Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
22 Temmuz 2020 Çarşamba - 13:32

Görme engelli Efe'nin hayali gerçek oldu

AYDIN'ın Kuşadası Belediyesi, en büyük hayali bir çöp toplama kamyonunun sesini yakından dinlemek ve içine binmek olan görme engelli Efe Erden'e 10'uncu yaş gününde sürpriz yaptı.

Görme engelli Efe nin hayali gerçek oldu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kuşadası Belediyesi, doğuştan görme engelli ve epilepsi hastası olan minik Efe Erden'in en büyük arzusunu yerine getirdi. Özellikle çöp toplama kamyonları ve ilaçlama araçlarının çıkarttıkları seslere aşırı ilgi gösteren Efe'nin annesi Yadigar Erden, Kuşadası Belediyesi yetkililerine ulaştı. Efe'nin 10'uncu yaş günü için bir sürpriz hazırlamak istediklerini belirten Yadigar Erden, çöp toplama araçlarının doğum günü partisine renk katmasını istedi. Ailenin isteğini geri çevirmeyen Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, doğum günü partisinin gerçekleştiği esnada Efe'nin Güzelçamlı Mahallesi'ndeki evinin önüne iki çöp toplama kamyonu, bir yıkama aracı ile bir de ilaçlama aracı gönderdi. 10'uncu yaş günü pastasını üflemeye hazırlanan Efe, araçların sesini duyunca sevince boğuldu. Uzun süre çöp toplama kamyonunun sesini yakından dinleyen Efe Erden, daha sonra kamyonun şoför koltuğuna oturdu.

'ENGELLİ BİREYLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ'

Erden'in doğum günü partisine katılan Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu "Efe'nin en büyük arzusunu yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kamyon seslerine duyarlılık gösteren çocuğa Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyemizdeki araçlarla bir sürpriz yaptık. Efe'nin mutluluğu görülmeye değerdi. Kuşadası Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan bütün engelli bireylerin her zaman yanında olacağız" dedi.

'EN BÜYÜK HAYALİ GERÇEK OLDU'

Efe'nin annesi Yadigar Erden ise "Efe'nin doğuştan gelen bazı hastalıkları var. Görme engeli de bunlardan bir tanesi. Efe, her sabah çöp kamyonun sesini duyunca balkona koşuyor. En büyük hayali buydu. Kuşadası Belediyesi oğlumun en büyük arzusunu yerine getirdi. Emek veren herkese çok teşekkür ederim" diye konuştu. Baba Özay Erden de Kuşadası Belediyesi yetkililerine teşekkür ederek Efe'nin 10'uncu yaşına mutlu bir şekilde girdiğini söyledi.

AYDIN'IN KUSADASI BELEDIYESI, EN BUYUK HAYALI BIR COP TOPLAMA KAMYONUNUN SESINI YAKINDAN DINLEMEK VE ICINE BINMEK OLAN GORME ENGELLI EFE ERDEN'E (ONDE SOLDA) 10'NCU YAS GUNUNDE ANLAMLI BIR SURPRIZ YAPTI. TEMIZLIK ISLERI MUDURLUGU'NE (TIM) BAGLI COP TOPLAMA VE ILACLAMA EKIPLERI EFE'NIN HAYALINI YERINE GETIRMEK ICIN KONVOY HALINDE EVININ ONUNE GELDI. KUCUK EFE, ANNESI YADIGAR EROEN (SAGDA) VE KUSADASI BELEDIYE BASKAN YARDIMCISI OZGUN BATCIOGLU (ARKADA SOLDA) VE BABA OZAY ERDEN (ARKADA ORTADA)   ILE.(FOTO: ESBER OKAYER / KUSADASI, DHA)

AYDIN'IN KUSADASI BELEDIYESI, EN BUYUK HAYALI BIR COP TOPLAMA KAMYONUNUN SESINI YAKINDAN DINLEMEK VE ICINE BINMEK OLAN GORME ENGELLI EFE ERDEN'E (SAGDAN DORDUNCU) 10'NCU YAS GUNUNDE ANLAMLI BIR SURPRIZ YAPTI. TEMIZLIK ISLERI MUDURLUGU'NE (TIM) BAGLI COP TOPLAMA VE ILACLAMA EKIPLERI EFE'NIN HAYALINI YERINE GETIRMEK ICIN KONVOY HALINDE EVININ ONUNE GELDI. KUCUK EFE, ANNESI YADIGAR EROEN (ARKADA SOLDAN IKINCI) VE KUSADASI BELEDIYE BASKAN YARDIMCISI OZGUN BATCIOGLU (ARKADA SOLDAN UCUNCU)  ILE.(FOTO: ESBER OKAYER / KUSADASI, DHA)

AYDIN'IN KUSADASI BELEDIYESI, EN BUYUK HAYALI BIR COP TOPLAMA KAMYONUNUN SESINI YAKINDAN DINLEMEK VE ICINE BINMEK OLAN GORME ENGELLI EFE ERDEN'E (ONDE SOLDA) 10'NCU YAS GUNUNDE ANLAMLI BIR SURPRIZ YAPTI. TEMIZLIK ISLERI MUDURLUGU'NE (TIM) BAGLI COP TOPLAMA VE ILACLAMA EKIPLERI EFE'NIN HAYALINI YERINE GETIRMEK ICIN KONVOY HALINDE EVININ ONUNE GELDI. KUCUK EFE, ANNESI YADIGAR EROEN (SOLDA) VE KUSADAZSI BELEDIYE BASKAN YARDIMCISI OZGUN BATCIOGLU (SOLDAN UCUNCU)  ILE.(FOTO: ESBER OKAYER / KUSADASI, DHA)

 AYDIN'IN KUSADASI BELEDIYESI, EN BUYUK HAYALI BIR COP TOPLAMA KAMYONUNUN SESINI YAKINDAN DINLEMEK VE ICINE BINMEK OLAN GORME ENGELLI EFE ERDEN'E (SAGDA) 10'NCU YAS GUNUNDE ANLAMLI BIR SURPRIZ YAPTI. TEMIZLIK ISLERI MUDURLUGU'NE (TIM) BAGLI COP TOPLAMA VE ILACLAMA EKIPLERI EFE'NIN HAYALINI YERINE GETIRMEK ICIN KONVOY HALINDE EVININ ONUNE GELDI.(FOTO: ESBER OKAYER / KUSADASI, DHA)

 AYDIN'IN KUSADASI BELEDIYESI, EN BUYUK HAYALI BIR COP TOPLAMA KAMYONUNUN SESINI YAKINDAN DINLEMEK VE ICINE BINMEK OLAN GORME ENGELLI EFE ERDEN'E (BOLDAN ALTINCI) 10'NCU YAS GUNUNDE ANLAMLI BIR SURPRIZ YAPTI. TEMIZLIK ISLERI MUDURLUGU'NE (TIM) BAGLI COP TOPLAMA VE ILACLAMA EKIPLERI EFE'NIN HAYALINI YERINE GETIRMEK ICIN KONVOY HALINDE EVININ ONUNE GELDI.(FOTO: ESBER OKAYER / KUSADASI, DHA)

Eşber OKAYER/KUŞADASI (Aydın), (DHA)

Etiketler:
 
Balın kalitesini artırmak için lavanta bahçesi kurdu
 
Antalyaspor'da 6 eksik
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Balın kalitesini artırmak için lavanta bahçesi kurdu
KIRŞEHİR'in Mucur ilçesinde arıcılık yapan emekli öğretmen Ali Rıza Budak ...
Fındık ihracatçıları rekolteyi 670 bin ton açıkladı
KARADENİZ Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KFMİB), 2020 yılı ...
Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Yaramış, istifa etti
TÜRK Tarih Kurumu (TTK) Başkanı Prof. Dr. Ahmet Yaramış, görevinden istifa etti.
 
Üniversiteli Selçuk, serinlemek için girdiği gölette boğuldu
KIRŞEHİR'de, serinlemek için gölete giren üniversite öğrencisi Selçuk Dulkadir (20), boğuldu.
Pınar, Özgecan paylaşımları yapmış: İçim parçalanıyor
MUĞLA'da, kayıp olarak aranırken cinayete kurban gittiği ortaya çıkan ...
Yamaç paraşütü ile uçarken havada davul çaldı
TEKİRDAĞ'da yamaç paraşütü ile uçuş yapan asmalı davul virtüözü Ahmet ...
 
Fabrikanın çatısından düşen işçi öldü
GAZİANTEP'te, Kemal Budak (17), bir fabrikanın havalandırma sistemini ...
16 yaşındaki kayıp Eylem, aranıyor
İZMİR'in Menemen ilçesinden, annesinin yaşadığı Manisa'ya gitmek için ...
Terapilerin Durumu ve Gereklilikleri
Günümüzde birçok insan uzman kişiler tarafından terapi görmektedir. Terapi ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva