Çuvala takıldı, balıkçılar kurtardı
Çuvala takıldı, balıkçılar kurtardı
Alex de Souza, Antalyaspor'da
Alex de Souza, Antalyaspor'da
Başkan Uysal’dan 19 Mayıs mesajı
Başkan Uysal’dan 19 Mayıs mesajı
Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali perde açtı
Antalya 14. Uluslararası Tiyatro Festivali perde açtı
7 Ocak 2011 Cuma - 16:15

Güneş ilk hedef olarak kupayı gösterdi

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Şenol Güneş, 11 Ocak’ta Konya Torku Şekerspor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası grup maçının çok önemli olduğunu belirterek, “Önce kupa maçını kazanmak ardından da lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

Güneş ilk hedef olarak kupayı gösterdi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Trabzonspor’un tecrübeli teknik patronu Şenol Güneş, kampa geç katılan Colman, Alanzinho ve Jaja’yla özel olarak görüşmeler yaptı. Her oyuncuyla yaklaşık 1’er saat süren görüşmeler sonunda çok ciddi uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adam, takımda kimsenin vazgeçilmez olmadığına vurgu yaptı.

Bu arada 11 Ocak’ta Konya Torku Şekerspor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası grup maçına da çok önem veren Güneş, tüm çalışmalarını bu maçı kazanma üzerine kuruyor. Güneş, kupada da hedefe ulaşmak istediklerini belirterek, “Önce kupa maçını kazanmak ardından da lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Şu an için çalışmalarımız istediğimiz gibi gidiyor. Futbolcularımızın arzulu oluşu bizi de ekstra motive ediyor” dedi.

ÇAKIR FORMA GİYMEYE HAZIR

Bordo mavili takımın yeni transferi Mehmet Çakır’ın hiçbir kondisyon eksiğinin bulunmaması teknik heyetin yüzünü güldürdü. İlk antrenmanında takımla çalışmaya başlayan ve oldukça hırslı gözüken Çakır, forma rekabetine hazır olduğunu söyledi. Trabzonspor gibi büyük bir takımda her mevkide bir çok futbolcunun yarıştığını da belirten Çakır, “Ben de bu rekabet içerisinde kendime yer açmak istiyorum. Takımda eskiden tanıdığım ve birlikte zaman geçirdiğim arkadaşlarım var. Bu da benim uyum sürecimi hızlandıracaktır. Şenol Güneş gibi tecrübeli bir teknik adamın diğer oyuncuları nasıl yıldızlaştırdığını gördükçe ben de kendimi çok iyi yerlerde hayal ediyorum” diye konuştu.

JAJA’NIN AÇIĞI ÇOK

Trabzon’dan izinsiz olarak erkenden giden kampa da çok geç katılan Brezilyalı futbolcu Jaja’nın antrenman eksikliğinin olduğu gözleniyor. Uzun süre takımdan ayrı çalışması beklenen Jaja’nın, ligin ilk haftalarında forma giymesi çok zor gözüküyor. Ancak diğer yabancı oyuncular Colman ve Alanzinho’nun Jaja’ya oranla daha hazır geldiği ve açıklarını erkenden kapatabilecekleri belirtildi.

BROZEK KARDEŞLERE GLOWACKİ KALKANI

Trabzonspor’un Polonyalı transferleri Pawel ve Piotr Brozek’in her takıldığı noktada yardımlarına diğer Polonyalı savunma oyuncusu Glowacki koşuyor. Kulübün çok profesyonel bir yapıda olduğunu oyunculara aktaran Glowacki, az da olsa geliştirdiği Türkçesiyle ikiz kardeşlere ders veriyor. Glowacki’nin çok tecrübeli bir isim olduğunu söyleyen Pawel Brozek, “Glowacki, Polonya’da simge isimlerden bir tanesi. Onun disiplin anlayışı herkese örnek olmalı. Her fırsatta ondan yararlanmaya çalışacağız” dedi

 
Fransa "Yunan Duvarı"na destek verdi
 
WSJ: “Türkiye'de ABD'ye antipatide keskin hızlanma"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Belediye mağlup
Beko Basketbol Ligi'nin 13. hafta mücadelesinde Antalya Büyükşehir Belediyespor, ...
Hakem semineri başladı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından ...
Galatasaray Antalya'da
İkinci yarı hazırlıkları için bugün toplanan Galatasaray, kamp çalışmaları için Antalya'ya geldi..
 
Umut'tan hocasına övgü
Trabzonsporlu futbolcular Umut Bulut ve Hrvoje Cale, kamp yaptıkları Gloria ...
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva