'Sera Okul'a renkli açılış
'Sera Okul'a renkli açılış
Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
Başkan Kotan’dan güreşçilere moral ziyareti
Antalyalı 130 köylünün kömür ocağı mücadelesi
Antalyalı 130 köylünün kömür ocağı mücadelesi
Dayakçı işadamına hapis talebi
Dayakçı işadamına hapis talebi
11 Mart 2023 Cumartesi - 12:52

Gıdı Estetiği

Gıdı olarak ifade edilen çene ile boğaz aralığında bulunan yağ tabakasından oluşan sarkmalar artık estetik ile yok ediliyor. Liposuction ile yok edilen yağ alınıyor.

Gıdı Estetiği
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Herhangi bir anestezi uygulamasına gerek kalmadan yapılan bu operasyon yaklaşık 45 dakika kadar sürüyor. Cerrahi operasyon olarak da bilinen gıdı estetiği ile kişi oldukça genç görünüyor.

Gıdı Estetiği Hangi Yaşlarda Uygulanır?

Her estetik operasyonda olduğu gibi gıdı estetiği yaptırmak isteyen bireyler, cinsiyet fark etmeksizin 18 yaşından sonra uygulanabiliyor. Bu estetik operasyon ile kişi nerdeyse birkaç yaş daha genç ve güzel gözüküyor. Çok beğenilen bu operasyon artık ülkemizde de profesyonel olarak yapılıyor.

Gıdı Estetiği Nedir?

Dekolte ile çene altında bulunan yağ gıdı olarak iade edildiği gibi bu yağdan kurtulmak estetik ile oldukça kolay olarak ifade ediliyor. Aşırı kilo almaktan kaynaklandığı gibi bazen de bireyin yaşı ilerledikçe bu kez gıdıya sahip olabilir. Birçok kişinin şikâyetçi olduğu bu görüntü bölgedeki yağın alınması ile derinin düzenlenmesi sonucu estetik operasyon son bulmuş oluyor.

Gıdı Estetiği İyileşme Süreci

Yağ aldırma operasyonları ve dolgu operasyonları genel olarak aynı gün taburcu edilirken özellikle iyileşme süreci kişinin vücut yapısına bağlı olsa da gıdı estetiği iyileşme süreci ortalama en fazla bir haftada gerçekleşiyor.

Gıdı Eritme Kaç Seans Uygulanmalıdır?

Özellikle gıdı eritme işleminde seans uygulaması birkaç seans olarak yapılıyor. Kişiye bağlı olarak değişirken aynı zamanda da ortalama 3 ya da 6 seans kadar sürüyor. 15 günde bir bu seans yapılıyor. Yapılacak olan estetik işlemi yağ tabakasının yok edilmesi ile son buluyor.

Gıdı Estetiği Fiyatları

Her klinikte ve şehirde değişen gıdı estetiği fiyatları seans ile birlikte değişiyor. Yani özellikle belirlenen hizmet karşılığında fiyat belirlemesi yapılıyor. Kişi isterse her seansta ödeme yapabilirken aynı zamanda da ilk seansta ödemeyi yapabilir. Fiyatlar klinikte yapılan işleme göre değişiyor.

Jinekomasti Neden Olur?

Aşırı kilodan kaynaklandığı gibi erkeklerde östrojen hormonunun artmasından kaynaklanarak da meme büyümesi yaşanır. Erkekler için oldukça can sıkıcı olan bu durum artık estetik ile son buluyor. Jinekomasti olarak da ifade edilen bu durum hormonların düzenlenmesi sonucu geçmeyebilir. Sarkan göğüsler artık tamamen düzeltilebiliyor.

Jinekomasti Tipleri Nelerdir

Birçok çeşitleri bulunan Jinekomasti ilk olarak gerçek meme şeklinde de oluşabiliyor. Göğüs büyümesi sadece yağ dokusu şeklinde de oluşabiliyor. Her türlü durumda da estetik operasyonla çözülebiliyor.  Özellikle yağ durumu ve sarkmaya bağlı olarak da çeşitleri bulunuyor.

Kimlerde Jinekomasti Görülür?

Daha öncede belirtmiş olduğumuz gibi jinekomasti erkeklerde östrojen hormonunun artması ile oluşur. Testosteron hormonu dolayısıyla daha az olarak kişide bulunuyor. Bir başka neden ise aşırı kilo alan kişilerde oluşuyor.

Jinekomasti Belirtileri Nelerdir?

Her kişide olduğu farklı olduğu gibi ilk etapta kişi göğüs ağrısı yaşar. Büyümeye başlayan göğüsler ise aslında bir şişkinlik olarak kendisini gösterir. Memelerde hassasiyet yine erkeklerde ciddi manada ağrı şeklinde belirti gösterir.

Jinekomasti Nasıl Tedavi Edilir?

Yağ alma şeklinde yapılırken aynı zamanda da yağ eritme şeklinde de işlem uygulanabilir. Jinekomastinin ürüne yönelik olarak dolayısıyla çözüm yolu belirlenir. Estetisyenler ilk etapta hormon durumunu kontrol eder. Operasyon zamanı belirlendikten sonra işlem yapılır.

Jawline (Çene) Dolgu Nedir?

Çene dolgusu günümüzde kişinin isteği doğrultusunda yapılırken aynı zamanda da kaza ya da kırışıklık sonucu oluşmuş sarkmaların giderilmesi için yapılan bir tür dolgu işlemidir.

Jawline Dolgusunun Yüzdeki Etkileri Nelerdir?

Yüzde ciddi manada farklılık oluşur. Olumlu gelişmeler şeklinde de ifade edilen bu dolgu çenenin belirgin şekilde yapılması durumudur. Çene bölgesindeki deforme olmuş deri toparlanmış olur. Çene yüzün daha oval gözükmesini sağlar.

Jawline Dolgusu Nasıl Yapılır?

Sadece anestezi içerikli olarak üretilmiş krem ya da losyon bölgeye yedirilerek işleme başlanır. Jawline dolgu işlemi hyalüronik asit ile yapılıyor. Belirlenmiş olan dozda deri altına enjekte edilen asit ile istenen şekil elde edilebilir. Bu işlem direkt olarak estetisyenler tarafından yapılıyor.

Jawline Dolgusu Kalıcı mıdır?

Her dolgu işleminin belli süreler ile yenilenmesi gerekebilir. Jawline dolgu işlemi yine kişinin istediği zaman diliminde tekrar yapılabiliyor. Kalıcılığı yine belli süreli olarak da ifade edilebilir. Her seans belli aralıklarla yapılması önerilir.

Jawline Dolgu ile Daha Genç Bir Görünüm Elde Edilir Mi?

Daha genç ve keskin görünümlü çene yapısına sahip olmak için uygulanan bu dolgu işlemi sarkma ve kırışıklığı giderdiği için oldukça genç gözükebilir. Hem erkeklere hem de kadınlara rahatlıkla uygulanan bu işlem kişinin daha genç görünmesini sağlar. 

 
'Lost' severlere müjde
 
Enkazdan kurtarılan kedi, yeni yuvasında
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tüp Mide Ameliyatı
Günümüze kilo vermeye destek olmaksa değil de uygulanmış olan cerrahi ...
Mide Balonu Nasıl Yapılır?
Mide balonu uygulaması öncelikle midesinde gastrit ülser gibi rahatsızlıkları ...
Kürtaj Kimler Tercih Eder?
Kürtajı daha çok hamile kalmak istemeyen, anne karnında bebeğin düşük ...
 
Dolgu Uygulamalarıyla Daha Estetik Bir Yüze Sahip Olun
Estetik uygulamalarında yer alan dudak dolgusu kadınlar tarafından değil ...
Beşiktaş Lazer Epilasyon Merkezinde Tüylerinizden Kurtulun
Beşiktaş lazer epilasyon merkezleri sayesinde istenmeyen tüylerinizden ...
Marangoz
Marangoz hizmetlerinde uzman ekibimizle birlikte sizlere profesyonel çözümler ...
 
Burun Dolgusu İşlemleri Nelerdir?
Burun dolgusu tıp dilinde ameliyatsız rinoplasti ismi ile bilinir. Bu ...
Estetik Uygulamasıyla Daha Canlı Cilt
Dövme silme uygulamasıyla birlikte cildin eskiye dönmesini sağlamak mümkündür. ...
Ataşehir Lazer Epilasyon İşlemleri Nelerdir?
Ataşehir lazer epilasyon işlemleri, diğer lazer epilasyon işlemleri ile ...
 
Dursun Gündoğdu
Belediye işletmeleri siyasilerin avutulma yeri mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva