
KADIKÖY'de yapılan denetimlerde 190 araca yaklaşık 460 bin TL para cezası kesildi.
Bakan Dönmez: Karadeniz gazını iletim hattına doldurmaya başladık
ENERJİ ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz doğal gazının ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva