Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları 316’ncı günde
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları 316’ncı günde
15 Haziran 2022 Çarşamba - 16:02

Eski eşini vuran sanık: Amacım, yaşadığım acıları Bilal'in de yaşamasıydı

ANTALYA'da ayrıldığı eşi Güllü Akman'ı (25) yaraladığı gerekçesiyle yargılandığı davanın duruşmasına tedavi gördüğü için katılamayan Onur Duygulu (25), hastaneden çıkarak geldiği adliye önünde, kendisini kolundan vuran eski kayınbiraderi Bilal Akman'ı (23) tabancayla yaraladı.

Eski eşini vuran sanık: Amacım, yaşadığım acıları Bilal in de yaşamasıydı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya'da bir özel hastanede tıbbi sekreter olarak çalışan Güllü Akman, internetten tanıştığı Onur Duygulu ile 1,5 aylık arkadaşlığın ardından 17 Ekim 2020 tarihinde evlendi. İddiaya göre Onur Duygulu sürekli alkol almaya ve Güllü Akman'a şiddet uygulamaya başladı. 7 aylık hamileyken de şiddet gören Güllü Akman, 15 Haziran 2021 tarihinde eşi tarafından evden atıldı. Akman, Muratpaşa ilçesinde yaşayan ailesinin yanına sığındı. Onur Duygulu, zaman zaman gelip eve dönmesi için Akman'ı ikna etmeye çalıştı ancak boşanma davası açıldı. Mahkeme, 17 Kasım 2021 tarihinde çiftin boşanmasına karar verdi.

Onur Duygulu, 30 Ocak günü saat 06.00 sıralarında Güllü Akman'ın ailesiyle birlikte yaşadığı eve geldi. Kapıyı açan Güllü Akman'ın önce ellerini tutup ardından pompalı tüfeği başına dayayan Onur Duygulu, genç kadını ve ailesini öldürmekle tehdit etti. Güllü Akman'ın kapıyı kapatmak istemesi üzerine Duygulu, pompalı tüfekle ateş etti. Akman sağ kol ve omuz bölgesinden yaralandı. Sesleri duyarak dışarı çıkan Süleyman Akman, eski damadını ateş ederek yaraladı. Eski kayınbiraderi Bilal Akman ise yanına gittiği Duygulu'yu tüfekle kolundan vurdu.

Olayda ağır yaralanan genç kadın, götürüldüğü hastanede koldan uzanan sinirlerin koptuğunun belirlenmesi üzerine 5 ameliyat geçirdi. Ağır yaralanan Onur Duygulu ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

TEKERLEKLİ SANDALYEYLE GELDİĞİ ADLİYE ÖNÜNDE ATEŞ ETTİ

Onur Duygulu, 5 Nisan tarihinde 6'ncı Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, hastanede tedavi gördüğü için katılamadı. Onur Duygulu'nun annesi A.D. (58), duruşmada oğlu ve eski gelininin evliliğindeki fotoğrafları mahkeme heyetine sunmak istedi. Onur Duygulu, arkadaşı Ramazan Aydın'ın yardımıyla Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nden çıkıp, tekerlekli sandalyeyle Antalya Adliyesi yakınında bulunan kafeye geldi. A.D., tanıklık yapamayacağının söylenmesi üzerine duruşmadan çıkarak kahvaltı için bir kafeye gitti. Bu sırada A.D. ile oğlu Onur Duygulu telefon görüşmesi yaptı. Tekerlekli sandalye ile adliyenin çıkış kapısına yönelen Onur Duygulu, üzerinde bulunan tabancayı çıkararak, duruşmadan çıkan Süleyman Akman, Güllü Akman ve kardeşleri Bilal Akman ile Kübra Akman'a ateş etmeye başladı. Saldırıda Bilal Akman bacağından vuruldu. Adliyede görevli polis ekipleri, tekerlekli sandalyedeki Onur Duygulu ile kendisine tabancayı verdiği iddia edilen arkadaşı Ramazan Aydın'ı gözaltına aldı. Kanlar içinde kalan Bilal Akman, 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesinin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

İDDİANAME HAZIRLANDI

Olayla ilgili hazırlanan iddianamede, Onur Duygulu'nun Bilal Akman ve Süleyman Akman'ı 'tasarlayarak öldürmeye teşebbüs' ve 'ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından cezalandırılması talep edildi. Tutuklu sanık Ramazan Aydın'ın 'tasarlayarak öldürmeye teşebbüs', 'ruhsatsız silah satın alma ve bulundurma', A.D.'nin de 'tasarlayarak öldürmeye teşebbüs suçuna yardım etme' suçundan cezalandırılması istendi.

Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu sanıklar Onur Duygulu, Ramazan Aydın ile tutuksuz sanık A.D. ve taraf avukatları katıldı. Tekerlekli sandalyeyle salona gelen Onur Duygulu savunmasında, yeni doğan kızının kendisine gösterilmemesi nedeniyle birden fazla kere şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Boşandıktan sonraki süreçte eşinin yine çocuğunu göstermediğini savunan Onur Duygulu, kendisiyle görüşmek için evlerine çağıran eski kayınbiraderi Bilal Akman ile aralarında bıçaklı kavga çıktığını, her ikisinin de yaralandığını belirtti. Kendisinin çağrılması üzerine çocuğunu görmek için eski kayınpederinin evinin önüne gittiğinde eline tüfek tutuşturulduğunu ve kamera kaydına alındığını savunan sanık, Süleyman Akman'ın üst kattan kendisine ateş etmesiyle yaralandığını, bu sırada elindeki tüfeğin ateş aldığını iddia etti. Duygulu, bu sırada eski kayınbiraderi Bilal Akman'ın da yanına gelip kolundan tüfekle vurduğunu söyledi.

'BEN ONUN ERKEKLİĞİNİ BİTİRDİM' İDDİASI

Hastanede tedavi olurken gazetelerde kendisinin 'koca müsveddesi' olduğu ve çocuğuna bakmadığı yönünde haberler yayımlandığını öne süren Duygulu, Süleyman Akman'ın da yaşadığı mahalleye giderek "Ben onun erkekliğini bitirdim, bu bir namus meselesi" dediğini ileri sürdü. Duygulu, olay günü yattığı odadaki tuvalet klozetinin yanında bulduğu tabancayı yanına alarak, refakatçisi sanık Ramazan Aydın'la hastaneden tekerlekli sandalyeyle çıkıp, adliye önüne geldiklerini belirtti.

'AMACIM ÖLDÜRMEK DEĞİLDİ'

Amacının öldürmek olmadığını söyleyen Duygulu, "Öldürmek olsaydı, yakın mesafeden ikisini de öldürürdüm. Amacım, yaşadığım acıları Bilal'in de yaşamasıydı. Çünkü Bilal'in tüfekle kolumdan vurmasını unutmuyordum" dedi. Tutuklu sanık Ramazan Aydın ise Onur Duygulu'nun çocuğunu görmek istemesi üzerine doktorlarından izin alarak Antalya Adliyesi'ne getirdiğini belirterek, olay sırasında sanıkta silah olduğunu bilmediğini, silahı da kendisinin temin etmediğini iddia etti.

Duruşma, ifadelerin alınmasının ardından ertelendi.

ANTALYA'DA AYRILDIGI ESI GULLU AKMAN'I (25) YARALADIGI GEREKCESIYLE YARGILANDIGI DAVANIN DURUSMASINA HASTANEDE TEDAVI GORDUGU ICIN KATILAMAYAN ONUR DUYGULU (25), HASTANEDEN CIKARAK GELDIGI ADLIYE ONUNDE KENDISINI AGIR YARALAYAN KAYINBIRADERI BILAL AKMAN'I (23) TEKERLEKLI SANDALYESINDEN CIKARDIGI TABANCAYLA YARALAMISTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA AYRILDIGI ESI GULLU AKMAN'I (25) YARALADIGI GEREKCESIYLE YARGILANDIGI DAVANIN DURUSMASINA HASTANEDE TEDAVI GORDUGU ICIN KATILAMAYAN ONUR DUYGULU (25), HASTANEDEN CIKARAK GELDIGI ADLIYE ONUNDE KENDISINI AGIR YARALAYAN KAYINBIRADERI BILAL AKMAN'I (23) TEKERLEKLI SANDALYESINDEN CIKARDIGI TABANCAYLA YARALAMISTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA AYRILDIGI ESI GULLU AKMAN'I (FOTODAKI) YARALADIGI GEREKCESIYLE YARGILANDIGI ANTALYA 5'INCI AGIR CEZA MAHKEMESI'NDE GORULEN DURUSMAYA, TUTUKLU SANIKLAR ONUR DUYGULU, RAMAZAN AYDIN ILE TUTUKSUZ SANIK A.D. VE TARAF AVUKATLARI KATILIRKEN, MAGDUR VE MAGDUR YAKINLARI KATILMADI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA AYRILDIGI ESI GULLU AKMAN'I (FOTODAKI) YARALADIGI GEREKCESIYLE YARGILANDIGI ANTALYA 5'INCI AGIR CEZA MAHKEMESI'NDE GORULEN DURUSMAYA, TUTUKLU SANIKLAR ONUR DUYGULU, RAMAZAN AYDIN ILE TUTUKSUZ SANIK A.D. VE TARAF AVUKATLARI KATILIRKEN, MAGDUR VE MAGDUR YAKINLARI KATILMADI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA AYRILDIGI ESI GULLU AKMAN'I (ONUR DUYGULU ILE) YARALADIGI GEREKCESIYLE YARGILANDIGI ANTALYA 5'INCI AGIR CEZA MAHKEMESI'NDE GORULEN DURUSMAYA, TUTUKLU SANIKLAR ONUR DUYGULU, RAMAZAN AYDIN ILE TUTUKSUZ SANIK A.D. VE TARAF AVUKATLARI KATILIRKEN, MAGDUR VE MAGDUR YAKINLARI KATILMADI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)

 
Van'da kilolarca inci kefali ele geçirildi
 
En İyi Ağva Balayı Otelleri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Esen, öğrencilere sözünü tuttu
GEÇTİĞİMİZ günlerde Hurma Yarbay Pınar İlkokulu'nu ziyaret eden Konyaaltı ...
11 katlı binada yangın paniği
ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde 11 katlı apartmanın 2'nci katındaki dairede ...
Çölyak hastalarına glütensiz gıda desteği
MURATPAŞA Belediyesi'nin çölyak hastaları için oluşturduğu gıda destek ...
 
Ressamlar sanat çalıştayında bir araya geldi
ANTALYA'nın Kaş ilçesindeki Çukurbağ Yarımadası'ndaki otelde 1 hafta süren ...
Genç Caz Grubu izleyenleri büyüledi
AKRA Caz Festivali'nin, genç müzisyenleri ve toplulukları desteklemek ...
'Ücretsiz bakım' yalanıyla camilerden 18 klima çaldı
ANTALYA'nın Döşemealtı İlçe Müftülüğü'nü arayıp kendini hayırsever iş ...
 
Antalya'da jandarmadan coşkulu kutlama
JANDARMA Teşkilatı'nın kuruluşunun 183'üncü yılı nedeniyle Antalya İl ...
Hayriye'yi öldüren eski eşine ağırlaştırılmış müebbet
ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde eski eşi Hayriye Alkutay'ı (30) tabancayla ...
2 Rus sanatçı, zarar verilen matruşka bebekleri onarıyor
ANTALYA'nın Konyaaltı ilçesinde, 8 yıl önce açılan Dostluk Parkı'ndaki ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva