Cannes jürisinde Türk isim
Cannes jürisinde Türk isim
Eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti
Eşini av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti
Ege Denizi açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem
Ege Denizi açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem
AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
19 Temmuz 2022 Salı - 11:46

Eski kayınbiraderini vuran sanık: İsteseydim öldürürdüm

ANTALYA'da ayrıldığı eşi Güllü Akman'ın (25) kardeşi Bilal Akman'ı (23), Antalya Adliyesi önüne tekerlekli sandalyeyle gelip silahla vuran Onur Duygulu (25), ikinci kez hakim karşısına çıktı.

Eski kayınbiraderini vuran sanık: İsteseydim öldürürdüm
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya'da bir özel hastanede tıbbi sekreter olarak çalışan Güllü Akman, internetten tanıştığı Onur Duygulu ile 1,5 aylık arkadaşlığın ardından 17 Ekim 2020'de evlendi. İddiaya göre, Onur Duygulu sürekli alkol almaya ve Güllü Akman'a şiddet uygulamaya başladı. 7 aylık hamileyken de şiddet gören Güllü Akman, 15 Haziran 2021 tarihinde eşi tarafından evden atıldı. Akman, Muratpaşa ilçesinde yaşayan ailesinin yanına sığındı. Onur Duygulu, zaman zaman gelip eve dönmesi için Akman'ı ikna etmeye çalıştı ancak boşanma davası açıldı. Mahkeme, 17 Kasım 2021 tarihinde çiftin boşanmasına karar verdi.

HER İKİSİ DE SİLAHLA YARALANDI

Onur Duygulu, 30 Ocak saat 06.00 sıralarında Güllü Akman'ın ailesiyle birlikte yaşadığı eve geldi. Kapıyı açan Güllü Akman'ın önce ellerini tutup ardından pompalı tüfeği başına dayayan Onur Duygulu, kadını ve ailesini öldürmekle tehdit etti. Güllü Akman'ın kapıyı kapatmak istemesi üzerine Duygulu, pompalı tüfekle ateş etti. Akman sağ kol ve omuz bölgesinden yaralandı. Sesleri duyarak dışarı çıkan Süleyman Akman, eski damadını ateş ederek yaraladı. Eski kayınbiraderi Bilal Akman ise yanına gittiği Duygulu'yu tüfekle kolundan vurdu. Olayda ağır yaralanan kadın, götürüldüğü hastanede koldan uzanan sinirlerin koptuğunun belirlenmesi üzerine 5 ameliyat geçirdi. Ağır yaralanan Onur Duygulu ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

TEKERLEKLİ SANDALYEYLE GELDİĞİ ADLİYE ÖNÜNDE ATEŞ ETTİ

Onur Duygulu, 5 Nisan'da 6'ncı Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, hastanede tedavi gördüğü için katılamadı. Onur Duygulu'nun annesi A.D. (58), duruşmada oğlu ve eski gelininin evliliğindeki fotoğrafları mahkeme heyetine sunmak istedi. Onur Duygulu, arkadaşı Ramazan Aydın'ın yardımıyla Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nden çıkıp, tekerlekli sandalyeyle Antalya Adliyesi yakınında bulunan kafeye geldi. A.D., tanıklık yapamayacağının söylenmesi üzerine duruşmadan çıkarak kahvaltı için bir kafeye gitti. Bu sırada A.D. ile oğlu Onur Duygulu telefon görüşmesi yaptı. Tekerlekli sandalye ile adliyenin çıkış kapısına yönelen Onur Duygulu, üzerinde bulunan tabancayı çıkararak, duruşmadan çıkan Süleyman Akman, Güllü Akman ve kardeşleri Bilal Akman ile Kübra Akman'a ateş etmeye başladı. Saldırıda Bilal Akman bacağından vuruldu. Adliyede görevli polis ekipleri, tekerlekli sandalyedeki Onur Duygulu ile kendisine tabancayı verdiği iddia edilen arkadaşı Ramazan Aydın'ı gözaltına aldı. Kanlar içinde kalan Bilal Akman, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

İDDİANAME HAZIRLANDI

Olayla ilgili hazırlanan iddianamede, Onur Duygulu'nun Bilal Akman ve Süleyman Akman'ı 'tasarlayarak öldürmeye teşebbüs' ve 'ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından cezalandırılması talep edildi. Tutuklu sanık Ramazan Aydın'ın 'tasarlayarak öldürmeye teşebbüs', 'ruhsatsız silah satın alma ve bulundurma', A.D.'nin de 'tasarlayarak öldürmeye teşebbüs suçuna yardım etme' suçundan cezalandırılması istendi.

İKİNCİ KEZ HAKİM KARŞISINA ÇIKTILAR

Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu sanıklar Onur Duygulu, Ramazan Aydın ile tutuksuz sanık A.D., şikayetçiler, taraf avukatları ve tanıklar katıldı. Duruşmada, "Hangi elinle ateş ettin" sorusu üzerine sanık Onur Duygulu, “Ben Yörük çocuğuyum, hem sağ hem sol elimle ateş edebiliyorum. O gün sol elimle ateş ettim. Amacım öldürmek değildi. Öldürmek isteseydim öldürürdüm. Pişmanım. Babasının açtığı ateşle yaralanmıştım, şimdi ekmeğimi bile yiyemiyorum" dedi.

Sanık A.D. ise üzerine atılı suçları kabul etmediğini belirtti. Sanık Ramazan Aydın, “Arkadaşım benden rica ettiği için yardım ettim. Böyle bir şey yapacağını bilmiyordum" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, Onur Duygulu ve Ramazan Aydın'ın tutukluluk halinin devamına, sanık A.D.'nin tutuksuz yargılanmasının devamına karar vererek, duruşmayı 20 Eylül'e erteledi.

ANTALYA'DA AYRILDIGI ESI GULLU AKMAN'IN (25) KARDESI BILAL AKMAN'I (23), ANTALYA ADLIYESI ONUNE TEKERLEKLI SANDALYEYLE GELIP SILAHLA VURAN ONUR DUYGULU (25), IKINCI KEZ HAKIM KARSISINA CIKTI. (FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA AYRILDIGI ESI GULLU AKMAN'IN (25) KARDESI BILAL AKMAN'I (23), ANTALYA ADLIYESI ONUNE TEKERLEKLI SANDALYEYLE GELIP SILAHLA VURAN ONUR DUYGULU (25), IKINCI KEZ HAKIM KARSISINA CIKTI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA AYRILDIGI ESI GULLU AKMAN'IN (25) KARDESI BILAL AKMAN'I (23), ANTALYA ADLIYESI ONUNE TEKERLEKLI SANDALYEYLE GELIP SILAHLA VURAN ONUR DUYGULU (GULLU AKMAN ILE), IKINCI KEZ HAKIM KARSISINA CIKTI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA AYRILDIGI ESI GULLU AKMAN'IN (FOTODAKI) KARDESI BILAL AKMAN'I (23), ANTALYA ADLIYESI ONUNE TEKERLEKLI SANDALYEYLE GELIP SILAHLA VURAN ONUR DUYGULU (25), IKINCI KEZ HAKIM KARSISINA CIKTI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA AYRILDIGI ESI GULLU AKMAN'IN (FOTODAKI) KARDESI BILAL AKMAN'I (23), ANTALYA ADLIYESI ONUNE TEKERLEKLI SANDALYEYLE GELIP SILAHLA VURAN ONUR DUYGULU (25), IKINCI KEZ HAKIM KARSISINA CIKTI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Aslı DURAN/ANTALYA, (DHA)

 
Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Kaş'ta
 
İspanya ve Fransa’daki orman yangınları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi Kaş'ta
TC KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan ...
Sabır bile öldü
ANTALYA'nın Demre ilçesinde 'sabır ağacı' olarak bilinen ve geçen yıllarda ...
Cumhurbaşkanı duyurdu: Antalya Havalimanı kendi rekorunu kırdı
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Havalimanı'na 16 Temmuz'da ...
 
Antalya'da korkulan oldu!
ANTALYA'nın Serik ilçesinde makilik alanda başlayıp 2 seraya sıçrayan yangın söndürüldü.
Vinç ve tarım aletleri yangında zarar gördü
ANTALYA'nın Serik ilçesinde sazlık alanda başlayan yangında vinç ve tarım aletleri yandı.
Kaş'ta hortum seraya zarar verdi
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde oluşan hortum bir seraya zarar vererek, gözden kayboldu.
 
Adana'da DEAŞ operasyonu: 5 gözaltı
ADANA'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen şafak operasyonunda yabancı ...
Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal'a veda
HAKİMLER ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle Konya Cumhuriyet Başsavcılığı ...
Caminin tuvalet kapılarını omzuna alıp götürdü
ANTALYA'nın Muratpaşa ilçesinde bir caminin tuvalet kapıları çalındı, ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva