12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
5 Nisan 2021 Pazartesi - 09:09

Farklı Minecraft APK Modlarını Keşfetmeye Hazır Mısınız?

Minecraft yununda hayatta kalma (survival), yaratıcı (creative), zorlayıcı (hardcore), seyirci (spectator) ve macera (adventure) olmak üzere beş farklı oyun modu bulunuyor. Hayatta kalma modunda oyuncular çalışma masasında bir şeyler üreterek kendilerini geliştirebiliyorlar.

Farklı Minecraft APK Modlarını Keşfetmeye Hazır Mısınız?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Silahlar aracılığı ile kendilerini koruyabiliyorlar. Birçok ulaşım malzemesinden yararlanabiliyor ve yürüyerek haritada keşifler yapabiliyorlar. Köylüler ile ticaret yapabiliyor aynı zamanda ölümcül biyomlar ve vadilerle istedikleri gibi savaşabiliyorlar. Stronghold’u bulup End’e gidebiliyor ve oyunu eğlenceli bir şekilde sona erdirebiliyorlar. Bunun dışında iksircilik ve kızıltaşcılık gibi farklı alanlarda çalışmalar da yapabiliyorlar. 

Zorlu modda, survival modun hayatta kalma kuralları geçerli oluyor. Ancak bu modda farklı olarak, oyuncu herhangi bir nedenden dolayı öldüğünde yeniden doğamıyor. Ve yalnızca haritayı izlemeye devam etme hakkı bulunuyor. Eğer oyunu yerel ağda açıp konsol hileleri serbest bırakılırsa, “/gamemode survival komutu ile yeniden doğabiliyor. Zorlu modda dünya oluşturulurken hile açılması söz konusu olamıyor. Bonus sandık gibi eşyalar alınamamakla birlikte oyunda özelleştirme yapılabiliyor. 

Yaratıcı modda, Minecraft oyunundaki tüm malzemeler kullanılabiliyor. Oyuncular komut bloğu, bariyer, bozuk bloğu gibi şeylerle sadece kod alabiliyorlar. Tecrübe seviyesi olmadan oyuncular can ya da açlık gibi sınırların tasarımlarını kendileri yapabiliyorlar. Yaratıcı modda aynı zamanda oyuncular havada uçabiliyorlar. Her tür bloğu ve katman kayasını hızlı bir şekilde kırabiliyorlar. /gamemode creative komutu sayesinde canavarlara karşı görünmez de olabiliyorlar. 

Macera modunda oynayacak olan kullanıcılar internet ortamında birçok macera haritası örneği bulabiliyorlar. Bu modda da hayatta kalma modunda olduğu gibi can ve açlık barları kullanılabiliyor. Macera modu otomatik olarak başlamadığından bu moda geçmek için /gamemode Adventure komutunun kullanılması gerekiyor. Minecraft macera modunda oyuncular hiçbir şey kıramıyorlar. 

Minecrafta seyirci modu 1.8 güncellenmesi ile eklenmiş olup oyuncular bu modda Minecraft dünyası ile etkileşimde bulunamıyorlar. Yalnızca sürekli uçarak olayları izleyebiliyorlar. Yaratıkların ya da diğer oyuncuların üstlerine tıklayarak, onların Minecraft dünyasını nasıl gördüklerine bakabiliyorlar. 

Açlık sistemi Minecraft’ın beta sürümünde eklenmiş bir sistem olarak biliniyor. Açlık barı oyun içerisinde but resmi ile gösteriliyor. Barışçıl mod dışında açlık barı, zorluk modunda zamanla boşalmaya başlıyor. Tamamen boşaldığında oyuncular canavarlardan hasar almaya başlıyor. Açlık barı düşmeye başladığında oyuncular hızlı bir şekilde yemek yiyerek barı doldurabiliyorlar. Açlık barının yavaş ya da hızlı dolmasında yiyeceğin kalitesi etkili oluyor. 

Tablet Adam İle Oyun Oynamak Çok Daha Keyifli

Piyasaya ilk sürümü çıktığı günden bu yana Minecraft oyunu kitlesini hızlı bir şekilde artırmaya devam ediyor. Minecraft’ın ilk sürümü PC uyumlu olmakla birlikte mobil cihazların hayatımızda daha çok yer almasıyla birlikte mobil sürümün kullanıcılara sunulması ihtiyacı oluşmuştu. Minecraft Pocket Edition ücretli bir oyun olduğundan pek çok kullanıcı Tablet Adam üzerinden  Minecraft APK indirerek oyuna ücretsiz bir şekilde sahip olmayı tercih ediyor.

Oyun indir  kategorisindeki Minecraft APK son sürüm 2021 İNDİR butonu aracılığı ile hızlı ve güvenilir bir indirme işleminin tamamlanmasının ardından mobil cihazlarında Minecraft’ın sınırsız dünyasını keşfetmenin tadını çıkarabiliyorlar. Bazı oyuncular Minecraft’ı ücretsiz oynamak için internet ortamındaki güvenilirliğinden emin olmadıkları sitelerden de Minecraft APK sürümünü indirebiliyorlar. Ancak bu mobil cihazlar açısından zararlı durumların ortaya çıkmasına neden olabiliyor. Bu nedenle oyun zevkinin yanı sıra güvenliğe de önem veren pek çok oyuncu güvenilirliği ile ön plana çıkan Tablet Adam web sitesi üzerinden Minecraft ve diğer oyunlarını indirmeyi tercih ediyorlar. 

Minecraft’ın ücretsiz bir şekilde oynanabilmesi için Android cihazların Ayarlar menüsünden “Bilinmeyen Kaynaklara İzin Ver” seçeceğinin aktive edilmesi gerekiyor. Ardından oyunun APK dosyası açılıyor. Bu işlemlerin ardından APK sürümü otomatik olarak kuruluyor ve mobil cihazın ana sayfasında ulaşılabilir hale geliyor. 

Minecraft’ta İster Tek Başınıza İster Arkadaşlarınızla Birlikte Mücadele Edebilirsiniz

Minecraft Pocket Edition’ın satın alınan sürümünde online oynama özelliği bulunuyor. Bu sürümde oyuncular oyna butonuna bastıktan sonra sunucu listesinden girecekleri sunucuları seçebiliyorlar. Ancak ücretsiz olarak bu oyunu oynayan kullanıcıların online oynayabilmek için bazı işlemler yapmaları gerekiyor. Tablet Adam aracılığı ile Minecraft Pocket Edition son sürümünü indiren oyuncuların mobil cihazlarına kurulum yapması gerekiyor. Ardından yine Android mobil cihazlarına BlockLauncher adlı uygulamayı indiriyorlar. Uygulama kullanıcılardan Microsoft hesabı bilgisi istiyor. Eğer kullanıcının daha önceden kullandığı bir Microsoft mail hesabı var ise onunla giriş yapabiliyor. Eğer önceden kullandığı bir Microsoft mail hesabı yoksa yeni bir hesap açması gerekiyor. Hesabın açılışını tamamlayan ve BlockLauncher uygulamasına giren kullanıcılar oyna butonuna basarak Minecraft Pocket Edition’ı online olarak oynamaya başlayabiliyorlar. 

Minecraft Pocket Edition’ın orijinal sürümü çok sık güncelleme alıyor. Ancak oyunu ücretsiz olarak oynamayı tercih eden kullanıcılar bu güncellemelerden otomatik olarak yararlanamıyorlar. Bu nedenle Tablet Adam web sitesinden her zaman ulaşılabilen en güncel sürümleri indirmeleri ve kurmaları dikkat edilmesi gereken bir konu haline geliyor.

 
Liva Nur, para dolu cüzdanı polise teslim etti
 
2 katlı mobilya mağazası yandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Liva Nur, para dolu cüzdanı polise teslim etti
ANKARA'da 11 yaşındaki Liva Nur Korkmaz, yolda bulduğu cüzdanı İlçe Emniyet ...
'Dur' ihtarına uymayarak polis aracına çarpıp kaçtı
KAYSERİ'de, sokağa çıkma kısıtlamasında 'dur' ihtarına uymayıp, polis ...
Bildiri imzalayan amirallere gözaltılar başladı
Montrö Boğazlar Sözleşmesi'ne ilişkin ortak açıklama yapan 103 emekli ...
 
Tartıştığı kocasını öldürdü
MUĞLA'nın Dalaman ilçesinde, Melisa K. (25), tartıştığı eşi Burkan K.'yı (28) ...
Bekir Coşkun'un hayali Cunda'da gerçekleşiyor
Bekir Coşkun'un adı, kitapları ve meslek yaşamında kullandığı eşyaları, ...
Buket’in ölümüyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyede
KONYA'da ilçesinde,yol kenarındaki boş arazide başından vurulmuş cansız ...
 
Özge Özpirinçci'nin doğum günü partisine polis baskını
OYUNCU Özge Özpirinçci'nin Sarıyer, Yenköy'deki evinde düzenlediği doğum ...
Çam fıstığı coğrafi işaret aldı
AYDIN'ın Koçarlı ilçesinde üretilen çam fıstığı, coğrafi işaretle tescillendi.
Kaçak kazıda 1500 yıllık mozaik bulundu
İZMİR'in Aliağa ilçesinde 2 şüpheli tarafından kaçak kazı yapılan bölgede ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva