12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
12. Akdeniz Tıp Öğrenci Günleri düzenlendi
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Rusya, Odessa’yı vurdu: 14 yaralı
Antalya'da 1 Mayıs...
Antalya'da 1 Mayıs...
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
Sıcaklık artınca, Konyaaltı Sahili doldu
17 Şubat 2016 Çarşamba - 10:43

Fuat Avni Mevlüt Çavuşoğlu'nu yazdı

Twitter fenomeni Fuat Avni, son attığı bir tweet'te AKP Antalya Milletvekili ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu hakkında da iddialarda bulundu. İşte o yazılar:

Fuat Avni Mevlüt Çavuşoğlu nu yazdı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Fuat Avni, Hakan Fidan ve Feridun Sinirlioğlu’nun artık Başbakan Davutoğlu’nun tarafında olduğunu öne sürdü ve Erdoğan’ın bu durum karşısında son derece kızgın olduğunu iddia etti. Başkanlık sisteminin ana gündem maddesi olduğunu belirten Fuat Avni, 30 Haziran’da seçim startının verileceğini iddia etti.

Parti içi muhalefetin ve parti içinde herkesin birbirinin kuyusunu kazdığını iddia eden Fuat Avni, Erdoğan’ın artık güvendiği kimsesinin kalmadığını da öne sürdü. Fuat Avni ayrıca, bahar aylarının bir fırsat olduğunu, Erdoğan ve avanelerinin, PKK’nın iç savaş başlatması için her şeyi deneme kararı aldıklarını iddia etti.
İşte Fuat Avni’nin attığı o tweetler:

“HASTALIKLARINA ÇARE BULMAK İÇİN GEZMEDİĞİ ÜLKE KALMADI”

F…..’in hastalıkları had safhada. Kullandığı bitkisellerden ötürü yüzü simsiyah kesiliyor. Makyajsız olduğunda yakından görenler ürküyor. Hastalıklarına çare bulmak için gezmediği ülke kalmadı. Ama nafile. Ölümden çok korkuyor. Birçok gece uyuyamıyor. Duygularını kontrol etmekte zorlanan F…..’in nerede kızacağını, nerede üzüleceğini, nerede sinir krizi geçireceğini kestiremiyoruz. Hastalıklar, Davutoğlu’nun kontrolden çıkması, içerde ve dışarda durumların sarpa sarması karşısında hem çaresiz hem de öfkeli. F…..’i ayakta tutan şey hırsı. En büyük hırsı, herkesin kendisini sevmesini ve takdir etmesini beklemesi. Bunun için mutlak gücü istiyor. Etrafında fazla kimse yokken ölümden korktuğunu sayıklarken, milletin karşısında ölmeyecekmiş gibi davranıyor.

“PARTİ İÇİ MUHALEFET DELİRTMİŞ DURUMDA”

Kalabalıklara hitap ederken kendine geldiğini söyleyen F…..’in en büyük korkusu yalnızlık. Parti içi muhalefet onu delirtmiş durumda. Çok güvendiği Fidan ve Sinirlioğlu’nu Davutoğlu’na kaptırmış durumda. ‘Bunlar biraraya gelmemeli’ diye sürekli avanelerini uyarıyor. Parti içi muhalefeti de Davutoğlu’na bağladığından, Davutoğlu’ndan nefret ediyor. Davutoğlu’nun alkışlanmasına tahammül edemiyor.

KİRLİ İŞLERİNİ FİDAN’A YAPTIRIYOR

Avaneler ‘David, Sinirlioğlu’yla arkanızdan iş çeviriyorlar’ deyince, İsrail’le ilişkileri onlar değil biz iyi tutalım diye akıl verdi. Fidan’ı kaybetmemek için kirli işlerini ona yaptırmaya devam etse de Fidan, ondan ziyade Davutoğlu’na yakın durmaya başladı. Fidan’ın Davutoğlu’yla sürekli görüşmesi, Sinirlioğlu’nun gizli belgeleri bazı farklı odaklarla paylaşması, F…..’i düşündürüyor.
Etrafındaki herkesten şüphe duyan F….. pek de haksız değil. Varank, Fidan, Sinirlioğlu, Kasırga gizli bilgileri arşivliyorlar. Davutoğlu’nun Sinirlioğlu’yla sıcak teması, F…..’in şüphelerini arttırıyor. ‘Bu dış güçlerin adamı olmuş. Gerçekten David’leşmiş’ diyor.

“DAVUTOĞLU BABACAN’I DIŞİŞLERİ BAKANI YAPMAK İSTİYORDU”

Davutoğlu’nun Babacan’la birlikte yurt dışına çıkmasını F…..’in avaneleri, F…..’e yapılmış ihanet olarak değerlendirdi. Davutoğlu, Babacan’ı dış işleri bakanı yapmak istiyordu, söz vermişti ama F….. mutlak biatçı Çavuşoğlu’nu bakanlığa atadı.
Davutoğlu ve Sinirlioğlu hiç bir konuda Çavuşoğlu’nu dikkate almıyor. Çavuşoğlu her fırsatta bu ikiliyi F…..’e şikayet ediyor. F…..’in yeniden gözüne girmek için çırpınan Sinirlioğlu da boş durmuyor. Avanelere, Çavuşoğlu ile ilgili bilgiler sızdırıyor. Sinirlioğlu, ‘Çavuşoğlu golf hastası, yurt dışına golf oynamaya gidiyor, görüşmeleri formalite’ diye avanelere rapor etti. Herkesin birbirini gammazladığını duydukça köpüren F….. ‘Ben hiç birine güvenmiyorum’ diye bağırıp duruyor.

Kimseye güvenmeyen F…..’in tek amacı başkanlık. Başkanlığa geçişin zemininin hazırlanmasını istedi. Başkanlık için çalışmaları tamamlayan avaneler, ‘Başkanlığın yolu yeni bir seçimden geçiyor’ dediler. Bahar aylarını fırsat gören F….. ve avaneleri, PKK’nın iç savaş başlatması için her şeyi deneme kararı aldılar. Efkan ve Kasırga, eski derin yapılarla iş birliği içerisinde, örgüt içindeki kendi adamlarıyla da görüşmeleri sürdürüyorlar.

SURİYE’DE GÖSTERMELİK BİR SAVAŞ İSTİYOR

F….., iç savaşın ve Suriye’de göstermelik bir savaşın herkesi kendi etrafında kenetleyeceğine inanıyor. Avanelerin ‘Efendim Suriye ile savaş çığırından çıkabilir’ demesi F…..’i delirtti. ‘O zaman her yeri fethederiz’ dedi.

SAVAŞ ZAMANI ELEŞTİRİ YAPANLAR HAİN İLAN EDİLECEK

Suriye’de PYD’yi vurma ve Rusya ile kapışma, içerde PKK ile mücadele gücüne güç katacak. Başkanlık algısı bunun üzerine kurulacak. Önümüzdeki aylarda kargaşayı zirveye tırmandırıp, kargaşayı bastıran adam olarak seçim startı verilecek. Savaş düzeninde F…..’i eleştiren hain ilan edilecek, böylece parti içi muhalefetin bastırılacağı hesaplanıyor. F….. ve avanelerinin planı tutarsa Haziran’da Brüksel’de seçim propagandasının ilki yapılacak. F….., başkan olup ölünceye kadar iktidarda kalmak için ülkeyi kan gölüne çevirmeyi kafaya koymuş. (Gerçekgündem)
 

 
50 metreden düştü, yaralı kurtuldu
 
Bir askerimiz şehit oldu
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bendeniz 17 Şubat 2016 Çarşamba 18:40

Sn.Erdoğan dışişlerini kendisine bağlı kılmak için cumhuriyetin hariciye personellerini(Büyükelçi,Konsolos vb.)monşerler diyerek aşağılamış,hariciyeden gelen ilk bakan sn.Y.Yakışı AKP den,Sn.A.Gül'ü de çevresinden uzaklaştırmıştır.Sn.M.Çavuşoğlu ancak çavuş yetkisi kadar çalışabilmiştir.

Yorumu oyla      6      3  
denizz 17 Şubat 2016 Çarşamba 10:59

Bu Dışişleri Bakanı şaka gibi,zaten uluslararasında ciddiye alanda yok.

Yorumu oyla      10      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DSP'den erken seçim çağrısı
Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, "Herkes aklını ...
Gürsel Tekin: Bana operasyon yapıldı
Tekin, partiye yönelik bütün olumsuzlukların faturasının kendisine yazıldığını belirtti.
CHP'de seçimi o kazandı
CHP Kadın Kolları 12. Olağan Kurultayı'nda CHP'li kadınlar seçimini yaptı.
 
CHP'liler parkın tabelasını değiştirdi
ANTALYA'da Ak Parti ile MHP'li meclis üyelerinin oy birliği ile eski İl ...
Akaydın'dan Türel'e: Karizma sapkını, narsisist
Milletvekili Mustafa Akaydın, İl Başkanı Semih Esen ve İl Gençlik Kolları ...
Ahmet Hakan'ı niye aradı?
CHP Lideri Kılıçdaroğlu Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan'ı aradı ve bir yazısı ile ilgili açıklama yaptı.
 
CHP'li eski vekil Yıldıray Sapan ile ilgili gelişme
ANTALYA'da CHP eski Milletvekili Yıldıray Sapan, sosyal paylaşım siteleri ...
Eren Kurt CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı oldu
CHP Gençlik Kolları'nın 14. Olağan Genel Kurultayı'nda Gençlik Kolları ...
Nazlı Aka'nın kastettiği vekil kim çıktı?
Disipline sevkedilen Nazlıaka'nın kastettiği isim CHP Ankara Milletvekili ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva