Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak
Sağlık Bakanlığı 36 bin sözleşmeli personel alacak
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
18 Mayıs 2022 Çarşamba - 14:55

Haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt'a veda

MEME kanseriyle mücadelesine yenik düşen 39 yaşındaki Özlem Sarıkaya Yurt, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt a veda
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

NTV haber spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, 4 yıldır tedavi gördüğü meme kanserine yenik düştü ve dün yaşamını yitirdi. Bir çocuk annesi Yurt için Ataköy 5. Kısım Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazede Yurt'un eşi Yiğit Yurt taziyeleri kabul etti. Cenazeye Yurt'un ailesi, sevenleri ve meslektaşları katıldı. Yurt'un kayınvalidesi Müfide Erşen, gelininin tabutuna sarılıp 'Kır çiçeğim, çiçeğini bize bırakıp gitti' diyerek ağladı.  

"HEPİMİZE ÖRNEK OLACAK BİR İSİMDİ"

Özlem Sarıkaya Yurt'un meslektaşı Cem Öğretir, “İnsanın kendisine ağabey dediği birinin kendisinden önce vefat etmesi gerçekten çok acı verici. Dünyanın düzeni böyle, bunu kabul etmek lazım. Mesleği için çok çaba sarf eden, en küçük kelime için zaman zaman arardı. Sonra kendi kanatlarıyla uçmaya başladı. Meslek için en iyi isimlerden biriydi çünkü güler yüzlüydü. Özlem hem iyi niyetiyle hem hayata bakışıyla, duruşuyla, aslında hepimize örnek olacak bir isimdi. Kaybettik, çok üzgünüz" dedi. 

“HASTALIĞINDA BİLE YETER Kİ SİZ ÜZÜLMEYİN DERDİ" 

Mesai arkadaşı Burcu Kaya da, “Çok bir gün geçiriyoruz dünden beri. Bizim için burada olmak çok zor. Muhteşem bir çalışma arkadaşıydı. Muhteşem bir kardeşti. Biz hepimiz birbirimize çok bağlıyız. Özlem'in gidişi hepimizi çok sarstı. Hastalığında bile ben iyiyim, yeter ki siz üzülmeyin derdi. Onu çok özleyeceğiz"  diye konuştu.

Burak Özcan ise, “Ailenin bir parçasını kaybettik. 10 yılı aşkın süredir beraber çalışıyorduk. Bu 10 yıl boyunca hep sevecen, hep yardımsever, iyi kalpli, iyi bir insan hangi özellikleri taşırsa onların hepsini taşıyan bir insandı. Çok erken oldu çok üzgünüz. Çok acı bir gün, ailemizin bir parçasını kaybettik" dedi.

"ÖZLEM BU SAVAŞINDA BİZE DESTEK OLDU"  

Mesai arkadaşlarından Erhan Yılmaz, “O kadar disiplinli ağır başlı, işini o kadar iyi yapıyordu ki hayran kalmıştık. Yıllar sonra Habertürk'te tekrar çalıştık ve çok yakın arkadaş olduk. Bizim mesleğimizde tanıdığım en naif, en güler yüzlü, işini en çok ciddiye alanlardan bir tanesiydi ama güleryüz konusunda tekti" ifadelerini kullandı.  

Seda Öğretir ise, “Biz tanıyanlar için ne kadar büyük bir kayıp olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Onu ekrandan tanıyan da milyonlarca kişi var. Türk televizyon haberciliği için büyük bir kayıp. Son dakika yayıncılığının bence efsanesi ve bir numarasıydı. Yeni meslektaşların ondan öğreneceği çok şey vardı. 4 yıllık bir mücadelenin içindeydik ve bu mücadele gitti ve arkasından iyi şeyler söyleyeyim değil. Özlem bu savaşında bize destek oldu. Hiç iletişimi koparmadık hep birlikteydik. Bir an olsun dün paylaştığım o anların gerçek olabilme ihtimalini düşünmemiştim" dedi.  

Yurt'un cenazesi öğle vakti kılınan namazın ardından Büyükçekmece Mezarlığı'nda toprağa verildi.  

BIR SUREDIR MEME KANSERI ILE MUCADELE EDEN VE DUN HAYATINI KAYBEDEN NTV SPIKERI OZLEM SARIKAYA YURT SON YOLCUGULUNA UGURLANDI. FOTOGRAF: IBRAHIM MASE/ ISTANBUL, (DHA)

BIR SUREDIR MEME KANSERI ILE MUCADELE EDEN VE DUN HAYATINI KAYBEDEN NTV SPIKERI OZLEM SARIKAYA SON YOLCUGULUNA UGURLANDI. FOTOGRAF: IBRAHIM MASE/ ISTANBUL, (DHA)

BIR SUREDIR MEME KANSERI ILE MUCADELE EDEN VE DUN HAYATINI KAYBEDEN NTV SPIKERI OZLEM SARIKAYA SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. ANNE PERVIN SARIKAYA KIZININ TABUTU BASINDA GOZYASI DOKTU FOTOGRAF: IBRAHIM MASE/ ISTANBUL, (DHA)

BIR SUREDIR MEME KANSERI ILE MUCADELE EDEN VE DUN HAYATINI KAYBEDEN NTV SPIKERI OZLEM SARIKAYA SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. ANNE PERVIN SARIKAYA'YI (ORTADA) YAKINLARI TESELLI ETTI.  FOTOGRAF: IBRAHIM MASE/ ISTANBUL, (DHA)

BIR SUREDIR MEME KANSERI ILE MUCADELE EDEN VE DUN HAYATINI KAYBEDEN NTV SPIKERI OZLEM SARIKAYA SON YOLCUGULUNA UGURLANDI. FOTOGRAF: IBRAHIM MASE/ ISTANBUL, (DHA)

BIR SUREDIR MEME KANSERI ILE MUCADELE EDEN VE DUN HAYATINI KAYBEDEN NTV SPIKERI OZLEM SARIKAYA YURT SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. ESI YIGIT YURT TAZIYELERI KABUL ETTI. FOTOGRAF: IBRAHIM MASE/ ISTANBUL, (DHA)

BIR SUREDIR MEME KANSERI ILE MUCADELE EDEN VE DUN HAYATINI KAYBEDEN NTV SPIKERI OZLEM SARIKAYA YURT SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. BURCU KAYA COK UZGUN OLDUKLARINI SOYLEDI. FOTOGRAF: IBRAHIM MASE/ ISTANBUL, (DHA)

BIR SUREDIR MEME KANSERI ILE MUCADELE EDEN VE DUN HAYATINI KAYBEDEN NTV SPIKERI OZLEM SARIKAYA YURT SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. BURAK OZCAN, IYI BIR DOSTU KAYBETTIKLERINI SOYLEDI. FOTOGRAF: IBRAHIM MASE/ ISTANBUL, (DHA)

BIR SUREDIR MEME KANSERI ILE MUCADELE EDEN VE DUN HAYATINI KAYBEDEN NTV SPIKERI OZLEM SARIKAYA YURT SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. ERHAN YILMAZ BUYUK UZUNTU ICINDE OLDUKLARINI SOYLEDI.  FOTOGRAF: IBRAHIM MASE/ ISTANBUL, (DHA)

BIR SUREDIR MEME KANSERI ILE MUCADELE EDEN VE DUN HAYATINI KAYBEDEN NTV SPIKERI OZLEM SARIKAYA YURT SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. SEDA OGRETIR KONUSURKEN DUYGULANDI. FOTOGRAF: IBRAHIM MASE/ ISTANBUL, (DHA)

BIR SUREDIR MEME KANSERI ILE MUCADELE EDEN VE DUN HAYATINI KAYBEDEN NTV SPIKERI OZLEM SARIKAYA YURT SON YOLCULUGUNA UGURLANDI. ESI YIGIT YURT (UZUN BOYLU) ESININ TABUTUNU UZUN SURE IZLEDI. FOTOGRAF: IBRAHIM MASE/ ISTANBUL, (DHA)

Gökçe KARAKÖSE, Emre Can URAN, İbrahim MAŞE / İSTANBUL, (DHA)

 
Sitede taciz ve darp iddiası
 
Başkan Uysal, 'Her gün 19 Mayıs her yer Samsun olsun'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sitede taciz ve darp iddiası
BÜYÜKÇEKMECE'de, bir kadın, aidat vermediği gerekçesi ile oturduğu site ...
Yemek sonrası ölen Ece'nin kardeşinden iyi haber
İZMİR'deki restoranda yedikleri yemek sonrası rahatsızlanan Ece Melisa ...
Liselilerin bıçaklı kavgasında 1 kişi yaralandı
ADANA'da, 2 lise öğrencisinin parktaki bıçaklı kavgasında E.Y. (16), karnından ...
 
Pitbull silah sayıldı, 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi
BEYOĞLU'nda pitbull cinsi köpeğine ağızlık takmadan gezdirdiği için kendisini ...
Hemşire eşini öldüren itfaiye erine müebbet istemi
ESENYURT'ta hemşire eşini boğarak öldüren itfaiye eri Sebahattin Can hakkında, ...
16 yıldır kayıptı, cinayete kurban gittiği ortaya çıktı
ERZURUM'da 16 yıl önce kaybolan Recep Akpınar'ın para meselesi yüzünden ...
 
Eşi ve kızını 'dışarı çıkma' tartışmasında bıçaklamış
ESKİŞEHİR’de, eşi ve kızını sokak ortasında bıçaklayan Afganistan uyruklu ...
'Telefonum ve param çalındı' diyerek şikayetçi oldu
YALOVA'da Oktay Güven (40), yolculuk yaptığı arabalı vapurda 2 kişi tarafından ...
Öldürülen Sinem, toprağa verildi
MERSİN’in Tarsus ilçesinde bir süre birlikte olduğu Halil Korkmaz (25) ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva